oh beee allah razı olsun arkadaşım ben hıc dınlenemedım bebegım rahatsızlanınca bırde anı hareket falan yaptım acaba ıc dıkısler falan mı acıldıkı dıye bır suru seneryo yazdım kendı kendımı korkutmuştum sagol cevabın ıcın.acaba ne zamn kontrole gıtmelıyız kı kırkımız cıkıncamı.
aa onu farketmemişim. biraz evliliğin dengesi oturmalı diye düşünüyorum, ilk zamanlar anlamak için zaman geçmesi gerekiyor çünkü. sen hiç nefes alamamışsın canım ya.
oyy senle çok yakınız :) allah bağışlasın cnm sen kurtulmuşun sıra bende :)Arkadaşlar,
pazartesi gecesi saat sabahın 3üne kadar burda kimler doğurmuş kimler ne duurumda diye okuduktan sonra salı sabahı saat 5.30 sularında sancıyla uyanıp ayağı kalkmamla birlikte sularımın gelmesiyle tuvalete zor yetiştim :) altıma yapıorum zannettim çünkü zaten son haftalarda rahat idrar yapamıyordum oğlum tuhaf bi yere yerleşmişti.. ama hiç aşağıda flan da değildi .. son bir hafta on gündür ara ara hafif sancılar yokluyordu o kadar... noluyoruz dedim dönüp yattım ama yine sancı oldu hafif ve yine kalktım yine sular akmaya başladı bu tam üç kez olduuu Allahtan eşim evdeydi daha bu gün işe gitme bende bi şeyler oluyor dedim :) hemen çantayı alıp hast. neye gittik ve doğum hanede 3cm suyun gelmiş salamayız dediler normalde kızımda sancımı hep son ana kadar evde çektiğim için yine ole olur sanıyodum....
neyse dr.mu aradılar serum bağlandı o aradasancılarım ve suyum da devam ettii suni sancı verildi ve saat tam olarak 7de gittiğim doğumhanede saat tam 10.45 de oğlumu kucağıma almış olarak mutluluktan ölüyordum :)
şu anda sıkıntım çok hemoreidlerim çok feci şişti dikişim de var oturamıyorum o kadar
hepinize Rabbim kola doğumlar versin
kısa sürede kolayca doğurun inşallah
Rabbim oyalamasınnnn
sevgiyle :)
normal doğum illaki daha sağlıklı ama ısrarcı olmakda anne adayı için stres verici bişey bnm eşim asla demedi bu zamana kdr senincanım yalnız deilsin
benm de eşim aynısını düşünüyoooo
o kadar ısrarcı ki hatta
ama kötü düşünmüyolar canım ya
bizim için o da
beni teşvik etmek için hatta sırf böle bi şansınız olduğu için bayanlara özeniyorum fln da diyo
hani böle yeni doğmuş gibi oluyoruz ya
ve o sancı esnasında bol bol dua edebiliyoruz ya
o kısmını düşünüyo ve çok şanslı olduğumuuzu düşünüyo
hayrlısı canım ya inş yapabilirz bi aksilik olmadan
kolaylıkla
canım hayırlı ömürlü olsun Allah analı babalı büyütsün inşallahh
Canım gözünuzaydin, masaallah kızına
Allah analı babalı büyütsun..
İsmide cok güzel olmuş fıstığın
Seninde rahatın yerinde umarımm
kızlar bebekleriniz hayırlı lsun.allah sağlıklı mutlu uzun ömürler nasip etsin inşallah.
Canım senin suyun gelmişhadi hayırlı haberlerini bekliyoruz
Canım tebrik ederim gözün aydın olsun
cnm ben de biraz önce annemlekonuştum önümüzdeki perşembe yada cuma yanımdalarmış daha erkene bilet bulamamışlar ama bulabilirsek daha öncede gelebiliriz dedi çok sevindirik oldum
hkn2013 ,mmm41 ve kntsz ; kızlar tebrik ederim üçünüzü de bebekleriniz hayırlı olsun.Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. en kısa zamanda doğum hikayelerinizi bekliyoruz
hepinize tek tek teşekkür ederim allah herkesi kurtarsın inşallh...canim benimya hadi hayirlisi senin dogum baslamis sanki insallah hastaneye gitmisindir dogum baslamistir hatta bebegini kucagina almisindir insallah. :)) rabbim kolay dogum nasip eder insallah. canim durumundan bizleir haberdar et :))
canim senin suyun geliyor sanki nisan yapiskan yogun bir akinti seklnde geliyor bende ilk olarak toplu oigne ucu kadar pembe akinti seklinde gelmisti daha sonra bu yogunlasarak gelmeye devam ettii sende sanirim bu saatlere doktordasindir hadi bakalim hayirli haberlerinle beklyorz :))
canim dogumun baslasin istiyorsan kuvet varsa evde sicak suyla doldur icine uzan bir iki saat acilmaya yardimci oluyorr cidden bende 2 cm acilmaya girmistim hastanede sicka küvete yattimm 1 saat sonra acilmam 8 cm bulmustuu ama bebegin dogmas kanala inmesi fln uzun surdu o aydi birsey insallah senin kolay gecer dogumun hadi hayirli haberlerinle gelirsin sende insalah :))
canim benim dun gece sana baktim göremedim cok endiselendim sordum ama kimse birsey yazmamis sanirim haberi olan yoktu kiz kismeye sen tlf vermedinmiikeske ben alsaymisim ya cok merak ettim seni canim benim neyse guzel habelele gelmisin cok sükür :))) gözun aydinnn masallahh kizinaaa rabbim anali babali büyütsun insallahh insallah doguunda kolay olmustur ismiyle yasasin canim benim :)) fotosunuda bekliyoruz insallahh :))
masallahhhh bugun nisani gelen suyu gelen dogum habri veren eksik degil rabbim dahada artirsin herkes kurtulsun biran evvel artik :))seninde hayirli haberlerini bekliyoruz insallahhhh :)))
gözun aydin canim allah ananli babali büyütsün insallahhh bebegininde masallahi varr :))alah nazarlardan korusun :))
canim yaa sakin olaya calis hersey cok güzel olcak inan bana :)) baslarda agrili bir sürec olsada sonuc cok guzelll :=)))
sen suan sadece bebeginin yzunu görcegin ani dusun iste o onu görunce ne kadar agri sanci cektiysen hepsi bir anda silinip gidior :)))
canim bende kaynattim normal musluk suyundan ilk sekidle koyup tencereye kaynamaya biraktim hatta unutmusum bir 15 20 dk kaynadii birseyde olmadii :))
masallahh bugun kacinci kisi oldun yazdigim unuttum nisani gelen hadi insallah hpiniz guzel haberlerle gelin canim benim rabbim dogum yapacak herkese kolayliklar nasip ettin bir avazda bebeginizi kucaginiza alirsiniz insallah :)))
canim benim cok saol teklifin icin cok mutlu oldum .9 insallah canim nasip kismett bizde kayseriye mutlaka gezmye gideriz :) kismet olursa gelmeyi bende isterim yada kayseride de görusebiliriz :))
canim kv hastaligi cikmadan önce ben 5 hafta yaninda kalcaktim yani kv evine gidecektik direk orda gezecegimiz yeri gezip yatmya evinde kalirdik ama bu hastalik cikinca bu mumkun olmayacak. zaten suanda kv de kendi evinde degil kizi alip göturmustu bakacakti guya simdi siraya koymus herkesi 1 ay bakacakmis herkes neyse ben de orda olsam zaten bakardim yada her yil gidior olsam yine bakardim ama birde duusnmem gereken bebegim var tabiki suan(( neyse canim benim duan da zaten kimseye muhtac etmedne kurtarsin kadni bir an evvel yoksa cok ortalikta gezecek gibi (
bebeğini kucağına alınca herşey daha güzel olur inşallahhemde hıcccc nefes hala alamıormmmm hersey gıtttıkce zorlasıo
idrar yanmasını doğum belirtisi olarak hiç duymamıştım canım
enfeksiyon olmasın o
bence doktorunu ya ara sor ya da yarın mutlaka git baksın enfeksiyon iyi değil hamilelikte biliyorsun
nerden başlasam nereden tutsam elimde kalır. benim ne ince düşünceli bir kocam ne kv.'m var.zaten görümcem de yok.
benim hastane tam tersi o kadar yakın ki. ben doğumu orada yapsam isterse gece olsun yine yürüyerek giderdim. hemen arka sokakta. gerisini sen düşün.
kusura bakma ama çok güldüm. sinir bozucu bir durum cidden
bebeğini kucağına alınca herşey daha güzel olur inşallah
hayatım tebrik ediyorum, çok öpüyorum seni ve miniş kızçenii
çok mersi canım benmm teşekkür edriz zeynoo teyzesii okadar yorgunum arada sırada takılabiliyorum oda kızçemin zırıltısından fırsat bulursamm doyuramıyom yaa emerkende sürekli genzine kaçırıyoo anlamıyorumkiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?