Valla bu yaz bebeği ne zormuş memeleket meselesi oldu ne giydireceğiz konusutuhh ya bende bir suru corap almistim.aman napimm yiende alirim ben o ponponlulardan zaten sende görmustum camasirliklarinda asiliydi ya o gun zaten aklima dusmustu canimm deidigm gibi havlari dusunn ona göre al hem evin icinde kimse yokken basit seyler giydirsin biri geldiginde yada disari cikarkenn kiyafetlerini giydirisinn sorun olmazz o zaman baktin yetmiyor o zaman alirsin ama esinin dediginde hakli kuscaklar altini batiracaklar ve hergun camasir yikacaksinn yani yetmem gii bir sansida kalmiyacak
tabi yinede sen bilirsinn.ayy yok canimm ne bunaltmasii sacmalamaa . sadece suan icin bedne acemi sayilyiorum bir yerde nedne dersenn benim diger bebisler kisn gelmisti ben kalin kalin giydiriyordum sureklii boyle kadife cinsi tulumlari fln vardii bir cok onlari giydrioyrumm simdi nasil giydirmem konusunda bende acemiliyik yasiyorum alsam acaba gereksizmi oluyor diyorum - almsam turkiyeye gitcem bir iki seyler onca insanin iicine nasil cikacam diyorum yani acikcasi benimde kafa karisik durumda
tabi tabi marifetli olmasna o aklina gelip örmezsin canim mesala benim hci aklima gelmiyorrcunku beceremiyorumm:26:
hahah dogurmazsin canim merak etme ciki hava al birazcik disari sendee evde butun gun gecmiyor zaman
Bunlardanda mı yok canım ya burda her bebek mağazasında var küçük kutularda satılıyor
Ooo senin liste kabarıyor vallaAma Talıaa ciddi alınacak listesi yap kendine unutursun sonra
geri döndüğünde oraya üzülürsün
Ooo bu yaz burası kavrulur külotlu çoraptada pişer çocuk
Sana son bir soru daha kusura bakma ama sormazsam içim rahat etmez
o ayakkabılardan 2 tane alayım diyorum biri 0-3 aylık biride 3-6 aylık buna ne dersin:26:
işte bunları yaptım bolero bitince eklerim
zaten yaz bebeği olacaklar 3 ayı bitirdiklerinde arabalarına atar hem gezer hem birkaç parça ihtiyacımıza göre alırız tecrübeli de olmuş oluruz o zamanaben bebeği görmeden kıyafet almaktan sıkıldım üstüne tutup almak istiyorum artık
aynen benimde ya oku oku bitmiyo
teşekkür ederiim cnm bende anlamıyorum internetten alıyorum örneklerini yapıyorum iştene kadar güzel maşallah ben hiç anlamam örgüden ya
bencede bu cok guzel fikir en dogrusuda bu oluyor zaten kilosunu fln daha iyi biliyorsun ona göre aliyorsun ilk aylar icin cok almaya hic gerek yok :))zaten yaz bebeği olacaklar 3 ayı bitirdiklerinde arabalarına atar hem gezer hem birkaç parça ihtiyacımıza göre alırız tecrübeli de olmuş oluruz o zamanaben bebeği görmeden kıyafet almaktan sıkıldım üstüne tutup almak istiyorum artık
bende yeni gördüm yeni olmalıCanım sen yeni mi üye oldun yeni görüyorum snei buralarda
Canım sen yeni mi üye oldun yeni görüyorum snei buralarda
bencede bu cok guzel fikir en dogrusuda bu oluyor zaten kilosunu fln daha iyi biliyorsun ona göre aliyorsun ilk aylar icin cok almaya hic gerek yok :))
ayyy bunlar ne böyleeeeeeee cok guzellerr ya birde marifetli degilmisss
masallahh canimm güle güle giydir insallah kizinaa cok tatli olmuslarrr
Ranana çok çok beceriklisin şekerim ya ellerine emeğine sağlık valla harika
Kızçen güle güle giyinsin inşallah sonbahara giydirirsin bunları külotlu çorapla nede tatlı olur oyyy yerim ben onu
Valla bu yaz bebeği ne zormuş memeleket meselesi oldu ne giydireceğiz konusu
O anki duruma bağlı benim yanımda annem ve k.valide olacak ya kesin çocuğu kat kat giydirirler üşür bu el kadar bebe kanı canı yok diyeBakalım onlar ne yaparsa artık.tecrübeliler sonuçta.benim itiraz etmeye hakkım yok
Canım sende böyle diyorsun ama bir sürü cicisi var senin minnoşununda bizde hiç gözümüz doymuyor valla
peki o yıkadıklarımızı ütüleyecekmiyiz her defasında
haa evin içinde normal giydiririz demi ben hep süslü püslü hayal ediyorum kızımı
kocacığımın maç yorumları bitti yatıyo hepinize iyi geceler kızlar
yok canım yeni değilim sadece yeni yazmaya başladım sadece okuyucuydum buralarda sayenizde çok şeyler öğrendim
O zaman hoşgeldin aramıza diyeyim canım iyi paylaşımlar
değilim kız sizde yaparsınız çok zor değil ben tığ işi biliyorum her örneği çıkarırım ama şiş ile örmesini hiç bilmem ayy teşekkür ederiz beğendiğiniz için
valla cnm örgü kıza çok yakışıyor sende ör bak iki günde ördüm ben
kocacığımın maç yorumları bitti yatıyo hepinize iyi geceler kızlar
evet cok zormusssaman sakin haa annein ve kayin validenin eline birakma herseyii onlarda insan ve hata yaparlar ustelik biz daha iyi biliyoruz diye yanlis seyler daah cok yapiyorlar.kat kat giydirmelerin sakin izin verme cunku bebek daha cabuk hasta oluyor ilerde benimkiler kis bebegi oldugu halde kat kat asla hic giydirmedim bir body bir tulum takimi okadar ustune uykudan kaltikca hirka yelek fln gdiyrdim disari cikarkende kislik tulumunu giydirdim okadarr yaz bebegi icin kat kat giymek daha bir iskencee olur onlaraa isilik olurlar allah korusun.
aslinda evet canim evde giydirmek icin benim kiler cok cok fazla bile ama deidigm gibi turkiyeye gidecegim icin diger cocuklardan kalan seyleri giydiremem oralarda biraz SIK ve guzel giysin isterim tabikionun icin diyorum yinede cok sey almadim turkiyeden bakarim diyee belkide ordanda bir iki sey alir gelirimm hemen buyuyor bebekler sonra hic giyemiyorlar insanin ici gdiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?