kızlarr merabalar herkes iyidir inşallah kızlar benim kabızlık prblemim yk cok şükür.. sizlerin var mı hamilelikte olur diyolar bende bişeyler mi ters gidiyor anlamadım ben..:26:
canim ben vajinal ultrason istemedim icin bekliycm zaten test gununden 10 gun sonra dediler saliya geliyir 10.gun buseferde esim sehirdisinda persembe gelck cuma gitcez
cok korktugun icin erteliyorum ya birsey yoksa diye
sende birak korkulari birsey olsa adet oluruz agrimiz sukur yok birseyimiz
hiç kimse yardımcı olmadı yaninasılsınız kızlar kalp atışlarını duyanları tebrik ederim bende çarşamba günü gidicem ama benim acayip derece de bel agrım var sizce normal mi yatakta dönerken bile agrıyo zor dönüyorum ve çok iştahsızım herşeyden midem bulanıyo bebeğim besleniyomudur acaba
benimki gibi gebelik belirtileri kaybolan var mı acaba( lütfen cevap yazınnn (
canım benimde öyle çok yok ilk günler göğüslerdeve kasıklarımda ağrımvardı şimdi azaldı. anlamadım çarşamba günü doktora gidicem bakalım ne diyecek aslında çok endişeliyimm kötü bişey yoktur inşallah
hiç kimse yardımcı olmadı yani
kızlar nasilsiniz.bayram bitti şırnak a geri dönuyoruz..ama su an cok karısık sırnak..bir sehit var..sehre nasil grcgz eve nasil gidecgz bilmiyorum..bize dua edin..buna cok ihtiyacımız var
Merhabalarr. Benim esim aile hekimi gebe olup mide sorunu olan hastalara gaviscon likit yaziyormus. Oyle dedi sorunca. Bence dr una bir sormakta yarar var. Ben takvime gore 5+2 deyim ama mide sorunum yok henuz cok sukur gozumun gordugu hrseyin tadina bakiyorum)) ben de ozellikle dedigin besinleri yiyorum. Findik ve badem de ye bence folik asit vardi galiba?..
kızlar nasilsiniz.bayram bitti şırnak a geri dönuyoruz..ama su an cok karısık sırnak..bir sehit var..sehre nasil grcgz eve nasil gidecgz bilmiyorum..bize dua edin..buna cok ihtiyacımız var
canım benimkisi gebelik reflüsü değil zaten reflü hastasıydım ve mide koruyucuyla günü geçiriyordum. hamilelikle mide koruyucuyu bıraktım bebeğe zararlı olabilir diye ama çok kötü oldu midem gaviscon şurup kullanıyorum canım ama yarım sa sonra tekrardan yanma başlıyor. şimdi gittim katı meyve sıkacağı aldım çiğ patates suyu iyi geliomuş iyileştirme özelliği varmış 3 hafta onu denicem çok kötü olsa da bebekler için denemek zorundayım( teşekkür ederim ilgilendiğin için. bir de rica etsem eşine sorabilir misin gebelikte kullanılabilecek bir mide koruyucu var mı diye...
Sabah 1 kaşık bal yiyebilirsin belki biraz rahatlatır.
hiç kimse yardımcı olmadı yani
Ayy ne guzel cok sevindimhayirli olsun hepimize. Mide bulantin ya da baska sikayetlerin var mi? Neler yiyorsun? Ya da bir tavsiyen var mi uyguladigin??bnm midem cok bulanmiyor henuz ama kasik agrisi ve bel agrisi var. Ceviz badem findik yumurta yiyorum. Folik asit ve sutu de eksik etmiyorum. Onumuzdeki gunlere yatirim olsun findikta folik asit varmis )
beslenmeyle alakalı ben bir şeyler yazmıştım aslında gözünden kaçtı heralde
Allah yardımcınız olsun canım..sağ salim eve ulaşın inş
evet ben vajinal ultrasonla gördümm..evet çok şükür ama insan sürekli korku halinde oluyor( sen nerde yaptırdın transferini
besleniyordur canım sen canını sıkma zaten önemli olan 4. aydan sonra iyi beslenmekmiş ozmana kadar bulantılarnda geçer inşallah sen neyaptın özlem hanıma gitinmihiç kimse yardımcı olmadı yani
çok geçmiş olun canım dikkat et kendinenihayet hastanelik de oldum kızlar, eşimle araba ile şöyle bir gezelim dedik yolda baygınlık geçirdim sonra sanki zehirleniyormuşum gibi oldu. Acile gittik. Bebiş iyi çok şükür , bahane ile kalp atışlarını bir kez daha duymuş oldum . Kan değerleri de fena çıkmadı, serum yedim yarım saat sonra epey düzelmiştim. Dr. normal dedi, yatıp dinlenmem gerekiyormuş. Zaten günlerdir yatıyordum demek hiç kalkmamam lazımmış:26:
rabbım sizi korusun cevşen kitabı varsa onu bol bol okumak çok iyi çunku zırh görevini görüyor allahın izniyle.hatta peygamber efendimiz uhud savaşına giderken zırhını kuşanmış o sırada cebraıl as gelip ya muhammet zırhını çıkar bu duayı oku demış allahın isimleriyle yalvarış onu korumuş inşşş bızıde o dualar koruyacak ınşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?