tebrik ederim canım .ALLAH analı babalı büyütsün inş.kaç kilo dogdu oglun ?
cok tesekkür ederim canim aynen 2 gün önce kavustum simdi yarin geldi gelecek heyecaniyla sabahi edemeyecektim suan ise kucagimda yatiyor acikmis getirdiler emzirdim tekrar götürecegim birazdan.. Normal dogum da burda da bakmiyorlar cnm sadece sezeryan da oda ilk 3 gün onun disin da 24 saat annenin yaninda durmak zorunda.. Dün ve bugün agrim ve sancim cok fazlaydi oyüzden hic uyuyamadim bugünde dikislerin agriyorlar sirf ama yinede uyutmuyor.. Yürüyorum sürekli oglumun altini falan degistirmeye de kalkiyorum hep en kisa sürede toparlanmaya calisiyorum,..canim benim yaa ne guzel iste 2 gün erken kavustun oglusunaallah anali babali büyütsün tebrik ederim seni ccok gecmis olsun canimm benim icin de öp kokla inatci oglusunuu tatlim benim poposu cok kiymetli oglusun bilmiyormusun annesi senin kuaginda bosamu oturuyordu dönmuyordu simdi elletmek istemiyordurr totosunaa annesi isir sen o totosunuu sen nasilsin toparladinmi biraz kendini eskiden bizim hastanedede bebeklere hemsireler bakiyordu simdi gece gunduz annein yaninda kaliyorr cok sasirdim bu durumaa bende hemde uzuldum gelen ziyaretcilerin nefesi fln oodayi rahatsizu ediyordu o durumda hemsirelere vermek cok iyi olyuordu kiymetini bil hemde gece bakmalari cok iyi oluyorr anne biraz olsun uykusunu aliyorr benim kiz hastanede beni hic uyutmuyordu uykusuz kaliyordum gece gunduzde gelen gidenden uykusuz kaliyordum zombi gibi olmustum hastanede
ınsl kı su st lerde dogumun olmustur cnm benımm enn kolayından hemdeeeeeeeeeekızlar günaydın, gece 3 de uyandım nihayet nişan gelmiş...41.haftadayım dua edin sağ sağlim bebeğime kavuşayım artık çok heyecanlıyım birazdan dr gideceğiz, adet ağrısına benzer de ağrılarım var.. dualarınızı esirgemeyin noluur..
haydı hayılrısı cnm asagıda gordum devammıs sancıların gun ıcınde gelır ınsl kolyındn bebegınnGünaydın canlar. Biz de kızımla ayaktayız. Dün sabah hafif kanlı bir akıntım olmuştu ve inceden inceye belim ağrıyordu. Yetiştirmem gereken tesbihler vardı ve ben nede3nse o tesbihlerim bitmeden doğuramayacağımı düşünüyordum. Dün bütün günümü ibadet edip dua etmekle geçirdim. Çok şükür tesbhlerimi bitirdim. Gece yatmadan da ara ara belimde ağrılar hissettim. Çok önemsemedim. Otur otur yoruldum galiba dedim bu arada tesbihlerimin duasını yatınca okuduğum surelerden sonra edeyim dedim. Yattık ben duaları okurken uyuya kalmışım. Saat 3 e doğru tuvalete kalktım. Yatınca dualarımı sureleri bitirip duamı yaptım okudum üfledim. Sağa döndüm yok sola döndüm yok. Tekrar tuvalete kalktım geri yattım sağa sola yok geri kalktım. Büyük tuvaletim var gibiydi. Bekledim bekledim gelen giden yok. Bu arada sağ taraftan belime ağrı girmeye başladı. Bu sola yatmalar beni öldürdü dedim. Gidip kanepeye uzandım. Yok yine belimde ağrı var. Ara ara kasığıma giriyor bebeişim içerde tekmeler atıyor. Sanırım vakit geldi dedim. Duygulandım. Kalktım evin içinde yürümeye başladım otur kalk nefes egzersizleri yaptım. Hurma yedim. Allahın isimlerini okudum allahın yardımına nail olmak için zülcelali vel ikram ve ya bedi isimlerini çektim. Abdest aldım yasin suresini, meryem suresini okudum. İnşirak ve inşikak surelerini okuyup hurmalara üfledim. Şimdi size yazıyorum. Arkası gelecek gibi sanırım. Duanızı istiyorum canlarım. Gelişme olursa Dilca size aktarır . Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah:))
Kızlar bi cevap verin lütfen
ayy sorma bende hafıf yuksek yastıkda yatarken yapıyorum cosuyor sıpammm heralde gerıyoruz o konumda ondan oluyorrr ben babası ızlesın dıye ole yapıyorum yoksam dr sırt ustu yasak dediiisırt üstü yaslanıp pc yle ilgilendiğim zaman benimki çok haraketli oluyor, kasılmalarımda çok oluyor . neden acaba?
maasllah paşana cnm benım dua ıle ınsl hıc bosa cıkarmı ınsl ısıtme testınızdende gusel sonu gelırrrTebrikleriniz ve samimi dualarınız için çok teşekkür ederim. Oğlumu işitme testi için götürdüler bende başka doğum yapan varmı diye bi bakayım dedim. Allah herkesi sağ salim yavrusuna kavuştursun. Gerçekten dünyanın en güzel duygusuymus bu. Oğluma resmen aşık oldum. Eki Görüntüle 732941
ayy ınsl o andaa aklıma ne geldıse yapmayı dunsuyorummmİnan bana doğum sancısı yalancı sancılara benzemiyor anlamaman mümkün değil. Sancı geldiğinde dizlerimin bağı çözülüyordu kıpırdayamıyordum. Açılmayı hızlandıran en etkili şeylerden biri sancı aralarında yürümek. Ben sancı aralarında sürekli nefes egzersizi yapıp yürüdüm.
maasllah cnm benım allah bagıslasın ınsloğluşum geldi, ekremim
10.06.2013 pazartesi günü
saat 09.05 de
normal doğum ile
3.750 gr dünyaya geldi yakışıklı oğlum.
babasıın kopyası ya, kv doğursa tekrar aynısını yapamazdı ben yapmışım
doğum sancısı inanın anlaşılmayacak gibi bişey deil, benim doğumumda çok zor oldu, hastaneden bugün geldik, biraz kendime gelim ayrıntışı anlatırım.
doğum yapamayanlara, allah yardım etsin şimdiden
ınsl rabbım korktuklarımıza ugratmasın ınsllll cnm saglıcakla kucgaımıza alırız ınsllwalla proteın kacması cıktı bende bıde nts ye almadı hıc catı muayenesı flnda yapmadı cok korkuorm bebegınde annenınde olumuymus gebelık zehırlenmesı dıe gecıo we ben ztn farketmıstım ayaklarım anormal sıstı ellerımde yuzumde cok kotu bı stres halındeym hamılelılıgım baslı basına zor gectı gecmeyede dewam edıo
haydı haylrıı kolayındna gelır ınslll melegn cnm benımKızlar merhabaa herkese,bizimki içeriyi pek sevdi..dün gündüz pembemsi kanamam oldu ama sancım falan yoktu..nişanın gelmiş dedi doktor,muayene etti,açıklık yok dedi..bekliyoruz hala sancım gelse de açılmam olsa diye...annem,k.validem,eşim,kardeşim hepsi evde gözüme bakıolar sancım var mı diyee..hergün telefonlar susmuyor,doğurdumu diye..uuufff iyice stres oldum..ne zmn gelicek bnm minnak oğlum yaa
allah kolaylık versın ınsl kolayındna gelırrrrrrrrrrrrrrrrrrBel ağrısı aynı şekilde devam ediyor çoğalma yok :26:
Kızlaaar nişanım geldikten 20 dk sonra sancılarım başladı. Hemen bir duş aldım. Sancılarım sıklaşmaya başladı. Önce 6 dk arayla sonra 5-4 derken hemen hastaneye yola çıktık. Yolda bir yandan dua ettim bir yandan okunmuş hurmalarımı yedim. 10 dk sonra Hastaneye vardığımızda suyum geldi ve sancılarım korkunç boyutlara çıktı. Hemen doğum masasına aldılar 4 cm açılmış. Epidural istedim aradılar 10 dk sonra epiduralcı gelince tekrar muayene ettiler 7 cm Epidural için çok geç dediler çok korktum ama nefes tekniği çok işe yarıyor kızlar. Hemşire ne derse yaptım. 10 dk sonra birden telaşlandılar bebek geliyor diye bağırdılar. Çatalı bile açamadılar. İki ıkınmada çıktı. Birden ağrım geçti. Hemen karnıma yatırdılar biraz ağladı sonra beni süzmeye başladı ayyyyy süperdiiii. Bir anda çektiğim sancıları unuttum. Hiç dikişim yok şaka gibi resmen. Zaten toplam 40-50 dk sancı çektim. Doktor bebek doğduktan 15 dk sonra geldi beni hemşireler ve eşim doğurttuuuu. İnanamıyorum halaa. Çok dua edin kızlar sancı sırasında sürekli dua ettim. Mucizem mucize gibi geldi çooook kolay oldu. Hala şoktayız. Ben en az 6-7 saat sancı çekerim falan sanmıştım. Bu kadar kolay olacağını hayal bile etmedim. allaha sonsuz şükürler olsun. Oğlum 4 kilo 100 gr ve 53 cm. Biraz önce duş aldım giyindim sanki hiçbişey olmamış gibi hissediyorum. Hiç ağrım sızım yok. Sanki bu çocuk benden çıkmadı sanki dün hiç yaşanmadı. Ne olup bittiğini anlayabilmiş değilim. Sürekli oğlumu seyrediyorum. Sütümde hemen geldi elhamdulillah.
Neyse ayrıntıları sonra doğum hikayeme yazarım. Şimdilik bu kadar. Allah herkese böyle doğum nasip etsin. Amiiin
Kizlar kirk haftam yarin doluyor nstye bagladilar simdi ne sanci var ne bisey.doktorum birazdan alttan muayene edecek ultrasonda da bakacak.dua edin bize doktorumuz guzel seyler soylesin.buna cok ihtiyacimiz var...
yerimm ben bunu maşallah maşallahBu da benim nazli pasam. Masallah deyip dua edin teteler, sutumuz gelsin de doyalim artik
Günaydın canlar. Biz de kızımla ayaktayız. Dün sabah hafif kanlı bir akıntım olmuştu ve inceden inceye belim ağrıyordu. Yetiştirmem gereken tesbihler vardı ve ben nede3nse o tesbihlerim bitmeden doğuramayacağımı düşünüyordum. Dün bütün günümü ibadet edip dua etmekle geçirdim. Çok şükür tesbhlerimi bitirdim. Gece yatmadan da ara ara belimde ağrılar hissettim. Çok önemsemedim. Otur otur yoruldum galiba dedim bu arada tesbihlerimin duasını yatınca okuduğum surelerden sonra edeyim dedim. Yattık ben duaları okurken uyuya kalmışım. Saat 3 e doğru tuvalete kalktım. Yatınca dualarımı sureleri bitirip duamı yaptım okudum üfledim. Sağa döndüm yok sola döndüm yok. Tekrar tuvalete kalktım geri yattım sağa sola yok geri kalktım. Büyük tuvaletim var gibiydi. Bekledim bekledim gelen giden yok. Bu arada sağ taraftan belime ağrı girmeye başladı. Bu sola yatmalar beni öldürdü dedim. Gidip kanepeye uzandım. Yok yine belimde ağrı var. Ara ara kasığıma giriyor bebeişim içerde tekmeler atıyor. Sanırım vakit geldi dedim. Duygulandım. Kalktım evin içinde yürümeye başladım otur kalk nefes egzersizleri yaptım. Hurma yedim. Allahın isimlerini okudum allahın yardımına nail olmak için zülcelali vel ikram ve ya bedi isimlerini çektim. Abdest aldım yasin suresini, meryem suresini okudum. İnşirak ve inşikak surelerini okuyup hurmalara üfledim. Şimdi size yazıyorum. Arkası gelecek gibi sanırım. Duanızı istiyorum canlarım. Gelişme olursa Dilca size aktarır . Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah:))
kızlar günaydın, gece 3 de uyandım nihayet nişan gelmiş...41.haftadayım dua edin sağ sağlim bebeğime kavuşayım artık çok heyecanlıyım birazdan dr gideceğiz, adet ağrısına benzer de ağrılarım var.. dualarınızı esirgemeyin noluur..
Kizlar kirk haftam yarin doluyor nstye bagladilar simdi ne sanci var ne bisey.doktorum birazdan alttan muayene edecek ultrasonda da bakacak.dua edin bize doktorumuz guzel seyler soylesin.buna cok ihtiyacimiz var...
ALLAH yardımcın olsun canım .bende gidiyorum ögleden sonra.karnım çok aşagıya indi .bakalım ne olcak.
bende drdan geldim.yumuşama varmış ama hala yukarda zorla yetişiyorum farkındasın dedi.yarın sabah gel suni sancı başlatalım dedi günüm cmtsi doluyo.bende pazartesi geleyim dedim.çok kararsız kaldım.riskede atmak istemiyorum.bi kere çıktı sancım nstde.düzenli olmadıktan sonra şiddeti önemli değilmiş ama sancının.dr sana bırakıyorum dedi.napsam bilemedim.dua edinde bugün kendi sancılarım çıksında gece gideyim artık hayırlısıyla.inş seninde dr güzel şeyler söyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?