2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

iyi gceler canimmm . hayirdir neden agladin ne olduu bu arada isleride kolaylastirmisinn allah yardimcin olsun utu isi gercekten cok zor birde havalar sicak olursa hic cekilmiyor :))) kolay gelsin sana . allah rahatlik versinn :))

aslm canim hosgeldinn nasilsinnn

hoş bulduk cnm çok şükür iyiyim kızıma bolero başladım örüyorum eşim internet egireceksen gir dedi açıktı pc bi bakim gece kuşları neler kaynatıyor dedim sen nasılsın

rezene niye ağladın kuzum ya kolay gelsin harbi zor minil minik kıyafetler bende 3 saat ütü yapmıştım

Yok canım neden yanlış anlayayım aceleye geldi muhabbet o yüzden böyle oldu
Bel ağrında dünkü yorgunluktan kalmadır dinlen canım bu aralar

heee anlaidm bende sandim su alti kaymasi icin lastikler var ayakabiya benziyor ama corap seklinde bende ondan sandim onlar icin daha erken diyecektim ancak yurumeye baslayinca lazim olcak onlar cunku. aa ne guzel suslu ponponlu coraplar ben ne kadar arasam da bulamadim burda turkiyeden alcam artik
aaaaaaaaa cok almisin yeterlii bence 0-3 ayliklar cok gerekmiyecek canimm hemde havalar sicak olcak bak gör iki ay sonraa sadece bodylerle durcaklar evin icinde :)) alcaksan ilerki aylar icin ama onlarida cok alma ihtiyac duydukca al bence daha mantikli birde 6-7 aylari kisa denk gelcek onlarida hesaba kat bence

Şİmdide boş mesaj atıp duruyor bu ne anlama geliyorsa
esinmi bos mesaj yolluyor neden acaba

ömrüm geçmişle geçti

ay birak gecmisi canimmm yeter bence bu saate bukadar okumakk sohebet edelim hep birliktee

masallahhhhhhh ne kadar marifetlisin yaa bolero flnn ay su örgü örmeyi bende birazcik sevseydim ne vardi sanki:26:
iyi etmisin canim sen her firsati degerlendirip katil sohbetee bizle birlikte

Talıaa canım bahsettiğim ayakkabı şunlardan bak istersen mini bir elbise giydiririm altınada ponponlu çorap bide şöyle bir ayakkabı nasıl olur sence bacakları üşür mü yazın

Yok canım neden yanlış anlayayım aceleye geldi muhabbet o yüzden böyle oldu
Bel ağrında dünkü yorgunluktan kalmadır dinlen canım bu aralar

evet aynen aceleye geldi valla
yok gülüm ya benim normaldede ağrıyor belim kalçam ve bacağım belimden kalçama ordanda bacağıma vuruyor dr dedim olur dedi normal ama sanki bel fıtığı var gibime geliyor bu kadar aşırı olmaz bazen doğrulamıyorum neneler gibi iki büklüm oluyorum resmen

Burada istemedğin kadar var o ponponlu çoraplardan
Yeterli mi sence ama şöyle düşündüm tamam 5 takım 5 gün giyindi 6. gün ne giyinecek diyorum
Eşimde diyor zaten birikir çamaşırları yıkayıp başa dönersin diyor
O zaman seni dinliyorum ve almaktan vazgeçiyorum o ikili takımları zaten dediğin gibi bir sürü tek alt pijaması var 6-7 tane 0-3 aylık onları giydiririm üstünede badi.ay ben tecrübesizim ya sorularımla seni bunaltmıyorum değil mi?:26:

kız marifetlikten değil can sıkıntısından örüyorum eşim gece 12.5 da geliyor ne yapayım kendimi öyle oyalıyorum yoksa oturamıyorum bile ağrılardan dışarıda çıkamıyorum yürüyüş yapmam lazım ama tek gidemiyorum yolda doğururum mazallah sonra geldim işte fırsat bulmuşken ama kimsecikler yok bizden başka

bayildimmmmmmmmmmmm bende istiyorummm bunlardannnnnnnn:26::26::26::26:
cok guzeller yaaa ya ben niye turkiyede yasamiyorum kii:26: ama mutlaka alcam turkiyeden bendee insallahh
canim soruna gelincee cok guzel ve cokk tatli oluyor hayali bile cok sirin duruyorrrrr
bacaklarina gelincede havaya göre bakarsin canimm turkiye asiri sicak olabiliyor o yuzden ben buna birsey diyemem ama baktin biraz serin altina kilotlu coraplardan giydirisin cok guzel duruyorlar öylede

Kız valla bende bel fıtığından şüphelendim kendimden yani
Çünkü tak diye tutuluyor hele düz yattığımda yatmıyorum gerçide
yanlışlıkla bazen oluyor kalkamıyorum belim tak diye tutuluyor
Fazla yük biniyor ondan seninkide mi tarif ettiğim gibi oluyor

Ranana ördüklerini koyarsın değil mi bitince isteriz valla

Bunlardanda mı yok canım ya burda her bebek mağazasında var küçük kutularda satılıyor
Ooo senin liste kabarıyor valla Ama Talıaa ciddi alınacak listesi yap kendine unutursun sonra
geri döndüğünde oraya üzülürsün

Ooo bu yaz burası kavrulur külotlu çoraptada pişer çocuk
Sana son bir soru daha kusura bakma ama sormazsam içim rahat etmez
o ayakkabılardan 2 tane alayım diyorum biri 0-3 aylık biride 3-6 aylık buna ne dersin:26:

Ranana ördüklerini koyarsın değil mi bitince isteriz valla

valla birden giriyor daha çok kalkarken ve otururken oluyor yel gibi kuyruk sokumu var ya ordan belim ikiye ayrılıyor sanki

tmm şimdi çekip koyuyorum

valla birden giriyor daha çok kalkarken ve otururken oluyor yel gibi kuyruk sokumu var ya ordan belim ikiye ayrılıyor sanki

tmm şimdi çekip koyuyorum

Hımm yok canım bu tarif ettiğin ağrı farklı magnezyum ilacını aksatma derim o zaman
Bekliyorum fotoyu

tuhh ya bende bir suru corap almistim. aman napimm yiende alirim ben o ponponlulardan zaten sende görmustum camasirliklarinda asiliydi ya o gun zaten aklima dusmustu canimm deidigm gibi havlari dusunn ona göre al hem evin icinde kimse yokken basit seyler giydirsin biri geldiginde yada disari cikarkenn kiyafetlerini giydirisinn sorun olmazz o zaman baktin yetmiyor o zaman alirsin ama esinin dediginde hakli kuscaklar altini batiracaklar ve hergun camasir yikacaksinn yani yetmem gii bir sansida kalmiyacak
tabi yinede sen bilirsinn.ayy yok canimm ne bunaltmasii sacmalamaa . sadece suan icin bedne acemi sayilyiorum bir yerde nedne dersenn benim diger bebisler kisn gelmisti ben kalin kalin giydiriyordum sureklii boyle kadife cinsi tulumlari fln vardii bir cok onlari giydrioyrumm simdi nasil giydirmem konusunda bende acemiliyik yasiyorum alsam acaba gereksizmi oluyor diyorum - almsam turkiyeye gitcem bir iki seyler onca insanin iicine nasil cikacam diyorum yani acikcasi benimde kafa karisik durumda

tabi tabi marifetli olmasna o aklina gelip örmezsin canim mesala benim hci aklima gelmiyorr cunku beceremiyorumm:26:
hahah dogurmazsin canim merak etme ciki hava al birazcik disari sendee evde butun gun gecmiyor zaman

zaten yaz bebeği olacaklar 3 ayı bitirdiklerinde arabalarına atar hem gezer hem birkaç parça ihtiyacımıza göre alırız tecrübeli de olmuş oluruz o zamana ben bebeği görmeden kıyafet almaktan sıkıldım üstüne tutup almak istiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…