o kim yaaa? tv demi yoksa forumdami?
Kızlar inanamayacaksınız pes diyeceksiniz az önce eltim aradı telefonu açar açmaz kendi sesimi duydum tüm konuşma boyunca da kendi sesimi duydum. Kaynanam eltimlerde sözde kaynımla kaynanam kavga etmiş kaynanam da komşuya geçmiş bu da o arada beni aramış . Ağzımdan laf almaya çalıştı sorular sordu kaynanamı övdü hiç uyanmadım bir ara kadının sesini duydum . Sonradan aklım başıma geldi bunlar bana tuzak kurdu hoparlör açıktı ve kaynanam evdeydiAllah yüzüme baktı olumsuz hiç bir şey söylemedim.delireceğim yaaa nasıl insanlara düştüm ben.
bugün kontrolden geldik teyzelermisafirim vardı anca girebildim zayıf oğluşumun tombik tavşan yanaklarını iri gözlerini büzdüğü ağzını paylaşayım dedim ne derdi varsa artık somurtmuş oturuyodu yer annesi onun sarkık yanaklarını tavşanım benim bugüne kadar bir hafta önde giden minnoşum şimdi iki hafta geride çıktı ama dert etmiyorum sancım yok suyu normal sağlıkla gelsin de beslerim ben onu 2500 gramız 47 cm boyumuz var haftaya da nst ye gircez az kaldı artık
Eki Görüntüle 700361 Eki Görüntüle 700362
Kek tarifi arıyorum şöyle güzel ve lezzetli
Bilenler varsa tariflere açığım valla
kizlar beni soran arkadaslarim yarin yazicam.evet izne ciktim
ama zor gunler geciriorm annle ilgili biyopsi sonucu beklenio
tadim yok
detaylari yarin yazicam cok yorgunum
dogum yapan arkadaslarimizi tebrik ediorm ama faha bakamadm kimler
iyi geceler kızlar benim gibi evde sıkılan varmı zaman geçmiyor sanki buaralar sizede öyle geliyormu yoksa tekmiyim:)))))
daha ayrılmadın mı cnm sende yazık ya çalışan annelere üzülüorum biz evde uf puf ediyrz diz dışarda 2 canınızla tez zamanda ayrılırsın inş izneMerabalar kızlar uzun zamandır ben de yazamadım umarım herkes iyidir, artık izne ayrılmak istiyorum iş çok yoruyor bıktım ya bi de birlikte çalışan arkadaşlarımızın çenelerine de tahammül edemez oldum sabahtan akşama kadar çen çen inş hayırlısıyla 37 ye bi gelsem, vajinamda ağrılar yaşıyorum bu aralar bi de gece uykularım çok kalitesizleşti normal şeylerdir herhalde artık az kaldı
Açliktan ölüyorum en son 11 de kahvaltimla duruyorum tam 11 saattir birsey yemedimcok kötü sancim da basladi
çok sevindim tatlım iyi olmuş normal doğurursun inş yavruyucanım pazartesi gttm ya dönmüş, ben hiç anlamadım valla
yok bişey de yapmadım
kızlarr benm göğüslerimin ucu yok , o yüzden şundan almıştım
şimdi azcık oynayım dedim, ucu çıksın diyee
acıyo ya, o iç kıısmın dışarı çıkması lazım komple bebeğin emebilmesi için
o da beni çok zorlucakk, böle her akşam yapsam etkili olur mu acaba
Kızlar bu ayak şişliğine bir çare:26:bilen varsa yazsın çok kötü ayaklarım fil ayağı gibi
bileğim ayağımla birleşti neredeyse
tuzluda yemiyorum çok dikkat ediyorum hamur işini tamamen çıkardım mutfaktan
arada bir beyaz ekmek kaçıyor ama olsun o kadarda
Ne yapabilirim?eşim akşam bebe yağıyla masaj yaptı ama hala tık yok
Çok acıyor bide sizinkide mi böyle? tarif ettiğim gibimi?
teşekkür ederiz teyzesi ben 36 haftadayım ama kilosu 34 haftalık çıktı yanaklarla idare etcez artık
çoğumuzun daha var inmesine bnm yukarda epeyce göğüs altımda hssediorum ayaklarını 36 olsakta inse azcık sandalyede oturmak ölüm eşek sıpası kaburgalarımı kırdı resmenbende gögüslerimin altının boşluk oldugunu yani aşagıya dogru indigini dün farketim.cünkü bebek dogum kanalına yerleştiigi için aşagıya dogru cekiliyor ne güzel işte sevinmeliyiz kızlar
sen nerden öğrendin ki cnm maşallah ikizlerimizde geldi sağlıklıdırlar inş gelsede anlatsa bizlere yavruları :)kızlar haberiniz var mı bilmiyorum ama deseha sabah 9'da ikizlerini doğurmuşş
Maşallah mayıs girdi pıtır pıtır doğumlar başladı
Benimkinin henüz doğmaya niyeti yok. Bir tekmede yemek, bir tekmede su geliyor, iki tekmeyle uygun oturuş ve yatış pozisyonuna geçiliyor, dört-beş tekmeyle anne uyandırılıp sıkışıklıktan kurtulunuyor, bol bol "oğluşum, paşam" diye seviliyor. Gelmez tabi
​benim ogluş pek bi hareketsiz bugün takıntı yaptım şimdi ya
kızlar aklıma takılan bi mesele var :44:iki gündür erkenden uykum geliyor uyuyorum ve sabahları da yine çok erken saatlerde ağlayarak uyanıyorum:26: dün eşim uyandırdı sesime uyanmış bağıra bağıra ağlıyodun hayırdır korkuttun beni dedi bi baktım gözler ıslak kıpıkırmızı olmuş,bugünde kendim uyandım ağlama sesime :26: rüyalarımı da hatırlıyorum iki gündür aynı senaryo sahneler farklı.eşime kızıyorum ve annem doğuma yanıma gelmeyeceğini tek doğum yapacağımı söylüyor :26: bugün de böyle ağlayarak uyanınca sinirlerim boşaldı oturdum ağladım hüngür hüngür
bana öyle geliyor ki hazirana kimse kalmıycak mayısta toplu geliş yapcak bebişlerbende iyice kaptırdım kendimi mayıs sonu bekliyorum oğlumu ona da diyorum hadi oğlum son bir ay haziranı sakın bekleme ikinci merakımda acaba kime neye benzicek tosunum
Kızlar inanamayacaksınız pes diyeceksiniz az önce eltim aradı telefonu açar açmaz kendi sesimi duydum tüm konuşma boyunca da kendi sesimi duydum. Kaynanam eltimlerde sözde kaynımla kaynanam kavga etmiş kaynanam da komşuya geçmiş bu da o arada beni aramış . Ağzımdan laf almaya çalıştı sorular sordu kaynanamı övdü hiç uyanmadım bir ara kadının sesini duydum . Sonradan aklım başıma geldi bunlar bana tuzak kurdu hoparlör açıktı ve kaynanam evdeydiAllah yüzüme baktı olumsuz hiç bir şey söylemedim.delireceğim yaaa nasıl insanlara düştüm ben.
bugün kontrolden geldik teyzelermisafirim vardı anca girebildim zayıf oğluşumun tombik tavşan yanaklarını iri gözlerini büzdüğü ağzını paylaşayım dedim ne derdi varsa artık somurtmuş oturuyodu yer annesi onun sarkık yanaklarını tavşanım benim bugüne kadar bir hafta önde giden minnoşum şimdi iki hafta geride çıktı ama dert etmiyorum sancım yok suyu normal sağlıkla gelsin de beslerim ben onu 2500 gramız 47 cm boyumuz var haftaya da nst ye gircez az kaldı artık
Eki Görüntüle 700361 Eki Görüntüle 700362
bende zorlanıorum artık işe giderken kemiklerim ağrıyo sabah kalkmak çok zor geliogerçekten çok zor hele de bu sıcaklarda... benim haftaya son haftam olcak inşallah ama bazen yeter mi ki demeden duramıyorum.. Allah yardımcımız olsun mecbur sıkıcaz dişimizi yapcak bişey yok... ay ne çektik beee
canım sen bebişin odasını paylaştınmı eğer paylaştıysan link verirmisin çok merak ettimTalia teyzesi benim bebek bir paşaYine kıpır kıpırdı uykusu geldi sanırım. Bugünü de bitiriyorum inşallah. 6 işgünüm daha var. Evde yatıp dinlenmek istiyorum.
Bebeğimin odasına hala halı bulamadım şöyle içime sinen. Perdeyi çok renkli almak hata mıydı acaba :44:
bişey sorcam kızlar
bebek hareket ederken rahimde inanılmaz bi baskı hissediyomusunz?
yani böle heemen cişiniz geliyo mu çok olmasaa da ?
işbirliği yapmışlar bideee olaya bakcanım sen bunlardan mümkün olduğunca uzak dur muhatap olmamaya çalış ve yanlarındayken felak nas oku Allah şerlerinden muhafaza etsin seni şeytan kçmış bunların içine
Maşallah sana kocaman maşallah.
Nasıl güzel bir bebek bu annesi, Rabbim nazarlardan saklasın.
Ben kilo olayına çok takılmıyorum. Arkadaşımın doktoru son kontrolde 3.600 demişti bebiş 3.100 doğdu bebeği.Yanılma payı yüksek kilo ölçümlerinde. Ben 2 hafta önce 1 gün arayla 2 doktora gittim.
P.tesi gittiğim kendi doktorum bebeğimi 1.735 gram
Salı gittiğim ve ultrason cihazı çok iyi olan riskli gebelik uzmanı 1.966 gram ölçtü bebeğimi.
evet hele yürürken hep çişim var gibi diyelimki yürüorum ve aynı anda öksürüorum altıma kaçırıorum
yada hapşururken ayaktaysam altıma kaçırıorum çok diil 5-6 damla ama kaçıo...
hahahaha çok komiksn canım yaa
şeytan kaçmış bunların içine aman uzak durr
bugün kontorole gittim.
bir ay önce gittiğimde oğluma zayıf demişti doktor.
ozaman 1.400 kg dı.
şimdi 2.400 kg olmuş, iyi dedi, boyu 44 cm.
ancak suyuma az dedi, sınırdaymış. bol bol su içeceksin 2 hafta sonra tekrar bakacam dedi.
nst çekildi, o da iyi çıktı.
Kızlar korseden konu açılmış bi tavsiyede bulunmadan edemicem :)
DOĞUM SONRASI ÖZEL KORSELER
Bu markayı mutlaka deneyin derim çevremdeki herkes bundan kullanmaya başladı. Ablam zaten ilk doğumdan sonra keşfetti bu korseyi baya bi zayıflayınca annemler teyzemler şimdi hepsi kullanıyor :) Kızılay dağıtmış gibi oldu :) ben en küçük bedenininden hazırladım bile kendime zayıftım zaten hamilelikten önce sonrasındada kullanıyım diye küçük beden aldım. Altı kopçalı benim aldığımın göğüs kısmı zaten açık emzirmede de bi sıkıntı yaşamazsınız. Bendeki modelin resmini koydum görüntü olarakda güzel duruyo zaten :) bi araştırın derimEki Görüntüle 701013
Cok tesekkür ederiz teyzesi önümüzde 6 hafta var henüz bu hizla büyürse eger dönmüs dahi olsa cok zor olur sanirim dogum hayirlisi artik
Eki Görüntüle 700747 Eki Görüntüle 700746 Eki Görüntüle 700745
doğumlar, ağrılar,bunalımlar,gripler, kocalar,kayınvalideler
hepsine küçük bir ara teyzeleri, ismi henüz meçhul oğlumun natamam odasıyla
Maşallah oğlunatoparlanmış hemencik..
Ayy bu ne yahu nasıl insanlar ki bunlar, dizilerde oluyor böyle şeyler.. Hiçbiriyle görüşme bu aralar bence onlarla uğraşmaktan bebeğini kendini üzeceksin değmez..
Kumpasa bakar mısın, şaştım kaldım valla insanların ne kadar boş vakti ve boş beyni var bunlarla doldurmuşlar içini..
Allah sana sabır versin arkadaşım..
Çok güzel bayıldım modellere, senin aldığında çok güzel iyi günlerde kullan ama fiyatları biraz fazla sanki..
Ama diğerlerinden alıp kullanamamaktansa ve işe yaramayacaksa böyle birşey almak daha mantıklı..
Benim en özendiğim kalemim korse zaten belkim eşimi ikna edebilirim..
Peki korse için hangi bedeni almak lazım? Ben hiç kullanmadım.. ayrıca hamileyiz şimdi kilo da aldık asıl kilolarımızda değiliz..
Bir beden büyük mü almak lazım şimdiki halimize göre yoksa hamilelik öncesi bedene göre mi almak lazım..
Mesela ben hamilelik öncesi 36 bedendim, şimdi 38 bedenim hangi bedene göre korse almam lazım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?