sanırım aynı durumdayızzzz..ben izmirdeyim ailem istanbulda eşimin ailesi denizlide..32 haftadan sonra çalışabilir aldım sırf bu yüzden evde skılılırım diye
canım idrar yolu enfeksiyonun idrar testinde mi çıktı yoksa muayne oldun mu vajinadan?
canım ben de bi okula kadar gttm geldim, Ankara yanıyoo resmen, sana hayranım, nasıl dayanıyosun ve hala çalışabiliyosunnn
ne için ders çalışıyosun canım, açık öğretim mi okuyosun?
Kızlar ben çok kötüyüm 2 saattir ağlıyorum bugün kontrolümüz vardı kızım çok az kilo almış eğer böyle giderse almamız lazım dedi doktorumuz daha 1900 gr çok küçük 3 günde bir takip edilecek her an alabilirler yavrumu çok korkuyorum ben ona çok bekleyerek kavuştum ona bişey olursa ne yaparım ne olur dua edin bize olur mu buna çok ihtiyacımız var içim yanıyor resmen bir bilseniz... çiğer geliştirici iğne verdi doktorumuz onu yaptıracağız.... dualarınızı bekliyoruz ne olur ona bişey olmasın
evet canım bugün yaptı doktorum dopler kan akışı gayet iyi şu andacanım yaa bebeğini besleyen damarları ölçtüler mi senin
kızlar sabahtan beri bilgisayarın başında bu böbrek büyümesini arşatırıyorum aglıyorum cünkü ben 2 li ve 3 lü testlerin hiç birini yaptırmamıştım.böbrek büyümesi genelde down sedromlu bebeklerde olurmuş. başka forumlarda baktım down sedromlu doganlar varmış böbregi büyük olup.şuan o kadar kötüyümki bu durumu kimseyle paylaşamıyorum.eşime en ufak bişey desem sen paniksin diye kızıyor kaynanam dersen dalga geciyor.
hani derlerya kolunda altın bilezigin olsun diye calışan bi bayan olsaydım kimseye minnet etmez kendim doktora giderdim.
eşimin gelmesini bekliorum araştırma hastanesine gidelim diye rica etcem ama biliorum şonuç olumsuz olcak.
Yok canım ya doktora yapıyorum. Tezime çalışmam gerekiyor ama hamile kaldığımdandır hiç çalışasım yok.
amaaann canım çalışma boşver, tembellk et, tembelliği en çok sevdiğim zamanlar bu zamanlar ya ve hiç bu kaadar seveceğim aklıma gelmezdi
yaşasın tembellik
merhaba bayanlar iki ayağımda berbat durumda davul gibi oldular tuzlu yemiyorum artık dayancak halim kalmadı ne iyi gelir
Bende çok seviyorum tembelliğiaman işin sonunda programdan atılmak var
Kızlar daha önce dert yanmıştım 35.haftada uçuz yapcaz Türkiyeye diye
Dün ben evham yaptım birşey yoktu ama doktora gittik
Normal randevulardan bile daha ayrıntılı incelediler Nst ye aldılar problem yokmuş çok şükür herşey yolunda dediler
Çok tatlı ve ilgili bir doktor denk geldi şansımıza biz de 35.haftada uçuşumuz var rapor da aldık ama sorun olur mu diye sorduk
Çok geç bir tarih ve uçakta doğum olma ihtimali yüksek bir tarih yine de siz bilirsiniz dedi benim de ağrım sızım başladı artık
Biz de ona binaen bugün işlerimizi hallettik ve ani bir kararla fahiş bir fark ödeyerek biletimizi 6mayısa yani pazartesiye değiştirdik
Şimdi hızla eşyalar toplanacak bir yere taşınacak çünkü bu ev geçiciydi kapatıp da gelcez ve ondan sonra pazartesi yolcuyuz kısmetse
Yine çok geç bir tarih ama dualarınızla Antalyaya sağlıkla ayak basarız inşallah
Yapılacak bir sürü şey var orada da alınacaklar dünya kadar ama olsun bi gelelim gerisi olur inşallah..
Çok heyecanlıyım hemen paylaşayım dedim
canım artık ağlama.. sen moralini iyi tut ki bebişin de iyi olsun. Ben de bulgurun bebeğe kilo yaptığını duymuştum, onu yemeye çalış. Farklı yemekler varsa onları da araştır.
En son ihtimal olarak benim düşündüğüm, artık büyüdü bebişlerimiz, doğsa da çok iyi bakılacaklarına eminim. Kendime de hep bunu anlatıyorum.
Cuma gününün yüzü suyu hürmetine inşallah bebişin bir dahaki ölçümde daha iyi çıkar canım
canım dualarımız seninle sen hiç merak etme prensesin kilo alacaktır ultrason aletlerinde çok değişiyor değerler aynı hastanede bile çok fark ediyor inş hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına alacaksın yeter ki sen moralini yüksek tut güzel kızını da kendini de üzme annesi
canım ya kıyamam sakın aglayıp strest yapma çünkü benim alt komşum bebegini 1300 gram dogurdu 1 hafta küvezde kaldı oda cigerleri gelişşsin diye.bak ne güzel doktorun verdigi ciger geliştirici igneyi 24 saat arayla 2 tüpü birden vuruyorlar bende vurundum.çünkü bebek dogunca küveze girmesi gerekmiyo o igneyi vurununca.
sakın ama sakın kilosu düşük diye korkma.bu arada doktorunuda begenmedim seni çok korkutmuş başka bi doktora gidip muayene olmanı tavsiye ediyorum.bana da doktorun biri rahmini yumurtalıgını alcaz demişti allahtan başka doktora gittimde kadınlık hormonlarımı kurtardım ve allaha şükür hamile kaldım.yani ben hemen başka doktora git derim
Nolur üzülme. Ben 1750 gr doğmuştum resmen el kadarmışım. Demekki çıtı pıtı bir kız olacak. Başka sağlık sorunu yoksa inşallah hiç bişey olmaz. Elinden geldi kadar beslemeye çalış. Omega 6 ve 3 içeren balık yağlarından alıp içebilirsin. Allah yavrunu sana bağışlasın inşallah.
müthiş bi aptallık çöküyor insanın üstüne banada dr. doğum tarihi verince aptal gibi oldum ağlasammı gülsemmi bilemedim
sanki bebiş hiç doğmayacakmış gibi geliyodu galibabirden duyunca afalladım
ben doğumdan önce bu videolarla (kızlar arasında) LESLİE TEYZE İLE 8-9 kg vermiştim
bebişten vakit kalacakmı bilmeeeeeeeemmm
canını sıkma canım benim herşey olacağına varır damar yollarında bi sıkıntı yok ise
beslenmene çok dikkat et bütün işini bırak ye iç yaat
et ve et ürünleri
baklagiller özellikle arkadaşlarda söylemiş bulgur hergün yiyebilirsen ye
süt ve süt ürünleri
muz,marul,tahin pekmez,ceviz,yumurta bunları düzenli tüket göreceksin kızçen o kadar kilo alacakki bu sefer doktar sen bunu doğuramazsın diyecek
kesinlikle canim vücudumuz da kimbilir daha bilmedigimiz neler var ama hic aklima gelmezdi bende duyunca sasirdim cok esimde yanimdaydi doktor bize bu terapiyi söyle yap böyle yap diyor esimde cikmis evin icin de giymek icin ayakkabi alalim sana diyor ( serce parmagimi saga sola vurmayayim diye ) doktor esimin yüzüne dönüp tuaf tuaf bakti bunu söyleyince nede olsa kendi canindan kanindan benim kocis hemen onu düsünmüs kiyamadi oglusuna
canim morale ihtiyacin var suan senin ruh halin de cok cok önemli lütfen bunu unutma elini karnina koy bol bol dua oku daha 2 gün önce 30. haftasin da 970 gram dogan bir bebegi izlemistim tv de cocuk günden güne iyiye gidiyor sadece nefes alma sorunu vardi seninkisi yaklasik 2 kilo oldugu halde neden alalim demis doktorun anlamadim , onu da gectim benim kuzenin 3. bebegine belden asagisi özürlü dediler kiz israrla yinede dogurucam olsun allahtan geliyor diye bekledi ve dogumdan sonra bebekte özür falan yoktu simdi 3-4 yasin da yerinde duramiyor cocuk... bence kesinlikle bebegi alma konusun da izin verme baska doktorlara da görün..
canim dönecegini hic zannetmiyorum cünkü hamileligim boyunca ayaklari hep göbegimin altinda sirtini da sagima tüm gücüyle yaslayip durdu ve hala da böyle.. olurda dönmüs olsa bile normal dogum benim icin cok cok zor olur oglusum masallah simdiden 2660 gram olmus henüz 5 haftasi var tamam sezeryandan korkuyorum falan ama belkide böylesi daha saglikli olucak ikimiz icinde herseyin hayirlisi
maşallah 4 bebeğimiz var şimdiden demek.. Allah analı babalı büyütsün inş. Sağlıklı sırhatli büyüsünler..
Dondurma demişsiniz kızlar madoda kiloluk dondurma satılıyor maraştan geliyor.. ben ondan alıyorum fazla katkı maddesi yok diye biliyorum.. çok şekere yüklendim mi gözlerim bulanık görmeye baygınlık hali geçirmeye başlıyorum.. çok özledim doya doya tatlı yemeği bende.. 15 kilo aldım ama doğumdan sonra kilo vermesem diye dua ediyorum.. şimdi 60 kiloyum 170 boyum anca topladım kendimi..
cnm üzülme inş. sorun olmaz kızlarda demiş bulgur pekmez diye ben bulguru çok tüketiyorum ondan sanırım bizim bebek toplu.. dene sende .. ne küçük bebekler var büyüyüp topaç gibi oluyorlar.. inş. sorunsuz gelir bebişin..
Melinnazcım kendini de kızını da üzme. Allahın izniyle bizim de dualarımızla bir süre daha senînle kalırsa artık doğsa bile tehlike sınırlarında bir kilosu yokki. Bnm bi arkadaşım 83 yılındaki hastane koşullarıyla 1500 gr iken yaşatılabilmiş şimdi gayet ssapasağlam ayakta.. Sen üzülme herşey güzel olur inşallah
Melinnaz canım yaa üzülme,pekmez ye özellikle keçi boynuzu pekmezi bi de kuru incirle ceviz.inşallah kuzun kilo alır üzülmee canımm yaa
canım idrar yolu enfeksiyonun idrar testinde mi çıktı yoksa muayne oldun mu vajinadan?
canım ben de bi okula kadar gttm geldim, Ankara yanıyoo resmen, sana hayranım, nasıl dayanıyosun ve hala çalışabiliyosunnn
ne için ders çalışıyosun canım, açık öğretim mi okuyosun?
canım bak bisürü hamiş senin için dua ediyor
sen hiç sıkma canını, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip edecek inşallah
sen yeter ki kızlar yazdığı beslenme önerilerine uy, hepsi gerçekten çok besleyici
baştan beri iyi besleniyo muydun?
dualarımız seninle ve minnak prensesinle
canım sen çok paniksin gerçekten
kötü düşünme ne olur
neden testlerini yaptrmadın bu arada?
hepimiz Rabbim ne yazmışsa onu yaşamıyo muyuz, onu yaşamayacak mıyız...
sen kalbini temiz tut, bol bol dua et...
dualarımız seninle canım, sen üzülmemeye çalış,nazımız zamanında ve çok sağlıklı bir şekilde gelecek aramıza böyle düşün hep
evet canım bugün yaptı doktorum dopler kan akışı gayet iyi şu anda
kızlar allah razı olsun hepinizden teşekkür ederim biz doğu görevi dolayısıyla erzincandayız bir tane özel hastane var bende ona gidiyorum gidebileceğim başka doktor yok maalesef aslında doktorum iyi biri çapa mezunu recep hasın öğrencilerinden güveniyorum ama olanaklar kısıtlı maalesef benim kız kardeşim yeni doğan yoğun bakım hemşiresi ve eşide yenidoğan yoğunbakım doktoru onlar da araştırıyorlar bakalım en ufak bir risk olursa ist gelmeye çalışıcam artık ...
Normal randevulardan bile daha ayrıntılı incelediler Nst ye aldılar problem yokmuş çok şükür herşey yolunda dediler
Çok tatlı ve ilgili bir doktor denk geldi şansımıza biz de 35.haftada uçuşumuz var rapor da aldık ama sorun olur mu diye sorduk
Çok geç bir tarih ve uçakta doğum olma ihtimali yüksek bir tarih yine de siz bilirsiniz dedi benim de ağrım sızım başladı artık
Biz de ona binaen bugün işlerimizi hallettik ve ani bir kararla fahiş bir fark ödeyerek biletimizi 6mayısa yani pazartesiye değiştirdik
Şimdi hızla eşyalar toplanacak bir yere taşınacak çünkü bu ev geçiciydi kapatıp da gelcez ve ondan sonra pazartesi yolcuyuz kısmetse
Yine çok geç bir tarih ama dualarınızla Antalyaya sağlıkla ayak basarız inşallah
Yapılacak bir sürü şey var orada da alınacaklar dünya kadar ama olsun bi gelelim gerisi olur inşallah..
hkn diye bir arkadaş vardı nerede ki gerçekten merak ettim...
off bende ordudayım eşim Ordulu eşimin ailesi burda ama ben Denizliliyim bütün akrabalarım annem babam denizlide bende orda olmak istiyorum çok sıkıldım burdan yalnız olmaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?