Canım oku üfle kendine biraz ferahlarsın bende öyle oluyordum son haftada çatlayacakmış gibi oluyordum yüreğime taş oturmuş gibi
ama solemelısın ıcıne sınmedıyse cnm benımm beklemek ıstıyorum dıyebılırısn enn azındannnOnceki sayfalarda ayrintili anlattim kisaca yeni gittigim doktor sezeryan plani icin suan erken dedi bebgin bas buyuklugunu soyledi ama pelvise oturmasini bekleyebilirsin.Doktoruna istegini soyle dedi, eger ilerleme yukselirse doktorun sezeryan olmalisin derse israr etme sezeryan ol dedi.Ama suan icin soyledikleri biraz hikaye dedi zaten bu haftadan sonra bebek pelvise oturacak buna simdiden karar vermek dogur degil dedi.Kendi doktoruma soyleyemiyorum sali gunu ameliyat rezervasyonunu iptal etmek istedigimi.
ınsl cnmmmm bende öle ıstıyorummduş kesinlikle çok faydalı hatta ben doğumdan önce hergün girmeye çalışıyorum
bızımde kapıya 3 gune bır gelıyor 5 lt alıyorum hopp yogurt yapıyorum cnmmmKızlar benim bu hazır sütlerden midem bulanmaya başladı. Bize yaşlı bi amca günlük süt getiriyor. İnekleri var. Litre ile alıp kaynatıp içtim sanki süt değil başka bişey içiyorum çok lezzetli.
Hazır sütlerin tadı daha farklı gelmeye başladı. Ama malesef amcamız haftada 1 gün geliyor keşke daha çok gelse. Kv alıp yoğurtta yapıyor
normal cnm bebekden bebege degısıyorrrrkızlar göbegimiz düştü bebişimin bugün 3.günü ve göbegimiz düşmüş baktım bezi degiştiriken içine kaçmış
çok erken degilmi ya kafama takıldı büyük oglumunki 10.günde düşmüştü bu 3.günde
bencede cnmAtraksiyonum hiç bitmiyor bugün
Şimdi de kanlı sümüksü sıvı gelmiş bu kesin nişandır artık dimi?
Yaşayan arkadaşlar nişan nasıl oluyor?
Benden gelen şey katı kıvamlı gibi balgam gibi pembemsi
wuwwwwwwwwww dogsun kısss bu arada nette yoksun dogurdunmu acabaaa:44:Kızlar sıddetlı bı bel agrısıyla uyandım yaklasık bır saat oldu hıc gecmıyor kasıklarıma da vuruyor agrısı ve arada cok sıddetlenıyor :26: gecer dıye beklıyorum suan ne yapmalıyım bılmıyorum :26: ıns bugun dogmaz oglum annem yarın gelcek dua edın bıze kızlar
cok yogun aktıysa suyundur benceeeay kızlar nişanım geldi galiba ama emin değilim ya üf
wc ye diye kalktım demin
kalkarken içimden bir şeyler aktı sanki akıntı gibi tutamadım
direk gidip klozete oturdum bir şeyler geliyor oramdan ama tutamıyorum böyle akıyor kendiliğinden
suyum mu acaba dedim korktum hala da bilmiyorum su muydu neydi
neyse tuvaletimi yaptım hemen peşinden tekrar bir şeyler aktı tutamadım yine
o ara da göremiyorum ki akan şeyi göbeğimden
neyse kalktım bir baktım idrarım pespembe görünüyor
ay korkuyorum kanama filan değildir inşallah
ama öyle olsa peçeteye gelirdi biraz yok kan filan
sadece akıntı gibi bir şeyler geldi benden tuvaletimi yapmadan hemen önce
sonrasında idrarım pespembe görünüyordu
nişanımdır herhalde gelen diyorum
ama o ara suyum da geldiyse diye korkuyorum
hoş devamı gelmedi şu an bir ley yok onun için kaldırmadım kocamı
bugün 3 te zaten kontrolüm var söylerim doktora
öyle pek sancım da yok zaten hafif hafif var sadece
ay ama bu bile gece gece heyecanlandırdı beni
belkı bır st belkı bır gun belkı bır kac gun ıyordu nette cnmKızlar doğum yapanlar yada fikri olanlar benim dün 2 cm açıklığım vardı nişanda yavaştan geldi sizce ne zaman a doğururum yaa.
benimki bi hafta alıyodu bi hafta almıyodu derken son bi ayda kilo aldık şükür
Canım benim 36 ile 37 arası 600 gr aldı asıl ozaman alıyor ceviz yemelisin bence
kızlar ben cam biberonu kaynatacağım ama annemle tartışıyoruz. o diyor ki kaynar suya atarsajk çatlar
ben de sıcak su da bekletir öyle atarız çatlamaz diyorum. ne yapayım acil cevap
Bende aksam ilk defa kaynattı
Küçük tencereye biberonu koydum, üstüne kettle da su kaynatıp döktüm..kaynattım
Çatlamaz cnm
kızlar ben cam biberonu kaynatacağım ama annemle tartışıyoruz. o diyor ki kaynar suya atarsajk çatlar
kızlar sabah kalktım wcde kahverengi akıntım oldu. kırmızı kan gibi değildi. doktora gittim kendi doktorum değildi. oda çok yorum yapmadı. nişan olabailr dedi. öylesine gelen bişeyde olabilir dedi. rahim yumuşamaya başlamış 1 parmakda acıklık var dedi. sizce nezaman doğuurum yaa. gelen nişanmıydı acaba ??
hadi hayrlı olsun canım
3-4 güne gelir bence bebiş
çatı muaynesi acıdı mı
1 cmlik acıklık olduğu için çok açımamıştır dimi...
bence otur kalk hareketi yap
merdiven in çık
yürüyüş yapıp ılık duş al
abartmadan tabi, çok da yorma kendini ve bebişi
daha doğum esnasında enerjiye ihtiyacın olcak çnkü...
slm. doğum yapanları tebrik ediyorum.
dün okudum hep yazılanları ama yazamadım uykusuzluktan. gece uyumamıştım. gündüz de nerdeyse bütün günüm hastanede geçti.
devlet hastanesine gittim ama gitmesem daha iyiydi. daha kanala girmemiş bizimki.
doğmasın doğmasın diyordum ama şimdi de gününü geçirecek diye korkuyorum. gününü geçirirse çok stres olacağım. çok korktuğum bir durum buinş öyle olmaz. bir önceki nst de sancı vardı dün sancı falanda çıkmadı
cnm ya sıkma kendini bu veletlere güvenilmez valla bi bakmışsın yarın doğum sancısı çekiyosun.
inş ama hala yukarda ayaklarını çıkarmakla meşgul. artık kızıp üsten karnıma vuruyoruz kanala in çabuk diye :)
eşim de annesine çekmiş son dakika da gelir o diyor :) ben her yere geç giderim de :)
sağol tatlım canım biraz acıdı ama baya bi ileri gitti gibi geldi ozaman acıdı ama ilk başlarda acımadı. p.tesi kendi doktoruma gidicem bakalım o diyecek. ama sanırım 3 4 güne gelir gibi geliyo :)) hastaneyene gidene kadar heyecandan kalpten gidiyodum zaten :)) çok heyecanlı bişey yaaa :)))
dün ilk defa perine masajını da yaptık. zeytinyağı olayı beni rahatsız etti baya. onu yıkayacakmıyız masaj sonrası.
çok gerildim masajda. canım acıdı. dr. iyiki çatı muayenesi yapmadı banagerilmem zannediyordum ama çok kasıyorum ben kendimi. nasıl doğum yapcam bilmiyorum. doğuma gene katlanırım mecbur ama açıklık var mı diye ettikleri muayenede naparım bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?