2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
selam hayırlı cumalar kızlar nasılsınz inşallah uzun zamandır yazamayan arkadaşlar gelmiş iyilerdir inşallah

mervecim ben kendim bi tane elbiseye göre uydurdum yaptım ama pc de güzel bandana örnekleri var bak istersen

sanırım aynı durumdayızzzz..ben izmirdeyim ailem istanbulda eşimin ailesi denizlide..32 haftadan sonra çalışabilir aldım sırf bu yüzden evde skılılırım diye

off bende ordudayım eşim Ordulu eşimin ailesi burda ama ben Denizliliyim bütün akrabalarım annem babam denizlide bende orda olmak istiyorum çok sıkıldım burdan yalnız olmaktan

Yok canım ya doktora yapıyorum. Tezime çalışmam gerekiyor ama hamile kaldığımdandır hiç çalışasım yok.

dualarımız seninle canım, sen üzülmemeye çalış,nazımız zamanında ve çok sağlıklı bir şekilde gelecek aramıza böyle düşün hep

canım yaa bebeğini besleyen damarları ölçtüler mi senin
evet canım bugün yaptı doktorum dopler kan akışı gayet iyi şu anda

kızlar allah razı olsun hepinizden teşekkür ederim biz doğu görevi dolayısıyla erzincandayız bir tane özel hastane var bende ona gidiyorum gidebileceğim başka doktor yok maalesef aslında doktorum iyi biri çapa mezunu recep hasın öğrencilerinden güveniyorum ama olanaklar kısıtlı maalesef benim kız kardeşim yeni doğan yoğun bakım hemşiresi ve eşide yenidoğan yoğunbakım doktoru onlar da araştırıyorlar bakalım en ufak bir risk olursa ist gelmeye çalışıcam artık ...[/QUOTE]

canım devlet hastanesi vardır orada profesörler artık hastanede özel muayene yapabiliyorlar diye biliyorum sekreterliği arayıp bir sor istersen git bir kadın doğum hocasına bence.. bir de kan akışın iyiyse sola yat bol bol protein ağırlıklı beslen pekmez yoğurt falan ye.. gayet güzel beslenir bence..

canım bende senin gibi pipirikliyim valla kocam çok kızıyo ama hep onun dediği çıkıyo allaha şükür.. nete girip araştırma lütfen öyle ciddi birşeyden şüphelense doktorun amniyosentez yapardı seni de uyarırdı.. ama bu anladığım kadarıyla çok karşılaşılan bişey sen en kötü ihtimali düşünüyorsun bu internet böyle işte lanet yani bi yandan.. okuma onları olmayacak öyle birşey unut kafandan at.. doktorun bu konuda mutlaka uyarırdı sizi rahat olmaya çalış canım..

Yok canım ya doktora yapıyorum. Tezime çalışmam gerekiyor ama hamile kaldığımdandır hiç çalışasım yok.

amaaann canım çalışma boşver, tembellk et, tembelliği en çok sevdiğim zamanlar bu zamanlar ya ve hiç bu kaadar seveceğim aklıma gelmezdi
yaşasın tembellik

merhaba bayanlar iki ayağımda berbat durumda davul gibi oldular tuzlu yemiyorum artık dayancak halim kalmadı ne iyi gelir

Bende çok şiştim. elim yüzüm ayağım ve malesef burnumm

Çok fazla tuzda tüketmiyorum ama bol su içincence ve yürüyünce şişler hafifliyor gibi. Parmaklarım sosis olmuş resmen

Kızlar daha önce dert yanmıştım 35.haftada uçuz yapcaz Türkiyeye diye
Dün ben evham yaptım birşey yoktu ama doktora gittik
Normal randevulardan bile daha ayrıntılı incelediler Nst ye aldılar problem yokmuş çok şükür herşey yolunda dediler
Çok tatlı ve ilgili bir doktor denk geldi şansımıza biz de 35.haftada uçuşumuz var rapor da aldık ama sorun olur mu diye sorduk
Çok geç bir tarih ve uçakta doğum olma ihtimali yüksek bir tarih yine de siz bilirsiniz dedi benim de ağrım sızım başladı artık
Biz de ona binaen bugün işlerimizi hallettik ve ani bir kararla fahiş bir fark ödeyerek biletimizi 6mayısa yani pazartesiye değiştirdik
Şimdi hızla eşyalar toplanacak bir yere taşınacak çünkü bu ev geçiciydi kapatıp da gelcez ve ondan sonra pazartesi yolcuyuz kısmetse
Yine çok geç bir tarih ama dualarınızla Antalyaya sağlıkla ayak basarız inşallah
Yapılacak bir sürü şey var orada da alınacaklar dünya kadar ama olsun bi gelelim gerisi olur inşallah..
Çok heyecanlıyım hemen paylaşayım dedim

Kolay gelsin çok iş var ama allahtan önümüz haftasonu kocişinde yardım eder bitirirsiniz. Çok yorma kendini

Melinnaz canım yaa üzülme,pekmez ye özellikle keçi boynuzu pekmezi bi de kuru incirle ceviz.inşallah kuzun kilo alır üzülmee canımm yaa

dualarımız seninle canım, sen üzülmemeye çalış,nazımız zamanında ve çok sağlıklı bir şekilde gelecek aramıza böyle düşün hep

canım devlet hastanesi vardır orada profesörler artık hastanede özel muayene yapabiliyorlar diye biliyorum sekreterliği arayıp bir sor istersen git bir kadın doğum hocasına bence.. bir de kan akışın iyiyse sola yat bol bol protein ağırlıklı beslen pekmez yoğurt falan ye.. gayet güzel beslenir bence..

canım bende senin gibi pipirikliyim valla kocam çok kızıyo ama hep onun dediği çıkıyo allaha şükür.. nete girip araştırma lütfen öyle ciddi birşeyden şüphelense doktorun amniyosentez yapardı seni de uyarırdı.. ama bu anladığım kadarıyla çok karşılaşılan bişey sen en kötü ihtimali düşünüyorsun bu internet böyle işte lanet yani bi yandan.. okuma onları olmayacak öyle birşey unut kafandan at.. doktorun bu konuda mutlaka uyarırdı sizi rahat olmaya çalış canım..[/QUOTE]

arkadaşlar çok teşekükr ederim iyi dilekleriniz ve dualarınız için inşallah herşey yolunda gider ve kilo alır bebeğim biraz daha kalır karnımda

allahın izniyle sağlıkla gelirsin inşallah hayatım.. senin haftalarında sırf orada doğurmuş olmak için amerikaya giden arkadaşım var benim.. sapasağlam gitti geldi.. sen nereden antalyaya gidiyorsun hayatım?

canım çok iyi düşünmüşsünüz, şu aşamada paranın hiçbi değeri yok
eşinde yanında olcak dimi ucuş esnasında?
umarım herşey yıolunda gider sağ salim varıırsınız
varınca önce bize yaz olur mu merak edioruz seni
bu arada ailen antalyada mı? onların mı yanına gidiceksin ilk etapta?

merhabalar herkese,konuyu takip ediyorum pek sık yazamasamda.dün doğum sonrası korse almak isteyenler yazmıştı.bugün gebe eğitiminde dr doğum sonrası kesinlikle korse kullanılmaması gerektiğini,korsenin tıpta yeri olmadığını söyledi.karnı toparlasın diye giyilen korselerin hem karın kaslarını zayıflattığını hemde doğum sonrası lohusalık döneminde emboli oluşumu riskini artırdığını söyledi.belki fikrinizi değiştirirsiniz.sezeryan olan kilolu kadınlarda karnın sarkarak bazen dikişlerin üzerine katlandığın ve iyileşmeyi geciktirebildiini ancak bu gibi durumlarda sıkı olmayan korse kullanılabileceğini söyledi.

off bende ordudayım eşim Ordulu eşimin ailesi burda ama ben Denizliliyim bütün akrabalarım annem babam denizlide bende orda olmak istiyorum çok sıkıldım burdan yalnız olmaktan

Böyle ailesinden uzak olanları okudukça özlemlerim depreşiyo bu durumu kesinlikle yaşamayan anlamaz bende Ağrı dayım ne eşimin ailesi ne de benim ailem burda değil herkesleeer ist.da bi biz burdayız gariban gibi :26: ve geleli 4 ay olmak üzre bu süre zarfında da tanıdık bir yüz olarak eşim harici kimseyi görmedim kalabalık,donatılmış çay sofralarını,birinin bana bak bunu senin için yaptım deyip bana getrmelerini,arkadaşlarımı,yaşadığım çevreyi ve en önemlisi ailemi çooook özledim özellikle bu dönemde gelmiş olmam ve alışmak zorunda olmam çok can yakıcıydı ... yalnzlık çok zor Allah sağlık versin yavrucuğum sapasağlam doğsun başka bişey istemiyorum diyorum böyle böyle teselli ediyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…