2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

hahahhah cok guldum yaaa gercekten hic farketmemisim. ben Amerikadayim saat farkindan farkli saatlerde giriyorumya gormedim heralde:))

http://www.vedettekorse.com/MARCELLE-350,PR-25819.html

ben bunu beğendim, basenleri de toplar filan
ama gerçekten çok pahalı yaaaaa
bide beden konusu kesnlkle, en iyisi beklemek mi acaba
doğum snrası kaç beden oluruz ki

Son düzenleme:

Bende baktım şimdi korselere.ama bayağı fiyatı var ya.eşim bu kadar para vereceğine şişmanlık sana yakışıyor der.hatta hatta sarkmaların olsa bile benim için bir harikasın der.offf yaaaa

Allah sana sabır versin.benim böyle kayınvalidem,eltim olcak evime sokmam.Gelmeyin derim.allah böyleleri hepimizden uzak tutsun.

gecmisi bitirdim dogum haberlerini okudum harikasiniz:)
kralkaya : hakikaten hayretler icindeyim. Allah yardimcin olsun soyleyecek sey bulamadim.
bu arada vazelin ise yaradi dun gece burnum hic kanamadi kizlar haberiniz olsun. kulak temizleyicini vazeline batirip burun deliklerimin icini guzelce vazelinle kapladim. hic rahatsiz etmedi beni. kokusuz bisey zaten. ayrica doktorumun asistani burun kanamasi ciddi bir sey dedi. haftaya protein testi yapacaklar. idrarda protein fazlaysa dogum tarihini one cekecekler 37 hafta bitince suni sanci verecekler. hayirlisi olsun bebegim saglikli olsunda suni sanciyla daha zor oluyomus ama katlaniriz artik napalim.
ayaklarinizin sismesini istemiyorsaniz ayaklarinizi otururken bile yuksekte tutmaniz gerekiyor. ben ofiste ayaklarimi koyacak bisey koydum masamin altina hep oraya koyuyorum sisme olmuyo. bir kere olmustu o zamanda yere koyuyodum ondan olmus.
sizler asiri istahtan sikayet ediyosunuz bende istahim olmamasindan sikayetciyim. canim hic bisey yemek istemiyor. birde azicik yiyince hemen doyuyorum. ama neyseki bebis buyuyor hatta ben hic kilo almadigim halde. bu arada 2 adette resim ekliyorum:)

Müthiş bir çekim olmuş. Bayıldımmm. Özendimmmm kıskandımmmmmm

butunduamvesenam fotograflar oldukça şık
ama yetmezz
daha çok yuklemelısın.. :)
yuzunu kamufle edersın olmaz mı.. :))

kızlar karnım sem sert ya taş gibi nedendir acep bilen varmı .eşime doktora bi gitsekmi diye aradım panik yapıosun diye kızdı.

resimler harika güzel anniş

tesekkur ederim sekerler keske herkes yapabilse Allah isteyen herkese nasip etsin.cok guzel bir hatira ve benim icinde harika bir tecrube oldu. kendimi yildiz gibi hissettim. cok eglendim. plajda olmasi sart degil herhangi bir yer secilebiliyor. ben plaj fikrini sevdigim icin bide evime 10 dk uzaklikta oldugu icin boyle yaptik. cimenlerin uzerinde olan ornek resimlerde cok guzeldi aslinda.Allaha cok sukur sansimizdan hava falan cok guzeldi normalde ruzgarli olur denizde dalga falan olur hic bisey yoktu o gun. saclarim makyajim bile bozulmadi. 400 adet resim cekildi bazilari esimle birlikte bazilari tam gunes batarken falan cok romantikti. imkani olan herkese tavsiye ederim

Evet haklısın aslında, ucuzuna kaçınca da işe yaramama ihtimali var.. Dediğin gibi uzun zaman kullanılır.. Çok beğendim ben paylaştığın iyi oldu canım..

MARCELLE 350

ben bunu beğendim, basenleri de toplar filan
ama gerçekten çok pahalı yaaaaa
bide beden konusu kesnlkle, en iyisi beklemek mi acaba
doğum snrası kaç beden oluruz ki

Aslında fyyyzzz'in dediği gibi arayıp bilgi alabiliriz.. Sanırım en doğru bilgiyi onlar verir..
Yaz sıcağında alt kısmı uzun olandan giyebilecek misin?

Bende baktım şimdi korselere.ama bayağı fiyatı var ya.eşim bu kadar para vereceğine şişmanlık sana yakışıyor der.hatta hatta sarkmaların olsa bile benim için bir harikasın der.offf yaaaa

Valla aynen benim eşim de öyle :)) Ama önemli olan bizim kendimizi nasıl beğendiğimiz, kendimizle nasıl mutlu olduğumuz..
Ben gerekirse masraflardan kısıp, arttırıp böyle iyi bir şey almak istiyorum..

Çok güzel canım maşallah
Yıldız gibi çıkmışsın, çok güzel bir hatıra olmuş..
Başka fotolarda isteriz :))

Bayıldım sana plaj fikri gerçekten çok güzel olmuş..

Ayy canim ya bende biktim artik bu ilaclardan inan tansiyon icin magnesium, eisen falan derken artik yetti valla hadi önceden bildigin hapti verdigi magnesium en son seferde magnonorm diye suya katilip icilenden verdi ki ben suya katilan ilactan asiri tiksinirim zorla iciyorum bigun en son ictikten sonra kustum 1 hafta daha alayim ben birakicam tamamen ne yapayim.. Oglusumun dönecegine birkere ben inanmiyorum canim senin kizin gibi buda bu konuda nazli bazan hissediyorum kafayi yukardan saga dogru getiriyor popo tam solum da ha indi inecek derken tekrar eski pozisyona cikiyor artik bu haftalar gider gider gelirim hastaneye bu sebepten... Beslenme konusuna gelincede bu 8 ay icinde yedigim birsey kalmamistir sanirim özellikle cok tavuk ve hamur isi yedim artik onlarmi yaradi tosunuma bilmiyorum

benim kızımda aynı 32+1 bugün 2500 kilosu ama ben sormayı unuttum dönmüşmü diye ve doktor hep haftasından büyük diyo.

Canim benim doktor da hep haftasindan büyük diyor suana kadar 2-3 hafta öndeydi bugün 1,5 hafta ilerde dediler bizim kuzularin kilosu cok iyi masallah evet ama bu hizla kilo almaya devam ederlerse aldigim hastane cikisi falan hic olmayacak :)

benim doğru düzgün fotom yok bana da böle profesyonel bi el lazım galiba.

şu işlerimi bitireyim bol bol gezcem zaten. eğer hala doğurmamışsam o geziler sırasında çekinirim inş

Canim dün birseye cok üzülmüstüm moralim okadar bozuktuki kalkip birsey yiyemedim ama gece acisi cikti benden sabaha kadar sancim vardi normal de bende hic dayanamam acliga ama dün su icmek bile gelmiyordu icimden kuzum da kac saat ac durdu yavrum benim

ne oldu canım? hayırdır
şimdi iyi misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…