2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ayyy masallahhh canimm bu nekadar tatlii yaa hemde 1 dk lik olmasina ragmen cok seker annesi rabbim nazarlardan korusun hepimizin bebegini insallah ya bunlar hep bribirlerine benziyor yoksa banami öyle geyiorr:44::44:

cok tsk ederim canim evap yazdigin icin kirkinda yemek isi bana göre degilmis zaten kime yemek vercem konu komsumu var dogru duzgun aman bosver onu hic verenide duymadim zaten nasilsa bebegi görmeye gelcekler haberli gelirler talila pasta börek cörek hazirlar iste o da kirk yemegi olsun bari:26:tmm bizde tesbihi okuyalim bizde yikanalalim ailece boy sirasioan göreooooo iyimis benim sutum o hald ebirde 1 saat önce kizim emmisti.canim mama olayi benide dusundurdu bende kizima bir isim vardi birgun onun icin mama almistim evde annem versin diye sonra kizim doymuyor diye vermeye basladim arada 2 ay gecmeden sutum azaldi ve kizim emmeyi biraktii canim sende dikkat et oglusun birakmasin emmeyi ( benim sagma pompasi aldiigmi duyunca annem hihh dedi buda birakacak alisacak biberona dedi hemen kizdii bana:26:ay anne bn sadece gece yada sabahlari vercem o saate sutum olmuyor birsey yemedigim icin dedim :)) yinede ikna olmadi

masallahh canim hadi gözun aydin allah anali babali buyutsun yavrunu cok gecmis olsunn :)))
canimya hayirislis i olsun bende sancin geldide gittin sanmistim suni sanciyi denemeyin ya sancilariniz olmadann acemiperide ayni seyi yapmiss sonuc sezeryan . saglik olsun canim kafana takma o gunu gelince elbette dogacak birazcik sabirr canimm :))

Canlar dışardaym
hemen haber vereym dedim geçmişi okumadım
Oğlumuz geldi çok şükür 3570 gr 53cm
saat 16 da çok çok şükür
dua etmeye devam hepimize olsun darısı inş
oyyy masallahhhh bebeginin kilousu ve boyu cok iyi acemiperi tebrik ediyorum allah anali babali buytsun insallah sonudna kavustun evladinaa rabbim ayirmasin sizleir bir daha :)))

canim benim kzinda 4 gun sonra dustu erken sayilmiyor ebe demisti zaten 3 gun hastaneden cikarken yarin sanmiyorum ama öbursugun duser demistim bizimki birgun evvel dustu :)) sonra göbeginde siyah birsy belirdi bir kac gun sonraa oda 3 -4 gun sonra bayo yaparken dustü :))

Cok gecmis olsun canim hadi gözun aydin allah anali babali buytsun insallahh ultrasyon sasirmis yani sizin ölcumlerii ama yinde bebisin masallahi varr allah nazarlardan korusun insallah :)))

Kızlar sıddetlı bı bel agrısıyla uyandım yaklasık bır saat oldu hıc gecmıyor kasıklarıma da vuruyor agrısı ve arada cok sıddetlenıyor :26: gecer dıye beklıyorum suan ne yapmalıyım bılmıyorum :26: ıns bugun dogmaz oglum annem yarın gelcek dua edın bıze kızlar

Eğer iki saatte geçmezse hastaneye git bana doğumun başlamış gibi geldi.

ay kızlar nişanım geldi galiba ama emin değilim ya üf
wc ye diye kalktım demin
kalkarken içimden bir şeyler aktı sanki akıntı gibi tutamadım
direk gidip klozete oturdum bir şeyler geliyor oramdan ama tutamıyorum böyle akıyor kendiliğinden
suyum mu acaba dedim korktum hala da bilmiyorum su muydu neydi
neyse tuvaletimi yaptım hemen peşinden tekrar bir şeyler aktı tutamadım yine
o ara da göremiyorum ki akan şeyi göbeğimden
neyse kalktım bir baktım idrarım pespembe görünüyor
ay korkuyorum kanama filan değildir inşallah
ama öyle olsa peçeteye gelirdi biraz yok kan filan
sadece akıntı gibi bir şeyler geldi benden tuvaletimi yapmadan hemen önce
sonrasında idrarım pespembe görünüyordu
nişanımdır herhalde gelen diyorum
ama o ara suyum da geldiyse diye korkuyorum
hoş devamı gelmedi şu an bir ley yok onun için kaldırmadım kocamı
bugün 3 te zaten kontrolüm var söylerim doktora
öyle pek sancım da yok zaten hafif hafif var sadece
ay ama bu bile gece gece heyecanlandırdı beni

Tatlım Allah a şükür sağlığı yerinde nts de sancı çıktı60-65 civarı o yüzden çatı yaptı incelme başlamış ve 2 cm açıklık yani doğumum başlamış gelişimî tamam olduğu için durdurmadı zate.evde git yat bikaç güne görüşcez dedi.kanamayı sordum ama toplu iğne başı kafardı ve kahverengiydi ama şuana çok az az nişan olduğu belli artık.böyle açıkça yazıyorum ama hafif katı pembeye dönük.yani canım ben doğuruyorum sanırım böyle yavaşıda panik olmamak adına iyi gibi geliyor ama heyecanımı anlatamam.hareketlerini takip etmekten uyuyamıyorum şuan.

Canım şuan benimde nişanım geliyor ama hafif sancım var sende daha önce yazdın hafif pembemsi diye nişan bence ama korkma nasılsa kontrolün varmış.hakkımızda hayırlısı cnm.

Kızlar doğum yapanlar yada fikri olanlar benim dün 2 cm açıklığım vardı nişanda yavaştan geldi sizce ne zaman a doğururum yaa.

Canım şuan benimde nişanım geliyor ama hafif sancım var sende daha önce yazdın hafif pembemsi diye nişan bence ama korkma nasılsa kontrolün varmış.hakkımızda hayırlısı cnm.

nişan olduğundan emin olsam içim rahat edecek canım da emin olamıyorum
çünkü çişimi yapmadan önce ve sonra şırıl şırıl bir şey aktı anlayamadım akıntı mı su mu
tutmaya çalıştım tutamadım da
biraz önce duş alırken yine tutamadım az bir şey su geldi
ama işte suyum gelse şaldır şuldur akmaz mı
bu az az geliyor sanki ve kokusuz
idrar olmadığı kesin yani
rengi de çok çok açık pembemsi gibi
üf ya çok tedirgin oldum inşallah suyum değildir gelen
saat biraz geçsin doktoru arayıp söylicem
randevum 3 buçukta
o saate kadar bekliyim mi yoksa gideyim mi diye sorucam bakalım ne dicek

senin nişanın nasıldı canım ya çişini yapıyormuşsun da tutamıyormuşsun hissi oldu mu sende ?
benim de şu an kasıklarım çok hafif ağrıyor ama aman aman bir şey değil yani

Suyun gelirse az az da gelebilir illaki birden hepsi gelecek değil yani.benim nişanım şuan bel ağrısı ve regl ağrısı gibi geliyor.

Suyun geliyor bence

Ya banane benimkide gelsin, masallah Ali Barlas a saglikli,uzun,mutlu bir omru olsun gozunuz aydin.

günaydın kızlarrr sonunda geldimm 06-06 da sabah 9.40 da kızım 3.100 gr 50 cm olarak dünyaya geldii doğum hikayemi uzun uzun daha sonra yazarımm tam bir komediydi yanii dün akşam çıktıkk hastanden bebeğim iyi ismi derin oluyoo kızlarr bu arada ufak tefek problemler varr ama sorun değil dedi doktorr en çokta işitme testinin ilkinden geçemedikk kulaklarında pislik var çoğu cocuk ilkinde kalır korkma dedi inşallah öledir bu arada bana dua eden etmeyen bütün arkadaşlarr çok teşekkürederimm darısı sizlere inşallah....
bu arada benden sonraa doğum yapan arkadaşlarıda tebrik ediyorumm...

ayyy hadi hayırlısı böyle haberleri duyunca ben bile heyecanlanıyorum sizi düşünemiyorum bile

Benimki nişanmış sanırım resmen sümüksüydü dedikleri gibi anlaşılıyordu zaten
Rengi de pembeydi yuvarlak şeklinde baya da vardı
Misafir vardı onlar gitti süpürge yaptım yaparken adetim gelmiş gibi hissettim zaten baktım oymuş
sancı yok ama kasılmalar var ne zaman gelir nasıl olur bilmiyorum
Bilinmezi bekliyorum:)

Eğer iki saatte geçmezse hastaneye git bana doğumun başlamış gibi geldi.

Yaklasık dort saat hıc kesılmeden devam ettı ama sonradan uyuyakalmısım suan hafıflemıs ınceden bır sızı var belımde ve arada karnımda..sıddetını arttırırsa doktorumu arycam ona gore bır yol cızcez artık

Herkeste bır atraksıyon var:) bende de nısan vs yok gecenın bı yarısı sıddetle baslayan ve ancak su saatlerde hafıfleyen bel ve kasıkta sancı var nedır neye alamettır merakla beklıyorum

Bizde geldik..
05.06 doğum tarihimiz, 10.20 doğum saatimiz..
3700 gram 50 cm dünyaya geldi Hamza'm..

Doğum hikayesi yazıcam ama atraksiyon yok..
oğluş çok ağlıor, süt sanırım yetmior, sinir yapıor o zamanda...
ilgileenmekten giremedim hiç, herkese selam olsun..
iyi dilekleriniz

Canım senin suyun gelmiş
Haberlerii bekliyoruz hadi bakalım

canım hayırlı ömürlü olsun Allah analı babalı büyütsün inşallahh

günaydın kızlarr, nişanı gelenleri tebrik ediyorum inşallah en kısa zamanda bir avazda doğurursunz,benimde sabah uyandığımda ilk defa çook kuvvetli sancım oldu adet ağrısı gibi belim bacaklarım kopuyo sandım ama 5 dk sonra geçti,şimdide bacaklarımda sürekli bir ağrı var ama çok hafif,ben doğurmam heralde henüz amannn oğlum beklesin bir hafta daha, anneannesi gelecek haftaya pazar beklesin anneannesini

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…