tekrardan hayırlı kandiller bugun 2 de kızım serrayı normal dogumla kucagıma aldım darısı bekleyen cümle hamişlere Allah dualarını esirgemeyen burdaki tum dostlardan razi olsun kolay bir dogum oldu dualar sayesinde. Allah yar ve yardımcınız olsun Kızım çok tatlı herşeyi unutturdu:)dualarımdasınız
. Oncelıkle bende epidural normal dogum düşünüyorum Allah nasıl ederse ve bu konuda okumadığım ne kıtap ne dergı ne Internet'in sayfası kaldı. Hatta hamılelıgım boyunca tek bı Dr ıle yetınmeyıp bı kaç Dr la beraber getırdım hamılelıgımı bu zamanlara. Insallah bı problem çıkmazsa 1 haftaya kadar dogum beklenmiyor. Epidural e gelınce edındıgım bılgıler doğrultusunda ağrı acı bas donmesı denge bozukluğu falan çok nadir hastalarda görünüyor ve bu rahatsızlık dogum sonrası annenın artan demır ıhtıyacı sonucu ortaya cıkan sorunlar epiduralin yarattığı sorunlar olarak nıtelendırılıyor. Eğer normal olan doğumun agrıaıZ şekli varken neden faydalanmayalım mı. Çatı muayenelerine gelınce çatala çıkınca doktordan 5 sn kadar müsaade üste ve gevşer kendını. Kendını sıkmasında acımıyor. Cinsel ilişki sırasında kendını sıkarsan ne oluyorsa çatı muayenesı de öle ıkı kere oldum ben. Ikısınıde Aynı Dr yaptı bırınde kendımı sıkmadım hıc hıssetmedım ıkıncısınde kastım onuda azcık hıssettım ama sadece hıssettım yanı acımadı yıne. Hayırlı doğumlar dılerımherkesin kandili mübarek olsun arkadaşlar
kızlar 10 gün sonra doğumum var doktorum normal doğum dedi ama tabi bu normal doğumunda bir tamamen doğal olanı var birde epidurallisi var biraz önce bir akrabam aradı o da yakın zamanda doğum yaptı epiduralle normal doğum yapmış bana da sakın ha epidural yaptırma diyor doğum sonrası çok baş ağrısı,idrar tutama,hareketlerinde dengesizlik oluşmuş.
siz bu konuda ne düşünüyosunuz ben normal doğum yapmak istiyorum normal doğum hakkında bilgisi fikri olan anneler ve anne adayları yorumlarınızı bekliyorum. Bu cuma doktor çatı muayenesi yapcak zaten stresi bastı şimdiden
çok acı ağrı oluyomu ya çatı muayenesinde?nasıl bişey?
cevap verecek yokmu hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yesıl e dönuk renktee ve sumuksuu
ben de yeşil renk iyi değil diye biliyorumcevap verecek yokmu hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yesıl e dönuk renktee ve sumuksuu
hee iyi bilmedigim birsey yokmus yani ayni olmasina sevindimOhh.sihhatler olsun canım
Kirklama aynıymisbilmediğim varsa eklerim demiştim bende
Bende minik kırk taşı, minik bi keseye koydum.. her yikama suyuna at dedi annem
Cicek olayı sahanee, ,kesinlikle yapmalisin.. onceki dogumdada annem oyle hazırlamisti..'oo iyiymiş' demiştim:)
Simdide Cesit cesit mevsim çiçeklerinden toplamislar..onları yikadim tozu varsa gitsin diye, sonra başka bi kaba koydum..onlar sicak suya girince miss gibi koktularbebisimle o sudan son yıkamada döktük kendimize..kıs buram buram çiçek koktu banyo, dedim:' bu şımartir insani,aliskanlik yapmasın sonra '
olabilir canim rahim yumusuyor olabilirr :))) hadi hayirlisi insallahkızlar bugün yumurtlama dönemindeki gibi yapışkan akıntım geldi doğum yaklaşıyor mu demek sizce hep su gibi geliyordu da şaşırdım biraz...
evet canım kahverengi oluyormuş rengi.
sonra birkaç kere daha olmuş. mide bulantıları ve tiksinmeler başlamış. ben de bunun iyi bir gösterge olabileceğini söyledim.
tekrardan hayırlı kandiller bugun 2 de kızım serrayı normal dogumla kucagıma aldım darısı bekleyen cümle hamişlere Allah dualarını esirgemeyen burdaki tum dostlardan razi olsun kolay bir dogum oldu dualar sayesinde. Allah yar ve yardımcınız olsun Kızım çok tatlı herşeyi unutturdu:)dualarımdasınız
Insallah canim sen ve acemieri bu gece bitmeden sancilanirsiniz insallahh bebeginizi kucaginiza alirsiniz :)))Kızlar herkesin kandili mübarek olsun. Hepinizden dua istiyorum. Yarın 40. haftam bitecek e 41. haftaya gireceğim ve bende deyim yerindeyse tık yok :26oğuracakmışım gibi durmuyor. Hayırlısı ile Rabbim kolay doğumlar nasip etsin bize.
ay sen bugun 3 kisi oldun pknd tugok ve sen ayni seyi yasamisinizz dogum yaklasir demekki hadi bakalim hayirlisi olsun hakinizda insallah evlatlarina sag saglim kavusrsunuz kisa zamanda :))kızlar bugn ebe dogumu anlattaı bana ve en onemlısı suan kı sorum nısan gelmesı dedı bazen kanlı olur bazende olmas dedı bıldıgın af edersınız sumuk gıbı olur dedı ve az once wc gıtıtıgımde peceteye baktım ne goreyımm bıldgın sumuksü bır seyy yogun bır sekılde gelmısss acaba nisan mı buu cunku akıntım krem rengınde gelıyordu heppp bu yesıl sumuksuu bır sey kusura bakmayın knuyu anlatmak ıcın acık yazdık oglumla ama
kızlar merve nasıl bebeği ne durumda
dudak bağı mı dil bağı mı bişey vardı bi operasyon geçirecekti
TALIAA sen bilirsin kuzum son durumları ne :26:
bu arada senin miniş ne yapıyor keyfiniz sağlığınız yerinizde mi:26:
cevap verecek yokmu hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yesıl e dönuk renktee ve sumuksuu
Selam iyi geceler kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun insallah
Kizlar 2 saattir kızım cok hareketli hic durmuyor ve sancı kazılmalarım var ayağa kalkınca daha da artıyor evde dolaşıyorum bakalım sancılarım artacak mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?