:)) haha bende heryere zamanından erken giderim. benimkide bir hafta falan erken gelecek herhalde sabahkı durum onu gösteriyo :)
ben de çok yorulunca belime bi sancı geliyo
nasıl heyecanlanıyorum
öyle evin içinde yürümeye başlıyorum
doğacak mı diye meraklanıyorum
sonra geçiyo aama
çok şanslısın canım
Rabbim sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah...
kızlar perine masajı faydalı evet
ama benm bu kontrolümde bende enfeksiyon çıktı
biz de iki kez denemiştik bence çok da yapamıştk
dr a sordum daha önce enfeksiyonum olmamıştı hiç
zeytinyağı ile masaj yapııyorum ama dedim
aman dedi, çok kızdı, nerden duyuyosunz böle şeyleri dedi
yapma o da tahriş etmiş olabilir dedi
ama yapanlar ve hiçböleyle bişeyle karşılaşmayanlar da var
sadece aklında bulunsun canım
idrarında yanma yada akıntı fazlalağı gibi bişey olursa dikkat et
ha ondan mı enfeksiyon onu da bilmiyoruz elbette ama
şu aşamada dikkatli olmak lazım son günler artık
bu arada çatı muaynesi hakkında ben de senin gibi düşünüyorum
resmen kabusum oldu
doğum yaparım da diyorum o olay içimi gıcıklıyooo, kötü hissediyorum
hadi hayrlısı hakkımızda
demek ki herkesin yöntemi farklı. neyse attım kaynattım artık.canım ben önce suyu kaynattım ocaktan aldım sonra biberonu başlığını ıvır zıvırını hep içine attım beklettim sonra güzelce yıkadım kuruladım. kaynayan suyun içine atıp fokur fokur kaynatmak bana mantıklı gelmedi.
[sıze=3]
slm kızlar nasılsınız
biz ogluşumla çok iiyiz
kısaca dogum hikayeme gelince pazartesi sabahı ben suni sancı ile dogum yapmak için gitecektim ama o gece sabaha karşı saat 4 de karnımdaki agrıyla uyandım sanki ishal olcakmışım gibi.tuvalate oturdum ha bire büyük abdestim cıksın diye.neyse gelmio ben biraz ayaklanıorum yine wc ye gidiorum oturuyorum yine bişey yok bu böyle devam etti sabah 7 e kadar.sonra doktoru aradım cabuk gel o bebektir kakan degildir dedi. Doktorda sabah 7 de geldi hastaneye ve alttan baktiki 8 cm acılman var bebegin sacları gözküyor doguruyosun dedi.hemen catala aldı iki kere ıkındım bebek geldi[/sıze]ben ishalmişim diye klazot wc ye otururken allah korusun wc de doguracakmışım n erdeyse
yani çoook kolay bi dogumum oldu rabbim herkese nasip etsin ne yırtıgım oldu nede dikişim rabbim hepinize benim dogumum gibi nasip etsin
bu arada muhammed eren doktor ultrasına girerken 3250 kilosu demişti ama dogunca 2750 cıktı tartıda kilosu
cuma kontrolü var bakalım hayırlısı böbrek büyümesiyle ilgili daha inceleme olmadı cuma bakılcak ne olur dua edin
iyi aksamlar kizlar sizlerinde kandiliniz mübarek olsun insallah rabbim hepimizin dualarini kabul eder dogum yapamamis, bekleyen arkadaslar bu gece doguma gider bir avzada bebeklerini kucaklarina alirlar . dogum yapmis arkadaslarimizinda rabbim evlatlarini bagislasin anali babali büyütmek nasip olsun hayirli evlat olsunlar saglikli mutlu olsunlar insallah :)))
kizlar bu gece benim icinde dua edrmisin bir cogunuz biliyor biz yazin turkiyede gidecegiz benim kv de hasta hepatip c hastasi ve böbrek rahtsizligida vardi o simdi iyimis zaten sorun olan hepatip c hastaligi ben kizimi yanina göturmek istemiyorum o yuzden memlekete benim kendime ait olan evimize gitcem direk kizimida hic kv yanina göturmiyecem onu birilerine birakip gitcem.
sorun su ben böyle bir plan yaptim son durumlardan sonra artik baska birsey dusunemez oldum ama bizim kc de görumceler dusunmuslr her ay birisinin yaninda kalcakmis anneleri ve bizim izin zamanimizada denk getirip kv deyi evine götureceklermis bizde basini 5 hafta boyunca bekleyecekmisizz yani ben bakacakmisim 5 hafta boyunca dun bunu soyledi görumcem benim salak kocam anlamamis öyle dedigini ben duymadim diye yeminler verdi bugun tekrar aradi kandil sebebiyle hic haberi yokmus giib sordu kim bakacak öbr aya fln diye sonra siz geleceksinizya siz bakarsiniz dediben demedimi dedim birde bana inanmadi sanki ben yalan soylecem tabi esim diliyle disi arasinda kizar gibi oldu birazcik benim basimami atcaksiniz hemen diye kandil diye fazal sesini cikartamadi zatende cikartamaz korkar onlardann sesi bir bana cikarr. ya ne kadars sinir oldum anlatamam ben 7 yil sonra gidecem vatanim burnuda tutuyor 2 cocugum vatanimizi yeni görcek sayilirlarr daha önceki gittgiimizde cok kucuklerdi hatirlamiyrlar
onlari gezdiremenin planini yapiyorum ben burda onlarin fikrine bak ya( birde benim daha yeni bebegim olmus . hme oglumu bazi nedenlerden dolayi sünnet yaptiramadik bu yil onuda yaptiracagiz zaten gitmemizin en cok nedenide bu . bunlari bildikleri halda birde benim basima hasta annelerini birakacaklarmis ya sabir ya sabirr . zaten bizler hic dusunmediler ama bukadar fikirsiz olduklarinida bilmiyordum. neyse canlarin caninizi SIKMAYIN ben daha fazla benim icin lütfen dua edin rabbim bildigi gibi yapsin onlari insallah tatil burnumdan gelmeden evime gelirim guzel guzel tatilimizi yapariz insallah ((
allaha hos varsin suan icimden geceni biliyorya rabbim biz gitmeden allah alsa yaninada kv onlarda bizde kurtulsak diyorumrabbimin gucune gider diye dile getirmek istemiyorumm ama bu kadar bunaltilar biktidilar beni . zaten gecen ay esim gitti yanlarina sanki sabaha cikmiyacakmis gibi abartili sekilde anlattilar hastaligini esim gitti kadin direliverdi birden tövbe tövbee
Kizlar bebegim bugun spinal sezeryanla dunyaya geldi 3465 gr 51 cm cok guzel bir duygu ...
agrim cokama gecicek insallah
cnm ben de biraz önce annemleayyy kızlar şimdi annemle konuştum haftaya pazar gelecekti ama haftaya çarşamba geliyormuş, salı binecek çarşamba burda Allahın izniyleçok sıkılmıştım artık hergün yanlız oturmaktan,en azından annemle otururum artık en az bir ay yanımda,oğluşum artık çarşamba günü bile gelebilir, hatta gelsin gelsin
eşim de kendine dert edinmiş benim normal doğum yapmamı istiyor
ona ne ki. derdi ben çekeceğim. evet ben de istiyorum ama ona ne!!
sanki kendi vücuduna bişey yapacaklarmış gibi normal doğumu savunuyor. normal olacak değil mi?sen yaparsın diyor. her doğum konusu geçtiğinde aynı şeyleri söylüyor. ben de artık sıkılmaya başladım.
ben de en son sen doğuma girecek misin dedim.
yok giremem ben dedi.neyse üstüne gitmedim
eşim de kendine dert edinmiş benim normal doğum yapmamı istiyor
ona ne ki. derdi ben çekeceğim. evet ben de istiyorum ama ona ne!!
sanki kendi vücuduna bişey yapacaklarmış gibi normal doğumu savunuyor. normal olacak değil mi?sen yaparsın diyor. her doğum konusu geçtiğinde aynı şeyleri söylüyor. ben de artık sıkılmaya başladım.
ben de en son sen doğuma girecek misin dedim.
yok giremem ben dedi.neyse üstüne gitmedim
kara saclı oglum muhammed eren maaşallah deyin teyzeleri
dün kontrolümüz vardı teteelerr oğlum 2750 gr 50 cm olmuş, 20-29 haziran arasında doğar dedi,bol bol yürü dedi, sanırım daha oğlum doğum kanalına girmemiş,14-19 haziran arasında yokmuş izine çıkıyomuşo tarihlerde doğmaz ama acil bişey olursa hangi dr a yönlendireyim dedi,durdu dudu benim doğuracağım zaman izine gidiyor yahuu,inşşLLah oğlum bekler dr amcasınıda bildiğim dr girer doğuma...
dün dr yürü dediya bana bizde akşam eşimle çıkalım sahile yürüyelim dedik, evimiz sahile uzak arabayla gidip yürüyecektik,çıktık anayola girdik sağdan yavaş bir şekile gidiyoruz,birden arkamızdaki kamyon atağa geçti ve bizi sollamaya çalışırken üstümüze doğru gelmeye başladı,eşim önce sola doğru kaçtı ama neredeyse bariyerlere dayandık kamyon haala üstümüze geliyor eşim açtı camları birtaraftan bağırıyor bir taraftan tüm gücüyle kornaya basıyor,kamyoncu sanırım uyumuşki farketmedi bizi,son anda uyanıp çekti kamyonu ama neredeyse biçip geçecekti bizi ben kendimden geçtim resmen,sakin olmaya çalışıyorum ama karnım taş gibi oldu oğlumda kastı kendini galiba ben korktukça,sonra eşim yavaşladı arkadan kamyonun gelmesini bekliyor adamı indirip dövecek öldürecek,ben bir taraftan yalvar yakar boşver tamam oldu biitti diye zor ikna ettim, kamyoncuda gelmedi zaten arkadan durdu sanırım, o da şok olmuştur haliyle,verilmiş sadakamız varmış mübarek gecede Allah yüzümüze baktı,sonra eve geldik ben ne namaz kılabildim ne Kuran okuyabildim öylece yattım Allahım affetsin geceyi hiç deeğerlendiremedim ama napim perişan olmuştum işte böyle olaylı bir gün geçirdim canlar Allah hepimizi özellikle evlatlarımızı her daim korusun
Oncelikle herkesin gecmis kandillerini kutluyorum daha onceki mesajlarimda kutlamayi unuttugumu farkettim. Ayrica dogum yapanlarada en kisa zamanda saglik mutluluk diliyorum minisleriyle. Allah hepsini huzurla mutlulukla buyutmeyi nasip etsin.
bana gelince bir hayal kirikligi daha yasadim. bu sabah doktor kontrolum vardi zaten son kontrolumdu doktorun ofisinde. birsuru soru sordum cevap alamadim. sonrada bebegin kilosunu sordum 4 veya 4 bucuk civarinda dedi. ultrason yok muayene yok nasil anladi onuda bilemedim. suyumu falan sordum zaten dogru duzgun bakmadi hersey iyi dedi. sonrada bu aksam carsambaya kadar tatile gidecegini eger haftasonu dogum baslarsa ortaginin dogumu yaptiracagini soylediki ben o adami pek sevmiyorum. cok moralim bozuldu acikcasi artik canim dogum yapmayi hic istemiyor. sporu bile biraktim sinirlerim bozuldu iyice. hic hevesim falan kalmadi. adamin parasinida odedigim icin baska yerede gidemiyorum boyle sap gibi kaldim ortada cok kotuyum. keske turkiyede olsaydim. bu ulkeden ve bu ulkenin doktorlarindan ne kadar nefret ettigimi bilemezsiniz. o kadar kotuyumki elim ayagim tutmuyor resmen. haftaya carsambaya kadar dogmazsa saat sabah 6 da direk hastaneye git orda dogumu baslatacaklar suni sanciyla dedi. hastanede benim icin ogun yatak bile yokmus sabah aramam gerekiyormus yatak varsa gidecekmisim. bu kadar sacma bisey duymadim hayatimda. muhtesem amerikanin muhtesem hastanesinde hastalarina vermeye yataklari yok. ustelik guya amerikadaki unlu ve zenginlerin yazliklarinin oldugu guya olaganustu bir sehirde yasiyorum. ve su halime bakin. Turkiyemin dogusunda bile bu kadar rezalet yoktur diye dusunuyorum.
ah ahhhhhhhhhAl bendende o kadar... Hazır çocuğa konacak doktorumdan doğumuma kadar karışıyor. O değil benim eşim 15 dakika ntsden çıkmamı bekliyor ya ona bile söyleniyor. bundan sonra her hafta böyle bekleyecek miyim of pof diyor. Normal doğumda nasıl bekleyecek görücez bakalım... Al sana normal doğum diyecem
ah ahhhhhhhhh
senin eşin yine seninle geliyormuş. benim eşim totosunu kaldırıp kontrollere bile gelmedi benimle. millet işten izin alıp gider benim eşim yattığı yerden kalkıp benimle gitmedi.
ha bir kere ikili teste bir de ben çok hasta olmuştum ozaman doktora beraber gittik.
doktora kaç kere gittim saymadım ama 2 kere olması bile benim zorumla oldu.
aynen bende öyleyim.geceleri gaz sancım oluyo ahanda bebek mi geliyo diyorum.tuvalete gidiyorum acaba nişanım mı gelmiş diye bakıp duruyorum.pisikopat oldum yaaaaa.doğsalarda normale dönsek artık.
canım yalnız deilsin
benm de eşim aynısını düşünüyoooo
o kadar ısrarcı ki hatta
ama kötü düşünmüyolar canım ya
bizim için o da
beni teşvik etmek için hatta sırf böle bi şansınız olduğu için bayanlara özeniyorum fln da diyo
hani böle yeni doğmuş gibi oluyoruz ya
ve o sancı esnasında bol bol dua edebiliyoruz ya
o kısmını düşünüyo ve çok şanslı olduğumuuzu düşünüyo
hayrlısı canım ya inş yapabilirz bi aksilik olmadan
kolaylıkla
geçmiş olsun.en korktuğum şeylerden biri doğum sonrası basur fistül gibi hastalıklar.neyse inşallah toparlanırsın tez zamanda.bebeğinde hayırlı uğurlu olsun...Arkadaşlar,
pazartesi gecesi saat sabahın 3üne kadar burda kimler doğurmuş kimler ne duurumda diye okuduktan sonra salı sabahı saat 5.30 sularında sancıyla uyanıp ayağı kalkmamla birlikte sularımın gelmesiyle tuvalete zor yetiştim :) altıma yapıorum zannettim çünkü zaten son haftalarda rahat idrar yapamıyordum oğlum tuhaf bi yere yerleşmişti.. ama hiç aşağıda flan da değildi .. son bir hafta on gündür ara ara hafif sancılar yokluyordu o kadar... noluyoruz dedim dönüp yattım ama yine sancı oldu hafif ve yine kalktım yine sular akmaya başladı bu tam üç kez olduuu Allahtan eşim evdeydi daha bu gün işe gitme bende bi şeyler oluyor dedim :) hemen çantayı alıp hast. neye gittik ve doğum hanede 3cm suyun gelmiş salamayız dediler normalde kızımda sancımı hep son ana kadar evde çektiğim için yine ole olur sanıyodum....
neyse dr.mu aradılar serum bağlandı o aradasancılarım ve suyum da devam ettii suni sancı verildi ve saat tam olarak 7de gittiğim doğumhanede saat tam 10.45 de oğlumu kucağıma almış olarak mutluluktan ölüyordum :)
şu anda sıkıntım çok hemoreidlerim çok feci şişti dikişim de var oturamıyorum o kadar
hepinize Rabbim kola doğumlar versin
kısa sürede kolayca doğurun inşallah
Rabbim oyalamasınnnn
sevgiyle :)
gözünaydın.bebeğine sağ sağlim kavuşmuşsun sonuçta.lohusalıkta zorlamış seni ama bunlar geçici süreçler.sen kızına kızında sana alıştıktan sonra herşey yoluna giirer en kısa zamanda.1 haziran 2013 cumartesi
09:00
38 + 3
epidural sezeryan
3550 gram 51,5 cm
arkadaşlar,
bunları yazıp yazmamayı çok düşündüm ama sonu güzel bittiği için olur da benden sonra biriniz yaşarsanız veya çevrenizde yaşayanınız olursa kendini yalnız hissetmesin diye yazıyorum. bu benim çok keyifli doğum ve sonrasındaki depresyonumun hikayesidir.
sara hastalığım sebebiyle son kontrolde nörologum normal doğuma izin vermediği için sezeryan günü aldık. hem benim hem de eşimin doğum tarihi 1 hazirandır. kızımız da madem ki sezeryanla geliyor 1 haziranda gelsin dedik.
bir gün öncesi yani cuma gecesi kötüydüm. sürekli ağlıyordum. bu kızımın karnımda son gecesi, yarın nolcak falan diye sürekli gözyaşı döktüm. sabah 6:30da hastanede olucaz diyerek yattık. sabah 04:50de fotografçımızın telefonuyla uyandık. kendisi anadolu yakasından avrupa yakasına köprü üzerindeki yürüyüş sebebiyle gelemiyordu. ekipten yeni biri ayarlandı onu organize ettik, giyindim çıktık. yatış işlemlerim hemen yapıldı. odam güzeldi. bir sürü hemşire gelip ölçümlerii yaptı. anestezi uzmanı geldi. herşey uygundu. nts bağlandı. heyecanlıydım ama keyfim yerindeydi. hatta doktoruma whatsapptan şebeklik yaptım hadi birazdan doğuma giriyoruz birlikte falan diyerek :)) beni aldılar, ameliyathanenin kapısında eşim ve fotografçı ayrıldı. onları hazırlayacaklarmış. beni yatırdılar. epiduralim yapıldı. ayaklarım hemen ağırlaştı zaten. sonra dediler ki şimdi sondanızı takıcaz, acı hissetmeyeceksiniz ama dokunduğumuzu farkedeceksiniz. biranda panik oldum ameliyat sırasında da mı aynı şey olacaktı... gözümün önünde yeşil bir örtü içerde bir sürü insan hepsi bişey yapıyor... kimseyi tanımıyorum. doktorum ya da eşim gelsin diye dua ediyorum. sonra doktorum geldi neyse... son anda da eşimi aldılar. 5 dk sonra falan bebeğimin sesini duydum hemen yanımdaki bir masada ilk kontrolü yapıldı. ben eşime git bak iyi mi diyorum. doktora sesleniyorum iyi mi diye. sesleniyorum diyorum çünkü zaten müzik çalan ameliyathane içinde sesim zor çıkıyor :))) herşey yolundaydı allahıma şükür. çişini bile yaptı kızım hemen :) yanıma getirdiler prensesimi, kokladım doya doya... sonra kızımı dışarı aldılar eşime de dedim hemen git peşlerinden. ben kaldım içerde. dikme işlemi başladı. doktorumla şakalaşıyorum içimde bişey unutmuyorsun di mi iyice bak falan diye :))) sonra beni dışarı aldılar.ameliyathane kapısında beni bekliyor herkes. fotolar videolar. kızımla ilk buluşma, ilk emzirme... 2 gece kaldık hastanede, ağrı kesiciler falan hiçbişey anlamıyorsun. ziyaretçiler, lohusa şerbetleri fotolar falan derken 2 gün sonunda eve döndük. veeee bunalımım burda başladı. durum sanırım yapımla ilgili. herşey benim kontrolümde olsun herşeye hakim olayım isterim hep. ama bu durumda mümkün değildi. ağrılarım çok oldu. herkesin sezeryan hikayesi ayrıdır derler ya ben iyi değildim arkadaşlar. oturamıyorum otursam kalkamıyorum. evde bir sürü insan. ziyarete geliyorlar güya. ev benim evim olmaktan çıktı, düzenim alt üst oldu. herkes bişey söylüyor... prensesimde sarılık çıktı. sürekli uyumaya başladı bu yüzden. sarılık geçsin diye emzir diyorlar, emzirmek için uyandırmam gerek. göbeğim kabus durumda. çatlaklarım, dikiş yerim, sanki 6 aylık hamileyim hala. bu bebeğe bakamıcam ben diye sürekli ağlıyorum.annem bi türlü, eşimin ailesi başka türlü... allahım ölücem ben diye ağladım 6 gün boyunca. resmen dibe vurdum. ben ki hiç böyle bi insan değilimdir. ama yapcak bişey yok itiraf ediyorum idare edemedim, yönetemedim, beceremedim. sonra dün eşimle bi konuşma yaptık uzunca bayağı. toparlanmam gerektiğine karar verdim. sadece bebeğe odaklanmamı, diğer şeyleri en azından bir süre kontrol etmeye çalışmaktan vazgeçmemi ve sürekli dua etmemi öğütledi. bugün beni biraz dışarı çıkardı, sahile indik marketten alışveriş yaptık. 6 günlük çok mutsuzum ve ölmek üzereyim ağlamalarımdan sonra bugün ilk defa sanırım yaşayabilirim dedim. böyle gel gitlerle 40 gün geçecekmiş. lohusalığın dibini yaşıyorum resmen. ama korkmayın geçiyor :))) yani en azından azalıyor. zaten herkesin başına geçecek diye bişey yok. bunca insan doğum yaptı topikte benim gibi sürünen yok herhalde. umarım kimse de olmaz ama olur da yaşayan olursa eşimin öğütlerine kulak verin derim :)))
herkese sevgiler....
canim benimya hadi hayirlisi senin dogum baslamis sanki insallah hastaneye gitmisindir dogum baslamistir hatta bebegini kucagina almisindir insallah. :)) rabbim kolay dogum nasip eder insallah. canim durumundan bizleir haberdar et :))Kızlar sıddetlı bı bel agrısıyla uyandım yaklasık bır saat oldu hıc gecmıyor kasıklarıma da vuruyor agrısı ve arada cok sıddetlenıyor :26: gecer dıye beklıyorum suan ne yapmalıyım bılmıyorum :26: ıns bugun dogmaz oglum annem yarın gelcek dua edın bıze kızlar
canim senin suyun geliyor sanki nisan yapiskan yogun bir akinti seklnde geliyor bende ilk olarak toplu oigne ucu kadar pembe akinti seklinde gelmisti daha sonra bu yogunlasarak gelmeye devam ettii sende sanirim bu saatlere doktordasindir hadi bakalim hayirli haberlerinle beklyorz :))ay kızlar nişanım geldi galiba ama emin değilim ya üf
wc ye diye kalktım demin
kalkarken içimden bir şeyler aktı sanki akıntı gibi tutamadım
direk gidip klozete oturdum bir şeyler geliyor oramdan ama tutamıyorum böyle akıyor kendiliğinden
suyum mu acaba dedim korktum hala da bilmiyorum su muydu neydi
neyse tuvaletimi yaptım hemen peşinden tekrar bir şeyler aktı tutamadım yine
o ara da göremiyorum ki akan şeyi göbeğimden
neyse kalktım bir baktım idrarım pespembe görünüyor
ay korkuyorum kanama filan değildir inşallah
ama öyle olsa peçeteye gelirdi biraz yok kan filan
sadece akıntı gibi bir şeyler geldi benden tuvaletimi yapmadan hemen önce
sonrasında idrarım pespembe görünüyordu
nişanımdır herhalde gelen diyorum
ama o ara suyum da geldiyse diye korkuyorum
hoş devamı gelmedi şu an bir ley yok onun için kaldırmadım kocamı
bugün 3 te zaten kontrolüm var söylerim doktora
öyle pek sancım da yok zaten hafif hafif var sadece
ay ama bu bile gece gece heyecanlandırdı beni
Kızlar doğum yapanlar yada fikri olanlar benim dün 2 cm açıklığım vardı nişanda yavaştan geldi sizce ne zaman a doğururum yaa.
günaydın kızlarrr sonunda geldimm 06-06 da sabah 9.40 da kızım 3.100 gr 50 cm olarak dünyaya geldii doğum hikayemi uzun uzun daha sonra yazarımm tam bir komediydi yanii dün akşam çıktıkk hastanden bebeğim iyi ismi derin oluyoo kızlarr bu arada ufak tefek problemler varr ama sorun değil dedi doktorr en çokta işitme testinin ilkinden geçemedikk kulaklarında pislik var çoğu cocuk ilkinde kalır korkma dedi inşallah öledir bu arada bana dua eden etmeyen bütün arkadaşlarr çok teşekkürederimm darısı sizlere inşallah....
bu arada benden sonraa doğum yapan arkadaşlarıda tebrik ediyorumm...
Benimki nişanmış sanırım resmen sümüksüydü dedikleri gibi anlaşılıyordu zaten
Rengi de pembeydi yuvarlak şeklinde baya da vardı
Misafir vardı onlar gitti süpürge yaptım yaparken adetim gelmiş gibi hissettim zaten baktım oymuş
sancı yok ama kasılmalar var ne zaman gelir nasıl olur bilmiyorum
Bilinmezi bekliyorum:)
Bizde geldik..
05.06 doğum tarihimiz, 10.20 doğum saatimiz..
3700 gram 50 cm dünyaya geldi Hamza'm..
Doğum hikayesi yazıcam ama atraksiyon yok..
oğluş çok ağlıor, süt sanırım yetmior, sinir yapıor o zamanda...
ilgileenmekten giremedim hiç, herkese selam olsun..
iyi dilekleriniz
hemde ne taş kaya oturdu valla.insan bilmediği bişeyden daha çok korkuyor.ikinci olsa başıma geleceklerden haberdar olacağım için böyle olmam herhalde:)
kızlar ben cam biberonu kaynatacağım ama annemle tartışıyoruz. o diyor ki kaynar suya atarsajk çatlar
ben de sıcak su da bekletir öyle atarız çatlamaz diyorum. ne yapayım acil cevap
kızlar sabah kalktım wcde kahverengi akıntım oldu. kırmızı kan gibi değildi. doktora gittim kendi doktorum değildi. oda çok yorum yapmadı. nişan olabailr dedi. öylesine gelen bişeyde olabilir dedi. rahim yumuşamaya başlamış 1 parmakda acıklık var dedi. sizce nezaman doğuurum yaa. gelen nişanmıydı acaba ??
tatlişkoo bende yozgatın bi ilçesindeyim kayseriye yakınız kayseride nevşehire tabi
bizede gel teteee beklerizz vallaa
ayyy yazzını okurken içimden birsürü saydırdım bi dünya günaha girdim ayol
senin bebiş tazecik hem yanına giderken götürmeyecem diyosun, hemde nasıl oluyoda 5 hafta sende kalıyo
k. valideye bişi demiyorum allah sağlık versin kimseleri böyle ele ayağa düşürmesin18:
görümceler ayıp etmiş sen o kadar yıl sonra gidiyosun senimi beklemişler
senin küçük yavruların var hangi birine bakasın??
bence sen kocişi tehtid et öyle olursa ben hiç gelmeyeyim daha iyii..... de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?