Talia teyzesi benim bebek bir paşaYine kıpır kıpırdı uykusu geldi sanırım. Bugünü de bitiriyorum inşallah. 6 işgünüm daha var. Evde yatıp dinlenmek istiyorum.
Bebeğimin odasına hala halı bulamadım şöyle içime sinen. Perdeyi çok renkli almak hata mıydı acaba :44:
İnşallah canım ben kız bebek hastasıyım. Oğlum sağlıkla gelsin sonra bir de prensesim olsunaaa pardon canim yaa nedense hep senin bebisi kiz diye dusunuyorumm sana baktikca bebisin kiz gibi geliyorr bana
bundada var hayir belki 2. bebisin kiz olcaktir ondandir:26:pasanda özür diliyor talia teyzesii
az kalmis canim seninde izne cikmana sabir birazcik daha :))
tıka basa yiyorum 1 saat sonra hiçbişey yememiş gibi oluyorum:111::111:
arkadaşlar merhaba bugun sabah doktora gıttım haftalık kontrolüme.kızım 3 kıloya yaklaşmış.solunum hareketlerıne baktı doktor suyum ıyıymıs.benı nts ye yolladı orda 80 e varan sancım cıktı bana soruyolar ağrın varmı dıye yok bısı hıssetmıyorum ama sonra dıkkat ettım kı hanı karnımız sertlesıyor dıye konuşuyorduk o karnım sertlestıgı anda 30 40 50 dıye sancı yukselıyor gözüküyor.neyse benı kaldırdılar ebe sana baksın sancın var dedıler çatala yattım ebe geldı eldıvenı gıydı ben dedım ben daha 36, haftamın ıcındeyım ya kanamam gelırse bebegım daha kucuk dedım.o da tereddüt ettı.tamam bakmayacağım gıt doktoıruna soyle ona benım bakmak ısteyıp baktırmadıgınıda soyle dedı tamam dedım.doktora gosterdım eve gıdıp dınlen aksı bır durum olursa hemen gel dedı ole kanama su gelmesı durumum yok o kasılmalar hep oluyordu bende zaten ılk kez kasılma olduğunda 80 ı buldu.hayırlısı olsun ama en azından 37 haftama gelsem dıyorum.sukur annem yanıma geldı 1 haftadır bende yatıyorum artık.sızde o karnınız sertlestıgınde cok sık oluyorsa bunu onemseyın lütfen arkadaşlar.bu arada mınıkkus benı merak etmıssın sagol arkadaşım.umarım hepımız sağlıkla dünyaya getırırırz bebıslerımızı.benımde 4 gundur ayaklarım sısıyor.doktora soracaktım unuttum sancı meselesı çıkınca ınternetten okudum su yüksek tansıyon falan da yapıyomus ayakları sısen arkadaşlar tanısyonunuzu ölçtürün duzenlı.bebıslerımızde olmuş sagıkla sıhhatle buyusunler güzel omurlerı olsun ınsallah.allah bızede kolaylıklar versın bebıslerımızı koklayalım sağlıkla ınsalllllaaaaaaaaaaaaaaahhh....
güzel haziran anneleri,nasılsınız bakalım ? inşallah herkes iyidiruzun zamandır hazırlıklar yüzünden pek giremedim hepinizi çok özledim ama doğumlar başladı mı? çok az kaldı,heyecan dorukta
benimde kızımın hala ismi yok teyzeleri,fikirlerinize ihtiyacım var
İyi olmanıza sevindim canım, annenin yanında olması iyi olmuş rahat edersin..
Kızın kocaman olmuş ayy bıngıl bıngıl olmuştur şimdi böyle kiloları duyup fotolara bakınca içim gidiyor bildiğin bebek oldular artık..
Ayak şişmesi çoğumuzda var canım son aylarda oluyor.. Herkesin ayacıkları fil gibi :))
Vücudunuz ödem yapsa bile su içmeyi bırakmayın diyor doktorlar hatta tuzu azaltın ama sıfırlamayın diyorlar..
Sıcak soğuk suya koy ayaklarını yükseğe yerleştirip dinlendir.. Ben yapıyorum biraz normalleşiyor ama 10 dk ayakta durayım hemen şişiyor.. Çözümü doğum yapmak galiba
İyi olmanıza sevindim canım, annenin yanında olması iyi olmuş rahat edersin..
Kızın kocaman olmuş ayy bıngıl bıngıl olmuştur şimdi böyle kiloları duyup fotolara bakınca içim gidiyor bildiğin bebek oldular artık..
Ayak şişmesi çoğumuzda var canım son aylarda oluyor.. Herkesin ayacıkları fil gibi :))
Vücudunuz ödem yapsa bile su içmeyi bırakmayın diyor doktorlar hatta tuzu azaltın ama sıfırlamayın diyorlar..
Sıcak soğuk suya koy ayaklarını yükseğe yerleştirip dinlendir.. Ben yapıyorum biraz normalleşiyor ama 10 dk ayakta durayım hemen şişiyor.. Çözümü doğum yapmak galiba
Benim gibi olan var mı yaa sürekli karnım acıkıyorrrr((
arkadaşlar merhaba bugun sabah doktora gıttım haftalık kontrolüme.kızım 3 kıloya yaklaşmış.solunum hareketlerıne baktı doktor suyum ıyıymıs.benı nts ye yolladı orda 80 e varan sancım cıktı bana soruyolar ağrın varmı dıye yok bısı hıssetmıyorum ama sonra dıkkat ettım kı hanı karnımız sertlesıyor dıye konuşuyorduk o karnım sertlestıgı anda 30 40 50 dıye sancı yukselıyor gözüküyor.neyse benı kaldırdılar ebe sana baksın sancın var dedıler çatala yattım ebe geldı eldıvenı gıydı ben dedım ben daha 36, haftamın ıcındeyım ya kanamam gelırse bebegım daha kucuk dedım.o da tereddüt ettı.tamam bakmayacağım gıt doktoıruna soyle ona benım bakmak ısteyıp baktırmadıgınıda soyle dedı tamam dedım.doktora gosterdım eve gıdıp dınlen aksı bır durum olursa hemen gel dedı ole kanama su gelmesı durumum yok o kasılmalar hep oluyordu bende zaten ılk kez kasılma olduğunda 80 ı buldu.hayırlısı olsun ama en azından 37 haftama gelsem dıyorum.sukur annem yanıma geldı 1 haftadır bende yatıyorum artık.sızde o karnınız sertlestıgınde cok sık oluyorsa bunu onemseyın lütfen arkadaşlar.bu arada mınıkkus benı merak etmıssın sagol arkadaşım.umarım hepımız sağlıkla dünyaya getırırırz bebıslerımızı.benımde 4 gundur ayaklarım sısıyor.doktora soracaktım unuttum sancı meselesı çıkınca ınternetten okudum su yüksek tansıyon falan da yapıyomus ayakları sısen arkadaşlar tanısyonunuzu ölçtürün duzenlı.bebıslerımızde olmuş sagıkla sıhhatle buyusunler güzel omurlerı olsun ınsallah.allah bızede kolaylıklar versın bebıslerımızı koklayalım sağlıkla ınsalllllaaaaaaaaaaaaaaahhh....
Kek krizine girmiştim ama şu Fatmagülün kıllarını gördükten sonra iştahım kesildi
Kızlar inanamayacaksınız pes diyeceksiniz az önce eltim aradı telefonu açar açmaz kendi sesimi duydum tüm konuşma boyunca da kendi sesimi duydum. Kaynanam eltimlerde sözde kaynımla kaynanam kavga etmiş kaynanam da komşuya geçmiş bu da o arada beni aramış . Ağzımdan laf almaya çalıştı sorular sordu kaynanamı övdü hiç uyanmadım bir ara kadının sesini duydum . Sonradan aklım başıma geldi bunlar bana tuzak kurdu hoparlör açıktı ve kaynanam evdeydiAllah yüzüme baktı olumsuz hiç bir şey söylemedim.delireceğim yaaa nasıl insanlara düştüm ben.
Ben de düşünüyorum, bakınıyorum ama henüz karar veremedim, alttan giyilen karnıda saran modeller var onlardan düşünüyorum ama sıcaklarda zor olacak korse giymek
Ben hem sezeryana hem de normal doğuma uygun iki aynı model almayı düşünüyorum..
Benim mutlaka kullanmam lazım çünkü karnım çok iri zaten önceden de zayıfta olsam ayva göbeğim vardı, şimdi iyice sarkar toparlayamam diye korkuyorum..
Bu iki model düşündüklerim
Eki Görüntüle 700825 Eki Görüntüle 700826
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?