2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Yok canım öyle dikiş yapılıyor ki açılmaz
Iste ben dogumdan sonra 5.gun gittigimde ustunden pansumani actilar
Evet dedigin gibi kontrol icinde dr.um kirkin çıkınca gel dedi..rahime bakacaktir ws

Son düzenleyen: Moderatör:
slm bacılar ben geldim doğurmadım henüz :) ama doğurmak için sabırsızlanıorum belimin ağrısı felaket kaynanamda gelmiş ama öyle bi yoruluyorum ki ben yiyemem kmsenin yaptığı ymeği günde 2 posta yemek pişiriyorum canım çıkıo bu 2 ay nasıl geçicek bi zararı yok ama kocamla yalnız kalmayı özledim oğlumun hareketleri yavaşladı ama 2 saatte 10 tekmiş oluyor eskisi gibi deli dana gibi tepmio allahtan :) salı kontrolüm var bakalım ne dcek doktor çatı muayenesinden bahsetmio hiç anlamadım gtti 40 hafta çekmez inş büyüyceği kdr büyüdü çirozda değilmiş bnm tostos :) gel artık die geceleri yalvarıorum kusmalar tam gaz devam

doğuran kimler var mrk ediiorummm aydınlatr mısınıuz beni kızçeler

oyy senle çok yakınız :) allah bağışlasın cnm sen kurtulmuşun sıra bende :)
normal doğum illaki daha sağlıklı ama ısrarcı olmakda anne adayı için stres verici bişey bnm eşim asla demedi bu zamana kdr senin
hayatın önemli dedi hep çocuk 2. plandaydı onun için ama kaynanamla annem beynimi yiolar bunaltıolar bazen sanki son zamanlarda tırsmaya başladım dün gece düşünmedim değil gitsem sezaryenle aldırsammı die kıyamadım ama yavruma önce onu ben almak istiorum kollarıma

dr gıtıtk su yesıl akıntı ıcın normal dedı suyun kanaman olur sa gel dedı nts de sancı cıktı ama dr yok sancın dedı cunku makıneee 25-30arasında gıdıyordu anlıyorzu azbucuk dımı amaaam dr yok dedı boll yuruyus sık dus al dedı sonra cumaya gorusuruz dedıı bu ka ama bebegım 9 gunde 100 gr alarak 2960 gr olmus boyumusda 47 cmm normalmı sızce yoksa ıstahım bu gunlerde yokkk ondanmıı kıı

canım hayırlı ömürlü olsun Allah analı babalı büyütsün inşallahh

Canım gözünuzaydin, masaallah kızına
Allah analı babalı büyütsun..
İsmide cok güzel olmuş fıstığın
Seninde rahatın yerinde umarımm

kızlar bebekleriniz hayırlı lsun.allah sağlıklı mutlu uzun ömürler nasip etsin inşallah.

Canım senin suyun gelmiş hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz

Canım tebrik ederim gözün aydın olsun

Kızlar bugün hava bir bunaltıcı kendimi çok ağır hissediyorum , geçmişi zor okudum , nişanı gelenleride tebrik ediyorum darısı başıma artık . sanırım koltukta uyuya kalacağım [/QUOTE]

hepinize tek tek teşekkür ederim allah herkesi kurtarsın inşallh...

ayyy ben bu kocamı öldürsem mi acaba :) annem aradı salı günü yanına geliyim ozamana doğurmazsan dedi. bende eşime dedim. yarın oturmaya geleceklermiş kvler diyoki annem kalsın yanında bende gerek yok korkmuyorum evde tekken sancı gelir diye falan dedim. oda bana annem mutlu olsun gelsin kalsın yanında diyo yaa. (( ya 2 günne doğurcam ama kv mutlu olsun diye kal dicekmişim (

idrar yanmasını doğum belirtisi olarak hiç duymamıştım canım
enfeksiyon olmasın o
bence doktorunu ya ara sor ya da yarın mutlaka git baksın enfeksiyon iyi değil hamilelikte biliyorsun

canım bugün gittim enfeksiyon yok dedi çatı muayenesinden olabilir dedi.bol su iç dedi

bu adama sinir bozucu demek az bile canım deli oluyorum zaten gergınim patlayıverecem diye korkuyom

hayatım tebrik ediyorum, çok öpüyorum seni ve miniş kızçenii

erik yerken kaptırmısım kendımı cekırdegı yuttum bıse olurmu ımdakkkk cok merak edıorm bı zararı warmıdır acaba yaaa panık oldm az once yuttum hemde

hayatım tebrik ediyorum, çok öpüyorum seni ve miniş kızçenii

çok mersi canım benmm teşekkür edriz zeynoo teyzesii okadar yorgunum arada sırada takılabiliyorum oda kızçemin zırıltısından fırsat bulursamm doyuramıyom yaa emerkende sürekli genzine kaçırıyoo anlamıyorumkiii

canım ya vala tel nolarını unutmuşum tamamen ee doğumdan sonrada anca eve çıktıkk zaman bulamadımm tel giremedim net ayarlarım bozulmuşş sinirlerim bozulduu çokta sancım vardı zatenn halada var bu sefer çok zorlandım yaa talıaa doğum beni hırpaladııı ölee işte sen bebişin nasıl bakalım ne zamn geliyon memlekete sen nevşehirliydin dimi..

Kızlar nasılsınız , topic nekadar sessiz , nişanı gelip hastaneye gidenlerden de haber yok püfffffffffff bugün hep evdeydim cnm çok sıkılıyo yaaaa bu can sıkıntısı yüzünden buraya da bişey yazasım gelmedi

ay cnm benim o minnak kızını yesinlerrr, doğum beni zorladı demişsin cnm :26:geçmiş olsun inşallah tez zamanda toparlanırsın ya sezeryan tabi zor bide bebiş Allah yardımcın olsun cnm..

Kızlar kasılma dakikalarım 9.56- 22.04- 22.13- 22.24- 22.35- 22.45 - 22..55 sancım yok ama ne olur cevap verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…