Canım seninle beşiklerimiz aynıydı demi neden için ısınmamıştı:26:
merve bugün performansın düşük
park yatak için dedim onu. park yatakları hiç sevmiodum ama şimdi ısındım. kendi beşiğim duruyor öle. ben sürekli kullancam için benim için iyi şimdilik. doğunca anlıcaz esas
Ay canım kusura bakma yanlış anlamışım evi süpürdüm yoruldum biraz ya kafam gitti
Bide acıktım şimdi aklıma çeşit çeşit yemekler geliyor konsantre olamıyorum
kızlar, ben normal doğum düşünüyorum malum, gerçi sezaryen de olsa her doğumun acısı sızısı oluyor azıyla çoğuyla. netten bulduklarımı sizinle paylaşmak istiyorum. bu arada bugün hatmimi de yaptım çok şükür. dua ederken de çok duygulandım ağladım... öyle büyük bir sorumluluk ki bu kızlar, insan dua ederken, içinden geçenler cümle haline döküldüğünden sanırım daha çok farkına varıyor bir şeylerin. maddi manevi bir gelecek hazırlamak boynumuzun borcu...
inşallah hepimizin yavruları hayırlı, sağlıklı, ömrü uzun, huyu güzel kendi güzel olur...
Rabbim hakkıyla yetiştirmek nasip etsin hepimize kolaylıklar versin inşallah...
olsun canım ne kusuru. sadece sana konduramadım
şaka yapıyorum. git ye bişiler. bende makarna yaptım. istemiodum makarna yapmak ama mecburr. insan beceriksiz olunca böle oluyor
oturduğum yerden moralim bozuluyor ya. tığ için kayınvalideden rica ettim gitti aldı. aslında yakında tuhafiye var ama onu bulamamış sanırım. aşağılara gitmiş baya. bi tığ için 6.5 tl almışlar. bende çok dedim. kendim gitcektim geri vermeye. ama tuhafiyeyi bulamam diye kayınvalideye git dedim. üzüldüm şimdi. keşke al demeseydim. kayınvalideyi hernekadar sevmesemde boş yere uğraştırmış oldum. birde aşağılara gitmiş baya. yakındakine gitseydi neyse
geridönüşümkutusu anam tığla işin ne ki
deryaf: amin cnm Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah
kızlar misafirim var akşama şimdi haber verdiler azcık bişeyler yapım ben görüşmek üzere cici bakın kendinize:::)
Ay ne misafiri ayol kov gitsin
Bende kafayı yedim iyice
Valla bu halde kendimi çekemiyorum ben bide misafirle kim uğraşacak
iyi diyon da mervecim ben hayır demesini biliyor muyumki tuz yuze bakıyoruz komşular haber verdi bugün bütün apartman bizde e birşyler ikram etmesende olmaz neyse tatlım sen misafir alma yorulma bende son defa alıyorum öpüyorum seni kaçtım ben
geridönüşümkutusu anam tığla işin ne ki
deryaf: amin cnm Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah
kızlar misafirim var akşama şimdi haber verdiler azcık bişeyler yapım ben görüşmek üzere cici bakın kendinize:::)
Tığ ile ne yapacaksın ki?Boşver o yorulsun azıcıkta:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?