- 8 Şubat 2013
- 2.117
- 4.174
- 133
- 36
canım hayırlı olsunnBizde geldik..
05.06 doğum tarihimiz, 10.20 doğum saatimiz..
3700 gram 50 cm dünyaya geldi Hamza'm..
Doğum hikayesi yazıcam ama atraksiyon yok..
oğluş çok ağlıor, süt sanırım yetmior, sinir yapıor o zamanda...
ilgileenmekten giremedim hiç, herkese selam olsun..
iyi dilekleriniz
Ben de sizin doğum haberlerinizi okudukça daha fazla heyecanlanıyorum. Sürekli kendimi dinliyorum. parmağım acısa ahanda doğuruyorum diyorum. Kafayı yedim...
aynen bende öyleyim.geceleri gaz sancım oluyo ahanda bebek mi geliyo diyorum.tuvalete gidiyorum acaba nişanım mı gelmiş diye bakıp duruyorum.pisikopat oldum yaaaaa.doğsalarda normale dönsek artık.
daha geçen hafta bizde girdik dopler ultrasona. sağdan ve soldan bebeğe giden damarlara, bide beynine kan veren damara bakıyorlarmış.beyne giden en önemlisi tabi.bizde sol tarafta sıkıntı çıktı ama dr um önemsemedi.bu dopler 10 günlük iyilik halini gösterirmiş o yüzden 1 hafta-10 gün sonra tekrar gricez bakalım tabi o zamana kadar doğurmazsam :) benimde gebelik şekeri var ondan dolayı dr um bebişin kilosunun fazla olması gerektiğini düşünüyordu ondan dopler istedi. Ama bizde plasenta yaşlanması çıktı.Oda bu haftamda önemli değilmiş.Biz şimdi doğumu bekliyoruz işte en geç 3-5 güne gelir diyor dr um...
canım ben yaşadım benimkide almamıştı gelişimi baya bi geride kalmıştı dr böyle giderse alırım dedi sonra doplerle kan akışına baktı normal çıktı bekleyelim dedi suyumda iyi olunca sonraları aldı bende çok et süt tükettim belki faydası olmuştur
peki canım senin bebek kaçıncı haftada toparladı ben şimdi 36da gittim benim vaktim kalamadıki daha ne kadar alabilirki artık
iyi geceler kızlar 1 haziran saat 15:18 de oğluşum Ali Barlas'ı kucağıma aldım o gün bugündür siteye giremedim gazı bezi emmesi derken bir hafta geçmiş doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum bekleyen anneler darısı başınıza oğlum 3,5 kilo 50 cm doğduultrason ölçümleri 4 kilo 54 cm di bakmaya doyamadığım cennet kokulu meleğim beni bekliyor hepinizi öpüyorum
günaydın kızlarrr sonunda geldimm 06-06 da sabah 9.40 da kızım 3.100 gr 50 cm olarak dünyaya geldii doğum hikayemi uzun uzun daha sonra yazarımm tam bir komediydi yanii dün akşam çıktıkk hastanden bebeğim iyi ismi derin oluyoo kızlarr bu arada ufak tefek problemler varr ama sorun değil dedi doktorr en çokta işitme testinin ilkinden geçemedikk kulaklarında pislik var çoğu cocuk ilkinde kalır korkma dedi inşallah öledir bu arada bana dua eden etmeyen bütün arkadaşlarr çok teşekkürederimm darısı sizlere inşallah....
bu arada benden sonraa doğum yapan arkadaşlarıda tebrik ediyorumm...
peki canım senin bebek kaçıncı haftada toparladı ben şimdi 36da gittim benim vaktim kalamadıki daha ne kadar alabilirki artık
Canım senin suyun gelmişay kızlar nişanım geldi galiba ama emin değilim ya üf
wc ye diye kalktım demin
kalkarken içimden bir şeyler aktı sanki akıntı gibi tutamadım
direk gidip klozete oturdum bir şeyler geliyor oramdan ama tutamıyorum böyle akıyor kendiliğinden
suyum mu acaba dedim korktum hala da bilmiyorum su muydu neydi
neyse tuvaletimi yaptım hemen peşinden tekrar bir şeyler aktı tutamadım yine
o ara da göremiyorum ki akan şeyi göbeğimden
neyse kalktım bir baktım idrarım pespembe görünüyor
ay korkuyorum kanama filan değildir inşallah
ama öyle olsa peçeteye gelirdi biraz yok kan filan
sadece akıntı gibi bir şeyler geldi benden tuvaletimi yapmadan hemen önce
sonrasında idrarım pespembe görünüyordu
nişanımdır herhalde gelen diyorum
ama o ara suyum da geldiyse diye korkuyorum
hoş devamı gelmedi şu an bir ley yok onun için kaldırmadım kocamı
bugün 3 te zaten kontrolüm var söylerim doktora
öyle pek sancım da yok zaten hafif hafif var sadece
ay ama bu bile gece gece heyecanlandırdı beni
Canım tebrik ederim gözün aydın olsungünaydın kızlarrr sonunda geldimm 06-06 da sabah 9.40 da kızım 3.100 gr 50 cm olarak dünyaya geldii doğum hikayemi uzun uzun daha sonra yazarımm tam bir komediydi yanii dün akşam çıktıkk hastanden bebeğim iyi ismi derin oluyoo kızlarr bu arada ufak tefek problemler varr ama sorun değil dedi doktorr en çokta işitme testinin ilkinden geçemedikk kulaklarında pislik var çoğu cocuk ilkinde kalır korkma dedi inşallah öledir bu arada bana dua eden etmeyen bütün arkadaşlarr çok teşekkürederimm darısı sizlere inşallah....
bu arada benden sonraa doğum yapan arkadaşlarıda tebrik ediyorumm...
günaydın kızlar...
allah hayırlara getirsin içim öyle bir sıkılıyor ki taş olsam çatlardım herhalde.acayip bir ağlıyasım var kalbimde çarpıntı var.artık biran önce geçse şu zamanda ne olacaksa olsa.gün yaklaştıkça doğum korkusu,sürekli bana bağımlı bir bebek düşüncesi resmen çarpıntı yapıyor galiba bende.bu arada bugün doktorumun düğünü var:)inşallah doğurmam.sonrada balayına gidicek ama ne zaman bilmem.çarşamba randevum var.3 günlüğüne çıkıcam demişti şehir dışına.bakalım bunca yıllık doktorum evlenmek için benim doğumumu bulmamıştır inşallah:)
Yok canım enfeksiyon olabilir bence hemen idrar tahlili yaptırKizlar su an idrarim cok yaniyor hafiftende karnim agriyor kirka girdik oglumla dogum belirtsi olabilir mi sizce
Ay bi doğurabilirsekdemek ki cesaretlisin.tabi doğumun kolay ama eşinin bayılması, çocuğun kordonunu kesip bağlamak hiç bana göre değil:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?