2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
canım hayırlı olsunn maşallah kilosu boyu çok iyii,benim cılızım henüz 2750 gr ve 37. haftadayız, inşallah 3 kiloyu geçer doğana kadar

Ben de sizin doğum haberlerinizi okudukça daha fazla heyecanlanıyorum. Sürekli kendimi dinliyorum. parmağım acısa ahanda doğuruyorum diyorum. Kafayı yedim...

günaydın kızlarrr doğum yapa herkesi tebrik ediyorumm allah analı babalı büyütsünn şuan sancı çeken ve doğum masasında olanlarada allah yardım etsin bi avazda kurtarırsınz inşallahh.benim oğlum hala gelmediii yerinden memnun anlaşılan bugün 40+4 oldukk ne sancı ne bişey varr bekliyoz.dün kontrol vardı dr herşey normal bikaç gün daha bekleyelim açılma olursa suni sancı veririz dedii sonrada bebeğin kilosuda artıyo sezaryanda olabilir dedii çok korktumm en korktuğum şey sezeryandı başıma gelecek diye korkuyom şimdii..ama sancı gelmezse suni sancı verme olasılığı da var salı günü 41 hafta olcaz bakalım durum ne olcak allah herkese hayırlı sağlıklı kolay doğumlar nasip etsinnnn KIZIM HERGÜN SORUYO ARTIK NEDEN GELMİYO KARDEŞİM ANNE DİYEE ODA ÇOK SIKILDI ARTIK KOLAYMI ANNESİYLE DOLU DOLU 9 AY YAŞADI AĞRISIYLA BULANTISIYLA STRESİYLEE

Ben de sizin doğum haberlerinizi okudukça daha fazla heyecanlanıyorum. Sürekli kendimi dinliyorum. parmağım acısa ahanda doğuruyorum diyorum. Kafayı yedim...

aynen bende öyleyim.geceleri gaz sancım oluyo ahanda bebek mi geliyo diyorum.tuvalete gidiyorum acaba nişanım mı gelmiş diye bakıp duruyorum.pisikopat oldum yaaaaa.doğsalarda normale dönsek artık.

ayyy kızlar şimdi annemle konuştum haftaya pazar gelecekti ama haftaya çarşamba geliyormuş, salı binecek çarşamba burda Allahın izniyle çok sıkılmıştım artık hergün yanlız oturmaktan,en azından annemle otururum artık en az bir ay yanımda,oğluşum artık çarşamba günü bile gelebilir, hatta gelsin gelsin

sağol canım anladım benim de bebeişim kilo alımı iyice durdu o yüzden bakacak tam durrusa arık alacak galiba daha 2100gr

peki canım senin bebek kaçıncı haftada toparladı ben şimdi 36da gittim benim vaktim kalamadıki daha ne kadar alabilirki artık

seninle doğum tarihlerimiz aynı sayılır bende bi gün öncesinde 31inde doğum yaptım

Canım gözünuzaydin, masaallah kızına
Allah analı babalı büyütsun..
İsmide cok güzel olmuş fıstığın
Seninde rahatın yerinde umarımm

kızlar bebekleriniz hayırlı lsun.allah sağlıklı mutlu uzun ömürler nasip etsin inşallah.

doğum yapan bütün anneleri kutluyorum.bebişleriyle bir ömür boyu mutluluklar.allah bebişlerine uzun ömürler versin maşallah hepsine.artık bende bebeğimi kucağımda istiyorum.çok merak ediyorum bebeğim nasıl,kime benziyo diye.biran önce kucağıma almak için sabırsızlanıyorum.

kızlar günaydın benim bugün 40 haftam bitti ama ne sancı ne bir belirti var iyice heyecan bastı neden gelmiyor bu bebiş yaa

günaydın kızlar...
allah hayırlara getirsin içim öyle bir sıkılıyor ki taş olsam çatlardım herhalde.acayip bir ağlıyasım var kalbimde çarpıntı var.artık biran önce geçse şu zamanda ne olacaksa olsa.gün yaklaştıkça doğum korkusu,sürekli bana bağımlı bir bebek düşüncesi resmen çarpıntı yapıyor galiba bende.bu arada bugün doktorumun düğünü var:)inşallah doğurmam.sonrada balayına gidicek ama ne zaman bilmem.çarşamba randevum var.3 günlüğüne çıkıcam demişti şehir dışına.bakalım bunca yıllık doktorum evlenmek için benim doğumumu bulmamıştır inşallah:)

Canım senin suyun gelmiş hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz
Canım tebrik ederim gözün aydın olsun

Canım oku üfle kendine biraz ferahlarsın bende öyle oluyordum son haftada çatlayacakmış gibi oluyordum yüreğime taş oturmuş gibi

Tebrik ediyorum canım seni Allah analı babalı büyütsün.gözün aydın olsun

Kizlar su an idrarim cok yaniyor hafiftende karnim agriyor kirka girdik oglumla dogum belirtsi olabilir mi sizce
Yok canım enfeksiyon olabilir bence hemen idrar tahlili yaptır
demek ki cesaretlisin. tabi doğumun kolay ama eşinin bayılması, çocuğun kordonunu kesip bağlamak hiç bana göre değil:18:
Ay bi doğurabilirsek
kordonu kalsın anacım elbet kesilir öyle kalmaz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…