- 19 Ekim 2009
- 2.409
- 64
- 363
Yalniz degilsin canim kesinlikle allahtan ne istedigimizi bilmiyoruz bazi hamisler gibi bahceye inipböyle bi antikalığı yaşayan bi ben miyim diyodum yalnız değilmişim hehee
banada oturmak gelmiyor ama yatmak istemiyorum ya neyse sırtıma yastık koydum biraz iyi geldi aman bi hayırlısı ile doğursaydık şu sancılar ağrılar sıkıntılar gitse başka sıkıntılar gelse
pis boğazlı dünürüm benim senin karnın değil gözün aç bence
bi karar verde damadı doyur artık yeter bu kadar işkence
Yalniz degilsin canim kesinlikle allahtan ne istedigimizi bilmiyoruz bazi hamisler gibi bahceye inip
Toprak kazip yemekte vardi
ben ayakta çok kalıyorum özellikle evin içinde hareket halinde oluyorum ki yatınca da rahat olym diye.valla yorulup yatmak öyle keyifli oluyo kiyürüyüşe pek çıkamıyorum onun yerine evi turluyorum han gibi zaten
doğurma kısmı ayrı düşünmek bile fena keyif veriyo ki yaşamak nasıl olur düşünemiyorum bile
Gününüz güzel olsun insallah dün burda söylemeyi unuttum eminim cogumuz bunu hic bilmiyoruz bana hastaneden bebegin dönmesi icin verdikleri terapi sirasin da ögrendim bebegimizin vücudumuz da bizimle baglantili oldugu sinir ayak serce parmagimizdaymis yani serce parmagini biryere carpsak bebegin de cani yanarmis tek hissettigi nokta buymusoyüzden her aksam serce parmagima verdikleri seyi yapistirip yakiyorum cok hafif parmagim da yaniyor o esnada oglusum hissedip dönme ihtimali yüksekmis bakalim artik
Ahh caniim belli birseye karar verebilsem cok sevdigim bir yiyecegi canim cok istiyor aslinda ama yarim saat sonra satilan restaurant kapaniyor benimki de hala gelmedi arkadaslarinin yanindan simdi düsünüyorum erken gelmedin restaurant kapandi diye kavga etsemmi etmesemmi
Damadinin masallahi var simdiden neredeyse 3 kilo olmus kuzum iyi bakiyorum ona teyzesi
sen mi demiştin hamile bi kadın çiğ et yemiş diye böööö buda vardıbizim isteklerimiz son derece masum hatta öyle mütevaziyiz ki ne yicemizi bile bilmiyoruz
arabada giderken kaburgama ittiriyor ani hareketler olunca iyici ser hissediyorum, esime diyorum bunun cani yanmiyor mu sikisiyor ama ittirmeye devam ediyor.kızlar benim paşa hıçkırıyor ve hıçkırdıkça kemiğime çarpıyor küt kütben gülüyorum ama canı acıyomudur acaba :44:
oyk anam yok ben boş boş yatamıyorum bende evde turluyorum kendime iş çıkarıyorum ama günler uzun bir yere de çıkamıyorum ğımda da belim ağrıyor ki ayağımda ağrıyor hiç sorma doğuranları duydukça artık bende pırtlatmak istiyorum
teyzesi değil annesi diyecektin sanırım
o yiyecekten başka bi yerde yok mu sipariş et telefonla eve getirsinler o zaman ohh iyi maşallah kuzuma senin gelinin biraz zayıf olacak ama idare et bak besle birşeyler olabilir
maşallah sana ya iyi yapıyorsun cnm bu arada günlerimiz aynı bakalım önce kim doğuracak seninki erkek miydi kız mıben aynı anda bissürrü şey yapıyorum bi yandan pc açık oluyo bi elimde telefonum kucağımda kitabım sırayla hepsiyle ilgileniyorum sıkıcı olmuyo o zaman
mayıs sonu gelsin artık bebiş diyorum da eşim olmaz diyo sanki siparişle geliyolar bizde ne komiğizama doğsunlar artık dimiiii
erkek milleti hepsi böyle işte insan biraz hassas olur ama yok sıkma canını boşbver tatlım gelince de belli et tutumunuoofff kocama sinir oluyorum
ya neredeyse bir haftadır işleri çok yoğun diye beni günde bi kere bile aramıyor ya
hep ben arıyorum napıyosun diyorum biz de iyiyiz diyorum
bugün de okula giderken arada ara da yokla beni ne olur ne olmaz hava çok sıcak dedim
bu saat oldu yaa insanın nasıl aklına gelmez
şimdi aradım
gün boyu hiç aramayıp akşamına bana sitem etme, aklına gelnce ara işte diyo daha haklıymış gibi
gelsn konuşmıcam hiç, ben de aramıycam, benm mi aranmaya ihtiyacım var onun mu yaaa
bu kadar dar kafalı olmayı nasıl beceriyolar hiç anlamıyorum
Agiz aliskanligi bitanem iste teyzesi cikivermis agzimizdan.. Sen kendinde cok fazla bir kilo almadin zaten canim kizimiza iyide bakiyordun hatirladigim kadariyla suan kac kilosu? eger dogum kilosu 3500 altin da olmazsa hic bi sorun olmaz gayet normal olur bak bizimki 29. haftasin da 1500 dü 3 hafta da 2660 a cikmis cok iri olmasi da dogumu zorlastiriyor..
Istedigim yiyecekten sirf bu restaurant yapiyor canim onun da calisma saatleri belli olmadi yarin yeriz artik neyapalim:)[/QUOTE
anladım cnm çok istiyorsan ye bak merve gibi bi yerlerin şişmesin seninde
cnm pazartesi günü gitmiştik 1.830kgr olmuş çok iri değil normal 3kilo doğar dedi doktor bu ay bir kilo almişız kızım yarım kilo bende yarım kilo o kadar işte aman sağlıklı olsunda kilo önemli değil]
ohh iyi valla yaşadı senin paşa bu arada senin koca da çok fena kızacağını anlamış olmalı ki seni bi dondurma ile kandırdı afiyet olsun size bizde sizi öptükDondurma dediniz simdi benimki aradi askim sana koca bir dondurma paketi yaptirdim yoldayim eve geliyorum icine dogdu bizimkinin sanirim neyse artik dondurma hatrina bugünün kavgasini erteliyorum baska zamana
Sizide öpüyoruz simdilik kocamannn
Ayhh ammada dondurma muhabbeti döndü haa, dışarı çıkıp alamayacağım için mecbur 2 haftadır sevmediğimden yenmeyen golf dondurmayı yemek zorunda kaldım
Ben demistim canim evet ama biz yinede büyük konusmayalim cünkü o bayan da dogurmaya 2-3 hafta kalaraktan oturup cig et yemis
arabada giderken kaburgama ittiriyor ani hareketler olunca iyici ser hissediyorum, esime diyorum bunun cani yanmiyor mu sikisiyor ama ittirmeye devam ediyor.
oofff kocama sinir oluyorum
ya neredeyse bir haftadır işleri çok yoğun diye beni günde bi kere bile aramıyor ya
hep ben arıyorum napıyosun diyorum biz de iyiyiz diyorum
bugün de okula giderken arada ara da yokla beni ne olur ne olmaz hava çok sıcak dedim
bu saat oldu yaa insanın nasıl aklına gelmez
şimdi aradım
gün boyu hiç aramayıp akşamına bana sitem etme, aklına gelnce ara işte diyo daha haklıymış gibi
gelsn konuşmıcam hiç, ben de aramıycam, benm mi aranmaya ihtiyacım var onun mu yaaa
bu kadar dar kafalı olmayı nasıl beceriyolar hiç anlamıyorum
maşallah sana ya iyi yapıyorsun cnm bu arada günlerimiz aynı bakalım önce kim doğuracak seninki erkek miydi kız mı
ohh iyi valla yaşadı senin paşa bu arada senin koca da çok fena kızacağını anlamış olmalı ki seni bi dondurma ile kandırdı afiyet olsun size bizde sizi öptük
ayyy kıyamam sana gülüm ya bakkal uzakta mı ki gidip bi koşu alsaydın yada çoluk çocuk yok mu gönder kızlar dondurma muhabbetini keselim bence ya
böyle başıma gelmesini istemediğim bi olay duyduğumda bi dua var onu okuyorum canım o yüzden emniyette hissediyorum kendimiçünki o duayı okuduğunda hoşuna gitmeyen o olayı eğer farkında olmadan da olsa kınamışsan asla başına gelmezmiş.merak edersen adı kınama duası bakabilirsin netten.ben olur olmaz çok yorum yaparım duyduğum herşeye.kendimi bildiğim için duyduğum gibi ezberlemiştim
artık yaptığı hareketlere aklım ermiyo zaten çekirge gibi bi orda bi burdahabire de dedğin gibi ittirip duruyo demek ki keyifleri yerinde
erkeklerle mümkünü yok aynı düşünme kapasitesine sahip olamayız.farklı bi kalınlık var onlarda ve bizim sınırlarımıza inemiyolarne kadar düşünceli olursa olsun bi erkek te mutlakaa haddinden fazla eksikler oluyor.doğalarında var canım yaratılış itibarıyla sığlar ben çok bilirim hüngür hüngür ağlarken eşimin karşıma geçip güldüğünü bu adam da öyle bi adamdır ki bir dediğimi iki etmez bi gün bişey istemesem kırılır bana çok düşkündür ....
geldiğinde afra tafra yap konuş ama sadece cevap maksatlı ve asla gülme yüz vermebi telefon açmak ta zor değil ama soğuk davran ben öyle yapıyorum bizde işe yarıyo çünkü susmama dayanamaz direk özür faslı giriyo araya ne kötü arkadaş olmuşum ben yalnız kalalı şu verdiğim akla bak
erkekimm var teyzesiiiben doğurcam bennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?