ayyy masallahhh canimm bu nekadar tatlii yaa hemde 1 dk lik olmasina ragmen cok seker annesi rabbim nazarlardan korusun hepimizin bebegini insallah ya bunlar hep bribirlerine benziyorKızlar hepiciğinize selamlar.
Göğüsleri yara olan annişler. Benim göğüslerim 4. günümde felaket haldelerdi. Artık kanamaya başlamışlardı. O emerken ben ağlıyordum. Mama vericem ölüyorum emziremem demeye başlamıştım ki aventin meme ucu koruyucusuyla tanıştırdı arkadaşım beni.
10 gündür onunla emziriyorum ve ona rağmen hala iyileşmedi yaralarım. Hiçbir krem fayda etmedi bana.Bununla hem benim canım acımıyor hemde oğlum kolaycacık tutuyor sinirlenmiyor memeyi.
Gelmişken birde doğalı daha 1 dk olmuşken ki halimizi ekleyelim size.
Eki Görüntüle 730046 +++ Eki Görüntüle 730047
cok tsk ederim canim evap yazdigin icin kirkinda yemek isi bana göre degilmiscanım evde olan bebege bakan dokunan herkesin yıkanması lazımmış, niye diye sorma bende bilmiyorum,
zaten eşim işten geldi hadi banyoya dediklerinde baya bir şaşırdı dalga geçtiii
canım tesbihe ihlas, ayetel kürsü, felak nas okumuşlar.. canım dolaptaki tüm kıyafetleri eşyaları yıkanmadı tabiki
nevresimleri, o an üzerindekiler, uyku tulumu yani o an kullandıkları, bu şekilde hastalık nazar her türlü kötülük yıkanıp temizlenecekmiş
canım 40 ındada sadece kuran okunup yemek veriliyormuş
ben boş biberonu o an panik yaptıgım için verdim agzına, ilkez taksiye bir bebekle bindim ve aglayınca ne yapacagımı şaşırdım
çünkü o an tek susacagı şey mememi agzına tıkamak olacaktı, e elin adamının yanında da emziremezdim
evet canım ben sütümü sagıyorum, tek seferde 60 cc x 3 = 180 cc süt sağıyorum, daha fazla sagsam çıkar mı bilmiyorum :26: denemedim çünkü,
hemşire bana bir kerede 60 cc versen yeter fazla fazla doyar demişti,
2 saat arayla veriyorum 6 saat yetiyor yani,
geceleride 2 biberon mama veriyorum, onuda doktor vermemi istedi sarılıkdan dolayı
bence senin manuel pompayla sagdıgın süt oldukça iyi 100 cc
benim gögsülerimde bazen sünger gibi bomboş oluyor, herzaman dolu olmuyor, sonuçta sürekli bir sirkülasyon var,
baktım doymuyor veriyorum mamayı mecburen aç kalmasından iyidir
masallahh canim hadi gözun aydin allah anali babali buyutsun yavrunu cok gecmis olsunn :)))kızım 39+2 de 5 haziran saat 21:00 de genel anestezi sezaryan ile dünyaa geldi çok şükür.. 3000 gr 47 cm de boyumuz var. :)
doğum hikayemi sonra yazacağım inş. hanımlar.. geçmişi de okuyamadım.. gelen tüm bebeklerimizin annelerini tebrik ediyorum..
canimya hayirislis i olsun bende sancin geldide gittin sanmistimKızlarrrrr ben yine doğuramadım. Doktor Nst sonuçlarımıza baktı suyumuza baktı ve rahim olgunlaşmamış dedi. Suni sancı versemde olmayacak haftaya pazartesi gel dedi
Ben ne zaman doğuracağım ya. Nst sıra beklediğim yanımdaki bayanı doğuma aldılar bek bakakaldımhemde 38 haftalıktı bizim sıpa gelmiyor
oyyy masallahhhh bebeginin kilousu ve boyu cok iyi acemiperi tebrik ediyorum allah anali babali buytsun insallah sonudna kavustun evladinaa rabbim ayirmasin sizleir bir daha :)))Canlar dışardaym
hemen haber vereym dedim geçmişi okumadım
Oğlumuz geldi çok şükür 3570 gr 53cm
saat 16 da çok çok şükür
dua etmeye devam hepimize olsun darısı inş
canim benim kzinda 4 gun sonra dustu erken sayilmiyor ebe demisti zaten 3 gun hastaneden cikarken yarin sanmiyorum ama öbursugun duser demistim bizimki birgun evvel dustu :)) sonra göbeginde siyah birsy belirdi bir kac gun sonraa oda 3 -4 gun sonra bayo yaparken dustü :))kızlar göbegimiz düştü bebişimin bugün 3.günü ve göbegimiz düşmüş baktım bezi degiştiriken içine kaçmış
çok erken degilmi ya kafama takıldı büyük oglumunki 10.günde düşmüştü bu 3.günde
iyi geceler kızlar 1 haziran saat 15:18 de oğluşum Ali Barlas'ı kucağıma aldım o gün bugündür siteye giremedim gazı bezi emmesi derken bir hafta geçmiş doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum bekleyen anneler darısı başınıza oğlum 3,5 kilo 50 cm doğduultrason ölçümleri 4 kilo 54 cm di bakmaya doyamadığım cennet kokulu meleğim beni bekliyor hepinizi öpüyorum
Cok gecmis olsun canim hadi gözun aydin allah anali babali buytsun insallahh ultrasyon sasirmis yani sizin ölcumlerii ama yinde bebisin masallahi varr allah nazarlardan korusun insallah :)))