2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kızlarr merabalar herkes iyidir inşallah kızlar benim kabızlık prblemim yk cok şükür.. sizlerin var mı hamilelikte olur diyolar bende bişeyler mi ters gidiyor anlamadım ben..:26:

evet canım bende de oldu muz yer yemez hemde yarım muz yedım oldum.önceden bı kılo yesem bısey olmuodu cok kötü yapıo..artık 3 4 tane kuru kayısı ve cok az kuru üzüm yiyorum.bugun cok kötü oldum bulantılarım basladı yedıgım yemek her yerde kokuo gibi gelio.ve karnıma agrı girio bazen.göğüslerim silikonlu gibi oldu var mı benim gibi olan.allah hepimize saglıklı bebişler nasip etsin elbet bugunler geccektır meleklerımızı elımıze alınca unutcaz bugunlerı.

evet ben vajinal ultrasonla gördümm..evet çok şükür ama insan sürekli korku halinde oluyor( sen nerde yaptırdın transferini

hiç kimse yardımcı olmadı yani

benimki gibi gebelik belirtileri kaybolan var mı acaba( lütfen cevap yazınnn(

canım benimde öyle çok yok ilk günler göğüslerdeve kasıklarımda ağrımvardı şimdi azaldı. anlamadım çarşamba günü doktora gidicem bakalım ne diyecek aslında çok endişeliyimm kötü bişey yoktur inşallah

inşallahhh..ama insan belirtileri 1-2 gün yaşayıp bendlirtiler kaybolunca direk bişeymi oldu diye endişeleniyor.:(( allah bebeklerimizi bize bağışlasınn :(((

kızlar nasilsiniz.bayram bitti şırnak a geri dönuyoruz..ama su an cok karısık sırnak..bir sehit var..sehre nasil grcgz eve nasil gidecgz bilmiyorum..bize dua edin..buna cok ihtiyacımız var

canım mide bulantısı herkeste var.endişelenme.az ve sık yemeye çalış.tuzlu kraker ve beyaz leblebi iyi geliyormuş.hiç bişey yiyemiyosan eğer doktoruna danış tabi.bel ağrısına gelince benimde geçen ağrıdı ama bir gün sürdü.benimki yanlış yatma biçimimdendi sanırım.çarşamba doktora gidiceksin zaten hepsini sor,belki uygun bir ilaç verebilir.sağlıcakla kal

kızlar nasilsiniz.bayram bitti şırnak a geri dönuyoruz..ama su an cok karısık sırnak..bir sehit var..sehre nasil grcgz eve nasil gidecgz bilmiyorum..bize dua edin..buna cok ihtiyacımız var

sosyolog bende haberlerde dinledim şimdi.dikkatli gidin,yolunuz açık olsun...

canım benimkisi gebelik reflüsü değil zaten reflü hastasıydım ve mide koruyucuyla günü geçiriyordum. hamilelikle mide koruyucuyu bıraktım bebeğe zararlı olabilir diye ama çok kötü oldu midem gaviscon şurup kullanıyorum canım ama yarım sa sonra tekrardan yanma başlıyor. şimdi gittim katı meyve sıkacağı aldım çiğ patates suyu iyi geliomuş iyileştirme özelliği varmış 3 hafta onu denicem çok kötü olsa da bebekler için denemek zorundayım( teşekkür ederim ilgilendiğin için. bir de rica etsem eşine sorabilir misin gebelikte kullanılabilecek bir mide koruyucu var mı diye...

Sabah 1 kaşık bal yiyebilirsin belki biraz rahatlatır.

Sabah 1 kaşık bal yiyebilirsin belki biraz rahatlatır.

yok canım onu da denedim malesef faydası yok çiğ patatesi denicem bakalım 3 hafta, inş faydası olur, bazıları tamamen reflüyü bitirdiğini söylemişler inş doğrudur. inş sizlerde hamilelik reflüsü olmaz gerçi o 6. ayda falan oluyo ama olsun yine de çok zor canının istediği hiçbişi yiyemiosun(

beslenmeyle alakalı ben bir şeyler yazmıştım aslında gözünden kaçtı heralde

Allah yardımcınız olsun canım..sağ salim eve ulaşın inş

ben daha keseyi göremedim bayram tatili girdi midem bulanmıyor ınşş bulanmaz kasıklarım ağrıyo bıde arada çok ağır sancılar giriyo yatarken gerilince canım çok yanıyo ayaklarımı toplayıp yatıyrum bende senin yediklerini yiyprum organık yumurta hergun yiyorum ama ilk 3 ay bebek yemeklerımızden beslenmıyomuş

beslenmeyle alakalı ben bir şeyler yazmıştım aslında gözünden kaçtı heralde

Allah yardımcınız olsun canım..sağ salim eve ulaşın inş

rabbım sizi korusun cevşen kitabı varsa onu bol bol okumak çok iyi çunku zırh görevini görüyor allahın izniyle.hatta peygamber efendimiz uhud savaşına giderken zırhını kuşanmış o sırada cebraıl as gelip ya muhammet zırhını çıkar bu duayı oku demış allahın isimleriyle yalvarış onu korumuş inşşş bızıde o dualar koruyacak ınşşş

evet ben vajinal ultrasonla gördümm..evet çok şükür ama insan sürekli korku halinde oluyor( sen nerde yaptırdın transferini

bizler zor eld eettiğimiz için daha büyük korkular yasıyoruz........
ben ılk hamileliğimdede doguruncaya kadar hep endişelerim vardı.bundada malesef
ama adet olmadıgım heran seviniyorum

çok geçmiş olun canım dikkat et kendine

arkadaşlar normalde özel sektörde çalışanlar ne kadar zaman önce izine çıkabiliyorlar?

gerçi sektörden sektöre değişir ama ?

benim işyerindeki çalışma şartlarım zor, masa başı bi iş değil yani.. benimle aynı durumda olan yada bana nasıl bir yol izlemem konusunda bir fikir verebilcek olan var mı?

kızlar merhaba sağ salim evimize geldik..garaj daha 5 saat önce şehitin oldugu valiliğin hemen yanındaydı.evimizde çok yakın oraya..yakınında böyle şeyleri yaşamak çok farklı bir şey..eşimde izinde olmasaydı çok yakın yerde nöbet tutuyor olacaktı..genede ateş düştüğü yeri yakıyor..bugün statta 29 ekim törenleri var ama gitmedim.dünden beri bulantım var bugünde istifrar ettim..8.haftada başladı galiba..inş uzun sürmez

Son düzenleme:

sağol cnm ben daha çok ayet-el kürs-i okuorum..cevsenim yok..Allah bizim gibi olan herkesin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…