2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

aaa pardon canim yaa nedense hep senin bebisi kiz diye dusunuyorumm sana baktikca bebisin kiz gibi geliyorr bana
bundada var hayir belki 2. bebisin kiz olcaktir ondandir:26: pasanda özür diliyor talia teyzesii
az kalmis canim seninde izne cikmana sabir birazcik daha :))

Kızlar sabahtan bu yana 2 günlük geçmişi okudum. Yeni bebişlerimiz var, okudukça heyecanlandım. Ciddi ciddi benim de bebişimin doğumu yaklaşıyor artık diye düşündüm :) bazen inanamıyorum 1 - 1 buçuk ay kaldığına doğum için :)
Bebiş odası fotosunu ekleyen arkadaşın fotoğrafını çok beğendim. Allah bebişine sağlıkla yatmayı, kullanmayı nasip eder inşallah.
Kaynanasından çekenlere, burada içini dökenlere bol bol dua ettim.
Ne güzel günümü doldurdunuz bugün :)

İnşallah canım ben kız bebek hastasıyım. Oğlum sağlıkla gelsin sonra bir de prensesim olsun

Selam teteler ve mis kokulu yavruları
Misafirler yeni gitti, çok yorulmadık aama tabi iki gündür alıştığım tembellkten sonra zor gelmedi değil
fotoğraf eklicem bi iki tane birazdan
kızlar da çok büyümüşsünüz dediler, bizi sevdiler
gelrken pasta börek tatlı salata bisürü şey yapmışlar, çok yedik şimdi iyice kocaman olduk
önce bi geçmişe göz atayım hızlıca gelişmeler neler bakalım

tıka basa yiyorum 1 saat sonra hiçbişey yememiş gibi oluyorum :111::111:

Benimde tam tersi artık iştahım yok denecek kadar az 17 kg almıştım ama kalıcam artık bu kg da heralde sadece azcık besin alsın diye yiyiyorum ilk başlarda yiyeneyenlerinmi iştahı açık acaba

Benim gittiğim hamile eğitiminde artık korse kullanılmadığını, sarıp sarmalama bile yapılmadığını, karın kasının kendi kendine çalışarak eski formuna dönmesini beklediklerini söyledi hemşire. Ben de korse almaktan vazgeçtim. Kendimi iyi hissedince ufaktan egzersizlere başlarım diye düşünüyorum

arkadaşlar merhaba bugun sabah doktora gıttım haftalık kontrolüme.kızım 3 kıloya yaklaşmış.solunum hareketlerıne baktı doktor suyum ıyıymıs.benı nts ye yolladı orda 80 e varan sancım cıktı bana soruyolar ağrın varmı dıye yok bısı hıssetmıyorum ama sonra dıkkat ettım kı hanı karnımız sertlesıyor dıye konuşuyorduk o karnım sertlestıgı anda 30 40 50 dıye sancı yukselıyor gözüküyor.neyse benı kaldırdılar ebe sana baksın sancın var dedıler çatala yattım ebe geldı eldıvenı gıydı ben dedım ben daha 36, haftamın ıcındeyım ya kanamam gelırse bebegım daha kucuk dedım.o da tereddüt ettı.tamam bakmayacağım gıt doktoıruna soyle ona benım bakmak ısteyıp baktırmadıgınıda soyle dedı tamam dedım.doktora gosterdım eve gıdıp dınlen aksı bır durum olursa hemen gel dedı ole kanama su gelmesı durumum yok o kasılmalar hep oluyordu bende zaten ılk kez kasılma olduğunda 80 ı buldu.hayırlısı olsun ama en azından 37 haftama gelsem dıyorum.sukur annem yanıma geldı 1 haftadır bende yatıyorum artık.sızde o karnınız sertlestıgınde cok sık oluyorsa bunu onemseyın lütfen arkadaşlar.bu arada mınıkkus benı merak etmıssın sagol arkadaşım.umarım hepımız sağlıkla dünyaya getırırırz bebıslerımızı.benımde 4 gundur ayaklarım sısıyor.doktora soracaktım unuttum sancı meselesı çıkınca ınternetten okudum su yüksek tansıyon falan da yapıyomus ayakları sısen arkadaşlar tanısyonunuzu ölçtürün duzenlı.bebıslerımızde olmuş sagıkla sıhhatle buyusunler güzel omurlerı olsun ınsallah.allah bızede kolaylıklar versın bebıslerımızı koklayalım sağlıkla ınsalllllaaaaaaaaaaaaaaahhh....

İyi olmanıza sevindim canım, annenin yanında olması iyi olmuş rahat edersin..
Kızın kocaman olmuş ayy bıngıl bıngıl olmuştur şimdi böyle kiloları duyup fotolara bakınca içim gidiyor bildiğin bebek oldular artık..
Ayak şişmesi çoğumuzda var canım son aylarda oluyor.. Herkesin ayacıkları fil gibi :))
Vücudunuz ödem yapsa bile su içmeyi bırakmayın diyor doktorlar hatta tuzu azaltın ama sıfırlamayın diyorlar..
Sıcak soğuk suya koy ayaklarını yükseğe yerleştirip dinlendir.. Ben yapıyorum biraz normalleşiyor ama 10 dk ayakta durayım hemen şişiyor.. Çözümü doğum yapmak galiba

selam millet.. ay ben bu ara çok giremiyorum hep bi iş çıkıyo girip azcık bakıyorum hemen çıkmak zorunda kalıyorum.. millet doğurmaya başladı ama benim için daha ÇoOoooOookk varmış gibi geliyo .. geçmişe bakamadım fazla son 3-4 sayfaya bakabildim sadece.. hepimizin bebişleri iyidir umarım..

benimki kız olsaydı Asya koyacaktım yada Göksu .. hoşuna giderse düşünebilirsin..

yaşasın geçmişi bitirebildimmmmm:119::119::119:

ay cok gzüel haberler varmış yaşasınnn doğurmaya başlamışız desenizeeeee yuppiiiiiiiiiiiiiii süreyya, limonağacı , tebriklerrrrrrrr habirde ikiz doğuran arkadaş vardı dimi :26: oleyyyyyy 4 tane yumurcağımız var yaşasın :92::92::92::119:

kızlar hazırlıkları hızlandırma zamanı geldi valaaaa heran doğum haberi gelebilir baksanıza geridönüşümkutusu sıkıtut canım sende hallet biran evel boşver hurcu murcu, çarsafa sararsın yeter ki hazır olsunn

kızlarrr kayınvalide -koca takmayın allah aşkınaaaa son demlerimizdeyiz bebişlerden önemli hiçbisey yok , koyverin gitsin derim

mervecim kek kek dedin canımı istettin baksimdi eve gidip kek yapmak lazım cadı

ha burada ayak sismesini kolanyala ovun diyolarrrrr tabi fazla ayakta kalmamak lazım;

pdnk kocan bugun mu geliyodu

ay çok mutlu oldum ne güzel artık doğum haberleri geliyoooooooooooooooooo

hully cnm iyi haberlerle gel canım beee

ay hakkaten yaa bu ayaklar ne oldu böyle .. bazen bakıyorum bakıyorum ve diyorumki evet birazdan patlayacak yumoş yumoş oldu benimkiler =))

sagol arkadaşım.evet sukur bugünlere gelebıldık zaten bız en once doğum yapacak hazıran annelerıyız ama erken de doğmasınlar gunlerını tamamlasınlar ınsallah.evet bende ayak konusunda hala cozum bulamadım sanırım dedıgın doğru.3 buçuk litreye cıkarabıldım ancak suyu daha fazla ıcemıyorum maalesef sanırım yetrelıdır o da.

Benim gibi olan var mı yaa sürekli karnım acıkıyorrrr ((

benim de öyleee
acıkmayan var mı acaba canım, bence herkes öyle

canım çok iyi düşünmüş ve iyiki çatı muaynesi yaptırmamışsın
bi arkadaşımın aynen seninkine benzer bi durumda hemen inanılmaz bi kanaması oldu, bebeği sezeryanla almak zorunda kaldılar
umarım herşey yolunda gider ve bebiş biraz daha bekler
sanırım normal istiyosun sen de ?

Son düzenleme:
bişey sorcam kızlar
bebek hareket ederken rahimde inanılmaz bi baskı hissediyomusunz?
yani böle heemen cişiniz geliyo mu çok olmasaa da ?

bugün kontorole gittim.
bir ay önce gittiğimde oğluma zayıf demişti doktor.
ozaman 1.400 kg dı.
şimdi 2.400 kg olmuş, iyi dedi, boyu 44 cm.

ancak suyuma az dedi, sınırdaymış. bol bol su içeceksin 2 hafta sonra tekrar bakacam dedi.
nst çekildi, o da iyi çıktı.

Kızlar inanamayacaksınız pes diyeceksiniz az önce eltim aradı telefonu açar açmaz kendi sesimi duydum tüm konuşma boyunca da kendi sesimi duydum. Kaynanam eltimlerde sözde kaynımla kaynanam kavga etmiş kaynanam da komşuya geçmiş bu da o arada beni aramış . Ağzımdan laf almaya çalıştı sorular sordu kaynanamı övdü hiç uyanmadım bir ara kadının sesini duydum . Sonradan aklım başıma geldi bunlar bana tuzak kurdu hoparlör açıktı ve kaynanam evdeydiAllah yüzüme baktı olumsuz hiç bir şey söylemedim.delireceğim yaaa nasıl insanlara düştüm ben.

kendi kuyularına kendileri düşüyorlar desene... Rabbim, zalimlerden intikamımızı sen al, bize acımayana sen de acıma yarabbi...

Kızlar korseden konu açılmış bi tavsiyede bulunmadan edemicem :)
DOĞUM SONRASI ÖZEL KORSELER

Bu markayı mutlaka deneyin derim çevremdeki herkes bundan kullanmaya başladı. Ablam zaten ilk doğumdan sonra keşfetti bu korseyi baya bi zayıflayınca annemler teyzemler şimdi hepsi kullanıyor :) Kızılay dağıtmış gibi oldu :) ben en küçük bedenininden hazırladım bile kendime zayıftım zaten hamilelikten önce sonrasındada kullanıyım diye küçük beden aldım. Altı kopçalı benim aldığımın göğüs kısmı zaten açık emzirmede de bi sıkıntı yaşamazsınız. Bendeki modelin resmini koydum görüntü olarakda güzel duruyo zaten :) bi araştırın derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…