2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
allahın izniyle sağlıkla gelirsin inşallah hayatım.. senin haftalarında sırf orada doğurmuş olmak için amerikaya giden arkadaşım var benim.. sapasağlam gitti geldi.. sen nereden antalyaya gidiyorsun hayatım?

Londradayız canım amerikaya göre daha az bir mesafe tabi:)

Annemler antalyanın ilçesindeler canım onlar geelcekler bizi karşılamaya bizim kendi evimiz var merkezde
Herkes muhalif olmuştu yaşamayacağın evi niye alıp bir de eşya alıyorsun diye şimdi 4 ay bebişimle orada olcaz inşallah iyi ki de almışız gerçi şimdi onun da temizliği falan var önceki gidişimizde kimseyee güvenemedim eltim biz gitmeden önce tertemeiz yapmıştı sağolsun ama bu sefer birşey demedik yardımcı falan hallederiz inşallah bir varalım sağlıkla
Daha bebeğin odası alınacak odaların yeri değişecek kıyafetlerinde bir dolu eksik var yıka ütüle
hastane çantası kavramı bizim için zaten uzay yolu uzaklıktaydı hep gidince yaparız nasip artık diyorduk..hamile olduğumu ve bebeğin gelişinin yakın olduğunu yeni anlıyacam sanırım :)

ben de merak ettm sesi çıkmıyor hiç
hully den de bi haber yoookkk

evet bende bugün farkettim uzun süredir uğramıyo.gün ortalarında hep burda olurdu :44: sanırım annesine canı sıkkın sonuç bekliyorlardı en son inş iyi haberler alırlar

hkn diye bir arkadaş vardı nerede ki gerçekten merak ettim...

bende sabah sordum onu ama gören duyan yok ama hatırladıgım kadar o ilk bebeginide erken dogum yapmış inşallah bu olmaz diyordu agrılarım var diyordu bide sezeryan olcaktı zaten galiba oda dogurdu :26:

onlar temizliyverelim hazır edelim demediler mi? anahtar yokmuydu canım sen hiç yorulmasaydın
eşin de seninle birlikte olcak dimi?
o da 4 ay kalcak mı Türkiye de sizinle?

bende sabah sordum onu ama gören duyan yok ama hatırladıgım kadar o ilk bebeginide erken dogum yapmış inşallah bu olmaz diyordu agrılarım var diyordu bide sezeryan olcaktı zaten galiba oda dogurdu :26:

kızlar doğum yaprken haber verin bizleri meraklandırmayın

Son düzenleme:
Canım neden en kötüsünü düşünüyorsun? Ah bu internet yok mu, ben sürekli bakıyordum her problemde, 4. Ayımda düşük yapacağım sonucunu veriyordu her baktığım konu :) neyse ki burayı buldum inan burası tecrübeyle sabit, Allahın izniyle de sapasağlam doğacaktır oğlun sen sıkma canını

uzaklıktan bahsedilmiş:) gurbetten:)

gurbet adı bile çirkin eskiden ülke dışını gurbet sanardım hep memleketimden kaçmak istedim:) yaptımda kaçtım kaçabildiğim yere kadar ilk üniversitemi karsta okudum daha sonra antalyaya geçiş yaptım vede tayin yerimi tekirdağ istedim
memleketim neresimi? karadeniz diyelim:)
bunları kaçmakta ne kadar başarılı olabildiğimi anlatmak adına yazdım:)
ve hep derdim memleketimde yaşamak mı asla!!!!!!!

neden di peki niyeydi bu kaçış?

artık gitmek istiorum çok sıkıldım uzaklarda olmaktan herkes bi aradayken hep ben uzağım hep ben yabancıyım en özel zmanlarımı hep yeni tanıdım insanlarla geçirdim:) çok güzel dostluklar kurdum ama ailemle geçirmeyide isterdim

bi gün bunları düşenebileceğimi söleserdi oturur k.çımla gülerdim
ama işe giderken bebeğimi huzur içinde kaynanama bırakmak isterdim yada kocamla başbaşa yemeğe çıkmak istediğimde hop halamı arayıp hala 2 saat veleti sana bırakalım mı diyebilmeyi

evime kaç zmandır misafir bile gelmio(((((
pikniğe gidebilmek için herkesin programını ayarlamak zorundasın ama kendi içinen olunca yaaaaaaaaaaa bırak şimdi falancayı diyebilmek daha kolay yada kolundan tutup götürmek:)
evde yemeğim olmadğında ''anne bea bu gece yemeğe sendeyiz şu sevdiğim çorbadan yapsana diyebilmeyi''
kaynanamla birbirimizi sevmesek bile:) ''anne çay koydum hadi gelin içelim diyebilmeyi''
şu an çok isterdim:)

artık memleketgime dönmek istiorum kendimden kaçmışım bunca sene bunun memleketle bi alaksı yok:)
eşimle aynı memleketliyiz ve o henüz benim gibi düşünmüo
en azından memleketime yakın bi yere gitmek istiorum:)
özledim :)

onlar temizliyverelim hazır edelim demediler mi? anahtar yokmuydu canım sen hiç yorulmasaydın
eşin de seninle birlikte olcak dimi?
o da 4 ay kalcak mı Türkiye de sizinle?

Annem gelmeden temizletelim dedi ama bebek odasını yerleştirip öyle temizletelim dedik canım. gidince öyle bir kabataslak temizlenir sonra büyük temizlikte eltim falan yine yardıma gelir zaten heralde annemin yapma gücü yok pek yardımcı abla alırız olmadı.
Eşim de benle olacak beraber döncez ama bir problemimiz var biz ikimiz de devlet bursiyeriyiz akademisyeniz normalde burada master doktora yapcaz ben eylüle kadar kalabilecek puanı aldım sınava faaln girdik ama eşimin haziran sonu dönmesi gerekebilir yine sınava girdi geçen hafta sınav sonucunu bekliyoruz olmadı tekrar türkiyede girecek ona göre temmuz ağustos yada eylül olacak onun da.. İnşallah erken gelmesi gerekmez erken gelirse de ben de bebek toplarlanınca 40ı falan çıkınca dönerim zaten ingiltereye ama onsuz çok zor olur. Düşünmemeye çalışıyorum üzülürsem bebeğe birşey olur diye Rabbim isterse olmayacak şey yok dua ediyorum onun için

anladım canım, eşin sonra gitmek sorunda kalsa bile taa haziran sonunda yani bebişiniz çoktan kucağınızda olcak inşallah
annenler orda nasılsa , sıkıntı olmaz hiç merak etme
Rabbim yolunuuzu açık eylesin
herkes birbirine dua etsin kızlar ya, şuan hepimizin duaya ihtiyacı var...

kızlar ben oturamıyorum fazla belim sırtım çok ağrıyor siz pc başında nasıl oturuyorsunuz ya

Kac saattir canim birsey yemek istiyor hemde öyle böyle degil ama gel görki ne oldugunu bilmiyorum yahu insan ne yemek istedigini bilmezmi

Kac saattir canim birsey yemek istiyor hemde öyle böyle degil ama gel görki ne oldugunu bilmiyorum yahu insan ne yemek istedigini bilmezmi

aynı benim gibi valla ne yiyeceğimi bilemedim aldım önüme 1 kilo dondurma yedim şimdi kesti beni hiç birşey yiyesim yok

böyle bi antikalığı yaşayan bi ben miyim diyodum yalnız değilmişim hehee

tembel hatun seni

ben bir yandan da elişi örüyorum yatmaktan yoruldum artık

yaşasın tembellik
yav otursam oturcam da benim kemikler fena batıyo,sırtım ağrıdan kopuyo,belim desen Allah versin hissetmiyorum derkkeeeen gel bacım sana oturmak iyi gelmiyo en iyisi yat aşağı diyorum

banada oturmak gelmiyor ama yatmak istemiyorum ya neyse sırtıma yastık koydum biraz iyi geldi aman bi hayırlısı ile doğursaydık şu sancılar ağrılar sıkıntılar gitse başka sıkıntılar gelse

aynı benim gibi valla ne yiyeceğimi bilemedim aldım önüme 1 kilo dondurma yedim şimdi kesti beni hiç birşey yiyesim yok

Off eve bilerek dondurma almiyor ki cok yemeyim diye bende oda yok... Gözümün önüne bütün yiyecek seceneklerini getiriyorum acaba hangisini canim cekti diye hepsinde de simdi olsa ne yerdim diye geciriyorum icimden hic birine de sunu yemem diyemiyorum offf cok pis bogaz olduk ya suan yataga uzanmis kocam gelince ne aldirtsam diye plan kuruyorum akil fikir bogaz da

pis boğazlı dünürüm benim senin karnın değil gözün aç bence
bi karar verde damadı doyur artık yeter bu kadar işkence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…