2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
poşet al yanına bulantılar için ne olur olmaz..ben doktora giderken yanıma küçük çöp poşetlerinden alıyorum elimde sallaya sallaya geziyorum valla sen de İzmir'desin di mi, görürsen poşetli bi kadın o benim işte

ben 20 senelik içiciyim ama ara ara bıraktığım oldu tedavi sırasında bırakmıştım şimdi gunde 1 tane içiyorum

haziran annelerinden biri yazmış havuç zararlı diye onun doktoru öyle söylemiş merak ettim bende neye zararlı diye sağol canm benm yinede cvap yazdığın için bu arada ben mayıs annesiyim dedim bakiyim komşular ne kaynatıyo

ben 20 senelik içiciyim ama ara ara bıraktığım oldu tedavi sırasında bırakmıştım şimdi gunde 1 tane içiyorum
bırakmaya çalış canım bebeğe çook zararlı biliyorsun, düşük riski ile başlıyor zihinsel bedensel yetersizlik riskine kadar gidiyor. Alınmaz o riskler

insan kimseyi cekemiyo dı mı bende bu aralar öğürüyom hep..az önce decavit içtim kusuyodum ...senin kaç gündür gündür var cnm.bnm 5 gün falan oldu..inşallah çbuk biter

öyle yapayım bari gerçi hiç kusmadım genelde öğürüyorum sadece ama kendimden çıkan sese şaşırıyorum resmen evet canım bende izmirdeyim medikale gitcem işte yarın .. Aman boşver salla poşetini nolcak çekincek bişeyimiz yok

insan kimseyi cekemiyo dı mı bende bu aralar öğürüyom hep..az önce decavit içtim kusuyodum ...senin kaç gündür gündür var cnm.bnm 5 gün falan oldu..inşallah çbuk biter
benim bu ağır hali 11 gündür, ondan öncesinde de bir hafta vardı. Valla çekemiyorum kimseyi, resmen koyun can derdinde kasap et derdinde hiç iş sorunları fln gözümde yok şu anda yani

canm sende az çok biliyorsundur sigaranın ne kadar zararlı olduğunu hamileysen kesinlikle içmemen gerekiyor bebeyine yazık kendini düşünmüyorsan onu düşün

evet cnm sürekli mercimek köftesi marul ve kornişon tursu :))))

kızlar benimm çoook uykum geldi.hepinize iyi geceler.bebişleriniz ve siz allaha emanet olun.dikktan edin kendınıze öpüyorum hepnızı.

iyi akşamlar kızlar sayfalar çok hızlı geçiyo hepsini okuyamıyorum yeni hamilelere hayırlı olsun...pıt pıtları duyan anneler gözünüz aydın darısı duymayanlara diyorum ...bugün bende doktora gittim pıt pıtları duydum maşallah bebişime çok güzel bi duygu çok duygulandım sesi duyana kadar hamile olduğum yalan geliyordu fakat o kalp atışları çok farklı bi duygu allah herkese nasip etsin...benden bugün 14 tane test istedi fakat özele gidiyorum çok fazla tuttu 400 lira kadar bende yarın sabah hıfsızsahada yaptıracam orda 113 tutuyor sizlerdende çok fazla test istedilermi???

Son düzenleme:

herhangi bir sosyal güvencen yok mu canım? ben de özele gidiyorum, muayene ücretine ek sadece 10 tl verdim. muayenede istenen testlere para ödenmiyor diye biliyorum ben...

herhangi bir sosyal güvencen yok mu canım? ben de özele gidiyorum, muayene ücretine ek sadece 10 tl verdim. muayenede istenen testlere para ödenmiyor diye biliyorum ben...

var canım sosyal güvencem muayene 20 lira ödedim testlere ek ücret alıyolar sosyal güvencem olmasa 1000 lira tutuyomuş çok şaşırdım labratuvarı mı satın alıyoruz dedim :))) devlet hastanesi yapıyormuki bu testleri bilmiyorum genelde devlette şeker tiroit ve kollestrole bakıyolarmış ama burda çok fazla test istediler hıfsızsahada yapıyolarmış fkat orada 113 lira tutuyor dedi yaptırayım bakalım herşey bebiş için napalım

Ehe Ehe çok güldüm yahu, getirdi mı bari kocisin pudingini ?

canim ben de 30 lira muayene ucreti 5 lira testler icin verdim.gidebiliyorsan baska yere git..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…