poşet al yanına bulantılar için ne olur olmaz..ben doktora giderken yanıma küçük çöp poşetlerinden alıyorum elimde sallaya sallaya geziyorum vallaEvet canım aynen benim için yapılacağını söylemişti zaten doktor ama çok geç randevum aç kalcaz artık bigün ama bulantılarımda var sabah krakerle kalkıyorum yataktan nasıl olcak bilmiyorum sağolun yorumlarınız için güzel gebişlerrr
ben ilk defa senden duyuyorum havucu, belki arkadaşının özel bir durumu vardır:44:hani A vitamini ya da fosforla ilgili vs. bilemedim yani
bırak canım hemenaman diyeyim, nelere nelere dikkat ediyoruz yapılmaz öyle şey.
bırakmaya çalış canım bebeğe çook zararlı biliyorsun, düşük riski ile başlıyor zihinsel bedensel yetersizlik riskine kadar gidiyor. Alınmaz o risklerben 20 senelik içiciyim ama ara ara bıraktığım oldu tedavi sırasında bırakmıştım şimdi gunde 1 tane içiyorum
ayy kızlar ya iş yeri çok karışık bizim, yöneticimiz değişti herkes ayrı bir dertte. Bugün 8 farklı kişi tarafından 9-10 kere arandım. Eve gelelim ziyarete diyorlar, iş yeri derdi dinleyesim yok hiç..Bi de zaten berbat haldeyim üst baş elde poşet iki dk.ya bir öğürür halde. İstemiyorum ya ziyaret fln, reddettim, ayıp oldu ama
poşet al yanına bulantılar için ne olur olmaz..ben doktora giderken yanıma küçük çöp poşetlerinden alıyorum elimde sallaya sallaya geziyorum vallasen de İzmir'desin di mi, görürsen poşetli bi kadın o benim işte
benim bu ağır hali 11 gündür, ondan öncesinde de bir hafta vardı. Valla çekemiyorum kimseyi, resmen koyun can derdinde kasap et derdinde hiç iş sorunları fln gözümde yok şu anda yaniinsan kimseyi cekemiyo dı mıbende bu aralar öğürüyom hep..az önce decavit içtim kusuyodum ...senin kaç gündür gündür var cnm.bnm 5 gün falan oldu..inşallah çbuk biter
ben 20 senelik içiciyim ama ara ara bıraktığım oldu tedavi sırasında bırakmıştım şimdi gunde 1 tane içiyorum
yaş 30 ilk çoçuk sat 02.09.2012 kalp atışı duydugumuz tarih 22.09.2012 doktorun soylediğim dogum tarihi 02.06.2012 benide eklerseniz sevinirim.
Birde kızlar canım acayip etle ilgili yiyecekleri istiyor birde devamlı kısır istiyor aşermek için belki erken ama ben normalde ne eti severim nede kısırı belki vucudumda eksik oldugu için istiyor sizinde canınız bişeyler istiyor mu?
bende kaz eti olsada yesem diyorum annemler daha kesmemişler kesince hemen gönder dedim anneme gelin hep beraber yiyelimevet cnm sürekli mercimek köftesi marul ve kornişon tursu :))))
bende kaz eti olsada yesem diyorum annemler daha kesmemişler kesince hemen gönder dedim anneme gelin hep beraber yiyelim
ayyy seneler önce köyde yemiştim..çok kötüydü tadı...ıyyyy..aklıma geldi de..:18:
iyi akşamlar kızlar sayfalar çok hızlı geçiyo hepsini okuyamıyorum yeni hamilelere hayırlı olsun...pıt pıtları duyan anneler gözünüz aydın darısı duymayanlara diyorum ...bugün bende doktora gittim pıt pıtları duydum maşallah bebişime çok güzel bi duygu çok duygulandım sesi duyana kadar hamile olduğum yalan geliyordu fakat o kalp atışları çok farklı bi duygu allah herkese nasip etsin...benden bugün 14 tane test istedi fakat özele gidiyorum çok fazla tuttu 400 lira kadar bende yarın sabah hıfsızsahada yaptıracam orda 113 tutuyor sizlerdende çok fazla test istedilermi???
herhangi bir sosyal güvencen yok mu canım? ben de özele gidiyorum, muayene ücretine ek sadece 10 tl verdim. muayenede istenen testlere para ödenmiyor diye biliyorum ben...
ah çileklipuding ahhh,,,,
bugün nickini göre göre canım çilekli puding çekti durdu. inş eşim vaktinde gelebilirde bana getirir.
bu arada benim bebeğin doğum tarihi 18 haziran oldu. kalp atışınıda bugün gördük
bende kaz eti olsada yesem diyorum annemler daha kesmemişler kesince hemen gönder dedim anneme gelin hep beraber yiyelim
canım samsunlumusun yoksa:)
iyi akşamlar kızlar sayfalar çok hızlı geçiyo hepsini okuyamıyorum yeni hamilelere hayırlı olsun...pıt pıtları duyan anneler gözünüz aydın darısı duymayanlara diyorum ...bugün bende doktora gittim pıt pıtları duydum maşallah bebişime çok güzel bi duygu çok duygulandım sesi duyana kadar hamile olduğum yalan geliyordu fakat o kalp atışları çok farklı bi duyg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?