• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
için rahat etmiosa öne al bence cnm.senın kalp atısı yada kese görme degıl anladıgım kadarıyla kontrolse öne al derım..panıge de kapılma umarım hersey yolunda gidiyordur.bulantı ve ıstıfra normal seyler.

7 kasımda kalp atışları için gidicez cnm
keseyi gördük
elimde olmuyor
anlıyorsunuzdur beni

ben beslenmeme hiç özen gösteremez oldum.. süt hiçç içmiyorum 10 gündür, ceviz yiyemiyorum.. tiksindim..
çeri domatesleri üzüm gibi yiyorum sadece, peynir ve ekmek :31: yemeklerden de yemeye çalışıyorum işte.. :31:

bende bu sabah ekmek arası domates peyir yedim :) sütü değişik şekillerde içtim tavsiye ederim nektaR bir akşam ballı süt diğer akşam sahlep şeklinde yoksa hergün aynı şeyi içim kaldırmıyo. en azından ceviz varmış ben daha cevize bile başlamadım yoğurt ise arada.

ben eşimin zorlamasıyla ceviz yiyorum
süt peynir yoğurt zaten çok severim bol bol tüketiyorum
kızlar yeşillikte yiyiyormusunuz

günaydın kızlar
bayramda akıntıyla karışık bir damla kırmızı leke geldi :14:
hemen doktorumu aradım dinlenmemi ve birdaha olursa onu aramamı söyledi
tekrarlamadı ama ben çok korktum ve moralim bozuktu
ogün aşırı bulantı ve istifra başladı
haftaya kontrolüm var doktoru arayıp randevumu öne alayımmı acaba
canım hamilelerin bir çoğunda damla şeklinde kanama oluyor, normal yani, artarsa ya da kahverengi akıntı gelirse kesinlikle randevuyu fln beklemeden acile git. Doktor sana progestan verir büyük ihtimalle. Gerçi şöyle de birşey var, bulantı başladıysa hormonların çalışıyor ve bebek gelişiyor demek ki,içini ferah tut bebişini üzme tatlım. Ama bu arada dikkati de elden bırakma, bol bol dinlen kendine dikkat et olur mu

aslında durum şu hully;

ben 30.06.2012 de evlendim yani bugün 4 ay oldu evleneli zaten çok ani verilmiş karardı evlendiğimizde tanışalı 3 ay olmuştu ailelerin onayı ile olan bir evlilik görücü usulü tanıştığımızda ben biriyle görüşüyordum yine görücü usulü ama eşimle görüşmeye başlayınca bıraktım onunla görüşmeyi ve bu durumdan eşime hiç bahsetmedim benim cep tel. kurcalamış ve msjları bulmuş ama öyle kaydadeğer bişey yok bu sefer sen yalancuısın dedi bu arada nişanlanmıştık bende ayrılmaya karar veridm ama yalvardı bir daha bu konuyu açmayacağına dair. ama evlendik balayımızın ilk günü otel odasında sabaha kadar ağlattı beni bu arada ikimizinde 2. evliliği ilk eşinin onu aldattığını söylemişti ama bence öyle bişey yok bu arada onun 1 çocuğu var ve çok tatlı bi çocuk neyse 4 aydır sürekli hakaret edip beni evden kovup duruyor bu arada evlendiğimiz ilk ay kimyasal gebelik arakasından bartolin kisti ameliyatı oldum yani cinsel açıdanda beni çok zorluyor. ameliyattan iyleşmemi bile beklemeden hamile kaldım o kadar söyleleyim doktor bile sen ne ara iyileştinde hamile kaldın dedi bu arada ameliyatlıykende beni evden koavaldı kardeşim ve eşi geldi aldı beni evden yüryemez bi durumda ailemin evine geldim 5 gün kaldım sonra belki düzelir bir şans vereyim dedim ramazan bayramıydı döndüm zaten bayram bitimi hamile kaldım yani regl tarihim ozaman şimdi boşanma olayım nasıl olur tazminat alabilir miyim ve bebek için tabikide nafaka isteyeceğim oturduğumuz ev annesinin üzerineydi onunla ilgili bişey olabilir mi bunları eşine danışırsan sevinirim.
ah canım ya, neler yaşamışsın öyle, belli ki eşin oldukça sorunlu ve pek de olgunlaşamamış biri. Ne demek seni evden kovmak:47:Bilemiyorum düzelir mi, işler yoluna girer mi ama hakkında hayırlısı olsun canım. İnşallah bebeğinle birlikte mutlu ve huzurlu olursun.

bulantım yok diye seviniyorum ama midemde tam bulantı denemeyecek bir huzursuzluk var :50: sizlerin de böyle mi başladı canlar? :18:

ben eşimin zorlamasıyla ceviz yiyorum
süt peynir yoğurt zaten çok severim bol bol tüketiyorum
kızlar yeşillikte yiyiyormusunuz

ilksev canim sen bebisin kalp atislarini duydunmu bide
kizlar benim mide bulantim azaldi bemiksc ve folbiol kullaniyorum
diger hamileliklerimde cok bulaniyordum bunda ise bemikc ve folbiol kulkaniyorum
o kadar yok ama yinede tiksinme var bide hala hic kusmadim acaba normalmi
gecmis hamileliklerimi unutumda ondan o kadar soru
;)

bulantım yok diye seviniyorum ama midemde tam bulantı denemeyecek bir huzursuzluk var :50: sizlerin de böyle mi başladı canlar? :18:

bendede aynı durum var..

Hatta süt ve yumurtadan şimdiden miğdem bulandı.Düşünmek bile yetiyor..

kızlar ya, doktora gittim. Bir ton tırı vırı etti. Yok böyle çalışmayı öğrenmeliymişim de bir daha rapor veremezmiş de demediğini bırakmadı gıcık adam. Bu rapor işleri de sıkıntı olacaksa işim çok zor benim ya, hastaneye zor gittim nasıl işe gideyim de çalışayım:50:

kırpık ucu ınan gozlerım doldu okurken gecmıs olsun
hakkında hayırlısı ne ıse o olsun arkadasım ama sakın acele etme
bekle bıraz ben aksam esıme danısayım bu arada hemen bosanma
belkı hersey yoluna gırer daha yenı evlısınız sonucta
yarın mutlaka ozelden bılgılendırcem senı

canım hamilelerin bir çoğunda damla şeklinde kanama oluyor, normal yani, artarsa ya da kahverengi akıntı gelirse kesinlikle randevuyu fln beklemeden acile git. Doktor sana progestan verir büyük ihtimalle. Gerçi şöyle de birşey var, bulantı başladıysa hormonların çalışıyor ve bebek gelişiyor demek ki,içini ferah tut bebişini üzme tatlım. Ama bu arada dikkati de elden bırakma, bol bol dinlen kendine dikkat et olur mu

msjın için tşk ederim cnm
evet bulantım çok
kötü düşünmemeye çalışıyorum
duygularım karmakarışık anlamıyorum neler oluyor :)

ilksev canim sen bebisin kalp atislarini duydunmu bide
kizlar benim mide bulantim azaldi bemiksc ve folbiol kullaniyorum
diger hamileliklerimde cok bulaniyordum bunda ise bemikc ve folbiol kulkaniyorum
o kadar yok ama yinede tiksinme var bide hala hic kusmadim acaba normalmi
gecmis hamileliklerimi unutumda ondan o kadar soru
;)

yok cnm haftaya duyucaz nasipse
ben şirkette yanımdan geçen bayanların parfüm kokusundan bile tiksiniyorum :9:
çok normal :)

kızlar ya, doktora gittim. Bir ton tırı vırı etti. Yok böyle çalışmayı öğrenmeliymişim de bir daha rapor veremezmiş de demediğini bırakmadı gıcık adam. Bu rapor işleri de sıkıntı olacaksa işim çok zor benim ya, hastaneye zor gittim nasıl işe gideyim de çalışayım:50:
erkek işte ne anlar kadının halinden:47:
çeksin bakayım bikere hamilelikte bulantıda görsün o zamn:47::37:
bide doktor olmus halden anlıycak..:20:
deminden beri istifra ediyrum öldüm artık bğazlarım acıyr bi lokma bile yiyemedim daha:37::25:
aman bebişim iyi lsunda razıyım ben..:25::49:
ahh bu hrmonlar simdide senin doktora çattım çok asabi ve sinirliyim:8:
evde eşimede terör estiriyorum resmen yazık kocacığımm:43::2::25:

Geçmiş olsun
Doktorlar genelde bunları normal süreç olarak gördüğü için hastalarını zorlamayı daha doğru buluyorlar
Yinede isterseniz başka bir doktora gidin daha anlayışlı yaklaşabilir...

ne güzel inşallah hep böyle devam edersin. bayramda yeşilliği unutup ete döndük ıspanak ile sebze yemeklerine dönüş yapacağım.

maydanoz ve dereotu bol tüket.
benm doktorum kilo aldıracak besinler değil vitamin sağlıycak şeyler tüketmemi söylüyor
börek pasta falan hiç gerek yokmuş
yeşil yapraklı sebzeler
süt peynir yumurta vs.
ama eşimin gözüne az geliyorki badem, fındık, kuru üzüm, incirli kuru yemiş
ne bulursa alıp geliyor :9:

bendede aynı durum var..

Hatta süt ve yumurtadan şimdiden miğdem bulandı.Düşünmek bile yetiyor..

canım hamilelik takvimi yapsana :32: kaçıncı haftadasın? öğürme kusma falan olmadı ama bu yavaştan gelen bulantımsı durum can sıkıcı :50:

benm doktorum kilo aldıracak besinler değil vitamin sağlıycak şeyler tüketmemi söylüyor
yeşil yapraklı sebzeler
süt peynir yumurta vs.

maydanoz düşük riskini arıyor canım maydanoz yasak:49:

erkek işte ne anlar kadının halinden:47:
çeksin bakayım bikere hamilelikte bulantıda görsün o zamn:47::37:
bide doktor olmus halden anlıycak..:20:
deminden beri istifra ediyrum öldüm artık bğazlarım acıyr bi lokma bile yiyemedim daha:37::25:
aman bebişim iyi lsunda razıyım ben..:25::49:
ahh bu hrmonlar simdide senin doktora çattım çok asabi ve sinirliyim:8:
evde eşimede terör estiriyorum resmen yazık kocacığımm:43::2::25:

Geçmiş olsun
Doktorlar genelde bunları normal süreç olarak gördüğü için hastalarını zorlamayı daha doğru buluyorlar
Yinede isterseniz başka bir doktora gidin daha anlayışlı yaklaşabilir...
teşekkürler, aynen ben de öyle yapacağım başka bir doktor arayacağım:19:bi yetki verince bayılıyorlar keyfini çıkartmaya

yeşil yapraklı sebzeler
süt peynir yumurta vs.
canım hamileliğin özellikle ilk aylarında MAYDANOZ,NANE, DEREOTU gibi yeşillikler düşüğe neden olabileceğinden yenmiyor. Onları değil bol tüketmek hiç tüketmemeye gayret ediyoruz. Aman diyim

Kızlar şu yasak listesini yeni arkadaşlar için bir daha koyayım dedim, aslında arzuya söylesek de ilk sayfaya eklesek güzel olabilir.

Arkadaşlar bunlar düşük riskini arttıran bitki ve yiyecekler, özellikle ilk aylarda mümkün olduğunca uzak durmaya gayret gösteriyoruz. Hepinize sağlıklı ve mutlu günler

Yasak Liste

• NANE
  • MAYDANOZ
  • FESLEĞEN
  • KİMYON
  • ÇEMEN
  • TARÇIN
  • SAFRAN
  • KEKİK
  • ADAÇAYI
  • KETEN TOHUMU
  • AHUDUDU
  • SİNAMEKİ
  • BİBERİYE
  • KEREVİZ
  • ANASON
  • PAPATYA
  • LAVANTA
  • REZENE
  • YABAN MERSİNİ
  • SARI KANTARON
  • MELİSA
  • KEDİ OTU
  • OĞUL OTU
  • ALOE VERA
  • GİNSENG
  • KARAHİNDİBA
  • MERCAN KÖŞK
  • KARANFİL
  • YEŞİL ÇAY
  • YER ELMASI
  • MARMELATLAR
  • KAKAO
  • TATLI VE ŞEKERLEMELER
  • GAZLI,KAFEİNLİ İÇECEKLER
  • HAFTADA İKİDEN FAZLA TON BALIĞI
  • ET EZMELERİ
  • ÇİĞ ET ÜRÜNLERİ VE CİĞER

bunlar dışında adı duyulmamış başka bitkiler de var, aslan pençesi vs. gibi..En iyisi sadece meyve çayları vs. tüketip bilmediğimiz bitkilere yanaşmamak

Son düzenleme:
kırpık ucu ınan gozlerım doldu okurken gecmıs olsun
hakkında hayırlısı ne ıse o olsun arkadasım ama sakın acele etme
bekle bıraz ben aksam esıme danısayım bu arada hemen bosanma
belkı hersey yoluna gırer daha yenı evlısınız sonucta
yarın mutlaka ozelden bılgılendırcem senı

tamam tatlım haber bekliyorum yarın senden.. bu arada üzülme ne olur, üzülmeniz için anlatmıyorum sadece destek için anlattım.

Back
X