2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
o kim yaaa? tv demi yoksa forumdami?

ya canım gece yarısı geliyor sayfanın sağ tarafında çok iğrenc bi görüntüüüüü
FATMAGÜL NASIL KURTULLDU diye reklam yapıyolar, kollarının altı kıllı bi kadın çıkıyor, koltuk altlarını gösteriyor
çok kötü ya, yöneticilere mesaj atmak lazım bence, hiç hoş değil, midemiz kalkıyorrr

hey Allahım yaaa
canım Allah'a havale et ya, boşver sen kötü söyleme, dedikodu yapma
onlar kendi basitliklerine üzülsünler, tabi farkedebilcek kapasiteye sahipler mi bilemiyorum da
kaç yaşında insanlarız ya, ne saçma işlerle uğraşıyolar

masallah yaaa ne kadar tatli cikmis yerimmm:)

Kek tarifi arıyorum şöyle güzel ve lezzetli
Bilenler varsa tariflere açığım valla

hemen sana sık yaptığım kekin tarifini verim tatlım her yaptığımda da tutar herkeste bayılır farklı tarifleride vardır ama bnm brownim 10 numaradır yazıorum
2su b. şeker(1)
1su b.süt(2)
1su b. sıvıyağ(2)
2 su b. un(4)
4 yumurta(1)
1 kabartma tozu(5)
kakao (3)
vanilya (6)

3e kadar parantezde olanları hallediosun önce şekerle yumurtaları bi güzel 15 dk çırp sonra 2 ve 3ü ekle çırp karışımdan bir bardak ayır
snra unu ele kabartma tozunu ve vanilyayı ekle fırına sür piştiğinde sıcakken çıkar kalıptan ve ayırdığın o çikolatayı bir güzel sür üstüne heryerine çnkü sıckken çekmesi gerek kekin harcını kalıba dökmeden güzelce yağla margarinle un koy pat pat yap kalıptan fazlasını at öyle karışımı dökki yapışmasın okiş

kizlar beni soran arkadaslarim yarin yazicam.evet izne ciktim
ama zor gunler geciriorm annle ilgili biyopsi sonucu beklenio
tadim yok
detaylari yarin yazicam cok yorgunum
dogum yapan arkadaslarimizi tebrik ediorm ama faha bakamadm kimler

allah şifa versin annene canım zr günler gerçiriosun gerçekten sende bebişle kendine dkkt et

iyi geceler kızlar benim gibi evde sıkılan varmı zaman geçmiyor sanki buaralar sizede öyle geliyormu yoksa tekmiyim:)))))

ben çözümü buldum doğurana kdr bol bol anneme gidicem yrn yine gidiorum çekilmio hafta sonları evde ıyyy kocada çalışıo sinir bozucu bi durum
daha ayrılmadın mı cnm sende yazık ya çalışan annelere üzülüorum biz evde uf puf ediyrz diz dışarda 2 canınızla tez zamanda ayrılırsın inş izne
Açliktan ölüyorum en son 11 de kahvaltimla duruyorum tam 11 saattir birsey yemedim cok kötü sancim da basladi

kız o kdr saat aç durulur mu ben 2 saat aç dursam kusuyorum acı acı sinyal verio yavru bari kek fln yiyeydin meyve suyuyla tutar en azından son aylar beslenme çok önemli ben dkkt etmeye başladım bnde snin gibiydim 2 ay öncesine kdr artık mecbur yiyorum bebiş için
canım pazartesi gttm ya dönmüş, ben hiç anlamadım valla
yok bişey de yapmadım
çok sevindim tatlım iyi olmuş normal doğurursun inş yavruyu

bnmde sol göğsümün ucu çok var sağda yok :) büyükler dio ki ayıptır söylemesi doğuma kdr kocana emdir diolar öyle çıkarmış bnde bu aletten alıcam ama şmdi kullanmak sakıncalı bnm zaten maşallah akıo göğüsler kaç gündür erken doğum riski sıkmış gbi oluosun o aletle yapma bnce cnm doğuma çıkar diolar bazı kişilerde uçlar için olmadı pompa alırsın sütün gelirse

bugün kayınvalidem dedi ayakların şiştimi evet brz ddm soğuk tuzlu suda bekletmemi söyledi deniycem bakalım işe yarıycak mı ben beyaz ekmek harici yemedim valla cnm hamileliğimde vzgeçemem ondan başka ekmek yiyemiorum yinede kilomda yok şekerimde bünyeyle alakalı bi durum bu tamamen
teşekkür ederiz teyzesi ben 36 haftadayım ama kilosu 34 haftalık çıktı yanaklarla idare etcez artık

cnm maşallah 3 kiloyu geçer yine mrk etme sen :) hem doktorumda söyledi bnm ileri olması gelişimin normal doğumu engelliyor 3 3300 doğsa yeter ddi bana

bende gögüslerimin altının boşluk oldugunu yani aşagıya dogru indigini dün farketim.cünkü bebek dogum kanalına yerleştiigi için aşagıya dogru cekiliyor ne güzel işte sevinmeliyiz kızlar
çoğumuzun daha var inmesine bnm yukarda epeyce göğüs altımda hssediorum ayaklarını 36 olsakta inse azcık sandalyede oturmak ölüm eşek sıpası kaburgalarımı kırdı resmen
kızlar haberiniz var mı bilmiyorum ama deseha sabah 9'da ikizlerini doğurmuşş
sen nerden öğrendin ki cnm maşallah ikizlerimizde geldi sağlıklıdırlar inş gelsede anlatsa bizlere yavruları :)

ayy snnde çok az kalmış gününde gelir inş cnm iyi geçinde bari oğlanla erken gelmesin 40 çeksin tosuncuk olsun :)
​benim ogluş pek bi hareketsiz bugün takıntı yaptım şimdi ya

süt iç bol bol annesi kudurur mrk etme :)

bu uyku hali bendede var neden ya lohusalı kadın gibi uykum gelio erkenden gündüzleride uyuyorum bikaç saat doğum zmanları yakında ondan mıdır nedir anlamadım gtti.Rüyalar herkeste var cnm normalmiş görmek bu tür rüyalar

cnm bana kalırsa yani bnm hissim ben temmuzda doğurucam bnce zaten 24 normal tarihim hep temmuz hssediorum hayırlısı olsun

ay işleri güçleri yokmu bunların ya allaha havale et anacım salla gitsin muhatapta olma

bgn yorulduk temizlik yaptık evimizde geçmişi bitirdik bi duşuda hakettik artık yıkanalım oğluşumla gelelim teteler öpüldünüz

yaaa doğum mu varr yok artık ya geçmişi okuyamadım dün bugün girmedim 100 sayfa birikmiş yavaş yavaş döneyim bari geçmişe meraktan çatlayacağım ya kimler doğum yaptı inşallah annelerde bebişlerde çok sağlıklıdır

Maşallah sana kocaman maşallah.
Nasıl güzel bir bebek bu annesi, Rabbim nazarlardan saklasın.

Ben kilo olayına çok takılmıyorum. Arkadaşımın doktoru son kontrolde 3.600 demişti bebiş 3.100 doğdu bebeği. Yanılma payı yüksek kilo ölçümlerinde. Ben 2 hafta önce 1 gün arayla 2 doktora gittim.

P.tesi gittiğim kendi doktorum bebeğimi 1.735 gram
Salı gittiğim ve ultrason cihazı çok iyi olan riskli gebelik uzmanı 1.966 gram ölçtü bebeğimi.

işbirliği yapmışlar bideee olaya bak canım sen bunlardan mümkün olduğunca uzak dur muhatap olmamaya çalış ve yanlarındayken felak nas oku Allah şerlerinden muhafaza etsin seni şeytan kçmış bunların içine

bende zorlanıorum artık işe giderken kemiklerim ağrıyo sabah kalkmak çok zor gelio

canım sen bebişin odasını paylaştınmı eğer paylaştıysan link verirmisin çok merak ettim
bişey sorcam kızlar
bebek hareket ederken rahimde inanılmaz bi baskı hissediyomusunz?
yani böle heemen cişiniz geliyo mu çok olmasaa da ?

evet hele yürürken hep çişim var gibi diyelimki yürüorum ve aynı anda öksürüorum altıma kaçırıorum
yada hapşururken ayaktaysam altıma kaçırıorum çok diil 5-6 damla ama kaçıo...

hahahaha çok komiksn canım yaa
şeytan kaçmış bunların içine aman uzak durr

Son düzenleme:

bana ilk gittiğim doktor hep geriden geliyor diyordu sonra doktor değişince bebişte normale döndü tamamen cihazların azizliği ve bugüne kadar doktorun dediği kiloda doğan bir bebek tanıyorum diğerleri hep 350-500 gr arası daha zayıf doğdu :44:

evet hele yürürken hep çişim var gibi diyelimki yürüorum ve aynı anda öksürüorum altıma kaçırıorum
yada hapşururken ayaktaysam altıma kaçırıorum çok diil 5-6 damla ama kaçıo...

aslında sevinilcek bi haber değil ama bunu duyduğuma sevndm canım ya, ben de acaba bebek doğum kanalına mı girdi, çıkmak mı istiyo diye düşünmeye başlamıştım

maşallah kızlar yolun sonuna gelmiş sayılırsınız. en güzel ve en heyecanlı aya girmiş bulunmaktasınız. geçen sene bu zaman nasıl heyecanlıydım bilemezsiniz. şimdi yaşına girme heyecanını yaşıyoruz. darısı başınıza. inanın zaman o kadar hızlı akıyorki her anınızın tadını çıkarın. Allah hayırlı doğumlar ve sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah...

ben çözümü buldum doğurana kdr bol bol anneme gidicem yrn yine gidiorum çekilmio hafta sonları evde ıyyy kocada çalışıo sinir bozucu bi durum

canım bnm annem 2 arka sokakta oturuyo ha orda olmuşum ha evde oturmuşum gezmek gibi gelmiyor bana :))))) benim başka şeyler bulmam lazım :))))

hahahaha çok komiksn canım yaa
şeytan kaçmış bunların içine aman uzak durr

ay öyle değil mi canım ama kırk yıl düşünsem aklıma gelmez valla öyle entrikalar :44: korkarım ben öyle insanlardan Allah uzak etsin :18:

bu arada doğumları gördükçe tırstım hazırlıklarımı tamamlamak istiorum bi an önce

bugün markete gittim hastane terliği arıodum yok düzgün bişe bulamadım bi türlü
markette sabo hastane terlikleri indirime girmiş
bende sabo arayıp duruodum:) vede terliklerimi 13 tl ye aldım:) çok uyguna geldi:)
ağdamıda aldım marketten bacaklarıma falan kendim yapcam genital için kuaföre gitcem:)

yapılcaklar listem

*evin kala temziliği yapılcak
*pijama takımından birinin paçası yapılcak
*bebişin beşiği kurulcak
*bebişe son nevresim takımı,dijital ateş ölçer,üni ıslak mendil alıncak

bunları yapmam 2 haftamı alcak hayırlısı ossun:)

Maşallah oğluna toparlanmış hemencik..

Ayy bu ne yahu nasıl insanlar ki bunlar, dizilerde oluyor böyle şeyler.. Hiçbiriyle görüşme bu aralar bence onlarla uğraşmaktan bebeğini kendini üzeceksin değmez..
Kumpasa bakar mısın, şaştım kaldım valla insanların ne kadar boş vakti ve boş beyni var bunlarla doldurmuşlar içini..
Allah sana sabır versin arkadaşım..

Çok güzel bayıldım modellere, senin aldığında çok güzel iyi günlerde kullan ama fiyatları biraz fazla sanki..
Ama diğerlerinden alıp kullanamamaktansa ve işe yaramayacaksa böyle birşey almak daha mantıklı..
Benim en özendiğim kalemim korse zaten belkim eşimi ikna edebilirim..

Peki korse için hangi bedeni almak lazım? Ben hiç kullanmadım.. ayrıca hamileyiz şimdi kilo da aldık asıl kilolarımızda değiliz..
Bir beden büyük mü almak lazım şimdiki halimize göre yoksa hamilelik öncesi bedene göre mi almak lazım..
Mesela ben hamilelik öncesi 36 bedendim, şimdi 38 bedenim hangi bedene göre korse almam lazım?

Ben hamilelikten önce almıştım cnm onun için benimki baya küçük bakalım doğumdan sonra girebilicekmiyim içine :) bedenlerini bende arayıp sormuştum cnm iletişim kısmında numaralar var bilgide verirler doğum için en iyisi hangisi falan diye. Ama bildiğim kadarıyla senin bedeninin 2 küçüğünü falan alman lazım çünkü gerçekten baya inceltiyor sonra büyük gelebilir. Benim ablam resimdeki modeli kullanmıştı lohusayken külot kısmı normal çamaşır gibi sıkı değil onun için sezaryan olsak bile giyebiliriz diye düşünüyorum. Fiyatı fazla ama değiyor bi aldınmı senelerce kullanırsın çok kaliteli. Bide bi ara daybuyday de indirime girmişti ama bidaha girer mi bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…