2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
geridonusumkutusu,kayinvaliden gencse sorun yokta,yasliysa yazik olmus canim ya

çok genç değil. çok yaşlıda değil. 68-9 yaşlarında. dinç aslında ama gençte olsa boşa uğaştırmış oldum. üzüldüm bende. aşağıya oturmaya falan iniyor zaten. hemn yakında bi tuhafiye vardı. ordan alır diye düşündüm ama düşündüğüm gibi olmadı.

Off acıkınca sinirleniyorum ben
yok canım nohutu sevmediğim için ve hiç pişirmediğim için hiç bilmiyorum
Ama fasulyeyle aynıdır pişirme tarifi:26:
Vay senin k.valide duygusal desene yazık kız bak bende üzüldüm şimdi

olacagi varmis artik uzulme bosver.nohuta gelince eger aksamdan islatmamussan sicak suda beklet 1 kac saat.sonra duduklu tencerene koy biraz hasla.dagilmasin ama dikkat et.her duduklu farkli surede hasliyor.benimki kaynadiktan sonra 10 dakika.arada indir bak olmazsa pismemisse bir daha koyarsin.sonra suz.baska bir tencereye sivi yag koyarsin.soganlari kavur yagda salcayi ilave et sonra nohutlari sicak su koy birazda boyle pissin afiyet olsun

ben dedim ya ondan da duygulanmış olabilir. çaktırmasa da eski tip kayınvalidelerden. hamilelik onlar için bi bahane olmuyor. kendi keyfi için beni yordu diye de düşünmüş olabilir. çok değişik biridir benim kayınvalide. ne düşündüğünü kestiremiorum. herşekilde bende üzüldüm ama. tuhaficiye ye de çok kızdım. belki de yaşlı diye kandırmaya çalıştı. bilmiorum artık

gündüz ıslatmıştım ama dediğin gibi yapayım. bu nohut ne kadar zormuş ya. bende nohut sevmem ama hem vde nohut vardı o tükensin dedim. hemde vitamin falan alayım diye yapim dedim

gündüz ıslatmıştım ama dediğin gibi yapayım. bu nohut ne kadar zormuş ya. bende nohut sevmem ama hem vde nohut vardı o tükensin dedim. hemde vitamin falan alayım diye yapim dedim
yaap tabi protein almaliyiz bol bol.baska zaman birazda et koyup yaparsin daha guzel olur.tatil gununun kari olsun sana

kizlar bir sorum var. 3 gundur burnum kaniyor demistim bugunde adet sancim gibi sancim basladi belimden bacaklarima vuruyor ve ara ara degil aynen adet oncesi gibi surekli bir sanci.tansiyonum falan normal. doktorum Ispanyada malesef ofisini aradim ama henuz geri aramadilar beni. napmam gerektigini soracaktim. aranizda boyle bir durumla karsilasan oldumu?

hiç fikrim yok. sancıların başlamış olmasın. başka dr. a görünsen

geçmişi okuyamadan yazıyorum umraım herkes iyidir dün çok fena rahatsızlandım bir haftadır ciddi agrılarım vardı diyafram bölgemde ve aynı hizalarda sırtımda ara sıra iyi oluyodum ama agrı gelince dayanamıyodum resmen ter atıyodum dün iyice kötüleştim acile gittik gitmez olsaydık nstye girdim ultrasona girdim idrar testi kan testi yapıldı hiç bi şey yok dediler eve gönderdiler bugun yine kötüyüm nasıl iş anlamadım kızlar benim gibi agrıları yaşayan var mı çözümünüz yok mu çok fena oluyorum her an agrı gelicek diye tetikte bekliyorum bu arada oglum 2300 gr olmuş çok şükür başınıda aşagıya dönüvermiş acil önerilerinizi bekliyorum kızlar bu durumu yaşayanlar bide fibrinojen denen şey çok yüksek çıktı 634 gibi bi sayı o nedendir acaba pıhtıyla ilgiliymişte off bilemedimm:26:

ben de tuvaleti, banyoyu yıkadım
çamaşırsulu bi deterjanım vardı, ağzımı bağladım , onula bi güzel ovdum
ama farketmemişim nasıl belim ağrımış
uzun süredir ağrımıyodu, bebiş hareketli ama umarım uzun sürmez bu ağrı
yarına okuldan arkadaşlar geliceekkk
yoksa ne işim tuvaleti banyoyu ovar mıydım hiç
valla kahvaltılık hazrlıcam sadece, bide hazır börek sipariş vercem, hiç başka da bişey yapamam

Hully nerelerdesin canımm
annen nasıl, umarım iyisinizdir, sesin çıkmıyor hiç
izne ayrılcaktın , ayrılınca alışverişe mi kaptrdın kendini naptın

Varmı haberi olan kızlar hully den?

aynı sorun 2 aydır bende de var. ben de sürekli doktora gidiyorum; ama bir şey çıkmım. diyor, dinlen diyor gönderiyor doktorum eve. hatta bugün belimde kasıklarımda ara ara ağrılar ve iğne batıyormuş gibi oluyor ama gitmedim.
sende bol bol dinlen fazla yorma kendini.

Soke oldum bu nasıl bir tezgahtir ya şeytanın aklına gelmez dedikleri cinsten..esinle severek mi evlenmistiniz canım o biliyor muymus bu durumu?

canım eşimle severek evlendim.eşim bu durumu dügüne 1 hafta kala ögrenmiş ama bana söyleyememiş dügün yakınken ayrılmayalım diye.oda çok üzüldü boşver dedi allah huzur versin mal mülk gecici dedi.sevgimden sustum

Bayrama kadar mı ayyy Allah yardımcın olsun
Canım size oyun oynamış bunlar resmen bu nasıl iş ya
Eşin bir şey demedi mi sen bir şey demedin mi bu oyuna

benim nikahtan sonra haberim oldu canım.ki daha öncede bilsem eşimi bu yüzden bırakamazdım.ama eşim bu oyunun içinde yoktu çünkü onuda kandırmışlar.allah saglık versin allah agız tadı versin önemli olan bu dedik napalım.dügünden 1 ay sonra kız kardeşim evlendi memlekete gittim bende ne bilezik var ne set var sadece eşimin aldıgı alyans vardı sordular annemler sen nasıl yeni gelinsin nerde altınların diye.bende yalan söyledim korkumdan bankada diye.sonradan yalan ortaya cıktı daha kötü oldu işte öyle

canım benimde burnum 1 hafta gece gündüz kanadı ben doktora gittim kan basıncından olumuş yani kanın fazla gelince basınç yaparmış oda damarı çatlatırmış.sonra kendiliginden geçti.sancıların varsa nts ye girmeni tavsiye ederim cünkü benim hep minik minik sancılarım cıkıordu çizelgede.bebek catına yerleşiyor oda sana agrı veriyor.kendi doktorun yoksa bile devlet hastanesinin acil bölümünden girinede hemen seni nts alıyor bakıyorlar.

aaaaaaaa kim doğurmuş ya dünyadan haberim yok :))))))))) ?????

amannn ne hazırlıgı yapcaksın yorma kendini .ben olsam sana gelirken ya kek yapar gelirim yada pastaneden hazır börek simit vs...
belki elleri dolu gelirler kim bilir
ama yorma kendini derim

amannn ne hazırlıgı yapcaksın yorma kendini .ben olsam sana gelirken ya kek yapar gelirim yada pastaneden hazır börek simit vs...
belki elleri dolu gelirler kim bilir
ama yorma kendini derim

canım yoramam zaten ya, yani zaten yorgunum
bi çay demler kahvaltılık hazırlarım, bide telefonla börek sipariş vercem napim
belki bi iki çeşit de onlar getirir dediğin gibi, getrmeseler de bu yeter zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…