2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

ben kolayda enfeksiyon oluyorum aslında. kuru kuru yapsak diye düşündüm ama bişi sürmek gerekliymiş diye zeytinyağı sürdük işte inş enfeksiyon olmam. akıntım ve idrarım uzun zamandır kokulu zaten.

demek ki herkesin yöntemi farklı. neyse attım kaynattım artık.
sağolun

eşim de kendine dert edinmiş benim normal doğum yapmamı istiyor
ona ne ki. derdi ben çekeceğim. evet ben de istiyorum ama ona ne!!
sanki kendi vücuduna bişey yapacaklarmış gibi normal doğumu savunuyor. normal olacak değil mi?sen yaparsın diyor. her doğum konusu geçtiğinde aynı şeyleri söylüyor. ben de artık sıkılmaya başladım.
ben de en son sen doğuma girecek misin dedim.
yok giremem ben dedi.neyse üstüne gitmedim

SLM HATUUNLAAAARRRDoğurmayaaaan kalmamıştırr umarıım

GÖZÜN AYDIN CANIM BENİM MAŞALLLA YAVRUKUŞUNADA sanada
bol bol emzirirsin kilosunu tamamlar annesi merak etme
inşallah korktuğunuz şey olmaz rabbim yüzünüze basın sağlık versin

tatlişkoo bende yozgatın bi ilçesindeyim kayseriye yakınız kayseride nevşehire tabi
bizede gel teteee beklerizz vallaa
ayyy yazzını okurken içimden birsürü saydırdım bi dünya günaha girdim ayol
senin bebiş tazecik hem yanına giderken götürmeyecem diyosun, hemde nasıl oluyoda 5 hafta sende kalıyo
k. valideye bişi demiyorum allah sağlık versin kimseleri böyle ele ayağa düşürmesin18:
görümceler ayıp etmiş sen o kadar yıl sonra gidiyosun senimi beklemişler
senin küçük yavruların var hangi birine bakasın??
bence sen kocişi tehtid et öyle olursa ben hiç gelmeyeyim daha iyii..... de

Kizlar bebegim bugun spinal sezeryanla dunyaya geldi 3465 gr 51 cm cok guzel bir duygu ...
agrim cok ama gecicek insallah

gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün..
ağrıların gecer 2 güne merak etme hemen unutuyosun sıpacıkları görünce

cnm ben de biraz önce annemle konuştum önümüzdeki perşembe yada cuma yanımdalarmış daha erkene bilet bulamamışlar ama bulabilirsek daha öncede gelebiliriz dedi çok sevindirik oldum
hkn2013 ,mmm41 ve kntsz ; kızlar tebrik ederim üçünüzü de bebekleriniz hayırlı olsun.Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. en kısa zamanda doğum hikayelerinizi bekliyoruz [/QUOTE]

Kızlar bugün hava bir bunaltıcı kendimi çok ağır hissediyorum , geçmişi zor okudum , nişanı gelenleride tebrik ediyorum darısı başıma artık . sanırım koltukta uyuya kalacağım

Son düzenleme:
ne oldu tetem ya yeşil akıntı falan demişsin iki gündür yoğunum giremedim nete
telf arızalı zaten biliyosun..
Canım benim inşallah bi sorun yoktur allahım korusunn..
Ben ulaşırım sana bi şekilde54:

Arkadaşlar,
pazartesi gecesi saat sabahın 3üne kadar burda kimler doğurmuş kimler ne duurumda diye okuduktan sonra salı sabahı saat 5.30 sularında sancıyla uyanıp ayağı kalkmamla birlikte sularımın gelmesiyle tuvalete zor yetiştim :) altıma yapıorum zannettim çünkü zaten son haftalarda rahat idrar yapamıyordum oğlum tuhaf bi yere yerleşmişti.. ama hiç aşağıda flan da değildi .. son bir hafta on gündür ara ara hafif sancılar yokluyordu o kadar... noluyoruz dedim dönüp yattım ama yine sancı oldu hafif ve yine kalktım yine sular akmaya başladı bu tam üç kez olduuu Allahtan eşim evdeydi daha bu gün işe gitme bende bi şeyler oluyor dedim :) hemen çantayı alıp hast. neye gittik ve doğum hanede 3cm suyun gelmiş salamayız dediler normalde kızımda sancımı hep son ana kadar evde çektiğim için yine ole olur sanıyodum....
neyse dr.mu aradılar serum bağlandı o aradasancılarım ve suyum da devam ettii suni sancı verildi ve saat tam olarak 7de gittiğim doğumhanede saat tam 10.45 de oğlumu kucağıma almış olarak mutluluktan ölüyordum :)
şu anda sıkıntım çok hemoreidlerim çok feci şişti dikişim de var oturamıyorum o kadar
hepinize Rabbim kola doğumlar versin
kısa sürede kolayca doğurun inşallah
Rabbim oyalamasınnnn
sevgiyle :)

canım yalnız deilsin
benm de eşim aynısını düşünüyoooo
o kadar ısrarcı ki hatta
ama kötü düşünmüyolar canım ya
bizim için o da
beni teşvik etmek için hatta sırf böle bi şansınız olduğu için bayanlara özeniyorum fln da diyo
hani böle yeni doğmuş gibi oluyoruz ya
ve o sancı esnasında bol bol dua edebiliyoruz ya
o kısmını düşünüyo ve çok şanslı olduğumuuzu düşünüyo
hayrlısı canım ya inş yapabilirz bi aksilik olmadan
kolaylıkla

Al bendende o kadar... Hazır çocuğa konacak doktorumdan doğumuma kadar karışıyor. O değil benim eşim 15 dakika ntsden çıkmamı bekliyor ya ona bile söyleniyor. bundan sonra her hafta böyle bekleyecek miyim of pof diyor. Normal doğumda nasıl bekleyecek görücez bakalım... Al sana normal doğum diyecem

kara saclı oglum muhammed eren maaşallah deyin teyzeleri

TÜTTÜÜÜTTÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ MAŞALLAAHHH
KARAOĞLAN NEKAAA CİDDİ BAKIŞ ATMIŞ ÖLE YA
annemler diyoki; eskiden kırkı çıkana kadar çocuklar gözlerini açmazlarmışş..
maşallah suphaallah bunlar açıyo bide poz veriyolar şükürlrer olsun yaratanaa

çok çoook geçmiş olsun canım allah korumuş
ayyy artık kendimden sonra herkesten korkar olduum allahım korusun hepimizi
dikkat edin gerekmedikçe dışarı çıkmayın,adımınıza dikkat edin

gerçekten rezaletin ta kendisi, paramla rezil oluyorum demek bu olsa gerek
inşallah korktuğun başına gelmez, rabbim gönlüne göre versin
dualarımız seninlee

ah ahhhhhhhhh
senin eşin yine seninle geliyormuş. benim eşim totosunu kaldırıp kontrollere bile gelmedi benimle. millet işten izin alıp gider benim eşim yattığı yerden kalkıp benimle gitmedi.
ha bir kere ikili teste bir de ben çok hasta olmuştum ozaman doktora beraber gittik.
doktora kaç kere gittim saymadım ama 2 kere olması bile benim zorumla oldu.

Son düzenleme:

Canım erkekler o kadar ince düşünemiyor benim eşimde ilk aylar hiç benimle gelmedi. Hastanede ters tarafta ya iki dolmuş değiştiricem ya da 45 dakika yürüyüp 1 dolmuşa binicem. Gidiş dönüş hep eziyetti. Sonra sonra gelmeye başladı büyük ihtimal görümcelerim uyarmıştır yoksa o da akıl edemezdi gelmeyi falan...

1 haziran 2013 cumartesi
09:00
38 + 3
epidural sezeryan
3550 gram 51,5 cm

arkadaşlar,
bunları yazıp yazmamayı çok düşündüm ama sonu güzel bittiği için olur da benden sonra biriniz yaşarsanız veya çevrenizde yaşayanınız olursa kendini yalnız hissetmesin diye yazıyorum. bu benim çok keyifli doğum ve sonrasındaki depresyonumun hikayesidir.

sara hastalığım sebebiyle son kontrolde nörologum normal doğuma izin vermediği için sezeryan günü aldık. hem benim hem de eşimin doğum tarihi 1 hazirandır. kızımız da madem ki sezeryanla geliyor 1 haziranda gelsin dedik.

bir gün öncesi yani cuma gecesi kötüydüm. sürekli ağlıyordum. bu kızımın karnımda son gecesi, yarın nolcak falan diye sürekli gözyaşı döktüm. sabah 6:30da hastanede olucaz diyerek yattık. sabah 04:50de fotografçımızın telefonuyla uyandık. kendisi anadolu yakasından avrupa yakasına köprü üzerindeki yürüyüş sebebiyle gelemiyordu. ekipten yeni biri ayarlandı onu organize ettik, giyindim çıktık. yatış işlemlerim hemen yapıldı. odam güzeldi. bir sürü hemşire gelip ölçümlerii yaptı. anestezi uzmanı geldi. herşey uygundu. nts bağlandı. heyecanlıydım ama keyfim yerindeydi. hatta doktoruma whatsapptan şebeklik yaptım hadi birazdan doğuma giriyoruz birlikte falan diyerek :)) beni aldılar, ameliyathanenin kapısında eşim ve fotografçı ayrıldı. onları hazırlayacaklarmış. beni yatırdılar. epiduralim yapıldı. ayaklarım hemen ağırlaştı zaten. sonra dediler ki şimdi sondanızı takıcaz, acı hissetmeyeceksiniz ama dokunduğumuzu farkedeceksiniz. biranda panik oldum ameliyat sırasında da mı aynı şey olacaktı... gözümün önünde yeşil bir örtü içerde bir sürü insan hepsi bişey yapıyor... kimseyi tanımıyorum. doktorum ya da eşim gelsin diye dua ediyorum. sonra doktorum geldi neyse... son anda da eşimi aldılar. 5 dk sonra falan bebeğimin sesini duydum hemen yanımdaki bir masada ilk kontrolü yapıldı. ben eşime git bak iyi mi diyorum. doktora sesleniyorum iyi mi diye. sesleniyorum diyorum çünkü zaten müzik çalan ameliyathane içinde sesim zor çıkıyor :))) herşey yolundaydı allahıma şükür. çişini bile yaptı kızım hemen :) yanıma getirdiler prensesimi, kokladım doya doya... sonra kızımı dışarı aldılar eşime de dedim hemen git peşlerinden. ben kaldım içerde. dikme işlemi başladı. doktorumla şakalaşıyorum içimde bişey unutmuyorsun di mi iyice bak falan diye :))) sonra beni dışarı aldılar.ameliyathane kapısında beni bekliyor herkes. fotolar videolar. kızımla ilk buluşma, ilk emzirme... 2 gece kaldık hastanede, ağrı kesiciler falan hiçbişey anlamıyorsun. ziyaretçiler, lohusa şerbetleri fotolar falan derken 2 gün sonunda eve döndük. veeee bunalımım burda başladı. durum sanırım yapımla ilgili. herşey benim kontrolümde olsun herşeye hakim olayım isterim hep. ama bu durumda mümkün değildi. ağrılarım çok oldu. herkesin sezeryan hikayesi ayrıdır derler ya ben iyi değildim arkadaşlar. oturamıyorum otursam kalkamıyorum. evde bir sürü insan. ziyarete geliyorlar güya. ev benim evim olmaktan çıktı, düzenim alt üst oldu. herkes bişey söylüyor... prensesimde sarılık çıktı. sürekli uyumaya başladı bu yüzden. sarılık geçsin diye emzir diyorlar, emzirmek için uyandırmam gerek. göbeğim kabus durumda. çatlaklarım, dikiş yerim, sanki 6 aylık hamileyim hala. bu bebeğe bakamıcam ben diye sürekli ağlıyorum.annem bi türlü, eşimin ailesi başka türlü... allahım ölücem ben diye ağladım 6 gün boyunca. resmen dibe vurdum. ben ki hiç böyle bi insan değilimdir. ama yapcak bişey yok itiraf ediyorum idare edemedim, yönetemedim, beceremedim. sonra dün eşimle bi konuşma yaptık uzunca bayağı. toparlanmam gerektiğine karar verdim. sadece bebeğe odaklanmamı, diğer şeyleri en azından bir süre kontrol etmeye çalışmaktan vazgeçmemi ve sürekli dua etmemi öğütledi. bugün beni biraz dışarı çıkardı, sahile indik marketten alışveriş yaptık. 6 günlük çok mutsuzum ve ölmek üzereyim ağlamalarımdan sonra bugün ilk defa sanırım yaşayabilirim dedim. böyle gel gitlerle 40 gün geçecekmiş. lohusalığın dibini yaşıyorum resmen. ama korkmayın geçiyor :))) yani en azından azalıyor. zaten herkesin başına geçecek diye bişey yok. bunca insan doğum yaptı topikte benim gibi sürünen yok herhalde. umarım kimse de olmaz ama olur da yaşayan olursa eşimin öğütlerine kulak verin derim :)))
herkese sevgiler....

aynen bende öyleyim.geceleri gaz sancım oluyo ahanda bebek mi geliyo diyorum.tuvalete gidiyorum acaba nişanım mı gelmiş diye bakıp duruyorum.pisikopat oldum yaaaaa.doğsalarda normale dönsek artık.

Ayni sey benim de basimda hadi esimi gectim benim dangalak bi kayinbabam var o normal dogur diyor.bu yasta bu konumda bi adamin bu konularda konustugunu ben ilk kez duydum.benim babam etliye sutluye karismax.bunun her konuda fikri vardir.bi dogum hakkinda fikri yoktu cok sukur onu da soyledi rahatladi.bu konu her acildiginda adami olduruveresim geliyor.ona noluyorsa sanki.ya herkesin bi fikri var.bu cocugun annesi benim.onu benden fazla kimse dusunemez zaten.noluyo bunlara anlamiyorum.oh icimi doktum rahatladim.sizde kv var bende de luzumsuz bi kayinbaba var.

geçmiş olsun.en korktuğum şeylerden biri doğum sonrası basur fistül gibi hastalıklar.neyse inşallah toparlanırsın tez zamanda.bebeğinde hayırlı uğurlu olsun...
gözünaydın.bebeğine sağ sağlim kavuşmuşsun sonuçta.lohusalıkta zorlamış seni ama bunlar geçici süreçler.sen kızına kızında sana alıştıktan sonra herşey yoluna giirer en kısa zamanda.

canim benimya hadi hayirlisi senin dogum baslamis sanki insallah hastaneye gitmisindir dogum baslamistir hatta bebegini kucagina almisindir insallah. :)) rabbim kolay dogum nasip eder insallah. canim durumundan bizleir haberdar et :))

canim senin suyun geliyor sanki nisan yapiskan yogun bir akinti seklnde geliyor bende ilk olarak toplu oigne ucu kadar pembe akinti seklinde gelmisti daha sonra bu yogunlasarak gelmeye devam ettii sende sanirim bu saatlere doktordasindir hadi bakalim hayirli haberlerinle beklyorz :))

Kızlar doğum yapanlar yada fikri olanlar benim dün 2 cm açıklığım vardı nişanda yavaştan geldi sizce ne zaman a doğururum yaa.

canim dogumun baslasin istiyorsan kuvet varsa evde sicak suyla doldur icine uzan bir iki saat acilmaya yardimci oluyorr cidden bende 2 cm acilmaya girmistim hastanede sicka küvete yattimm 1 saat sonra acilmam 8 cm bulmustuu ama bebegin dogmas kanala inmesi fln uzun surdu o aydi birsey insallah senin kolay gecer dogumun hadi hayirli haberlerinle gelirsin sende insalah :))

canim benim dun gece sana baktim göremedim cok endiselendim sordum ama kimse birsey yazmamis sanirim haberi olan yoktu kiz kismeye sen tlf vermedinmii keske ben alsaymisim ya cok merak ettim seni canim benim neyse guzel habelele gelmisin cok sükür :))) gözun aydinnn masallahh kizinaaa rabbim anali babali büyütsun insallahh insallah doguunda kolay olmustur ismiyle yasasin canim benim :)) fotosunuda bekliyoruz insallahh :))

masallahhhh bugun nisani gelen suyu gelen dogum habri veren eksik degil rabbim dahada artirsin herkes kurtulsun biran evvel artik :))seninde hayirli haberlerini bekliyoruz insallahhhh :)))

gözun aydin canim allah ananli babali büyütsün insallahhh bebegininde masallahi varr :))alah nazarlardan korusun :))

hemde ne taş kaya oturdu valla.insan bilmediği bişeyden daha çok korkuyor.ikinci olsa başıma geleceklerden haberdar olacağım için böyle olmam herhalde:)

canim yaa sakin olaya calis hersey cok güzel olcak inan bana :)) baslarda agrili bir sürec olsada sonuc cok guzelll :=)))
sen suan sadece bebeginin yzunu görcegin ani dusun iste o onu görunce ne kadar agri sanci cektiysen hepsi bir anda silinip gidior :)))

kızlar ben cam biberonu kaynatacağım ama annemle tartışıyoruz. o diyor ki kaynar suya atarsajk çatlar
ben de sıcak su da bekletir öyle atarız çatlamaz diyorum. ne yapayım acil cevap

canim bende kaynattim normal musluk suyundan ilk sekidle koyup tencereye kaynamaya biraktim hatta unutmusum bir 15 20 dk kaynadii birseyde olmadii :))

masallahh bugun kacinci kisi oldun yazdigim unuttum nisani gelen hadi insallah hpiniz guzel haberlerle gelin canim benim rabbim dogum yapacak herkese kolayliklar nasip ettin bir avazda bebeginizi kucaginiza alirsiniz insallah :)))

canim benim cok saol teklifin icin cok mutlu oldum .9 insallah canim nasip kismett bizde kayseriye mutlaka gezmye gideriz :) kismet olursa gelmeyi bende isterim yada kayseride de görusebiliriz :))
canim kv hastaligi cikmadan önce ben 5 hafta yaninda kalcaktim yani kv evine gidecektik direk orda gezecegimiz yeri gezip yatmya evinde kalirdik ama bu hastalik cikinca bu mumkun olmayacak. zaten suanda kv de kendi evinde degil kizi alip göturmustu bakacakti guya simdi siraya koymus herkesi 1 ay bakacakmis herkes neyse ben de orda olsam zaten bakardim yada her yil gidior olsam yine bakardim ama birde duusnmem gereken bebegim var tabiki suan (( neyse canim benim duan da zaten kimseye muhtac etmedne kurtarsin kadni bir an evvel yoksa cok ortalikta gezecek gibi (

zaten o minik surat için katlanmıyor muyuz bunca şeye.ya bazen bana bir afakanlar geliyor,gidiyor sonra:)eşimle biraz yürüyüşe çıktık.rahatladım ama sıcakta mahvetti.istanbul kaynıyor bugün.

Kızlar SUYUM geldi.öyle az gelen birşey değil.kocişe tel ettim almaya geliyo.abdestimi aldım o gelesiye dualarımı edeyim.annem ve kv panikte bense çok sakin.hafif ağrılar var.çok hafif ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…