geçmişi okuyamadan yazıyorum umraım herkes iyidir dün çok fena rahatsızlandım bir haftadır ciddi agrılarım vardı diyafram bölgemde ve aynı hizalarda sırtımda ara sıra iyi oluyodum ama agrı gelince dayanamıyodum resmen ter atıyodum dün iyice kötüleştim acile gittik gitmez olsaydık nstye girdim ultrasona girdim idrar testi kan testi yapıldı hiç bi şey yok dediler eve gönderdiler bugun yine kötüyüm nasıl iş anlamadım kızlar benim gibi agrıları yaşayan var mı çözümünüz yok mu çok fena oluyorum her an agrı gelicek diye tetikte bekliyorum bu arada oglum 2300 gr olmuş çok şükür başınıda aşagıya dönüvermiş acil önerilerinizi bekliyorum kızlar bu durumu yaşayanlarbide fibrinojen denen şey çok yüksek çıktı 634 gibi bi sayı o nedendir acaba pıhtıyla ilgiliymişte off bilemedimm:26:
bugün arkadaşım kahvaltıya çağırmıştı oraya gittim canlar
annesi de vardı
1 yaşında çok tatlı bir oğlu var ona baksın diye çağırmış
tanıyorum zaten ailesini
ay ben mutlu mesut gitmişim oraya
kapıdan girer girmez kadının ilk lafı hoş geldin ay ne kadar kilo almışsın oldu
uyuz oldum resmen
arkadaşım da annesi de incecikler
ben yanlarında tombul bir balık gibi kaldım
kilo aldım evet napayım allah allah ya
doktorum bile normal karşıladı şu ana kadar aldığım kiloyu
derdi bunlara düştü
halbuki arkadaşım beni yolda karşılamaya geldiğinde çok iyi görünüyorsun demişti
eve bir girdik anası bütün moralimi sildi süpürdü uyuz kadın
nabersin kuzu
ne var ne yok nasıl gidiyor hazrlıklar
ne olsun hayatım
yukarıda da anlattım, arkadaşımın annesine uyuz oldum bugün
onun dışında çok mutluyum kocacım geliyor ya
sen nasılsın canım temizliğe vermişsin kendini
ooff evet yarın misafirim geliyorr
neyse iyi vakit geçirriz ama beni yormazlar sonrasında toplayıp giderler düşünceliler ya
ben sıkılmayım diye geliyolar zaten
fotoğraf çekersek eklerim son halimi de görmüş olursunuz bi türlü ekleyemedm ay
eeveeet isteeriz isteeriz
o kadar büyüdük ki birden, hiç anlamıyorum iyi ki izne ayrılmışım hiçbi kıyafetm olmaz artık
eşiminkilerle idare ediyorum
koskocaman bi göbişim var devasaaaa
Hully nerelerdesin canımm
annen nasıl, umarım iyisinizdir, sesin çıkmıyor hiç
izne ayrılcaktın , ayrılınca alışverişe mi kaptrdın kendini naptın
Varmı haberi olan kızlar hully den?
ay ben de ilk defa bugün eşimi tişörtünü giydim ne rahatmış kız geniş geniş
bu arada sen normal doğum mu düşünüyordun bilmiyorum ama bol bol yürüyüş yapmamız gerekiyormuş
ben normal düşünüyorum şimdilik her şey yolunda bakalım çatım ne alemde
o da yeterince genişse normal doğurmak istiyorum inşallah
Bugün izne ayrılmayacak mıydı?
Ben de merak ettim.. Ne kadar hevesliydi izine ayrılıyorum diye..
Annesini ben de merak ediyorum..
Umarım iyi haberlerle gelir..
ben de normal düşünüyorum bebiş de dönmüş son kontrolümüzde artık,
iki gündür hiç yürümüyorum ama bu dinlenmeye ihtiyacım vardı
yarından itibaren günde en az yarım saat yürücem canım biliyorum yürümemiz gerektiği
umarım yürüyebilirm bu halsizlik ve tembellkle
kızlar benim belim çok ağrıyor bacaklarımda aynı şekilde topuklarım bile ağrıyor ayakta durmaktan mı normal mi acaba
kızlar kim doğurdu bende merak ettim şincik
kızlar benim belim çok ağrıyor bacaklarımda aynı şekilde topuklarım bile ağrıyor ayakta durmaktan mı normal mi acaba
kızlar kim doğurdu bende merak ettim şincik
tüm kk arkadaşlarıma iyi geceler,çok uzun zamandır yazmıyorum ama ara ara girip okuduğum oldu benim gebeliğim 5 haftadan itibaren sıkıntılı başladı 5.haftada küçükbir kanama geçirdim(hatırlatmak için yazdım sonradan katılan aarkadaşlar içinde küçük bilgi) rapor aldım 8. haftada ağar bir kanama geçirip hastanede yattım daha sonra rapor heyet raporu derken 32 haftayı doldurupdoğum iznine ayrıldım tabiii sadece istiraat etmedim altıma sürgü sürüldü yataktan kalkamazken 13. haftada dünyadaki en değerli varlığım aşkım sevgilim arkadaşım canım babamı kaybettim acıma acı katıldı haftalarca kendime gelemedim 27 haftamda canım dostum alt kat komşumu kaybettim çok gençti ikinci bir darbe birsüre ölüm korkusu yaşadım.Çok uzun oldu biliyorum ama içimi dökmek istedim sancılar beni hiç bırakmadı ilaç manyağıoldum her hafta takipteydim cuma günü dr 4 saat ara ile nidilat aldığım halde sancımın yüksesekolduğunu söyledi 3 saatte bir alıp ve hale pragestana devam günde iki kezde endol alacaksın dedi dün geceden beri rahatsızım bugün dr aradım gel dedi saat 4 gibi geldim yatışım yapıldı sancım çok fazla önceki doğumum sezaryan olduğu için dikişlerim atmasından korktu ve birazda açıklığım var şimdi geleli sadede yarın 8.30 bebeği dünyaya gelecek inşallah allhım hayırlısını versin dualarınızı bekliyorum bu arada şeker hastasıyım korkumuz büyük umarım kızıma kavuşurum...
iyi akşamlar kızlar benim rahmim çok ağrıyor ya özellikle yatarken, ayağa kalkarken resmen sızlıyor sanki sert bir şey ile vurmuşlar gibi sizin de oluyor mu? Birde ben arada bir meyveli maden suyu içiyorum hamilelikte yararlı olduğunu duymuştum sizde içiyor musunuz yoksa içilmemeli mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?