2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Kızlar yaaa bende çalışıyorum ama ayaklarım vrupa bizden aşağısı çok ağrıyor dayanabildigim kadar çalışmak istiyorum doğum izni için a çok zorlaniyorum

gerçekten çok zor hele de bu sıcaklarda... benim haftaya son haftam olcak inşallah ama bazen yeter mi ki demeden duramıyorum.. Allah yardımcımız olsun mecbur sıkıcaz dişimizi yapcak bişey yok... ay ne çektik beee

güzel haziran anneleri,nasılsınız bakalım ? inşallah herkes iyidir uzun zamandır hazırlıklar yüzünden pek giremedim hepinizi çok özledim ama doğumlar başladı mı? çok az kaldı,heyecan dorukta

benimde kızımın hala ismi yok teyzeleri,fikirlerinize ihtiyacım var

Ben hamile kalmadan önce bu modelelrden aldım. silikonlu kaymaz diyorlar ama hiç durmadı. Sürekli aşağı kaydı göbeğimin ortasını bıçak gibi ikiye bölüyordu resmen Bende bunların askılı olanları var. Badi şeklinde onlardan düşünüyorum. Askılı olduğu için ikide bir aşağı kaymazlar diye düşünüyorum.

bakalım 3.bebegimiz kim olcak inanın topik git gide iyyice heyecanlı oldu.erken dogum riskim oldugundan ilk önce ben dogururum diyordum ama ii dayandı benim sıpa.
artık erken dogum hapını içmeyide bıraktım biran önce dogsunda kucagıma alayım burnunu sıkayım diye

askılılarda mantıklıymış sıcakta biraz zorlar ama napalım mecbur deniycez... bende öyle göbeğime düşmesinden korkuyorum... aklıma yattı askı olayı

Annişler ben bebeğime cibinlik almadım. Bizim evdeki bütün pencerelerde sineklikler takılı gerek olmaz diye düşündüm ama yanlış mı düşünüyorum ?:44:

ayrıca doğum hikayelerini duyunca heyecanlandım. Daha hiç bişeyim hazır değil. Hastane çantası bile yapmadım. Kendime hastane pijaması bile almadım. Hep üşengeçliğimden bu haftasonu alışverişe çıkacağım umarım fazla yorulmam.

cibinlik daha ziyade süs için aslında en azından benim için öyle... hazırlıkları bir an evvel bitirmek lazım hem sıcaklar hem de ağırlaşan göbüşlerle herşey daha da zorlaşıyo.. hadi hayırlısı

Ben medikalcilerden almayı planlıyorum, zaten bakmadan almamak lazım çünkü hangi bedeni hangi modeli giyebileceğimiz meçhul gibi..

Haklısın askılı olanları düşünmek lazım, ben de bunlar kayar mı acaba diye düşündüm.. slip şeklinde göğüs altından gelen askılı modeller var onlardan olabilir belki ama dediğim gibi medikalcilere gidip bakmak istiyorum, kumaşının falan iyi olması lazım valla benim için en önemli parça korse.. her şeyi bir kenara bırakabilirim, göbeğim sarksın ya da kalsın istemiyorum..

ben ikinci modelden aldım civil'den
15 tl kadardı fıyatı

nerdesin sen yahuuu
bu kadar da ara verılmez kı

benim eskiden kalma korselerim var. onlar olmaz mı

Selam herkese. Şükür kızımın odasını bitirdim. Tülü birde halısı gelecek. Artık ev içi temizliğe başlayacağım. Ayın 14.de temizlikçi gelecek. Cam kapı,mutfak dolabını ona sildireceğim. Geri kalanını yavaş yavaş hallederim herhalde. Doğum çantamı da hazırladım. Lohusa tacı bulamadım kendime ya. Normalde kapalıyım ama doğum fotoğrafçısı tuttum, oda da açık olup fotoğrafları öyle çektirmek istiyorum. Geceleri hiç uyayamıyorum. Kızım çok hareketli. Bu c.tesi kontrolümüz var bakalım doktorumuz ne diyecek. Çok az kaldı ve çok heyecanlıyım. Allah a şükür hiç doğum korkusu yok içimde, mümkün olduğunca o anı düşünmemeye çalışıyorum. İnşallah normal doğum yapacağım.

Selam kizlar gecmis ne kadar birikmis öyle okumaya üsendim zaten en son hangi sayfadaydim onu bile hatirlamiyorum..

Bugün kontrolümüz vardi sabahin 8 den bu saate kadar disarda doktordan doktora gidip durdum bacaklarim agridan sizliyor resmen..

Oglusum 32+5 haftasin da 2660 gram 46 cm boyu var kordonundaki kan akisi ve kalp atisi cok cok iyi durumda karnim da oglusum bolca idrari var ve bebegimin midesi doluymus (artik ne ile dolu bilmiyorum) Gün icinde adet sancisi gibi giren sancilarin sebebi bebegin büyüklügünden kaynaklaniyormus.. Oglusum hala israrla dönmüyor onun icin hastanede dogum bölümünde ki ebelere yönlendirildim orada ayak serce parmaklarima yatmadan önce yapistirip yakmam icin moxen denilen bir terapi verildi haftaya tekrar gidecegim döndümü diye yok bu terapide ise yaramazsa artik baska bir yöntem uygulanicak.. Hastanenin dogum bölümünde ki bas doktor magnesium alimi konusun da uyardi 35-36 haftadan sonra almayi birakmak gerekiyormus yoksa dogum sancisini engeller buda senin icin iyi degil dedi...
Bizde haberler böyle

Canım nerelerdesin, doğum yaptı galiba diye düşünmeye başlamıştım, arayı bu kadar açma bak doğumlar başladı artık :)
Ben eğer kızım olsaydı Zehra Nur koymayı planlıyordum belki sana fikir olur..

Doğumlar başladı hatta ilk doğum hikayemiz bile oldu :))

Maşallah canım oğluna
Kocaman olmuş tosuncuk, iştahlı olacak desene :)
Umarım döner de sen de rahatça istediğin doğumu yaparsın..

Maşallah canım oğluna
Kocaman olmuş tosuncuk, iştahlı olacak desene :)
Umarım döner de sen de rahatça istediğin doğumu yaparsın..

Cok tesekkür ederiz teyzesi önümüzde 6 hafta var henüz bu hizla büyürse eger dönmüs dahi olsa cok zor olur sanirim dogum hayirlisi artik

Canım iyi geceler yorumunu okudum duaların için teşekkür ederim. Bugün çok kişi dua etti sanki faydası oldu eşim geldiğinde daha iyiydi sanki :)) iyi ki varsınız :))
esinin degismesine cok sevindim canim insallah dahada cok degisir ve senin kiymetini anllar annesinin dusuncelerine karsida tepkisini acikca ortaya koyar .:)))

herkese günaydın bugün kontrolüm var umarım güzel geçer çok heyecanlıyım hayırlı haberlerle dönerim inşallah

insallah guzel haberlerle dönersin canim sende :))
evet cnaim benim kizimin naszida yeni birsey degil daha öncede soylemistim göstermedigini bu defa senin kizla ayni hareketi yapmasi cok tuhafima gitti hatim duanida allah kabul etsin canim bizleride icinde unutmayin nolur dua yapanlar :))

kızlar haberiniz var mı bilmiyorum ama deseha sabah 9'da ikizlerini doğurmuşş
aaa ne kadar guzell ilk ikizimizde dogmus durumda suan 4. bebegimkiz oldu yani masallah. insallah anneside bebislerde cok sagliklidir :)))
BU BEBEKLER BENIM TAHMINIMDENDE ERKEN DOGMAYA BASLADIRLAR
​benim ogluş pek bi hareketsiz bugün takıntı yaptım şimdi ya
canim tatli birseyler yee hareket eder o ya acikmistir yada yorgundurr sen cok yorduysan kendini o hareket etmiyor:))

cok guzel olmus canim oglusunun oadasi sade ve SIK duruyorr guule gule kullanmak nasip olsun insallah :))

aaa canimm 4. bebegimiz gelmiss sen duymadinmii ikizler gelmis en son :)))

Talia teyzesi benim bebek bir paşa Yine kıpır kıpırdı uykusu geldi sanırım. Bugünü de bitiriyorum inşallah. 6 işgünüm daha var. Evde yatıp dinlenmek istiyorum.

Bebeğimin odasına hala halı bulamadım şöyle içime sinen. Perdeyi çok renkli almak hata mıydı acaba :44:

masallah oglusun cok istahli olcak desene :)) oglusunun dönmemeis disinda neyseki bir sorun yokmus cok sükür :)) insallah o da en kisa zamanda döner daha fazla buyumeye devam ederse dahada zorlasir dönmesi sanki (
kiz sen neylse besliyorsun bebisini onu yemeyi birak bence saka saka bunlada hic alakasi olmadiigni bir cok kiside gördükk
magnezyumu bende sordum daha iki hafta alabilirsin dedi ama benim cok az kaldi 4 tane fln onlar bitsin zaten almiyacaktim ben bir daha haplar bitse diye dua ediyorum daha cok cogaliyorlar sanki yutmamaya basliyacam sanirim artik bende

ben ilk oglumda korse flan almadımda giymedimde annem dogumdan cıkınca belime karnıma tülbenti sıkıca sardı doladı valla göbek bile kalmadı .ne varsa eski usülde var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…