2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Canım oku üfle kendine biraz ferahlarsın bende öyle oluyordum son haftada çatlayacakmış gibi oluyordum yüreğime taş oturmuş gibi

hemde ne taş kaya oturdu valla.insan bilmediği bişeyden daha çok korkuyor.ikinci olsa başıma geleceklerden haberdar olacağım için böyle olmam herhalde:)

kızlar 2 gun once gelen yeslımlı sumuksu akıntım gene gelmısss dr aradım ulamaadım sımdı namazı kılıp hast.gıdıcem eltımlee hemede paşamı gormus olurum dımı ama ınsl sorun yokturrrrrrrr:18::26:

ama solemelısın ıcıne sınmedıyse cnm benımm beklemek ıstıyorum dıyebılırısn enn azındannn

duş kesinlikle çok faydalı hatta ben doğumdan önce hergün girmeye çalışıyorum

ınsl cnmmmm bende öle ıstıyorumm

bızımde kapıya 3 gune bır gelıyor 5 lt alıyorum hopp yogurt yapıyorum cnmmm

normal cnm bebekden bebege degısıyorrrr
bencede cnm

wuwwwwwwwwww dogsun kısss bu arada nette yoksun dogurdunmu acabaaa:44:

cok yogun aktıysa suyundur benceee

Kızlar doğum yapanlar yada fikri olanlar benim dün 2 cm açıklığım vardı nişanda yavaştan geldi sizce ne zaman a doğururum yaa.
belkı bır st belkı bır gun belkı bır kac gun ıyordu nette cnm

kızlar ben cam biberonu kaynatacağım ama annemle tartışıyoruz. o diyor ki kaynar suya atarsajk çatlar
ben de sıcak su da bekletir öyle atarız çatlamaz diyorum. ne yapayım acil cevap

kızlar ben cam biberonu kaynatacağım ama annemle tartışıyoruz. o diyor ki kaynar suya atarsajk çatlar

Bende aksam ilk defa kaynattım
Küçük tencereye biberonu koydum, üstüne kettle da su kaynatıp döktüm..kaynattım

Biberon cami soguk olurda; kaynar suya atarsan catlar, şoklanir cunku

Senin dedigin gibi yapın,Çatlamaz cnm
(Bende biberonu ilk sicak suyla calkalamistim)

Son düzenleyen: Moderatör:

soğuk suya koy önce
içine de bir iki damla sirke
yavaş yavaş ısınarak kaynasın
10 dk kaynat canım...

kızlar sabah kalktım wcde kahverengi akıntım oldu. kırmızı kan gibi değildi. doktora gittim kendi doktorum değildi. oda çok yorum yapmadı. nişan olabailr dedi. öylesine gelen bişeyde olabilir dedi. rahim yumuşamaya başlamış 1 parmakda acıklık var dedi. sizce nezaman doğuurum yaa. gelen nişanmıydı acaba ??

hadi hayrlı olsun canım
3-4 güne gelir bence bebiş
çatı muaynesi acıdı mı
1 cmlik acıklık olduğu için çok açımamıştır dimi...
bence otur kalk hareketi yap
merdiven in çık
yürüyüş yapıp ılık duş al
abartmadan tabi, çok da yorma kendini ve bebişi
daha doğum esnasında enerjiye ihtiyacın olcak çnkü...

slm. doğum yapanları tebrik ediyorum.

dün okudum hep yazılanları ama yazamadım uykusuzluktan. gece uyumamıştım. gündüz de nerdeyse bütün günüm hastanede geçti.

devlet hastanesine gittim ama gitmesem daha iyiydi. daha kanala girmemiş bizimki.

doğmasın doğmasın diyordum ama şimdi de gününü geçirecek diye korkuyorum. gününü geçirirse çok stres olacağım. çok korktuğum bir durum bu inş öyle olmaz. bir önceki nst de sancı vardı dün sancı falanda çıkmadı

sağol tatlım canım biraz acıdı ama baya bi ileri gitti gibi geldi ozaman acıdı ama ilk başlarda acımadı. p.tesi kendi doktoruma gidicem bakalım o diyecek. ama sanırım 3 4 güne gelir gibi geliyo :)) hastaneyene gidene kadar heyecandan kalpten gidiyodum zaten :)) çok heyecanlı bişey yaaa :)))

cnm ya sıkma kendini bu veletlere güvenilmez valla bi bakmışsın yarın doğum sancısı çekiyosun.

dün ilk defa perine masajını da yaptık. zeytinyağı olayı beni rahatsız etti baya. onu yıkayacakmıyız masaj sonrası.

çok gerildim masajda. canım acıdı. dr. iyiki çatı muayenesi yapmadı bana gerilmem zannediyordum ama çok kasıyorum ben kendimi. nasıl doğum yapcam bilmiyorum. doğuma gene katlanırım mecbur ama açıklık var mı diye ettikleri muayenede naparım bilmiyorum.

cnm ya sıkma kendini bu veletlere güvenilmez valla bi bakmışsın yarın doğum sancısı çekiyosun.

inş ama hala yukarda ayaklarını çıkarmakla meşgul. artık kızıp üsten karnıma vuruyoruz kanala in çabuk diye :)

eşim de annesine çekmiş son dakika da gelir o diyor :) ben her yere geç giderim de :)

canım ben önce suyu kaynattım ocaktan aldım sonra biberonu başlığını ıvır zıvırını hep içine attım beklettim sonra güzelce yıkadım kuruladım. kaynayan suyun içine atıp fokur fokur kaynatmak bana mantıklı gelmedi.

inş ama hala yukarda ayaklarını çıkarmakla meşgul. artık kızıp üsten karnıma vuruyoruz kanala in çabuk diye :)

eşim de annesine çekmiş son dakika da gelir o diyor :) ben her yere geç giderim de :)

:)) haha bende heryere zamanından erken giderim. benimkide bir hafta falan erken gelecek herhalde sabahkı durum onu gösteriyo :)

dün doktora gittik doktorum hastanede yokmuş sadece nst ye girdim nöbetçi doktor bi sıkıntı yok dedi gönderdi canım çooookkkkk sıkıldı o kadar yol çektik birde hiç göremeden geri geldik haftaya da doğum var zaten offfffffff offfffffffff

ben de çok yorulunca belime bi sancı geliyo
nasıl heyecanlanıyorum
öyle evin içinde yürümeye başlıyorum
doğacak mı diye meraklanıyorum
sonra geçiyo aama
çok şanslısın canım
Rabbim sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah...

kızlar perine masajı faydalı evet
ama benm bu kontrolümde bende enfeksiyon çıktı
biz de iki kez denemiştik bence çok da yapamıştk
dr a sordum daha önce enfeksiyonum olmamıştı hiç
zeytinyağı ile masaj yapııyorum ama dedim
aman dedi, çok kızdı, nerden duyuyosunz böle şeyleri dedi
yapma o da tahriş etmiş olabilir dedi
ama yapanlar ve hiçböleyle bişeyle karşılaşmayanlar da var
sadece aklında bulunsun canım
idrarında yanma yada akıntı fazlalağı gibi bişey olursa dikkat et
ha ondan mı enfeksiyon onu da bilmiyoruz elbette ama
şu aşamada dikkatli olmak lazım son günler artık
bu arada çatı muaynesi hakkında ben de senin gibi düşünüyorum
resmen kabusum oldu
doğum yaparım da diyorum o olay içimi gıcıklıyooo, kötü hissediyorum
hadi hayrlısı hakkımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…