2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kızlar haberiniz var mı bilmiyorum ama deseha sabah 9'da ikizlerini doğurmuşş

hadi gözümüzaydın mayıs 1 itibariyle doğumlar başladı hem korku hem heyecan ne hissedeceğimi bilemez durumdayım. Allah doğum yapan arkadaşlarımızın yardımcısı olsun tez zamanda toparlansınlarda bize doğum hikayelerini anlatsınlar tabi küvez de olan bebişlerimiz var ŞAFİ ismi hürmetine Allahım şifa versin hepimizin yardımcısı olsun...

kizlar beni soran arkadaslarim yarin yazicam.evet izne ciktim
ama zor gunler geciriorm annle ilgili biyopsi sonucu beklenio
tadim yok
detaylari yarin yazicam cok yorgunum
dogum yapan arkadaslarimizi tebrik ediorm ama faha bakamadm kimler

Canım Allah kolaylık ve sabır versin,umarım iyi haberler paylaşırsın bizimle..

Canım, benim gittiğim eğitimde önce sıcak su sonra soğuk su da bekletin dediler, yani iki kova su koyup sırayla içinde bekletip sonra da ayaklarını tüm vücudundan yüksek bir yere kaldırman bu pozisyonda dinlemen gerekiyor..

Maşallah oğluna Bence de hiç dert etme hatta ben tercih ederdim normal doğumu kolaylaştırıyor bebeğin ufak olması.. Zaten doğumdan sonra hepsi semirecek :))
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

kızlar haberiniz var mı bilmiyorum ama deseha sabah 9'da ikizlerini doğurmuşş

Ayy çok sevindim umarım sağlıklı ve mutlulardır.. İki doğumdan sonra, ilk ikizlerimiz de geldi ohh mis gibi 4 bebişimiz oldu...
Çok merak ediyorum nasıllar.. Bebişler neye benziyor azıcık sevseydik keşke..
Miss gibi kokuyorlardır şimdi off doğurasım geldi :)

doğumlar, ağrılar,bunalımlar,gripler, kocalar,kayınvalideler

hepsine küçük bir ara teyzeleri, ismi henüz meçhul oğlumun natamam odasıyla

Maşallah çok güzel olmuş odası. Artık o kanepede uyursun sende. Malum geceleri süt vermek için 2 saatte bir uyanacaksın :)
Ben beşiğini yatak odama aldım kırkımız çıkana kadar birlikte uyuyacağız. İkide bir odasına git gel yapmak istemiyorum

ilk bebişler gelmiş allah sağlıklı uzun ömürler versin.. çok heyecanlanıyorum ben ya korkudan geçmişi bile okuyamıyorum... bizde bugün oğlumla doğum iznine çıktık oğlum 1 ay daha dayansın inşallahta haziran başında gelebilir sıpam..

herkes iyidir inşallah hepimize dua ediyorum rabbim sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin...

Haziran anneleri doğumlar başlamış çook güzel ya bende temmuz anasıyım amma haziranın taa son haftası gircem sezeryana şimdiden heyecanlandım. Bende haziran annesi olcm

kızlar doğum sonrası için korse sormuştum kimseden ses çıkmamış.. bir ben miyim korse düşünen bilemedim

kızlar doğum sonrası için korse sormuştum kimseden ses çıkmamış.. bir ben miyim korse düşünen bilemedim

Ben de düşünüyorum, bakınıyorum ama henüz karar veremedim, alttan giyilen karnıda saran modeller var onlardan düşünüyorum ama sıcaklarda zor olacak korse giymek
Ben hem sezeryana hem de normal doğuma uygun iki aynı model almayı düşünüyorum..
Benim mutlaka kullanmam lazım çünkü karnım çok iri zaten önceden de zayıfta olsam ayva göbeğim vardı, şimdi iyice sarkar toparlayamam diye korkuyorum..

Bu iki model düşündüklerim

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım, çok sevindim beğenmenize ben odamada saraylı beşik denen şu bambulardan koydum bu 3 lü artı anneannesi için:9 o bakacak oğluşuma iznimden sonrada , bende mecbur işe

Bu bitmemiş halimi?
böyle bile gayet sade ve şık bir oda.. İyi günlerde sağlıkla kullanın inşallah..
teşekkür ederim, aksesuarları kaldı aslında bitti sayılır hamdolsun, darısı hepinizin başına arkadaşlar

Güle güle kullansın oğluşun canım benim oğlumun odasıyla çoğu şeyi aynı.cibinlik seninde asılmamış duruyor benimkide öyle.perdene de bayıldım.

çokkk sağolun teyzeleri cibinliği an itibariyle evde olan babası astırmış, fotoğraf yolladı:) şükür oda çıktı aradan. birde benim yatak yüksek gelmişti anlatmıştım burdada, 4 ufacık deliğe bakıyormuş kendimi üzdüğüme değmedi 6-7 cm aşağı deldirip indirdik mis gibi oldu

ilkini giymek biraz zor olur gibi geliyo ama ha bire lavaboya falan giderken ikinciye daha yakınım ama acaba kayma falan yaparmı ki... en iyisi mağzadan almak galiba en azından sorcamı da sorarım.. teşekkür ederim cevabın için

Kızlar yaaa bende çalışıyorum ama ayaklarım vrupa bizden aşağısı çok ağrıyor dayanabildigim kadar çalışmak istiyorum doğum izni için a çok zorlaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…