2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
yok canım normali bilmiyorum seninle aynıyız ya o yüzden merak ettim dün dr gittiğimizde benimki 10.7 mm çıktı başka yerlerde de baktım herkesinki farklı oluyor galiba net bir şey öğrenemedim

bekle benı yarın allahın ıznıyle canım yazarım sureklı açıkmısın yanı çalışma hayatın varmı

arkadaşlar ben haftada 2 kere serum yiyorum yoksa cok kötü oluyorum sizde durumlar nasıl??? bu arada bebeğimi gördüm bugün kıpır kıpırdı elleri ayakları şok oldum çok güzel bir duyguydu gerçekten Rabbim olmayanlara nasip etsin inşaallah......

ben de pazar günü yedim, Allah sonumuzu hayır etsin maşallah bebeğine, neyse ki bebişler besleniyor

günaydın kızlarbugün bebiş görme günü, iki dr. randevum var, birinde rapor alacağım, şu halde işe gittiğimi düşünemiyorum. Hatta gece işe gittiğimi ve herkesin önünde öğürdüğümü gördüğüm bir kabus bile gördüm Bu raporlar nasılsa seneye aktarılmıyor, o yüzden gönül rahatlığı ile alıyorum. Biliyor musunuz hayatımda ilk defa rapor isteyeceğim, normalde düşene kadar çalışırım dr.lar zorla verir o yüzden biraz gerginim galiba

günydın cnm ..kötüysen tabikide gitme işe..bu sferki durumun farklı tabiki :)

cnm sonuclarını burdan mutlaka yaz bende merak ettim şimdi ikizde iki kese oluo sanırım tek yumurta değilse.güzel haberlerını beklıyruz.

bende gördüm bunları işe yarar gibi duruyo denemeye değer diyorum kullanan arkadaslar var mı acaba.bizde alsakk..
forumlarda hep iyi şeyler okudum, aman keşke bu zamana kadar alsaymışım fln demiş insanlar ama bilemedim:44:ben zaten 3-4 yastıkla yatıyorum belki kullanışlı olabilir keşke deneyebilsek

forumlarda hep iyi şeyler okudum, aman keşke bu zamana kadar alsaymışım fln demiş insanlar ama bilemedim:44:ben zaten 3-4 yastıkla yatıyorum belki kullanışlı olabilir keşke deneyebilsek

senin bebiş kaç haftalık cnm kese ve kalp atısını duydun mu.kese görmeye tek gittim eşim görevdeydi.ayın 5 ine kalp atısı için cağırdı eşim ozaman da ankaraya gitcek görev için..cok üzgünüm o yüzden..şimdi izin alcak ama verceklerini hiç sanmıyrum 8

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…