- 2 Eylül 2012
- 349
- 0
- 66
allahın izniyle sağlıkla gelirsin inşallah hayatım.. senin haftalarında sırf orada doğurmuş olmak için amerikaya giden arkadaşım var benim.. sapasağlam gitti geldi.. sen nereden antalyaya gidiyorsun hayatım?
canım çok iyi düşünmüşsünüz, şu aşamada paranın hiçbi değeri yok
eşinde yanında olcak dimi ucuş esnasında?
umarım herşey yıolunda gider sağ salim varıırsınız
varınca önce bize yaz olur mu merak edioruz seni
bu arada ailen antalyada mı? onların mı yanına gidiceksin ilk etapta?
ben de merak ettm sesi çıkmıyor hiç
hully den de bi haber yoookkk
hkn diye bir arkadaş vardı nerede ki gerçekten merak ettim...
Londradayız canım amerikaya göre daha az bir mesafe tabi:)
Annemler antalyanın ilçesindeler canım onlar geelcekler bizi karşılamaya bizim kendi evimiz var merkezde
Herkes muhalif olmuştu yaşamayacağın evi niye alıp bir de eşya alıyorsun diye şimdi 4 ay bebişimle orada olcaz inşallah iyi ki de almışız gerçi şimdi onun da temizliği falan var önceki gidişimizde kimseyee güvenemedim eltim biz gitmeden önce tertemeiz yapmıştı sağolsun ama bu sefer birşey demedik yardımcı falan hallederiz inşallah bir varalım sağlıkla
Daha bebeğin odası alınacak odaların yeri değişecek kıyafetlerinde bir dolu eksik var yıka ütüle
hastane çantası kavramı bizim için zaten uzay yolu uzaklıktaydı hep gidince yaparız nasip artık diyorduk..hamile olduğumu ve bebeğin gelişinin yakın olduğunu yeni anlıyacam sanırım :)
bende sabah sordum onu ama gören duyan yok ama hatırladıgım kadar o ilk bebeginide erken dogum yapmış inşallah bu olmaz diyordu agrılarım var diyordu bide sezeryan olcaktı zaten galiba oda dogurdu :26:
onlar temizliyverelim hazır edelim demediler mi? anahtar yokmuydu canım sen hiç yorulmasaydın
eşin de seninle birlikte olcak dimi?
o da 4 ay kalcak mı Türkiye de sizinle?
Annem gelmeden temizletelim dedi ama bebek odasını yerleştirip öyle temizletelim dedik canım. gidince öyle bir kabataslak temizlenir sonra büyük temizlikte eltim falan yine yardıma gelir zaten heralde annemin yapma gücü yok pek yardımcı abla alırız olmadı.
Eşim de benle olacak beraber döncez ama bir problemimiz var biz ikimiz de devlet bursiyeriyiz akademisyeniz normalde burada master doktora yapcaz ben eylüle kadar kalabilecek puanı aldım sınava faaln girdik ama eşimin haziran sonu dönmesi gerekebilir yine sınava girdi geçen hafta sınav sonucunu bekliyoruz olmadı tekrar türkiyede girecek ona göre temmuz ağustos yada eylül olacak onun da.. İnşallah erken gelmesi gerekmez erken gelirse de ben de bebek toplarlanınca 40ı falan çıkınca dönerim zaten ingiltereye ama onsuz çok zor olur. Düşünmemeye çalışıyorum üzülürsem bebeğe birşey olur diye Rabbim isterse olmayacak şey yok dua ediyorum onun için
kızlar ben oturamıyorum fazla belim sırtım çok ağrıyor siz pc başında nasıl oturuyorsunuz ya
oturmuyorum ki pc yi yanıbaşıma alıp yan gelip yatıyorum
kızlar ben oturamıyorum fazla belim sırtım çok ağrıyor siz pc başında nasıl oturuyorsunuz ya
oturmuyorum ki pc yi yanıbaşıma alıp yan gelip yatıyorum
Kac saattir canim birsey yemek istiyor hemde öyle böyle degil ama gel görki ne oldugunu bilmiyorum yahu insan ne yemek istedigini bilmezmi
Kac saattir canim birsey yemek istiyor hemde öyle böyle degil ama gel görki ne oldugunu bilmiyorum yahu insan ne yemek istedigini bilmezmi
tembel hatun seni
ben bir yandan da elişi örüyorum yatmaktan yoruldum artık
böyle bi antikalığı yaşayan bi ben miyim diyodum yalnız değilmişim hehee
yaşasın tembellik
yav otursam oturcam da benim kemikler fena batıyo,sırtım ağrıdan kopuyo,belim desen Allah versin hissetmiyorum derkkeeeen gel bacım sana oturmak iyi gelmiyo en iyisi yat aşağı diyorum
aynı benim gibi valla ne yiyeceğimi bilemedim aldım önüme 1 kilo dondurma yedim şimdi kesti beni hiç birşey yiyesim yok
Off eve bilerek dondurma almiyor ki cok yemeyim diye bende oda yok... Gözümün önüne bütün yiyecek seceneklerini getiriyorum acaba hangisini canim cekti diye hepsinde de simdi olsa ne yerdim diye geciriyorum icimden hic birine de sunu yemem diyemiyorum offf cok pis bogaz olduk ya suan yataga uzanmis kocam gelince ne aldirtsam diye plan kuruyorum akil fikir bogaz da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?