Ayhh ammada dondurma muhabbeti döndü haa, dışarı çıkıp alamayacağım için mecbur 2 haftadır sevmediğimden yenmeyen golf dondurmayı yemek zorunda kaldım
he heee sen öyle san bi kere ben doğuracam hıı hem benim ki kız belki dokuz ayı gecmez seninki doldurur oh çatla da patla
he heee sen öyle san bi kere ben doğuracam hıı hem benim ki kız belki dokuz ayı gecmez seninki doldurur oh çatla da patla
ah canıııım şükret ki golf varmış en azından adı sanı belli bi dondurma.burda oda yok bigün artık o kadar canım çekti ki eşime ağlaya zırlaya kenar bi bakkaldan uyduruk bi dondurma aldırdımşimdi yine yok ama bim var ordan yiyorum uyduruktan iyidir
Hem uzakta hemde çok dik bir bayır inip çıkmam gerekiyo, hiç gözüm kesmedi vallaGolfun dondurmalarını pek sevmiyorum, eşimde geçenlerde minik maraş usulü olanlardan almış yememiştim. Bekliyodu buzlukta öyle, neyseki imdadıma yetişti gönlüm geçti
İlahi mesude ne alem kızsın yaa, çatlada patlaBencede sen doğurursun herhalde, kızlar aceleci olur derler
Sen nerde yaşıyosun öyle canım yaa :26: Köy desem köyde bimin ne işi var, ilçe desem hiçmi doğru düzgün market yok :26: Doğuda falanmısın acaba? Allah yardımcın olsun canım valla neyse ki bim varmış :)
kızlar sabahtan beri bilgisayarın başında bu böbrek büyümesini arşatırıyorum aglıyorum cünkü ben 2 li ve 3 lü testlerin hiç birini yaptırmamıştım.böbrek büyümesi genelde down sedromlu bebeklerde olurmuş. başka forumlarda baktım down sedromlu doganlar varmış böbregi büyük olup.şuan o kadar kötüyümki bu durumu kimseyle paylaşamıyorum.eşime en ufak bişey desem sen paniksin diye kızıyor kaynanam dersen dalga geciyor.
hani derlerya kolunda altın bilezigin olsun diye calışan bi bayan olsaydım kimseye minnet etmez kendim doktora giderdim.
eşimin gelmesini bekliorum araştırma hastanesine gidelim diye rica etcem ama biliorum şonuç olumsuz olcak.
Kac saattir canim birsey yemek istiyor hemde öyle böyle degil ama gel görki ne oldugunu bilmiyorum yahu insan ne yemek istedigini bilmezmi
Yalniz degilsin canim kesinlikle allahtan ne istedigimizi bilmiyoruz bazi hamisler gibi bahceye inip
Toprak kazip yemekte vardi
hg cnm iyilik tekme yumruklarla uğraşıoruz işte.Sen nasılsın nasıl oldun moralin nasıl eşinle iyi misiniz valla aklımdasın allah kmseye sıkıntı vermesin bgn cuma dua ettim sıkıntı yaşayan herkes içinCanlarımmm nasılsınız yazamadım bugün geçmişi de okumayı gözüm kesmedi doğuran filan var mı bildiğim 3 kişi doğum yapmıştı başka var mı. Benim kızım da bugün çok kasılıyor tortop oluyor alt tarafıma doğru bastırıyor çığlık bile attırıyor. Bu sıcaklar beni çoook kötü ediyor. Kalbim içinde kuş gibi çırpınıyor
oyy kıyamam ben sana ya neyse eşine söyle alsın buzlukta bulundur ne olur ne olmaz benimde koçiş sabah iki kilo almış sağolsun bir kilosunu bi oturuşda yemişim valla dondurmaya hiç dayanamam ben
Canlarımmm nasılsınız yazamadım bugün geçmişi de okumayı gözüm kesmedi doğuran filan var mı bildiğim 3 kişi doğum yapmıştı başka var mı. Benim kızım da bugün çok kasılıyor tortop oluyor alt tarafıma doğru bastırıyor çığlık bile attırıyor. Bu sıcaklar beni çoook kötü ediyor. Kalbim içinde kuş gibi çırpınıyor
unutmam cnm ay şansını fazla zorlama istersen ahsen bak kızımla oğlunu ve seni ah böyle döveriz işteöyle miiii görüşcez unutma bu dediğini size aynen böyle yapcaz biz oğlumla
hadi oğlum gösterelim onlara günlerini
İlahi mesude ne alem kızsın yaa, çatlada patlaBencede sen doğurursun herhalde, kızlar aceleci olur derler
Sen nerde yaşıyosun öyle canım yaa :26: Köy desem köyde bimin ne işi var, ilçe desem hiçmi doğru düzgün market yok :26: Doğuda falanmısın acaba? Allah yardımcın olsun canım valla neyse ki bim varmış :)
Benim tabirimle mahrumiyet bölgesi olan muhteşem vilayet Ağrı da yaşıyorumtayin sebebiyle düştük bu memlekete.feci bi tecrübe oldu herkese dua ediyorum kimse düşmesin buralara
hg cnm iyilik tekme yumruklarla uğraşıoruz işte.Sen nasılsın nasıl oldun moralin nasıl eşinle iyi misiniz valla aklımdasın allah kmseye sıkıntı vermesin bgn cuma dua ettim sıkıntı yaşayan herkes için
kızlar bgn çok tuhaf bünyem ya.Sabah kustum öğlen kustum ama kustukçada yedim iştahım açılmış brzcık neyse ki.Ama bnm oğlan durmadı gtti bugün bir dk durduğunu görmedim bıcır bıcır her dk karnım bi sola kayıyo bi sağa.Bugün ilk kez kafayı bariz çıkardı bnm ki minnak kafalısol kasığımda bi yumruk kadar bi çıkardı kafayı çekmiyorda karnım öyle bir yamuk duruyordu ki eşim yoktu olsa hayretlere düşerdi adam zaten çocuk şok edio hareketleriyle adamı.Bide bgn rahmim sallanıo sanki çok tuhaf bi his aşırı hareketliydi bgn rahmim yerinden çıkıo gibi oluyodu sallanıodu sanki değişik bişey ilk kez böyle oldu sizde de oluyomu bebek hareketleri sırasında
unutmam cnm ay şansını fazla zorlama istersen ahsen bak kızımla oğlunu ve seni ah böyle döveriz işteakıkllı olun benim kız şimdiden çıkmak için fırsat kolluyo içeride tünel kazıyor haberiniz yok
ayy gülüm ne yapayım artık biran önce doğurmak istiyorum ya bıktım gece uykusuzluklarından bel ağrılarından çişe gitmekten nerdeyse tuvalete bi döşek serip yatasım geliyor ha ağzını seveyim ben doğururum tabi
Evet canım öyle yapmak lazım aslında.
Maşallah sana nasıl yedin kız 1 kilo dondurmayıLaf aramızda son bikaç gündür bende çok sık acıkıyorum, sürekli bişeyler yiyorum. Son ay çok kilo alıcam gibi hissediyorum
valla ben yerim kışın bile hiç kesmedim dondurmayı çarşıya insek ilk önce dondurma al diyorum kocişe sapis boğaz oldum ben ya herife ne meyve nede başka birşey bırakıyorum evi silip süpürüp yiyorum benimde iştahım açıldı ama bir ayda bir kilo almışız bu ayıda 1 kilo ile atlatırsam benden iyisi yok valla birşey olmaz ye tatlım yarasın paşaya
Rabbim yardımcın olsun canım, sancılarını hafifletsin inşallahAz kaldı sabret
geçmiş olsun cnm benim ara ara bende kusacam gibi oluyorum ama kendimi tutuyorum bi kusarsam devamı gelir eski günlerime dönerim mazallah ayy bu keratalar çok fena valla hic duracakları yok işleri güçleri annelerini tepmek ne diyorsun bigün yürüyüşe çıktım yolda doğuruyuyorum sandım nasıl rahime baskı veriyor anlatamam zor eve attım kendimi bi vuruyor aşağı doğru çişim geliyorkızlar bgn çok tuhaf bünyem ya.Sabah kustum öğlen kustum ama kustukçada yedim iştahım açılmış brzcık neyse ki.Ama bnm oğlan durmadı gtti bugün bir dk durduğunu görmedim bıcır bıcır her dk karnım bi sola kayıyo bi sağa.Bugün ilk kez kafayı bariz çıkardı bnm ki minnak kafalısol kasığımda bi yumruk kadar bi çıkardı kafayı çekmiyorda karnım öyle bir yamuk duruyordu ki eşim yoktu olsa hayretlere düşerdi adam zaten çocuk şok edio hareketleriyle adamı.Bide bgn rahmim sallanıo sanki çok tuhaf bi his aşırı hareketliydi bgn rahmim yerinden çıkıo gibi oluyodu sallanıodu sanki değişik bişey ilk kez böyle oldu sizde de oluyomu bebek hareketleri sırasında
kaderdşım nasılsın kızçen nasılllar bakalım benim bildiğim yok ama belli de olmaz kaçaklar var topikte haber verirseler öğreniriz benide valla ne sıcağa ne kapalı ve kalabalık ortama geliyorum havale geçiriyorum resmen Allahtan yaz hamişleri değiliz yaCanlarımmm nasılsınız yazamadım bugün geçmişi de okumayı gözüm kesmedi doğuran filan var mı bildiğim 3 kişi doğum yapmıştı başka var mı. Benim kızım da bugün çok kasılıyor tortop oluyor alt tarafıma doğru bastırıyor çığlık bile attırıyor. Bu sıcaklar beni çoook kötü ediyor. Kalbim içinde kuş gibi çırpınıyor
yaklaşık üç haftadır aynı şeyleri yaşıyorum canım bende.karnım bi sağda bi solda iyice şaftı kayıyo minik harekete geçtikçe
fena atarlandık biz oğlumla amaaaa biz kızlara el kaldırmayızbenim oğlan bi ara meraklandı gelmeye bunu da unutmayın şşt ana kız size diyoruz bizim asabımızı bozmayın biz ne diyorsak o olacak bunu böyle bilin şimdi burdan taraftar buldurtmayın bizeee
kızlar hastaneden geliyoruz,
bebegim 2.900 gram olmuşNTS ye bağladılar sancım çıkmadı sadece biraz suyum azalmış.. bu kadar..
melinnaz canım lütfen stres ve panik olma, şu anki mevcut durumda doğsa bile kilosu yaşayacak kapasitede, ki takip edilecekmiş... sen panik olursan olmaz naz etkilenebilir.. sürekli dinlenmeye çalış, yorma kendini, yediklerine dikkat et..
her ölçüm dogru sonuçlar vermiyor.. ben kötü bi durum yaşayacagını sanmıyorumtüm kalbimle dua ediyorum ikiniz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?