yarın dr. gitcem. heyecanlıyım. inş sorularımı sormayı unutmam bu sefer. çok tezcanlıyım. dr. hastası da çok. kapıda bekleyenler olunca ben panik yapıorum nedense :)
artık kimsenin lafını kaldıramıyorum ya. bugün arkadaşım aradı. gene aynı can sıkıcı muhabbetler. kötü niyetli değildi ama ben katlanamıyorum artık.
ismin sölenişi zor, çok kıyafet alma hediye gelir, 3 aylık çocuğu bırakıp işe nasıl gideceksin vb. sinir olduğum muhabbetler
Resimler cok profesyonel olmus.
Birsey sorucam benim gobek deligim kuyu gibi ama seninki top gibi olup disari firlamis bende bir anormallik mi var :26:
bence de yetmez
yarın dr. gitcem. heyecanlıyım. inş sorularımı sormayı unutmam bu sefer. çok tezcanlıyım. dr. hastası da çok. kapıda bekleyenler olunca ben panik yapıorum nedense :)
artık kimsenin lafını kaldıramıyorum ya. bugün arkadaşım aradı. gene aynı can sıkıcı muhabbetler. kötü niyetli değildi ama ben katlanamıyorum artık.
ismin sölenişi zor, çok kıyafet alma hediye gelir, 3 aylık çocuğu bırakıp işe nasıl gideceksin vb. sinir olduğum muhabbetler
iyi akşamlar kızlar herkes iyidir umarım geçmişi okuyamadım
ben pazar sabah 5 te acillik oldum çok sancılandım hemen nstye aldılar ordada baya sancı çıktı alttan muayene ettiler rahimde açılma yokmuş şükür hemen drum geldi tekrar baktı rahim kapalı suyun iyi dedi ama nstde hep sancılar çıktı 7 şişe serum yedim iğneler ilaçlar derken zar zor sancılar azaltıldı...ultrasonla baktı drum 2 bebişin doğum kanalına girmiş bile dedi ahhh yaramazlar:) biraz daha bekleyelim 1 gün bile kardır bizim için dedi salı günü eve çıktım inşallah 1-2 hafta daha dayanırız ağrılarım devam ediyor tabi ama dayanmaya çalışıyorum
dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Rabbim hepimizin yavrusunu korusun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Benimki erkek.Aslinda disari dogru acildi ama boyle ici kuyu oldu direk kendisini atmadi disari. Netten baktim hemen benim gibiler varmisbana soylenen kiz bebeklerde iceri girermis erkek bebeklerde disari cikabilirmis. ne kadar dogru bilmiyorum. ama onceden icerdeydi hamilelikten disari cikti:)
Biz de seni merak ediyorduk. Biraz daha buyusun bebisler oyle gelsinleriyi akşamlar kızlar herkes iyidir umarım geçmişi okuyamadım
ben pazar sabah 5 te acillik oldum çok sancılandım hemen nstye aldılar ordada baya sancı çıktı alttan muayene ettiler rahimde açılma yokmuş şükür hemen drum geldi tekrar baktı rahim kapalı suyun iyi dedi ama nstde hep sancılar çıktı 7 şişe serum yedim iğneler ilaçlar derken zar zor sancılar azaltıldı...ultrasonla baktı drum 2 bebişin doğum kanalına girmiş bile dedi ahhh yaramazlar:) biraz daha bekleyelim 1 gün bile kardır bizim için dedi salı günü eve çıktım inşallah 1-2 hafta daha dayanırız ağrılarım devam ediyor tabi ama dayanmaya çalışıyorum
Rabbim hepimizin yavrusunu korusun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Maşallah sana kocaman maşallah.
Nasıl güzel bir bebek bu annesi, Rabbim nazarlardan saklasın.
Ben kilo olayına çok takılmıyorum. Arkadaşımın doktoru son kontrolde 3.600 demişti bebiş 3.100 doğdu bebeği.Yanılma payı yüksek kilo ölçümlerinde. Ben 2 hafta önce 1 gün arayla 2 doktora gittim.
P.tesi gittiğim kendi doktorum bebeğimi 1.735 gram
Salı gittiğim ve ultrason cihazı çok iyi olan riskli gebelik uzmanı 1.966 gram ölçtü bebeğimi.
oy oy direk resimlere takıldım üst taraf dikktimi çekmedi :) maşallah canım güzel bi hamişsin resimlerede bayıldım ayrıca çok egzantrik olmuş hatıra kalıcak hep bizde orda burda çekiliyoruz kamera elimizde eşim uyurken bile manyak uyuma şekillerime kdr çekmiş güzel bi anı kalıcak bizlere :)gecmisi bitirdim dogum haberlerini okudum harikasiniz:)
kralkaya : hakikaten hayretler icindeyim. Allah yardimcin olsun soyleyecek sey bulamadim.
bu arada vazelin ise yaradi dun gece burnum hic kanamadi kizlar haberiniz olsun. kulak temizleyicini vazeline batirip burun deliklerimin icini guzelce vazelinle kapladim. hic rahatsiz etmedi beni. kokusuz bisey zaten. ayrica doktorumun asistani burun kanamasi ciddi bir sey dedi. haftaya protein testi yapacaklar. idrarda protein fazlaysa dogum tarihini one cekecekler 37 hafta bitince suni sanci verecekler. hayirlisi olsun bebegim saglikli olsunda suni sanciyla daha zor oluyomus ama katlaniriz artik napalim.
ayaklarinizin sismesini istemiyorsaniz ayaklarinizi otururken bile yuksekte tutmaniz gerekiyor. ben ofiste ayaklarimi koyacak bisey koydum masamin altina hep oraya koyuyorum sisme olmuyo. bir kere olmustu o zamanda yere koyuyodum ondan olmus.
sizler asiri istahtan sikayet ediyosunuz bende istahim olmamasindan sikayetciyim. canim hic bisey yemek istemiyor. birde azicik yiyince hemen doyuyorum. ama neyseki bebis buyuyor hatta ben hic kilo almadigim halde. bu arada 2 adette resim ekliyorum:)
Eki Görüntüle 701068 Eki Görüntüle 701069
kızlar karnım sem sert ya taş gibi nedendir acep bilen varmı .eşime doktora bi gitsekmi diye aradım panik yapıosun diye kızdı.
tesekkur ederim sekerler keske herkes yapabilse Allah isteyen herkese nasip etsin.cok guzel bir hatira ve benim icinde harika bir tecrube oldu. kendimi yildiz gibi hissettim. cok eglendim. plajda olmasi sart degil herhangi bir yer secilebiliyor. ben plaj fikrini sevdigim icin bide evime 10 dk uzaklikta oldugu icin boyle yaptik. cimenlerin uzerinde olan ornek resimlerde cok guzeldi aslinda.Allaha cok sukur sansimizdan hava falan cok guzeldi normalde ruzgarli olur denizde dalga falan olur hic bisey yoktu o gun. saclarim makyajim bile bozulmadi. 400 adet resim cekildi bazilari esimle birlikte bazilari tam gunes batarken falan cok romantikti. imkani olan herkese tavsiye ederim
Canim dün birseye cok üzülmüstüm moralim okadar bozuktuki kalkip birsey yiyemedim ama gece acisi cikti benden sabaha kadar sancim vardi normal de bende hic dayanamam acliga ama dün su icmek bile gelmiyordu icimden kuzum da kac saat ac durdu yavrum benim
kıyafet konusunda benide çok uyarıolar ama kötü niyetli değil tabi mevlütte yeğenine 85 takım gelmişti heves edio tabi insan.Ama nasıl 3 aylık bebeği bırakıp çalışıcan sorusu salakça olmuş hayat koşulları deseydin koy paramı cebime bende oturim çocuğuma bakim deseydin delimi ne ya kimse kmsenin halinden anlamıo ne sinir bozucu insanlar var böylelerini hayatından çıkarmak gerekkkyarın dr. gitcem. heyecanlıyım. inş sorularımı sormayı unutmam bu sefer. çok tezcanlıyım. dr. hastası da çok. kapıda bekleyenler olunca ben panik yapıorum nedense :)
cnm ben 0-3 aylık grubu hep oğluma tayt türü aldım yaz ya üstüne minik bi badi ve taytlardan aldım renk renk lcw de var saks mavisi mor 5.90 dı fiyatı hatta minicik öle tatlı ki onlardan alablirsin cicileride var tabi kot pantolonları salopetleri ama evde sonuçta rahat ettirmek gerek bide tecrübeli anneler yaz bebekleri için ilk 3 ay ay sadece çıtçıtlı kısa kollu badileri öneriolar çok rahat ediyomuş bebek biz 25 30 tane çıtçıtlı badi aldık renk renk desen desen onlarlada epeyce idare ederiz die düşünüyorumbu arada kızlar 0-3 aylık çok bişey aldınız mı?
ben genelde 3-6 aylık alıyorum ya
fazla kıyafetmz yok 0-3 olan sizlerin nasıl?
şimdi bi tulun daha alcam da acaba 0-3 mü alsam, 3-6 mı?
hadi bana cevap vern artık, niyeyse sorduğum hicbi soruya cevap vermiyosunuz bugün
bana soylenen kiz bebeklerde iceri girermis erkek bebeklerde disari cikabilirmis. ne kadar dogru bilmiyorum. ama onceden icerdeydi hamilelikten disari cikti:)
iyi akşamlar kızlar herkes iyidir umarım geçmişi okuyamadım
koyabilecegim butun resimler bunlar. yuzumu gostermek istemiyorum malum
Eki Görüntüle 701139 Eki Görüntüle 701140 Eki Görüntüle 701141 Eki Görüntüle 701142 Eki Görüntüle 701143
ne oldu canım? hayırdır
şimdi iyi misin?
bana soylenen kiz bebeklerde iceri girermis erkek bebeklerde disari cikabilirmis. ne kadar dogru bilmiyorum. ama onceden icerdeydi hamilelikten disari cikti:)
senmi? benmi?
bişey alim biriyle paylaşim ki genelde annem çok yapıo bunu
alma etme ya çocuğa çok kıyefete gerek yok çok çabuk büyyolar
tamam abartmıorum cidden abarttığımı düşünmüorum olması gereken kadar ama çıplakmı kalcak bu çocuk bişeyde giymicekmi?
yada nasıl dogum yapcaksın?
normal diorum ay nasıl yapcaksın korkmuomusun şöle böle
ya korkmuorum benim vücudum bunu yapmasını bilio ona göre programlanmış ama bu insanlar yüzünden son anda panik olmaktan korkuorum....
ha isim konusu ben bebeğimin isminin ''TUTKU''olmasını çok istiodum
o kız ismi nasıl isim o öle şudur budur vazgeçtim ama hala bazen tutku diye seviorum(((
bu kadar tepki şimdiden gördüyse ilerde napcak diye vazgeçtim
bayıldım bayıldım akşam adama dicen utan utan adam şöyle alt ucu bi ağvaya götürüp çekileydim fln duygu sömürüleri yapcamkoyabilecegim butun resimler bunlar. yuzumu gostermek istemiyorum malum
Eki Görüntüle 701139 Eki Görüntüle 701140 Eki Görüntüle 701141 Eki Görüntüle 701142 Eki Görüntüle 701143
kız mı bekliyodunuz erkek mi ?
hiç kilo almamışsın gibi maşallh, kaç kilo aldın toplam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?