2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Canım özellikle akşam gazlı yiyeceklerden uzak durmalısın..Gün içinde de çok gaz yapıcı yiyecekleri az tüketmelisin..Ben gaz çözümünü bu şekilde buldum..

çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız bir çok kişiden öyle duydum kafama takılıyordu dr da sordum zararlı değil dedi ama içim rahat etmiyordu.kaç haftalıkken kalp atışını duydunuz?

Benim doktorum 8+3 te kalp atışı için çağırdı..Kesin olarak görelim dedi..Çoğu doktorlar 7 haftalıkken çağırıyorlar..Y

cnm senin kacıncı haftann suan.ben 23ünde gittim betahcg 4275.22 gibi bişeydi.doktor 4,4,5 haftalık hamılesın kese belkı gözükmez dedi ama çok sükür normal usg de göründü.2 hafta sonra gel kalp atısı için dedi.erken mi .iki haftaa.

canım 6+1 benim.. SAT 15 eylüldü 17 ekimde betahcg tam 1000 di. vajinal ultrasonla keseyi gördük ve dr iki hafta sonra gel hem bebeği görürüz hem de kalp atışlarına bakalım dedi. yarın sabah 10 da randevum .. bakalım duyabilecekmiyiz =)

benim 24.10.2012 de bebeğimin kalp atışı duyuldu canım...Benim bilgilerimi tamamlayabilirsin ........................

ayy ben de su içemiyorum yaa o kadar susuyorum ki ama kana kana içemiyorumm hemen mıdem bulanıyo aç ta olsam tok da olsam sızde de var mı böle bı sorun

kızlar bende mide bulantısından eser kalmadı zaten çok fazla olmuyodu ama iştahım hala kapalı 3 kilo verdim tam. midem reflüden dolayı çok kötü hamilelikten önce mide koruyucu ilaçlar beni reflüden koruyordu istediğimi yiyebiliyordum. ama şimdi çubuk krakerde yesem midem yanıyor o yüzden canım hiçbişi yemek istemiyor. benim gibi mide şikayeti olan var mı varasa neler yapıosunuz??
sabahları peynir yumurta ekmek
arada muz ve süt akşamları da kırmızı et ve ayran
sadece bunları yiyebiliyorum bir de ceviz tabiki 2 lt su içiyorum. beslenmem inş yeterlidir. aslında canım hep ekşi şeyler istiyor ama hepsi yasak offf çok sıkıldım bu durumdan ve daha başındayım 8 ay napıcam hiçbilmiyorum mide koruyucu almam kesinlikle yasak sadece de mide koruyucu iyi geliyo bana başka hiçbişiyin faydası yok

kızlar bende yeni hamileyim... bu ayın 31. doktor gel keseye bakalım dedi. bakalım bekliyoruzzz. dua edin kızlar bebeğim sağlıklı gelişsinn. eğer herşey yolunda giderse bende 25 haziran 2013 de doğum yapacağım

canım ilk 3 ay bebek annenin depolarından besleniyormuş. o yüzden benim doktorum demir vs. henüz vermiyor. ek vitaminlere 3 ay sonrasında başlayacağız dedi. sen sadece bünyen zayıf düşmesin hasta falan olma diye beslenmeye çalış çünkü biliyorsun ilaç falan alamıyoruz

hayırlısı olsun kuzum benım de sat 15 eylül senle aynıyız :))allah hepimize saglıklı bebişler versin bu duyguyu isteyen herkese nasip etsin inşallah.

kızlarr merabalar herkes iyidir inşallah kızlar benim kabızlık prblemim yk cok şükür.. sizlerin var mı hamilelikte olur diyolar bende bişeyler mi ters gidiyor anlamadım ben..:26:

hayırlı olsun hamileliğin bende satım 19 eylul kan testi yaptım ok dr 30 unda gel dedi bayram geçmek bilmedi inanırmısın salıyı zor bekliyorum herkes daha önce görmuş sen de beklemişssin nasıl sabırlı olmak çok zor benı m dr gelme dedi ama bende arefe gunu gel deseydı görünürdü saatleri sayıyorum

nihayet hastanelik de oldum kızlar, eşimle araba ile şöyle bir gezelim dedik yolda baygınlık geçirdim sonra sanki zehirleniyormuşum gibi oldu. Acile gittik. Bebiş iyi çok şükür, bahane ile kalp atışlarını bir kez daha duymuş oldum. Kan değerleri de fena çıkmadı, serum yedim yarım saat sonra epey düzelmiştim. Dr. normal dedi, yatıp dinlenmem gerekiyormuş. Zaten günlerdir yatıyordum demek hiç kalkmamam lazımmış:26:

geçmiş olsun allah şifa versin

geçmiş olsun canımm

sağol canım. darısı hepimizin başına. valla benim sabrım taştı canım. bende çarşamba günü gidicem. bazen içime korku düşüyor korkuyorum bebeğim nasıl acaba diye... sendede oluyormu acaba. benim göğüslerim acıyordu biraz acısı geçti sendede varmı

hiç sorma canm oldum oldum dirildim eşimde kızıyo bana çok abartıyosun diye ama çok çabaladım hamile kalabilmek içi emeğim ız boşa gitmez inşş benım kasıklarımda hep ağrı var bazen hızlanıyo çok acıyo canım göğüslerim yıne acıyo

canımcım çok geçmiş olsun,dikkat et kendine

ben denedim ama tablo yapmayı beceremedim aramızda bilgisayar müh yok mu? onlar kod yazmaya alışık olduğundan daha rahat yapabilirler. :44:

Merhaba ben de hhaziran annesi olacam insallah:)) aylardir bunu yazmayi o kadar cok hayal ettim ki... 28 yasindayim ilk gebeligim ve beklenen tarih de 28 haziran hayirlisiyla bakalim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…