masallah canim gözun aydin hamza isimli bebek 2 olmuss :)) rabbim ismiyle yasasin ismini aldigina benzesinler insallah :)) cok gecmis olsun sanada canim allah anali babali büyütsün insallah :))Arkadaşlar,
pazartesi gecesi saat sabahın 3üne kadar burda kimler doğurmuş kimler ne duurumda diye okuduktan sonra salı sabahı saat 5.30 sularında sancıyla uyanıp ayağı kalkmamla birlikte sularımın gelmesiyle tuvalete zor yetiştim :) altıma yapıorum zannettim çünkü zaten son haftalarda rahat idrar yapamıyordum oğlum tuhaf bi yere yerleşmişti.. ama hiç aşağıda flan da değildi .. son bir hafta on gündür ara ara hafif sancılar yokluyordu o kadar... noluyoruz dedim dönüp yattım ama yine sancı oldu hafif ve yine kalktım yine sular akmaya başladı bu tam üç kez olduuu Allahtan eşim evdeydi daha bu gün işe gitme bende bi şeyler oluyor dedim :) hemen çantayı alıp hast. neye gittik ve doğum hanede 3cm suyun gelmiş salamayız dediler normalde kızımda sancımı hep son ana kadar evde çektiğim için yine ole olur sanıyodum....
neyse dr.mu aradılar serum bağlandı o aradasancılarım ve suyum da devam ettii suni sancı verildi ve saat tam olarak 7de gittiğim doğumhanede saat tam 10.45 de oğlumu kucağıma almış olarak mutluluktan ölüyordum :)
şu anda sıkıntım çok hemoreidlerim çok feci şişti dikişim de var oturamıyorum o kadar
hepinize Rabbim kola doğumlar versin
kısa sürede kolayca doğurun inşallah
Rabbim oyalamasınnnn
sevgiyle :)
zaten o minik surat için katlanmıyor muyuz bunca şeye.ya bazen bana bir afakanlar geliyor,gidiyor sonra:)eşimle biraz yürüyüşe çıktık.rahatladım ama sıcakta mahvetti.istanbul kaynıyor bugün.
Kızlar SUYUM geldi.öyle az gelen birşey değil.kocişe tel ettim almaya geliyo.abdestimi aldım o gelesiye dualarımı edeyim.annem ve kv panikte bense çok sakin.hafif ağrılar var.çok hafif ama.
ayyy p.tesi günü topik baya bi canlanacak galiba ınga sesleriyle herkes doğurmak üzere :)
pdnk ne yaptı acaba
ahsennde doğurmuşmudur ki :)
ne guzel dogurun artik bir an evvel herkes dogursun da bebekler hakinda konusalim artikcisiydi gaziydi sohbet yogun gecer
nerden başlasam nereden tutsam elimde kalır. benim ne ince düşünceli bir kocam ne kv.'m var.zaten görümcem de yok.Canım erkekler o kadar ince düşünemiyor benim eşimde ilk aylar hiç benimle gelmedi. Hastanede ters tarafta ya iki dolmuş değiştiricem ya da 45 dakika yürüyüp 1 dolmuşa binicem. Gidiş dönüş hep eziyetti. Sonra sonra gelmeye başladı büyük ihtimal görümcelerim uyarmıştır yoksa o da akıl edemezdi gelmeyi falan...
kusura bakma ama çok güldümAyni sey benim de basimda hadi esimi gectim benim dangalak bi kayinbabam var o normal dogur diyor.bu yasta bu konumda bi adamin bu konularda konustugunu ben ilk kez duydum.benim babam etliye sutluye karismax.bunun her konuda fikri vardir.bi dogum hakkinda fikri yoktu cok sukur onu da soyledi rahatladi.bu konu her acildiginda adami olduruveresim geliyor.ona noluyorsa sanki.ya herkesin bi fikri var.bu cocugun annesi benim.onu benden fazla kimse dusunemez zaten.noluyo bunlara anlamiyorum.oh icimi doktum rahatladim.sizde kv var bende de luzumsuz bi kayinbaba var.
nişan olduğundan emin olsam içim rahat edecek canım da emin olamıyorum
çünkü çişimi yapmadan önce ve sonra şırıl şırıl bir şey aktı anlayamadım akıntı mı su mu
tutmaya çalıştım tutamadım da
biraz önce duş alırken yine tutamadım az bir şey su geldi
ama işte suyum gelse şaldır şuldur akmaz mı
bu az az geliyor sanki ve kokusuz
idrar olmadığı kesin yani
rengi de çok çok açık pembemsi gibi
üf ya çok tedirgin oldum inşallah suyum değildir gelen
saat biraz geçsin doktoru arayıp söylicem
randevum 3 buçukta
o saate kadar bekliyim mi yoksa gideyim mi diye sorucam bakalım ne dicek
senin nişanın nasıldı canım ya çişini yapıyormuşsun da tutamıyormuşsun hissi oldu mu sende ?
benim de şu an kasıklarım çok hafif ağrıyor ama aman aman bir şey değil yani
Kızlar SUYUM geldi.öyle az gelen birşey değil.kocişe tel ettim almaya geliyo.abdestimi aldım o gelesiye dualarımı edeyim.annem ve kv panikte bense çok sakin.hafif ağrılar var.çok hafif ama.
arkadaşlar merhaba ben gıbı sezeryan doğum yapanlar ılk gun bebegım yoğun bakıma ındıgı ıcın kendımle hıc ılgılenemedım sızler doktor kontrolüne gıttınızmı dıkıslere baktırdınızmı doktor bana bısıler demıstı ama aklım kızımdaydı o an cogunu anlamadım.su anda kzıım dışarı çıkınca basıyor ağlamayı ısıtme testıne goturdum zır zır ağladı hep ben nasıım.l doktora gıdecem doğrusu bılemıyorum.dıkıs yerınızde hafıf sıslık falan varmı benım az var ole agrı falan yok ama o sıslık benı korkuttan.sezeryan olan bırıne sordum benımde oldu dedı ama yınede meraktayım.bole yapıştırma galıba dıkıs aynayla baktım ıp falan yok dıkıs falan alınıyormu bırı benı bılgılendırsın lütfen bu konuda.
Allah bir avazda kurtarsın. Hayırlı bir doğum olsun inşallah.hastaneden canlı yayın yayın yapcam bu gidişle.neyse.hala suyum geliyo kociş yolda.ağrılar başladı.kv ve annem panikte evde doğururum die.(hahh haa haa).dr umu aradım hasteneye gelin dedi.işin kötüsü bugünde mesaisi bitti drun.ama gelcekmiş doğum başladığında.bi avazda doğurur gelirim inşallah.
Benimde aynı canım..
Ip yok, estetik dikiş.. ve kesi yerinin üstünde cok hafif şişlik vardi..normal o da
5.gun gel pansuman acilsin ve bakilsin dikise demisti dr..o kadar
Alınacak bi dikiş yok yani
ben de çok yorulunca belime bi sancı geliyo
nasıl heyecanlanıyorum
öyle evin içinde yürümeye başlıyorum
doğacak mı diye meraklanıyorum
sonra geçiyo aama
çok şanslısın canım
Rabbim sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah...
kızlar perine masajı faydalı evet
ama benm bu kontrolümde bende enfeksiyon çıktı
biz de iki kez denemiştik bence çok da yapamıştk
dr a sordum daha önce enfeksiyonum olmamıştı hiç
zeytinyağı ile masaj yapııyorum ama dedim
aman dedi, çok kızdı, nerden duyuyosunz böle şeyleri dedi
yapma o da tahriş etmiş olabilir dedi
ama yapanlar ve hiçböleyle bişeyle karşılaşmayanlar da var
sadece aklında bulunsun canım
idrarında yanma yada akıntı fazlalağı gibi bişey olursa dikkat et
ha ondan mı enfeksiyon onu da bilmiyoruz elbette ama
şu aşamada dikkatli olmak lazım son günler artık
bu arada çatı muaynesi hakkında ben de senin gibi düşünüyorum
resmen kabusum oldu
doğum yaparım da diyorum o olay içimi gıcıklıyooo, kötü hissediyorum
hadi hayrlısı hakkımızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?