2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
yarın dr. gitcem. heyecanlıyım. inş sorularımı sormayı unutmam bu sefer. çok tezcanlıyım. dr. hastası da çok. kapıda bekleyenler olunca ben panik yapıorum nedense :)

artık kimsenin lafını kaldıramıyorum ya. bugün arkadaşım aradı. gene aynı can sıkıcı muhabbetler. kötü niyetli değildi ama ben katlanamıyorum artık.

ismin sölenişi zor, çok kıyafet alma hediye gelir, 3 aylık çocuğu bırakıp işe nasıl gideceksin vb. sinir olduğum muhabbetler

Son düzenleyen: Moderatör:
Resimler cok profesyonel olmus.

Birsey sorucam benim gobek deligim kuyu gibi ama seninki top gibi olup disari firlamis bende bir anormallik mi var :26:

ay negatif yorum yapan insanlardan nefret ediyorum ya şöle saçlarından sürüyesim geliyo
uzak dur konuşma bidaha doğurana kadar canım sen de

bu arada kızlar 0-3 aylık çok bişey aldınız mı?
ben genelde 3-6 aylık alıyorum ya
fazla kıyafetmz yok 0-3 olan sizlerin nasıl?
şimdi bi tulun daha alcam da acaba 0-3 mü alsam, 3-6 mı?
hadi bana cevap vern artık, niyeyse sorduğum hicbi soruya cevap vermiyosunuz bugün

Resimler cok profesyonel olmus.

Birsey sorucam benim gobek deligim kuyu gibi ama seninki top gibi olup disari firlamis bende bir anormallik mi var :26:

bana soylenen kiz bebeklerde iceri girermis erkek bebeklerde disari cikabilirmis. ne kadar dogru bilmiyorum. ama onceden icerdeydi hamilelikten disari cikti:)

iyi akşamlar kızlar herkes iyidir umarım geçmişi okuyamadım
ben pazar sabah 5 te acillik oldum çok sancılandım hemen nstye aldılar ordada baya sancı çıktı alttan muayene ettiler rahimde açılma yokmuş şükür hemen drum geldi tekrar baktı rahim kapalı suyun iyi dedi ama nstde hep sancılar çıktı 7 şişe serum yedim iğneler ilaçlar derken zar zor sancılar azaltıldı...ultrasonla baktı drum 2 bebişin doğum kanalına girmiş bile dedi ahhh yaramazlar:) biraz daha bekleyelim 1 gün bile kardır bizim için dedi salı günü eve çıktım inşallah 1-2 hafta daha dayanırız ağrılarım devam ediyor tabi ama dayanmaya çalışıyorum
dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Rabbim hepimizin yavrusunu korusun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

senmi? benmi?
bişey alim biriyle paylaşim ki genelde annem çok yapıo bunu
alma etme ya çocuğa çok kıyefete gerek yok çok çabuk büyyolar
tamam abartmıorum cidden abarttığımı düşünmüorum olması gereken kadar ama çıplakmı kalcak bu çocuk bişeyde giymicekmi?

yada nasıl dogum yapcaksın?
normal diorum ay nasıl yapcaksın korkmuomusun şöle böle
ya korkmuorum benim vücudum bunu yapmasını bilio ona göre programlanmış ama bu insanlar yüzünden son anda panik olmaktan korkuorum....
ha isim konusu ben bebeğimin isminin ''TUTKU''olmasını çok istiodum
o kız ismi nasıl isim o öle şudur budur vazgeçtim ama hala bazen tutku diye seviorum(((
bu kadar tepki şimdiden gördüyse ilerde napcak diye vazgeçtim

sen üçüzleremi hamilesin:)

Kralkaya ne cadaloz insanlarla muhatap oluyorsun ben catladim burda Allah sabir versin

Kalinkaselin
henuz paylasmadim odasini cunku mobilyalarimiz yok ortada

bana soylenen kiz bebeklerde iceri girermis erkek bebeklerde disari cikabilirmis. ne kadar dogru bilmiyorum. ama onceden icerdeydi hamilelikten disari cikti:)
Benimki erkek.Aslinda disari dogru acildi ama boyle ici kuyu oldu direk kendisini atmadi disari. Netten baktim hemen benim gibiler varmis

Biz de seni merak ediyorduk. Biraz daha buyusun bebisler oyle gelsinler

al benden de o kdr kilo olayına bi aralar çok takılırdım ama bebekler ya eksik ya çok fazla doğuyor sağlıklı olmaları önemli gerisine takılmamak gerek zayıf bile olsa snradan çabuk topluyolar sadece çok özel bi ilgi gerekiyor bakımı için ki biz her koşulda oilgiyi veriirz yavrularımıza
oy oy direk resimlere takıldım üst taraf dikktimi çekmedi :) maşallah canım güzel bi hamişsin resimlerede bayıldım ayrıca çok egzantrik olmuş hatıra kalıcak hep bizde orda burda çekiliyoruz kamera elimizde eşim uyurken bile manyak uyuma şekillerime kdr çekmiş güzel bi anı kalıcak bizlere :)
kızlar karnım sem sert ya taş gibi nedendir acep bilen varmı .eşime doktora bi gitsekmi diye aradım panik yapıosun diye kızdı.

bebek toplaşmıştır cnm dokununca orasına burasına oynamıomu kasılma da olabilir bnm sertleştiğinde bazen toplaştığını anlıorum topuğuna fln hafif bastırıorum hemen yumuşuo karnım değiştirio kendini yani

bnm herif fotoğrafçıya çektirtmez ki zaten bu sabah uyandım diodu miillet çirkinleşir sen nasıl hamilesin iyice güzelleştin kıskançlık damarlarım iyice kabarıyo doğur artık dedi evde cıbıldak cıbıldak çekinios bisde napalım anacım :)

takmamaya çalış dicem ama işte bazen olmuyor insanın en ufak bişeyde canı sıkılıp iştahı kaçıyor neyse sen mutlaka bgn dün ki açığı kapamışsındır tosuncuk aç kalmasın seni düşünmüos zaten yavru önemli cnm
kıyafet konusunda benide çok uyarıolar ama kötü niyetli değil tabi mevlütte yeğenine 85 takım gelmişti heves edio tabi insan.Ama nasıl 3 aylık bebeği bırakıp çalışıcan sorusu salakça olmuş hayat koşulları deseydin koy paramı cebime bende oturim çocuğuma bakim deseydin delimi ne ya kimse kmsenin halinden anlamıo ne sinir bozucu insanlar var böylelerini hayatından çıkarmak gerekkk
cnm ben 0-3 aylık grubu hep oğluma tayt türü aldım yaz ya üstüne minik bi badi ve taytlardan aldım renk renk lcw de var saks mavisi mor 5.90 dı fiyatı hatta minicik öle tatlı ki onlardan alablirsin cicileride var tabi kot pantolonları salopetleri ama evde sonuçta rahat ettirmek gerek bide tecrübeli anneler yaz bebekleri için ilk 3 ay ay sadece çıtçıtlı kısa kollu badileri öneriolar çok rahat ediyomuş bebek biz 25 30 tane çıtçıtlı badi aldık renk renk desen desen onlarlada epeyce idare ederiz die düşünüyorum

bu tamamen kişinin yapısıyla alakalı canım bnm göbek deliğim kayboldu sanki gerilmekten komiğime gidio bazen bakınca :)

çok geçmiş olsun tatlım biz biriyle baş edemezken sen 3 tane rabbim sağlıkla doğurmanı nasip etsin bol dinlen bunlar olucak senin yükün fazla çnkü ben bitaneyle kvranıorum bazen dualarımız seninle

merhaba arkadaşlar. en son 28 martta adet görmüştüm 25 günde bir adet görüyorum normalde 23. de hasta olmam lazımdı olmadım test yaptım ikinci çizgi silik çıktı. özel hasneye gidip beta hcg me baktrdık 21.79 çıktı. yeni oluşmuş olabilir dedi utrasyona girmemi söyledi. bu gün için randevu almıştım gittim belim adet olacakmışım gibi çok ağrıdı sırada beklerken koyu kahverengi akıntım oldu. doktor alttan baktı kese yok düşürüyor olabilirsin dedi. kana baktı ayrıntılı ultrasyona soktu görmedi bebek yok dedi şuan çok kötüyüm 2 gün sonra acile gidip hcg ne tekrar bakılsın 0 olana kadar dedi. şu an hala kanamam var kendimi hiç ii hisssetmiyorum

ne oldu canım? hayırdır
şimdi iyi misin?

İyiyim canim cok sükür aslinda öyle kolay kolay üzmem kendimi ama dün cok dokundu bazi seyler benim esimin ailesiyle evlendigimiz yildan buyana hic kontagim yok yaklasik 7 yildir esim de görüsmez ailesiyle beni istemedikleri icin.. Son siralar kendi ailemden de bazi duyarsizliklar olunca biraz zoruma gitti hani etrafdaki hamilere bakiyorum aile hep bir arada ne güzel ilgi sevgi icinde hep birde kendime baktim oglusum daha dogmadan boynu bükük sanki.. Esim bir dedigimi iki etmez allaha sükür kimseye muhtac da degiliz ama bian cok etkilendim iste

Canim benimkisi oglan ama göbek deligim benim de hala hafif cukur hic disari cikmadi

aynen bende öle düşünüorum ya. 2 isim istemiorum aslında. ama bu kadar tepki alıosa çocuğa da aynı şekilde yaklaşırlar. yazık ben çektim o çekmesin

kıyafet almadım zaten. ayrıca da hediyeye niye güveneyim ya. ne belli hediye geleceği. ki kardeşimin eşi doğum yapmıştı, yetmemiş kıyafetler. büyük büyük giydirmişler. kusuyormuş falan. baya lazım oluyormuş.

dilca ben sana cevap vereyim istedim ama kıyafetleri ayına bakarak almadım ben. rastgele sanırım. yada ufak benim hep.

bütünduamsenam çok beğendim fotolarını. kesmedi iki tane napalım :) albüm şeklinde olursa belki büyük kabul eder. hem albümden istediğin zaman silersin. burdan silinmior.

bebeşimolsun seni merak ediordum. ilk seni doğum yapar sanıordum ama senin haftan küçükmüş :) dayanırsınız inş bir iki hafta daha.

kız mı bekliyodunuz erkek mi ?
hiç kilo almamışsın gibi maşallh, kaç kilo aldın toplam?

8 kilo aldim toplam ama daha oncede bahsetmistim hic istahim yok diye. ilk aylarda hizla aldim ama son 3 aydir hic almadim. bebegimiz erkek. bu arada gobek dugmesine fazla takmayin kizlar kisiye gore degisiyormus. cinsiyet konusu sadece bir soylenti.

cok tesekkur ederim gercekten latife ediyorsunuz. ben burda masallah cok daha guzel hatunlar gordugum icin hosuma gitti iltifatlar. Allah razi olsun. hamilelik hayatimdaki en guzel sey zaten. benim icin hatirasida cok onemli. malum baskada olmucak yaslandik artik. allah kimseye aratmasin ve hepimizin evlatlarini bizlere bagislasin insallah. onemli olan o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…