2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
masallah canim gözun aydin hamza isimli bebek 2 olmuss :)) rabbim ismiyle yasasin ismini aldigina benzesinler insallah :)) cok gecmis olsun sanada canim allah anali babali büyütsün insallah :))

zaten o minik surat için katlanmıyor muyuz bunca şeye.ya bazen bana bir afakanlar geliyor,gidiyor sonra:)eşimle biraz yürüyüşe çıktık.rahatladım ama sıcakta mahvetti.istanbul kaynıyor bugün.

evet canim o güzel surati dusun ve herseyi unutt :)) iyi yapmisin gezip dolasmak iyi gelirr .canim afakalnlar fln gelmesin bir daha hic birsey kolay elde edilmez kolay elde edilse kiymeti olmaz :)) ay sorma bu hafta burasida cok sicak pisiyoruz kizimi nasl giydirecegimi sasirdim :)) birazdan da disari cikacagiz bakalim napacagiz bu sicakta :))

Kızlar SUYUM geldi.öyle az gelen birşey değil.kocişe tel ettim almaya geliyo.abdestimi aldım o gelesiye dualarımı edeyim.annem ve kv panikte bense çok sakin.hafif ağrılar var.çok hafif ama.

aaa hadi hayirli olsun canim masallah deminde dedim bugun nisani gelen suyu gelen cok olmuss :)) ay canim benim ya insallah kolay dogumun olur bir avazda dogurusun sende rabbim yardimcin olsuin kolayliklar nasip etsin:) bebegini kucagina alirsin hayirlisi ile insalllah :))

ayyy p.tesi günü topik baya bi canlanacak galiba ınga sesleriyle herkes doğurmak üzere :)
pdnk ne yaptı acaba
ahsennde doğurmuşmudur ki :)

ayyy p.tesi günü topik baya bi canlanacak galiba ınga sesleriyle herkes doğurmak üzere :)
pdnk ne yaptı acaba
ahsennde doğurmuşmudur ki :)

ne guzel dogurun artik bir an evvel herkes dogursun da bebekler hakinda konusalim artik cisiydi gaziydi sohbet yogun gecer

ne guzel dogurun artik bir an evvel herkes dogursun da bebekler hakinda konusalim artik cisiydi gaziydi sohbet yogun gecer

ayy inş canm benim gelen bu akıntı nişansa eğer (bence öle, doktor başkasını hastasıyım diye çok yorum yapmadı) ben ne zaman doğuruum ya :))) diyorumki akşam kurabiye falan yapsammı.

nerden başlasam nereden tutsam elimde kalır. benim ne ince düşünceli bir kocam ne kv.'m var.zaten görümcem de yok.
benim hastane tam tersi o kadar yakın ki. ben doğumu orada yapsam isterse gece olsun yine yürüyerek giderdim. hemen arka sokakta. gerisini sen düşün.

kusura bakma ama çok güldüm. sinir bozucu bir durum cidden

herkese merhaba öncelikle doğum yapan bütün annişleri tebrik ederim allah analı babalı büyütsün, yapacak olanları da allah bir avazda kurtarsın inşallah...
ben de 24 agustosta dogum yaptım, sezaryen cok rahattı sonrası da çok iyiydi, benim adıma ama sütüm çok geç geldi bebeğimi emziremedim 15 gün oldu hala başaramadım, sütümü sağıp biberonla veriyorum,gerekli, miktarda besliuorum bu yöntemle ama emziremediğim için çok üzülüyorum, benim gibi bu sorunu yaşayan var mı, pskolojim biraz kötü,bazen iyi ya karnı benim sütümle doğuyor diyorum bazen de niye ben de herkes gibi emziremiyorum diyorum

cnm su öyle şarıl şarıl gelmiyor ben suyun geldigini elim popoma deyince farkettim ne zaman geldi nasıl geldi anlamadım bile
ben hep idrar gibi akacak hissedicem sanıyordum ama bi baktım taytım sırılsıklam

Pdnk ne yaptı acabaa:26:

Pek hareket var hamişlerde,biri gidiyor biri geliyor masaallah

Son düzenleyen: Moderatör:
turnur

Oy masaallah. . Hadi hayırlısı..
ALLAHIM sağlıkla tamamına erdirsin

hastaneden canlı yayın yayın yapcam bu gidişle.neyse.hala suyum geliyo kociş yolda.ağrılar başladı.kv ve annem panikte evde doğururum die.(hahh haa haa).dr umu aradım hasteneye gelin dedi.işin kötüsü bugünde mesaisi bitti drun.ama gelcekmiş doğum başladığında.bi avazda doğurur gelirim inşallah.

Sabah nst ye girdim sonra doktoruma gosterdim sonuc gayet iyi bir onceki nst den iyi cikmis evet siz sali istiyordunuz dogumu degil mi dedi, ben sezeryan istemiyorum, bebegin basi buyurse evet yapalim ama sanirim suan halen bi payimiz var o yuzden biraz beklemek istiyorum, amelyati suan icin iptal edelim dedim.Hic itiraz etmedi peki pazartesi goreyim sizi o halde dedi.Ana yani sikinti yoktu oylemi oldum icimden bir kufur ettim bir kufur ettim anlatamam.
Esimle ciktik o da garibim belkide askim onceki nst de sikinti ciktigi icin sezeryana almak istemisti dedi, iyide bunda duzgun cikti o zaman niye hemen ameliyat planina devam ediyor desinki ysmc bu nst stabil istersen normal dogum icin bekleyebiliriz onuda demedi.Hic gozum arkada kalmadan kendisinden vazgectim.Son anda doktor degistirdim saka gibi, neyse hayirlisi Ugur Kal a gidicem en azindan sezeryan olmam gerekiyorsa sezeryan yapacak yoksa normal dogumumu bekleyecek.Ohhh

arkadaşlar merhaba ben gıbı sezeryan doğum yapanlar ılk gun bebegım yoğun bakıma ındıgı ıcın kendımle hıc ılgılenemedım sızler doktor kontrolüne gıttınızmı dıkıslere baktırdınızmı doktor bana bısıler demıstı ama aklım kızımdaydı o an cogunu anlamadım.su anda kzıım dışarı çıkınca basıyor ağlamayı ısıtme testıne goturdum zır zır ağladı hep ben nasıım.l doktora gıdecem doğrusu bılemıyorum.dıkıs yerınızde hafıf sıslık falan varmı benım az var ole agrı falan yok ama o sıslık benı korkuttan.sezeryan olan bırıne sordum benımde oldu dedı ama yınede meraktayım.bole yapıştırma galıba dıkıs aynayla baktım ıp falan yok dıkıs falan alınıyormu bırı benı bılgılendırsın lütfen bu konuda.

kızlaaaar mirayımın göbeği düştü 5. gününde artık bebeklikten insanlığa adım attı
ama bugün doktor kontrolünde sarılık değeri azıcık yüksek çıktı yatış verdi doktoru ama biz kabul etmedik evimizdeyiz yarın yine kan değerine baktıracağız ona göre hareket edeceğiz yani uzun bi zor bi gece bizi bekliyo

Benimde aynı canım..
Ip yok, estetik dikiş.. ve kesi yerinin üstünde cok hafif şişlik vardi..normal o da
5.gun gel pansuman acilsin ve bakilsin dikise demisti dr..o kadar

Alınacak bi dikiş yok yani

Canım benim durum tuhaf 2 cm açıklıkla gittim nts deki sancıyı pek hissetmemiştim e şimdi de hafif ağrım var açılıyormu bilmiyorum doğal olsun diye bekliyorum😀pazartesi olur gibime geliyor ama bu sırt ağrısı çık fena ordanda hafif bele vuruyor.açılma böylemi oluyor acaba.

Allah bir avazda kurtarsın. Hayırlı bir doğum olsun inşallah.
bu arada kaçıncı haftadasın acaba

Benimde aynı canım..
Ip yok, estetik dikiş.. ve kesi yerinin üstünde cok hafif şişlik vardi..normal o da
5.gun gel pansuman acilsin ve bakilsin dikise demisti dr..o kadar

Alınacak bi dikiş yok yani

oh beee allah razı olsun arkadaşım ben hıc dınlenemedım bebegım rahatsızlanınca bırde anı hareket falan yaptım acaba ıc dıkısler falan mı acıldıkı dıye bır suru seneryo yazdım kendı kendımı korkutmuştum sagol cevabın ıcın.acaba ne zamn kontrole gıtmelıyız kı kırkımız cıkıncamı.

Çatı muayenesi kolay aslında doktorum son 3 haftadır yapıyor bana özellikle bu son gidişimde derine de indi biraz ama ben hep bunun gerekli olduğunu ve bebeğime beni daha da yaklaştırdığını düşünüyorum.
Benim hamileliğim de evlenemizden kısa süre sonra oldu ve gebelik boyunca da londrada hastane şartları malum diye düşünüp ilişkiden kaçındık ona rağmen ben çatı muayenesinde rahattım
Eminim sana benden daha kolay gelecektir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…