Kızlar yaaa bende çalışıyorum ama ayaklarım vrupa bizden aşağısı çok ağrıyor dayanabildigim kadar çalışmak istiyorum doğum izni için a çok zorlaniyorum
Ben de düşünüyorum, bakınıyorum ama henüz karar veremedim, alttan giyilen karnıda saran modeller var onlardan düşünüyorum ama sıcaklarda zor olacak korse giymek
Ben hem sezeryana hem de normal doğuma uygun iki aynı model almayı düşünüyorum..
Benim mutlaka kullanmam lazım çünkü karnım çok iri zaten önceden de zayıfta olsam ayva göbeğim vardı, şimdi iyice sarkar toparlayamam diye korkuyorum..
Bu iki model düşündüklerim
Eki Görüntüle 700825 Eki Görüntüle 700826
Ben hamile kalmadan önce bu modelelrden aldım. silikonlu kaymaz diyorlar ama hiç durmadı. Sürekli aşağı kaydı göbeğimin ortasını bıçak gibi ikiye bölüyordu resmenBende bunların askılı olanları var. Badi şeklinde onlardan düşünüyorum. Askılı olduğu için ikide bir aşağı kaymazlar diye düşünüyorum.
Annişler ben bebeğime cibinlik almadım. Bizim evdeki bütün pencerelerde sineklikler takılı gerek olmaz diye düşündüm ama yanlış mı düşünüyorum ?:44:
ayrıca doğum hikayelerini duyunca heyecanlandım. Daha hiç bişeyim hazır değil. Hastane çantası bile yapmadım. Kendime hastane pijaması bile almadım. Hep üşengeçliğimden bu haftasonu alışverişe çıkacağım umarım fazla yorulmam.
ilkini giymek biraz zor olur gibi geliyo ama ha bire lavaboya falan giderken ikinciye daha yakınım ama acaba kayma falan yaparmı ki... en iyisi mağzadan almak galiba en azından sorcamı da sorarım.. teşekkür ederim cevabın için
Ben hamile kalmadan önce bu modelelrden aldım. silikonlu kaymaz diyorlar ama hiç durmadı. Sürekli aşağı kaydı göbeğimin ortasını bıçak gibi ikiye bölüyordu resmenBende bunların askılı olanları var. Badi şeklinde onlardan düşünüyorum. Askılı olduğu için ikide bir aşağı kaymazlar diye düşünüyorum.
ilkini giymek biraz zor olur gibi geliyo ama ha bire lavaboya falan giderken ikinciye daha yakınım ama acaba kayma falan yaparmı ki... en iyisi mağzadan almak galiba en azından sorcamı da sorarım.. teşekkür ederim cevabın için
güzel haziran anneleri,nasılsınız bakalım ? inşallah herkes iyidiruzun zamandır hazırlıklar yüzünden pek giremedim hepinizi çok özledim ama doğumlar başladı mı? çok az kaldı,heyecan dorukta
benimde kızımın hala ismi yok teyzeleri,fikirlerinize ihtiyacım var
Ben de düşünüyorum, bakınıyorum ama henüz karar veremedim, alttan giyilen karnıda saran modeller var onlardan düşünüyorum ama sıcaklarda zor olacak korse giymek
Ben hem sezeryana hem de normal doğuma uygun iki aynı model almayı düşünüyorum..
Benim mutlaka kullanmam lazım çünkü karnım çok iri zaten önceden de zayıfta olsam ayva göbeğim vardı, şimdi iyice sarkar toparlayamam diye korkuyorum..
Bu iki model düşündüklerim
Eki Görüntüle 700825 Eki Görüntüle 700826
güzel haziran anneleri,nasılsınız bakalım ? inşallah herkes iyidiruzun zamandır hazırlıklar yüzünden pek giremedim hepinizi çok özledim ama doğumlar başladı mı? çok az kaldı,heyecan dorukta
benimde kızımın hala ismi yok teyzeleri,fikirlerinize ihtiyacım var
Selam kizlar gecmis ne kadar birikmis öyle okumaya üsendim zaten en son hangi sayfadaydim onu bile hatirlamiyorum..
Bugün kontrolümüz vardi sabahin 8 den bu saate kadar disarda doktordan doktora gidip durdum bacaklarim agridan sizliyor resmen..
Oglusum 32+5 haftasin da 2660 gram 46 cm boyu var kordonundaki kan akisi ve kalp atisi cok cok iyi durumda karnim da oglusum bolca idrari var ve bebegimin midesi doluymus (artik ne ile dolu bilmiyorum) Gün icinde adet sancisi gibi giren sancilarin sebebi bebegin büyüklügünden kaynaklaniyormus.. Oglusum hala israrla dönmüyor onun icin hastanede dogum bölümünde ki ebelere yönlendirildim orada ayak serce parmaklarima yatmadan önce yapistirip yakmam icin moxen denilen bir terapi verildi haftaya tekrar gidecegim döndümü diye yok bu terapide ise yaramazsa artik baska bir yöntem uygulanicak.. Hastanenin dogum bölümünde ki bas doktor magnesium alimi konusun da uyardi 35-36 haftadan sonra almayi birakmak gerekiyormus yoksa dogum sancisini engeller buda senin icin iyi degil dedi...
Bizde haberler böyle
benim eskiden kalma korselerim var. onlar olmaz mı
Maşallah canım oğluna
Kocaman olmuş tosuncuk, iştahlı olacak desene :)
Umarım döner de sen de rahatça istediğin doğumu yaparsın..
esinin degismesine cok sevindim canim insallah dahada cok degisir ve senin kiymetini anllar annesinin dusuncelerine karsida tepkisini acikca ortaya koyar .:)))Canım iyi geceler yorumunu okudum duaların için teşekkür ederim. Bugün çok kişi dua etti sanki faydası oldu eşim geldiğinde daha iyiydi sanki :)) iyi ki varsınız :))
herkese günaydın bugün kontrolüm var umarım güzel geçer çok heyecanlıyım hayırlı haberlerle dönerim inşallah
evet cnaim benim kizimin naszida yeni birsey degil daha öncede soylemistim göstermedigini bu defa senin kizla ayni hareketi yapmasi cok tuhafima gittiSenin bebek de benimki gibi nazlı çıktı, oyun oynadı annesiyle desene. Doğunca bol bol göreceğiz inşallah. Biraz daha sabredelim
limonagac ve süreyya Allah sağlıkla ve mutlulukla büyütmek nasip etsin
kralkayaBu dönemde böylesine sıkıntılı günler geçirdiğin için üzülüyorum sana. İnşallah bu sıkıntıların hafifler.
Allah kabul etsin. Ben de bir hatim yaptım. Dua listesini de hazırlayayım dediğin gibi
aaa ne kadar guzell ilk ikizimizde dogmus durumda suan 4. bebegimkiz oldu yani masallah. insallah anneside bebislerde cok sagliklidir :)))kızlar haberiniz var mı bilmiyorum ama deseha sabah 9'da ikizlerini doğurmuşş
canim tatli birseyler yee hareket eder o ya acikmistir yada yorgundurr sen cok yorduysan kendini o hareket etmiyor:))​benim ogluş pek bi hareketsiz bugün takıntı yaptım şimdi ya
cok guzel olmus canim oglusunun oadasi sade ve SIK duruyorr guule gule kullanmak nasip olsun insallah :))Eki Görüntüle 700747 Eki Görüntüle 700746 Eki Görüntüle 700745
doğumlar, ağrılar,bunalımlar,gripler, kocalar,kayınvalideler
hepsine küçük bir ara teyzeleri, ismi henüz meçhul oğlumun natamam odasıyla
bakalım 3.bebegimiz kim olcak inanın topik git gide iyyice heyecanlı oldu.erken dogum riskim oldugundan ilk önce ben dogururum diyordum ama ii dayandı benim sıpa.
artık erken dogum hapını içmeyide bıraktım biran önce dogsunda kucagıma alayım burnunu sıkayım diye
Selam kizlar gecmis ne kadar birikmis öyle okumaya üsendim zaten en son hangi sayfadaydim onu bile hatirlamiyorum..
Bugün kontrolümüz vardi sabahin 8 den bu saate kadar disarda doktordan doktora gidip durdum bacaklarim agridan sizliyor resmen..
Oglusum 32+5 haftasin da 2660 gram 46 cm boyu var kordonundaki kan akisi ve kalp atisi cok cok iyi durumda karnim da oglusum bolca idrari var ve bebegimin midesi doluymus (artik ne ile dolu bilmiyorum) Gün icinde adet sancisi gibi giren sancilarin sebebi bebegin büyüklügünden kaynaklaniyormus.. Oglusum hala israrla dönmüyor onun icin hastanede dogum bölümünde ki ebelere yönlendirildim orada ayak serce parmaklarima yatmadan önce yapistirip yakmam icin moxen denilen bir terapi verildi haftaya tekrar gidecegim döndümü diye yok bu terapide ise yaramazsa artik baska bir yöntem uygulanicak.. Hastanenin dogum bölümünde ki bas doktor magnesium alimi konusun da uyardi 35-36 haftadan sonra almayi birakmak gerekiyormus yoksa dogum sancisini engeller buda senin icin iyi degil dedi...
Bizde haberler böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?