2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Günaydın Kızlar bende pıtpıtları duymaya gideceğim ama karar vermedim yarın mı gitsem perşembe günü mü?

Gözün aydın herşeyin yolunda gitmesi ne güzel, darısı başıma :)

herkesin bayramı mubarek olsun bende hamileyim eğer allah izin verirse lutfen benide ekleyin aşılama ile kaldım ama henuz keseyi görmedik muhtemel doğum tari 26 haziran

kızlar merhaba herkese iyi bayramlar.aranıza yeni katıldım ben de sizin gibi haziran anne adayıyım inş hepimiz sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız.

Hoşgeldiniz, bebişler hayırlı olsun hanımlar :)

Geçmiş olsun, hamilelik belirtisini seri bir şekilde yaşamışsın tebrikler :)

Ne güzel anlatmışsın okurken gözlerim doldu, ben daha kalp atışını duymadım kısmetse pazartesi gidiyorum belki de ondan içim bir tuhaf oluyor okudukça

Umarım senin ve bebeğin için herşey yolunda gider.

Hem geçmiş olsun hem de gözün aydın Bunları okudukça endişeleniyorum ister istemez her bünyede farklı biliyorum ama sen hastanelik oluyorsun benim bir kere öğürmüşlüğüm yok
Bazı belirtileri de arayıp tarayıp kendimi dinleyip ben çıkartıyorum :) fazla uyku haricinde hiçbir belirtim yok hafifçe olanlarda bitti gitti çoktan, karnım şişkin olmasa zaten hamilelikle alakam yok :) o yüzden hafta başındaki randevumu iple çekiyorum bebişim sağlıklı mı hala orda mı diye.

Merhaba ben de hhaziran annesi olacam insallah:)) aylardir bunu yazmayi o kadar cok hayal ettim ki... 28 yasindayim ilk gebeligim ve beklenen tarih de 28 haziran hayirlisiyla bakalim)

Hayırlı olsun

hiç kimse yardımcı olmadı yani

Bahsettiğin ağrıyla aynı mı bilmem ama yatarken bazen bende de bel ağrısı oluyor hatta otururken belimin arkasına mutlaka yastık koyuyorum. uyumaya çalışırken mutlaka doğru pozisyonu bulmam gerekiyor yoksa belim iyice ağrıyor hatta fazla ayakta kalıncada ağrı yapıyor ama doktor normal diyor.

Sana eşine bebeğine allah sağlık versin, umarım herşey yolunda gider

Hamilelik depresyonu denen birşey var aslında ama bizimkiler hormonal gibi geliyor bana tarif ettiğin ruhsal iniş çıkışlar bende de oluyor bazen hatta birden ağlamaya başlıyorum.
Eşim neye ağladığımı merak ediyor haliyle hamileyim ben rahat rahat ağlamaya hakkım yok mu diye ona çemkiriyorum

Gözün aydın :)

Okuyunca gözlerim doldu hormonlarım depreşti gene :) Oğlunu tebrik ediyorum böyle giderse muthiş bir abi olacak insallah:)

çok sevindim...

Seninle aynıyız sanırım 6+3

Bende bugün gidecem doktora inşallah bende görürüm bebeğimi karından

Günaydın demeden yorum yazmışım hemen...

Günaydın..Bugün doktor kontrolümüz var...

Okuyunca gözlerim doldu hormonlarım depreşti gene :) Oğlunu tebrik ediyorum böyle giderse muthiş bir abi olacak insallah:)[/QUOTE]

İnşallah başladığı gibi devam eder

ayy ben de su içemiyorum yaa o kadar susuyorum ki ama kana kana içemiyorumm hemen mıdem bulanıyo aç ta olsam tok da olsam sızde de var mı böle bı sorun

su çok önemli mecburen zorlada olsa içiyorum ama genelde yemeklerden sonra içiyorum dediğin gibi bulantıyı arttırıyor
Günaydın Kızlar bende pıtpıtları duymaya gideceğim ama karar vermedim yarın mı gitsem perşembe günü mü?

bugün giiittt bugüüünn artık karından bile çok rahat görünür

günaydınlar kızlar uzun süredir aranızda yoktum bayramdan önce hafif lekelenmelerim oldu :18:ve cok korktum dr. gittim iğne vurdu ve 7gün istirahat verdi tabı bayramla 12 gün yaptı cok şükür ıyıyız daha bebişi görmeye hiç gitmedik bugün 8+4 oduk cumartesi gideceğiz umarım kalp atışını ve bebişimi görürüm sağlıkla duanızı eksık etmeyın cumartesi 9+1 günlük olacağız teyzeleri ayrıca hepinizin geçmiş kurban bayramını kutlarım

günaydın kızlar doktora henüz gitmedim haftaya kalacak gibi duruyor heyecan artarak devam ediyor

gunaydın kızlarrr bızde 5+6 yız bugun
dr 7 kasımda kalp atısları ıcın randv verdı bakalım
bugun bıraz bulantılarım basladı benımde ne yapsamda gecırsem bılemıorm
bebegımı cok merak edıorm ama mumkun olsa bı ultrason bulup butun gun o ne yapıo bakıcam

günaydın kızlar!! 14:30 da pıt pıtları duymaya gidicez eşimle çok heyecanlıyımmm inşallah güzel haberler veririm size

kızlar herkese günaydın geçmiş bayramlarınız kutlu olsun. bende yoktum uzun süredir batram öncesi bel ağrısı ile doktora gittim 10 gün rapor verdi dinlendim rahim içinde kanama olmuş kesenin arkadında ama durmuş kendiliğinden umarım kötü bişey olmaz bide eşimle ayrılıyorum evliliğim dayanılmaz bie hal aldı hastayken bile acımasızca davrabdı bana o yüzden ailemin yanına döndüm zaten olmayacağı belliydi işte bebek olunca deneyelim dedik ama olmayaınca olmuyor bebeğimi ben ve ailem büyütecek aranızda avukat olanlar varsa bana yardımcı olabilir mi... morelim çok iyi bu arada çok huzurluyum :)

ciddimi sin canım ya..bebeğin daha dünyaya bile gelmedi..babasız büyümek çok zor olur..keşke bebiş yapmasaydınız ..üzüldüm yaaa

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar.öğleden sonra 13.45'te randevum var kalp atışlarını ilk kez duyucam nasibse..
vücudumda negatif bir tepki olmadığına göre rabbimde nasib ettiyse pıt pıt atar inşallah..
dualarınıza desteğinize ihtiyacım var..

ben de tam seni geçiriyodum aklımdan nerlerdeki görünmüyo diye.. geçmiş olsun umarım şimdi iyisindir.. maşallah çok güçlüsün çok iyi düşünüp taşınmalısın bu konuda.. herşey bebişin karnında olduğu kadar kolay olmayacak o doğunca.. Ama hakkında hayırlısı neyse o olsun cnm.. En doğru kararı sen verebilirsin ancak..Neyseki yanında ailen var sana hep destek olacaklardır..Bizde yanındayız

hayırlısı hakkınızda canım ya acele verilmiş bir karar gibi durmuyor ama iyice düşünün yine de... bebeğini de sağ sağlim kucağına alırsın inşallah..

günaydın kızlar
bayramda akıntıyla karışık bir damla kırmızı leke geldi
hemen doktorumu aradım dinlenmemi ve birdaha olursa onu aramamı söyledi
tekrarlamadı ama ben çok korktum ve moralim bozuktu
ogün aşırı bulantı ve istifra başladı
haftaya kontrolüm var doktoru arayıp randevumu öne alayımmı acaba

ciddimi sin canım ya..bebeğin daha dünyaya bile gelmedi..babasız büyümek çok zor olur..keşke bebiş yapmasaydınız ..üzüldüm yaaa

biliyorum ama başka yapacak bişey yok kavga ortamında büyütmek istemiyorum çok anlayışısız biri çünkü böyle daha hayırlı gibi çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…