hiç sorma canm oldum oldum dirildim eşimde kızıyo bana çok abartıyosun diye ama çok çabaladım hamile kalabilmek içi emeğim ız boşa gitmez inşş benım kasıklarımda hep ağrı var bazen hızlanıyo çok acıyo canım göğüslerim yıne acıyo
benimde kasıklarımda ve göğüslerimde acıyor ama önceki kadar değil... sen ne kadarlık hamilesinn canım
herkese selam.bende 2. tüp bebek denememde gebeyim çok şükür.keseyide gördük.ama geçen hafta oluşan mide bulantım,kasık ağrım,bel ağrım sürekli açlık hissim kayboldu.bebeğin kalp atışı için 5 kasıma randevu aldım ama acaba bebek gelişmedimi yoksa boş gebelikmi diye korkuyorum.idrarım koyu renkti ama şimdi normale döndü( çok korkuyorummmm
iyi akşamlar kızlar.. salı günü doktora gidicez bebeğimizin kalp atışlarını dinlemek için ama çok korkuyorum..bebişim umarım iyidirhepimize dua ediyorum inşallah sağlıkla doğar bebişlerimiz
Merhaba ben de hhaziran annesi olacam insallah:)) aylardir bunu yazmayi o kadar cok hayal ettim ki... 28 yasindayim ilk gebeligim ve beklenen tarih de 28 haziran hayirlisiyla bakalim)
benimki gibi gebelik belirtileri kaybolan var mı acaba( lütfen cevap yazınnn (
allah hayırlısını versin inşş hepimize tebrikler benım de 26 haziran aramız da 2 gun var
candy korkma benimde hiç belirtim yok allaha emanet o insallah hiç bişey olmaz
herkese selam.bende 2. tüp bebek denememde gebeyim çok şükür.keseyide gördük.ama geçen hafta oluşan mide bulantım,kasık ağrım,bel ağrım sürekli açlık hissim kayboldu.bebeğin kalp atışı için 5 kasıma randevu aldım ama acaba bebek gelişmedimi yoksa boş gebelikmi diye korkuyorum.idrarım koyu renkti ama şimdi normale döndü( çok korkuyorummmm
kızlar bende mide bulantısından eser kalmadı zaten çok fazla olmuyodu ama iştahım hala kapalı 3 kilo verdim tam. midem reflüden dolayı çok kötü hamilelikten önce mide koruyucu ilaçlar beni reflüden koruyordu istediğimi yiyebiliyordum. ama şimdi çubuk krakerde yesem midem yanıyor o yüzden canım hiçbişi yemek istemiyor. benim gibi mide şikayeti olan var mı varasa neler yapıosunuz??
sabahları peynir yumurta ekmek
arada muz ve süt akşamları da kırmızı et ve ayran
sadece bunları yiyebiliyorum bir de ceviz tabiki 2 lt su içiyorum. beslenmem inş yeterlidir. aslında canım hep ekşi şeyler istiyor ama hepsi yasak offf çok sıkıldım bu durumdan ve daha başındayım 8 ay napıcam hiçbilmiyorum mide koruyucu almam kesinlikle yasak sadece de mide koruyucu iyi geliyo bana başka hiçbişiyin faydası yok
ayniyiz canim senin transfer tarihin ne zaman benim 8 ekim
cuma gunu gidecegim erken i gorebilirmiyim keseyi acaba
cok heyecanliyim belki ikiz olabilir kac embryo?
idrarin ilaclardandir benimde oyle canim
tek embriyo . 6 ekim transfer günüm..allah hakkımızda hayırlısını versin( ama içimde kötü hisler var ( sen daha keseyi görmedin mi? ben gördüm çok şükür 22 sinde.senin kesenin görülmesi lazım ama kalp atışı için 5 kasıma randevu verdi dr um.daha erken duyamayız dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?