- 24 Haziran 2012
- 1.966
- 4.361
- 133
- 52
ya canım gece yarısı geliyor sayfanın sağ tarafında çok iğrenc bi görüntüüüüü
FATMAGÜL NASIL KURTULLDU diye reklam yapıyolar, kollarının altı kıllı bi kadın çıkıyor, koltuk altlarını gösteriyor
çok kötü ya, yöneticilere mesaj atmak lazım bence, hiç hoş değil, midemiz kalkıyorrr
Maşallah oğlunatoparlanmış hemencik..
Ayy bu ne yahu nasıl insanlar ki bunlar, dizilerde oluyor böyle şeyler.. Hiçbiriyle görüşme bu aralar bence onlarla uğraşmaktan bebeğini kendini üzeceksin değmez..
Kumpasa bakar mısın, şaştım kaldım valla insanların ne kadar boş vakti ve boş beyni var bunlarla doldurmuşlar içini..
Allah sana sabır versin arkadaşım..
Çok güzel bayıldım modellere, senin aldığında çok güzel iyi günlerde kullan ama fiyatları biraz fazla sanki..
Ama diğerlerinden alıp kullanamamaktansa ve işe yaramayacaksa böyle birşey almak daha mantıklı..
Benim en özendiğim kalemim korse zaten belkim eşimi ikna edebilirim..
Peki korse için hangi bedeni almak lazım? Ben hiç kullanmadım.. ayrıca hamileyiz şimdi kilo da aldık asıl kilolarımızda değiliz..
Bir beden büyük mü almak lazım şimdiki halimize göre yoksa hamilelik öncesi bedene göre mi almak lazım..
Mesela ben hamilelik öncesi 36 bedendim, şimdi 38 bedenim hangi bedene göre korse almam lazım?
hahahhah cok guldum yaaa gercekten hic farketmemisim. ben Amerikadayim saat farkindan farkli saatlerde giriyorumya gormedim heralde:))
Maşallah oğlunatoparlanmış hemencik..
Ayy bu ne yahu nasıl insanlar ki bunlar, dizilerde oluyor böyle şeyler.. Hiçbiriyle görüşme bu aralar bence onlarla uğraşmaktan bebeğini kendini üzeceksin değmez..
Kumpasa bakar mısın, şaştım kaldım valla insanların ne kadar boş vakti ve boş beyni var bunlarla doldurmuşlar içini..
Allah sana sabır versin arkadaşım..
Çok güzel bayıldım modellere, senin aldığında çok güzel iyi günlerde kullan ama fiyatları biraz fazla sanki..
Ama diğerlerinden alıp kullanamamaktansa ve işe yaramayacaksa böyle birşey almak daha mantıklı..
Benim en özendiğim kalemim korse zaten belkim eşimi ikna edebilirim..
Peki korse için hangi bedeni almak lazım? Ben hiç kullanmadım.. ayrıca hamileyiz şimdi kilo da aldık asıl kilolarımızda değiliz..
Bir beden büyük mü almak lazım şimdiki halimize göre yoksa hamilelik öncesi bedene göre mi almak lazım..
Mesela ben hamilelik öncesi 36 bedendim, şimdi 38 bedenim hangi bedene göre korse almam lazım?
Kızlar inanamayacaksınız pes diyeceksiniz az önce eltim aradı telefonu açar açmaz kendi sesimi duydum tüm konuşma boyunca da kendi sesimi duydum. Kaynanam eltimlerde sözde kaynımla kaynanam kavga etmiş kaynanam da komşuya geçmiş bu da o arada beni aramış . Ağzımdan laf almaya çalıştı sorular sordu kaynanamı övdü hiç uyanmadım bir ara kadının sesini duydum . Sonradan aklım başıma geldi bunlar bana tuzak kurdu hoparlör açıktı ve kaynanam evdeydiAllah yüzüme baktı olumsuz hiç bir şey söylemedim.delireceğim yaaa nasıl insanlara düştüm ben.
gecmisi bitirdim dogum haberlerini okudum harikasiniz:)
kralkaya : hakikaten hayretler icindeyim. Allah yardimcin olsun soyleyecek sey bulamadim.
bu arada vazelin ise yaradi dun gece burnum hic kanamadi kizlar haberiniz olsun. kulak temizleyicini vazeline batirip burun deliklerimin icini guzelce vazelinle kapladim. hic rahatsiz etmedi beni. kokusuz bisey zaten. ayrica doktorumun asistani burun kanamasi ciddi bir sey dedi. haftaya protein testi yapacaklar. idrarda protein fazlaysa dogum tarihini one cekecekler 37 hafta bitince suni sanci verecekler. hayirlisi olsun bebegim saglikli olsunda suni sanciyla daha zor oluyomus ama katlaniriz artik napalim.
ayaklarinizin sismesini istemiyorsaniz ayaklarinizi otururken bile yuksekte tutmaniz gerekiyor. ben ofiste ayaklarimi koyacak bisey koydum masamin altina hep oraya koyuyorum sisme olmuyo. bir kere olmustu o zamanda yere koyuyodum ondan olmus.
sizler asiri istahtan sikayet ediyosunuz bende istahim olmamasindan sikayetciyim. canim hic bisey yemek istemiyor. birde azicik yiyince hemen doyuyorum. ama neyseki bebis buyuyor hatta ben hic kilo almadigim halde. bu arada 2 adette resim ekliyorum:)
Eki Görüntüle 701068 Eki Görüntüle 701069
kralkaya : hakikaten hayretler icindeyim. Allah yardimcin olsun soyleyecek sey bulamadim.
bu arada vazelin ise yaradi dun gece burnum hic kanamadi kizlar haberiniz olsun. kulak temizleyicini vazeline batirip burun deliklerimin icini guzelce vazelinle kapladim. hic rahatsiz etmedi beni. kokusuz bisey zaten. ayrica doktorumun asistani burun kanamasi ciddi bir sey dedi. haftaya protein testi yapacaklar. idrarda protein fazlaysa dogum tarihini one cekecekler 37 hafta bitince suni sanci verecekler. hayirlisi olsun bebegim saglikli olsunda suni sanciyla daha zor oluyomus ama katlaniriz artik napalim.
ayaklarinizin sismesini istemiyorsaniz ayaklarinizi otururken bile yuksekte tutmaniz gerekiyor. ben ofiste ayaklarimi koyacak bisey koydum masamin altina hep oraya koyuyorum sisme olmuyo. bir kere olmustu o zamanda yere koyuyodum ondan olmus.
sizler asiri istahtan sikayet ediyosunuz bende istahim olmamasindan sikayetciyim. canim hic bisey yemek istemiyor. birde azicik yiyince hemen doyuyorum. ama neyseki bebis buyuyor hatta ben hic kilo almadigim halde. bu arada 2 adette resim ekliyorum:)
Ben hamilelikten önce almıştım cnm onun için benimki baya küçük bakalım doğumdan sonra girebilicekmiyim içine :) bedenlerini bende arayıp sormuştum cnm iletişim kısmında numaralar var bilgide verirler doğum için en iyisi hangisi falan diye. Ama bildiğim kadarıyla senin bedeninin 2 küçüğünü falan alman lazım çünkü gerçekten baya inceltiyor sonra büyük gelebilir. Benim ablam resimdeki modeli kullanmıştı lohusayken külot kısmı normal çamaşır gibi sıkı değil onun için sezaryan olsak bile giyebiliriz diye düşünüyorum. Fiyatı fazla ama değiyor bi aldınmı senelerce kullanırsın çok kaliteli. Bide bi ara daybuyday de indirime girmişti ama bidaha girer mi bilemiyorum
Eki Görüntüle 701060
MARCELLE 350
ben bunu beğendim, basenleri de toplar filan
ama gerçekten çok pahalı yaaaaa
bide beden konusu kesnlkle, en iyisi beklemek mi acaba
doğum snrası kaç beden oluruz ki
Bende baktım şimdi korselere.ama bayağı fiyatı var ya.eşim bu kadar para vereceğine şişmanlık sana yakışıyor der.hatta hatta sarkmaların olsa bile benim için bir harikasın der.offf yaaaa
masallah oglusun cok istahli olcak desene :)) oglusunun dönmemeis disinda neyseki bir sorun yokmus cok sükür :)) insallah o da en kisa zamanda döner daha fazla buyumeye devam ederse dahada zorlasir dönmesi sanki(
kiz sen neylse besliyorsun bebisini onu yemeyi birak bencesaka saka bunlada hic alakasi olmadiigni bir cok kiside gördükk
magnezyumu bende sordum daha iki hafta alabilirsin dedi ama benim cok az kaldi 4 tane fln onlar bitsin zaten almiyacaktim ben bir dahahaplar bitse diye dua ediyorum daha cok cogaliyorlar sanki yutmamaya basliyacam sanirim artik bende
benim kızımda aynı 32+1 bugün 2500 kilosu ama ben sormayı unuttum dönmüşmü diye ve doktor hep haftasından büyük diyo.
butunduamvesenam fotograflar oldukça şık
ama yetmezz
daha çok yuklemelısın.. :)
yuzunu kamufle edersın olmaz mı.. :))
tesekkur ederim sekerler keske herkes yapabilse Allah isteyen herkese nasip etsin.cok guzel bir hatira ve benim icinde harika bir tecrube oldu. kendimi yildiz gibi hissettim. cok eglendim. plajda olmasi sart degil herhangi bir yer secilebiliyor. ben plaj fikrini sevdigim icin bide evime 10 dk uzaklikta oldugu icin boyle yaptik. cimenlerin uzerinde olan ornek resimlerde cok guzeldi aslinda.Allaha cok sukur sansimizdan hava falan cok guzeldi normalde ruzgarli olur denizde dalga falan olur hic bisey yoktu o gun. saclarim makyajim bile bozulmadi. 400 adet resim cekildi bazilari esimle birlikte bazilari tam gunes batarken falan cok romantikti. imkani olan herkese tavsiye ederim
Canim dün birseye cok üzülmüstüm moralim okadar bozuktuki kalkip birsey yiyemedim ama gece acisi cikti benden sabaha kadar sancim vardi normal de bende hic dayanamam acliga ama dün su icmek bile gelmiyordu icimden kuzum da kac saat ac durdu yavrum benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?