2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Ayhh ammada dondurma muhabbeti döndü haa, dışarı çıkıp alamayacağım için mecbur 2 haftadır sevmediğimden yenmeyen golf dondurmayı yemek zorunda kaldım

ah canıııım şükret ki golf varmış en azından adı sanı belli bi dondurma.burda oda yok bigün artık o kadar canım çekti ki eşime ağlaya zırlaya kenar bi bakkaldan uyduruk bi dondurma aldırdım şimdi yine yok ama bim var ordan yiyorum uyduruktan iyidir

he heee sen öyle san bi kere ben doğuracam hıı hem benim ki kız belki dokuz ayı gecmez seninki doldurur oh çatla da patla

öyle miiii görüşcez unutma bu dediğini size aynen böyle yapcaz biz oğlumla
hadi oğlum gösterelim onlara günlerini

he heee sen öyle san bi kere ben doğuracam hıı hem benim ki kız belki dokuz ayı gecmez seninki doldurur oh çatla da patla

İlahi mesude ne alem kızsın yaa, çatlada patla Bencede sen doğurursun herhalde, kızlar aceleci olur derler

Sen nerde yaşıyosun öyle canım yaa :26: Köy desem köyde bimin ne işi var, ilçe desem hiçmi doğru düzgün market yok :26: Doğuda falanmısın acaba? Allah yardımcın olsun canım valla neyse ki bim varmış :)

oyy kıyamam ben sana ya neyse eşine söyle alsın buzlukta bulundur ne olur ne olmaz benimde koçiş sabah iki kilo almış sağolsun bir kilosunu bi oturuşda yemişim valla dondurmaya hiç dayanamam ben

Canlarımmm nasılsınız yazamadım bugün geçmişi de okumayı gözüm kesmedi doğuran filan var mı bildiğim 3 kişi doğum yapmıştı başka var mı. Benim kızım da bugün çok kasılıyor tortop oluyor alt tarafıma doğru bastırıyor çığlık bile attırıyor. Bu sıcaklar beni çoook kötü ediyor. Kalbim içinde kuş gibi çırpınıyor

Benim tabirimle mahrumiyet bölgesi olan muhteşem vilayet Ağrı da yaşıyorum tayin sebebiyle düştük bu memlekete.feci bi tecrübe oldu herkese dua ediyorum kimse düşmesin buralara

kusura bakma ama kocan sorumsuz cnm ya.Afedersin ondan düşmüş o çocuk yani neden bu kdr vurdumduymaz bnm ki ters idide adam 1 haftada dönmüşmü die 2 doktora götürdü kaynanamlar desen köyde yaşıolar ama onlar bile cahil değiller git testlerini yaptır die 40 kere söylediler eşime bi yakınını al renkliye git bence en neti orda çıkar eminim ki dovn sendromlu değil bebişin cnm git doktora için rahatlasın
Kac saattir canim birsey yemek istiyor hemde öyle böyle degil ama gel görki ne oldugunu bilmiyorum yahu insan ne yemek istedigini bilmezmi

dün gece aynısı bende oldu :) eşime dedim gece saat 1.30 flndı ya cnm bişi yemek istiyo ama bilmiorum dedim o saydı durdu döner,iskender,kokoreç,hamburger ddm sanki bulucan döner istiom desem :) dedi valla bulurum taksimde heryer açık bu saatte dedi ama istediklerim onlar değildi malesef bnde blmiodum bi soda içtim uyudum :)
Yalniz degilsin canim kesinlikle allahtan ne istedigimizi bilmiyoruz bazi hamisler gibi bahceye inip
Toprak kazip yemekte vardi

bi yakınım duvardaki sıvayı yemek istemiş kazımış yemiş ıyy böğğğ o kdrda değil
hg cnm iyilik tekme yumruklarla uğraşıoruz işte.Sen nasılsın nasıl oldun moralin nasıl eşinle iyi misiniz valla aklımdasın allah kmseye sıkıntı vermesin bgn cuma dua ettim sıkıntı yaşayan herkes için

oyy kıyamam ben sana ya neyse eşine söyle alsın buzlukta bulundur ne olur ne olmaz benimde koçiş sabah iki kilo almış sağolsun bir kilosunu bi oturuşda yemişim valla dondurmaya hiç dayanamam ben

Evet canım öyle yapmak lazım aslında.
Maşallah sana nasıl yedin kız 1 kilo dondurmayı Laf aramızda son bikaç gündür bende çok sık acıkıyorum, sürekli bişeyler yiyorum. Son ay çok kilo alıcam gibi hissediyorum

Rabbim yardımcın olsun canım, sancılarını hafifletsin inşallah Az kaldı sabret

kızlar bgn çok tuhaf bünyem ya.Sabah kustum öğlen kustum ama kustukçada yedim iştahım açılmış brzcık neyse ki.Ama bnm oğlan durmadı gtti bugün bir dk durduğunu görmedim bıcır bıcır her dk karnım bi sola kayıyo bi sağa.Bugün ilk kez kafayı bariz çıkardı bnm ki minnak kafalı sol kasığımda bi yumruk kadar bi çıkardı kafayı çekmiyorda karnım öyle bir yamuk duruyordu ki eşim yoktu olsa hayretlere düşerdi adam zaten çocuk şok edio hareketleriyle adamı.Bide bgn rahmim sallanıo sanki çok tuhaf bi his aşırı hareketliydi bgn rahmim yerinden çıkıo gibi oluyodu sallanıodu sanki değişik bişey ilk kez böyle oldu sizde de oluyomu bebek hareketleri sırasında

öyle miiii görüşcez unutma bu dediğini size aynen böyle yapcaz biz oğlumla
hadi oğlum gösterelim onlara günlerini
unutmam cnm ay şansını fazla zorlama istersen ahsen bak kızımla oğlunu ve seni ah böyle döveriz işte akıkllı olun benim kız şimdiden çıkmak için fırsat kolluyo içeride tünel kazıyor haberiniz yok

ayy gülüm ne yapayım artık biran önce doğurmak istiyorum ya bıktım gece uykusuzluklarından bel ağrılarından çişe gitmekten nerdeyse tuvalete bi döşek serip yatasım geliyor ha ağzını seveyim ben doğururum tabi

Benim tabirimle mahrumiyet bölgesi olan muhteşem vilayet Ağrı da yaşıyorum tayin sebebiyle düştük bu memlekete.feci bi tecrübe oldu herkese dua ediyorum kimse düşmesin buralara

Hımm, tez vakitte gönlünüze göre bir yerlere gidersiniz inşallah, alışkın olmayınca zor olur böyle yerlerde yaşamak

hg cnm iyilik tekme yumruklarla uğraşıoruz işte.Sen nasılsın nasıl oldun moralin nasıl eşinle iyi misiniz valla aklımdasın allah kmseye sıkıntı vermesin bgn cuma dua ettim sıkıntı yaşayan herkes için[/QUOTE]

Canım benim Rabbim dularınız kabul etsin. Daha iyiyiz eşimle tabi biraz benim sayemde . Ben yaklaşım gösterriyorum surat asmıyorum falan filan işte. O cadı kadını sevindirmeyeceğim Allahın izniyle...

Canım benim Rabbim dularınız kabul etsin. Daha iyiyiz eşimle tabi biraz benim sayemde . Ben yaklaşım gösterriyorum surat asmıyorum falan filan işte. O cadı kadını sevindirmeyeceğim Allahın izniyle...[/QUOTE]

allah yoluna koysun cnm.Bnm annemle babamda hiç anlaşamazmış gençken babaannem doldurur doldurur annemin üstüne salarmış babamı ama şmdi maşallahları var babaannem hayatta olmasına rağmen.İş kadındadır brzda bebek doğduktan snra sana çok iş düşüyor kadınlık olarak unutma erkek böyle şeylerde çok bağlanır eşine ben şu halimle valla eşimi bırakmıyorum anladın cnm rabbim mübark ramazan ayıda yaklaşıo dualarımızı kabul etsin hepimizin bebeğin şansı inş kocanla aranı iyi etsin herhalde bu karının tahtalı köyü boylaması gerekki aranız düzelsin ama ben inanıorum eşin bebekten snra çok farklı olucaktır

yaklaşık üç haftadır aynı şeyleri yaşıyorum canım bende.karnım bi sağda bi solda iyice şaftı kayıyo minik harekete geçtikçe

fena atarlandık biz oğlumla amaaaa biz kızlara el kaldırmayız benim oğlan bi ara meraklandı gelmeye bunu da unutmayın şşt ana kız size diyoruz bizim asabımızı bozmayın biz ne diyorsak o olacak bunu böyle bilin şimdi burdan taraftar buldurtmayın bizeee

geçmiş olsun cnm benim ara ara bende kusacam gibi oluyorum ama kendimi tutuyorum bi kusarsam devamı gelir eski günlerime dönerim mazallah ayy bu keratalar çok fena valla hic duracakları yok işleri güçleri annelerini tepmek ne diyorsun bigün yürüyüşe çıktım yolda doğuruyuyorum sandım nasıl rahime baskı veriyor anlatamam zor eve attım kendimi bi vuruyor aşağı doğru çişim geliyor
kaderdşım nasılsın kızçen nasılllar bakalım benim bildiğim yok ama belli de olmaz kaçaklar var topikte haber verirseler öğreniriz benide valla ne sıcağa ne kapalı ve kalabalık ortama geliyorum havale geçiriyorum resmen Allahtan yaz hamişleri değiliz ya

neyseki benle aynı durumları yaşayanlar varmış 2. bebeği bu kusmalardan dolayı nasıl düşünürüm yarın birgün bilmiorum oğlumla yaşlanır giderim belki

ya demek öyle hodri meydan o zaman sen taraftarlarını bul bende bulayım orta bi yerde buluşalım kozlarımızı paylaşalım hıı

kızlar hastaneden geliyoruz,

bebegim 2.900 gram olmuş NTS ye bağladılar sancım çıkmadı sadece biraz suyum azalmış.. bu kadar..

melinnaz canım lütfen stres ve panik olma, şu anki mevcut durumda doğsa bile kilosu yaşayacak kapasitede, ki takip edilecekmiş... sen panik olursan olmaz naz etkilenebilir.. sürekli dinlenmeye çalış, yorma kendini, yediklerine dikkat et..
her ölçüm dogru sonuçlar vermiyor.. ben kötü bi durum yaşayacagını sanmıyorum tüm kalbimle dua ediyorum ikiniz için

maşallah subhanallah kuzuna ya kilosu yerinde sende bol bol su iç cnm herşey yolunda gider hepimiz için

canım 2900 se bebegin onu 2600 diyceksin çünkü ultrasonda söylenen kilo ile dogduktan sonraki şişi inince kilosu 300 gr farketiyormuş
benim büyük oglum 3200 di doguma girerken 2800 e düşmüştü ertesi gün hastaneden çıkarken doktora sorduk neden diye oda ultrasonla bebegin gercek kilosu arasında 300 gr oynar demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…