2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Canım seninle beşiklerimiz aynıydı demi neden için ısınmamıştı:26:

merve bugün performansın düşük

park yatak için dedim onu. park yatakları hiç sevmiodum ama şimdi ısındım. kendi beşiğim duruyor öle. ben sürekli kullancam için benim için iyi şimdilik. doğunca anlıcaz esas

allahiiim ilk bebisimiz gelmis bile dünyaya ikincisi de büyük bir ihtimal ya yolda yada simdi annesinin kucaginda cok duygulandim ya tebrik ediyorum bu iki arkadasi artik bir basladiysa dogumlar gerisi corap sökügü gibi gelicek büyük ihtimal offf bende dogurmak istiyorum artik vallahi hic sabredecek halim kalmadi yaa yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hoooop 38. haftadayiz olsa ne güzel olur bakalim siradaki arkadas kim olucak :81::81::81::81::81::81::81::81::81::97::97::97::97:

Ay canım kusura bakma yanlış anlamışım evi süpürdüm yoruldum biraz ya kafam gitti
Bide acıktım şimdi aklıma çeşit çeşit yemekler geliyor konsantre olamıyorum

Ay canım kusura bakma yanlış anlamışım evi süpürdüm yoruldum biraz ya kafam gitti
Bide acıktım şimdi aklıma çeşit çeşit yemekler geliyor konsantre olamıyorum

olsun canım ne kusuru. sadece sana konduramadım

şaka yapıyorum. git ye bişiler. bende makarna yaptım. istemiodum makarna yapmak ama mecburr. insan beceriksiz olunca böle oluyor

nohut nasıl pişirilir. 3-4 saat önce ıslattım. et yok içi için. etsiz nasıl yapılır

selam kızlar biz geldik çok yoruldum artık yatmak lazım iş bize göre değil

oturduğum yerden moralim bozuluyor ya. tığ için kayınvalideden rica ettim gitti aldı. aslında yakında tuhafiye var ama onu bulamamış sanırım. aşağılara gitmiş baya. bi tığ için 6.5 tl almışlar. bende çok dedim. kendim gitcektim geri vermeye. ama tuhafiyeyi bulamam diye kayınvalideye git dedim. üzüldüm şimdi. keşke al demeseydim. kayınvalideyi hernekadar sevmesemde boş yere uğraştırmış oldum. birde aşağılara gitmiş baya. yakındakine gitseydi neyse

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar, ben normal doğum düşünüyorum malum, gerçi sezaryen de olsa her doğumun acısı sızısı oluyor azıyla çoğuyla. netten bulduklarımı sizinle paylaşmak istiyorum. bu arada bugün hatmimi de yaptım çok şükür. dua ederken de çok duygulandım ağladım... öyle büyük bir sorumluluk ki bu kızlar, insan dua ederken, içinden geçenler cümle haline döküldüğünden sanırım daha çok farkına varıyor bir şeylerin. maddi manevi bir gelecek hazırlamak boynumuzun borcu...
inşallah hepimizin yavruları hayırlı, sağlıklı, ömrü uzun, huyu güzel kendi güzel olur...
Rabbim hakkıyla yetiştirmek nasip etsin hepimize kolaylıklar versin inşallah...

Doğuma Girmeden Okunacaklar:
1. Meryem Suresi
2. Fatiha-Yasin-Tebareke-Amme
3. Ashâb-ı Kehf
Yemlîhâ, Mekselînâ, Mislînâ, Mernûş, Debernûş, Şâzenûş, Kefeştatayyûş Kıtmîr’dir.(üstünde de taşınabilir)

4. Doğum yapacak hanımın sıhhat ve kolaylıkla doğumunu yapması niyetiyle, Önce Âyete’l-Kürsî okunur, sonra (Felâk ve Nâs) sûreleri okunur.

Bunlardan sonra da şu âyet okunur:
“İnne rabbekümüllahüllezı halekas semavati vel erda fı sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasısev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemın” A’raf suresi/54.

Doğum Anında Tekrarlanacaklar:
Doğum yapan ve onu bekleyenler tarafından
1. Lailahe illa ente kuntuminezzalimin
2. İnşirah suresi
3. Rabbiyesir duası
Rabbiyesir vela tuasır Rabb, temim Bil hayr.
4. İnşikak suresi ilk üç ayet:
5. Abese suresi 20. Ayet:
Sümmmessebile yesserah (özellikle doğum ve sancı anında tekrarlanmalı)
Anlamı: Sonra ona (doğmasında, hayır ve şerri seçmesinde) yolu kolaylaştırdı

ne güzel ya. bi ara bende başlamıştım ama bitiremedim. başlarda kaldım öle

geridönüşümkutusu anam tığla işin ne ki

deryaf: amin cnm Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah

kızlar misafirim var akşama şimdi haber verdiler azcık bişeyler yapım ben görüşmek üzere cici bakın kendinize:::)

bu arada kendinize dua listesi yapmayı unutmayın :) malum o sırada edilen dualar kabul olurmuş. benim uzuuuuuncaaa bir liste var aklımda :)) eş, k.valide, k.peder, ev, iş, huzur, sağlık artık kimin ne duası varsa unutmayın o anda mutlaka isteyin Rabbimin hazinesi çoooookkk geniş unutmayın. benden hatırlatması :)

olsun canım ne kusuru. sadece sana konduramadım

şaka yapıyorum. git ye bişiler. bende makarna yaptım. istemiodum makarna yapmak ama mecburr. insan beceriksiz olunca böle oluyor

Aman canım banada göndersene o yaptığın makarnadan bir tabak hiç halim yok
Bide ayaklarım bacaklarım öyle bir şiştiki resmen bileğim kayboldu

Tığ ile ne yapacaksın ki?Boşver o yorulsun azıcıkta:):)

Ay ne misafiri ayol kov gitsin
Bende kafayı yedim iyice
Valla bu halde kendimi çekemiyorum ben bide misafirle kim uğraşacak

Ay ne misafiri ayol kov gitsin
Bende kafayı yedim iyice
Valla bu halde kendimi çekemiyorum ben bide misafirle kim uğraşacak

iyi diyon da mervecim ben hayır demesini biliyor muyumki tuz yuze bakıyoruz komşular haber verdi bugün bütün apartman bizde e birşyler ikram etmesende olmaz neyse tatlım sen misafir alma yorulma bende son defa alıyorum öpüyorum seni kaçtım ben

Canım sen bana bakma takılıyorum şuan her yerim şiş ya psikolojim bozuldu resmen
Bide eşime sinirlendim geç gelecekmiş.dışarıdan bişeyler getirecekti bana
Çok acıktım o yüzden heyheylendim
Sana kolay gelsin canım

mermerşahi kumaş almıştık. ağız bezi sırt bezi için. onların kenarını geçicem.

Tığ ile ne yapacaksın ki?Boşver o yorulsun azıcıkta:):)

ne bilim bu sefer kıyamadım :) adam para üstünü eksik vermiş. tamamlamış geri vermeye gittiğinde. artık bişi mi dedi adam yoksa iki kere gitmek mi zoruna gitti bilmiorum hafif ağlamaklı olmuştu. neyse artık. akşamda oldu.

makarnadan veririm tabi ne demek. keşke yakın olsak. basit yaptım. sadece haşladım. sonra naneli yoğurtla karıştırdım. nohut tarifi bekliorum. birde nohut pişircem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…