2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
tebrik ederim canım .ALLAH analı babalı büyütsün inş.kaç kilo dogdu oglun ?

Tesekkürler canim oglum 3910 gr 51 cm dogdu suan 3710 gr olmus 200 gr zayifladi 2 günde malesef..

cok tesekkür ederim canim aynen 2 gün önce kavustum simdi yarin geldi gelecek heyecaniyla sabahi edemeyecektim suan ise kucagimda yatiyor acikmis getirdiler emzirdim tekrar götürecegim birazdan.. Normal dogum da burda da bakmiyorlar cnm sadece sezeryan da oda ilk 3 gün onun disin da 24 saat annenin yaninda durmak zorunda.. Dün ve bugün agrim ve sancim cok fazlaydi oyüzden hic uyuyamadim bugünde dikislerin agriyorlar sirf ama yinede uyutmuyor.. Yürüyorum sürekli oglumun altini falan degistirmeye de kalkiyorum hep en kisa sürede toparlanmaya calisiyorum,..
Senin icin isiramam ama öperim totosundan teyzesi yazik bu defa naz yaptigindan degil altini acinca korkuyor birden oyüzden agliyor..

Ay saka gibi yarim saat uyudum uyandim yogurt yedim banamisin demiyor cin gibiyim sanki saatlerce uyumus uyanmisim gibi.

Günaydın canlar. Biz de kızımla ayaktayız. Dün sabah hafif kanlı bir akıntım olmuştu ve inceden inceye belim ağrıyordu. Yetiştirmem gereken tesbihler vardı ve ben nede3nse o tesbihlerim bitmeden doğuramayacağımı düşünüyordum. Dün bütün günümü ibadet edip dua etmekle geçirdim. Çok şükür tesbhlerimi bitirdim. Gece yatmadan da ara ara belimde ağrılar hissettim. Çok önemsemedim. Otur otur yoruldum galiba dedim bu arada tesbihlerimin duasını yatınca okuduğum surelerden sonra edeyim dedim. Yattık ben duaları okurken uyuya kalmışım. Saat 3 e doğru tuvalete kalktım. Yatınca dualarımı sureleri bitirip duamı yaptım okudum üfledim. Sağa döndüm yok sola döndüm yok. Tekrar tuvalete kalktım geri yattım sağa sola yok geri kalktım. Büyük tuvaletim var gibiydi. Bekledim bekledim gelen giden yok. Bu arada sağ taraftan belime ağrı girmeye başladı. Bu sola yatmalar beni öldürdü dedim. Gidip kanepeye uzandım. Yok yine belimde ağrı var. Ara ara kasığıma giriyor bebeişim içerde tekmeler atıyor. Sanırım vakit geldi dedim. Duygulandım. Kalktım evin içinde yürümeye başladım otur kalk nefes egzersizleri yaptım. Hurma yedim. Allahın isimlerini okudum allahın yardımına nail olmak için zülcelali vel ikram ve ya bedi isimlerini çektim. Abdest aldım yasin suresini, meryem suresini okudum. İnşirak ve inşikak surelerini okuyup hurmalara üfledim. Şimdi size yazıyorum. Arkası gelecek gibi sanırım. Duanızı istiyorum canlarım. Gelişme olursa Dilca size aktarır . Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah:))

kızlar günaydın, gece 3 de uyandım nihayet nişan gelmiş...41.haftadayım dua edin sağ sağlim bebeğime kavuşayım artık çok heyecanlıyım birazdan dr gideceğiz, adet ağrısına benzer de ağrılarım var.. dualarınızı esirgemeyin noluur..

günaydınlar hanımceler ve cücükleriii gece esımın nezle olması sebbebı ıl etedırıgnuyudum zatı ama yuruyus sonrası duss cok ıı gelıyor uyku ıcınn uykuya dalmayı kolaylastırıyorrr gece 3-5 nobetı harıc sukur ıyıydıı dun bu ardaa yuryusden donerken karnımın ıkı yanınada öle br agrı gırdıı ne nefes alabıldım cok zorladınm nede kalcamı oynatabldım aha dedım bu daha degısık bır agrııhayılrısı bakalımm
yokluyor canım artk
hayılrısııl e gelsınpaşam benımmm
sımdı kocısı yolladım uykum yok henus paspasları balkona attmm eltım gelcek oglende cam kapı sılcez kanepe altlarıda o ceker ben sılerımohh aksama evım mıss gıbım olucak ınsallahhhhhhhhhhhhh öle işteee

ınsl kı su st lerde dogumun olmustur cnm benımm enn kolayından hemdeeeeeeeeee

haydı hayılrısı cnm asagıda gordum devammıs sancıların gun ıcınde gelır ınsl kolyındn bebegınn
Kızlar bi cevap verin lütfen

sırt üstü yaslanıp pc yle ilgilendiğim zaman benimki çok haraketli oluyor, kasılmalarımda çok oluyor . neden acaba?
ayy sorma bende hafıf yuksek yastıkda yatarken yapıyorum cosuyor sıpammm heralde gerıyoruz o konumda ondan oluyorrr ben babası ızlesın dıye ole yapıyorum yoksam dr sırt ustu yasak dediii

maasllah paşana cnm benım dua ıle ınsl hıc bosa cıkarmı ınsl ısıtme testınızdende gusel sonu gelırrr

ayy ınsl o andaa aklıma ne geldıse yapmayı dunsuyorummm
maasllah cnm benım allah bagıslasın ınsl
ınsl rabbım korktuklarımıza ugratmasın ınsllll cnm saglıcakla kucgaımıza alırız ınsll
haydı haylrıı kolayındna gelır ınslll melegn cnm benım

Bel ağrısı aynı şekilde devam ediyor çoğalma yok :26:
allah kolaylık versın ınsl kolayındna gelırrrrrrrrrrrrrrrrrr

hiç birşey diyemiyorum... gerçek bir mucize...
Allah yazgınızı hep böyle güzel yazsın canım. bir ömür sağlıklı mutlu yaşayın oğluşunla

Kizlar kirk haftam yarin doluyor nstye bagladilar simdi ne sanci var ne bisey.doktorum birazdan alttan muayene edecek ultrasonda da bakacak.dua edin bize doktorumuz guzel seyler soylesin.buna cok ihtiyacimiz var...

Kizlar kirk haftam yarin doluyor nstye bagladilar simdi ne sanci var ne bisey.doktorum birazdan alttan muayene edecek ultrasonda da bakacak.dua edin bize doktorumuz guzel seyler soylesin.buna cok ihtiyacimiz var...

ALLAH yardımcın olsun canım .bende gidiyorum ögleden sonra.karnım çok aşagıya indi .bakalım ne olcak.

Son düzenleme:
tebrik ederim kızlarrr, henüz geçmişe bakamadım 3 gündür giremedim başka doğuran varsa tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütsün inşallah, bizde henüz ne ağrı ne sancı hiç bişey yok,bu çocuk temmuzda doğacak galiba annemde geliyo bugün,otobüste şu an 1 saate kadar gelir,ona kahvaltı hazırlayacağım öpüyorum sizzleriii

günaydın kızlar...
ne kadar iç karartıcı bir hava var istanbulda böyle.içim sıkıldı çok fena.doktordan geliyorum şimdi.ne sancı ne bir belirti hiçbirşey yok.ayın 21ine verdi bir sonraki randevuyu doktorum.kesin son güne kadar bekleyecek kızım.ayrıca ayın 20 sine kadar kendisi balayındaymış.eğer doğurursam başka doktor girecekmiş doğumuma.ben kendi doktorum için gidiyorum bu hastaneye ve o kadar parayıda onun için saçıyorum.şeytan diyor doğum başlayınca git şurdan çapaya.5 kuruş verme:)ben genelde bahtsız bir insanımdır.kesin bulurum doktorun olmadığı tarihi diyorum ama nst iyi çıktı ebede yakında doğum var gibi görünmüyor dedi.kısmet bakalım.kızım 3100 gr olmuş.1 hafta önce 2700 çıkmıştı ölçümlerde hiç güvenmiyorum ben bu sonuçlara.en güvenilir olanı doduğundaki ölçümü olacak herhalde:)doğuran var mı acaba bir geçmişe bakayım.artık geçmişte 2-3 sayfadan ibaret 2 dkda okuyor insan.doğuran gidiyor valla.kızlar sizin çocuklar ilkokula başlayacak ben hala doğumu bekliyo olcam galiba:)

dualarımız seninle.inşallah hayırlısıyla doğumun gerçekleşir.

İnşallah sağ salim hayırlısıyla kavuşursun bebeğine canım.

bende drdan geldim.yumuşama varmış ama hala yukarda zorla yetişiyorum farkındasın dedi.yarın sabah gel suni sancı başlatalım dedi günüm cmtsi doluyo.bende pazartesi geleyim dedim.çok kararsız kaldım.riskede atmak istemiyorum.bi kere çıktı sancım nstde.düzenli olmadıktan sonra şiddeti önemli değilmiş ama sancının.dr sana bırakıyorum dedi.napsam bilemedim.dua edinde bugün kendi sancılarım çıksında gece gideyim artık hayırlısıyla.inş seninde dr güzel şeyler söyler.

Bir an önce doğurmak istiyorummm... Gece uyku uyuyamaz oldum kızlar mide yanması, bacağıma giren kramplar, nefes darlığı sağımdan soluma dönerken ecel terleri döküyorum. Halbuki ala ala 8 kilo aldım 20 - 30 kilo alsaydım ne yapacaktım bilmem. Oğlanında keyfi yerinde özellikle geceleri daha sert tekmeler atıyor uyu uyuyabilirsen. Gündüzleride yorgun ve uykusuzum Dayanmaya çalışıyorum ama birazdan yine yatıcak gibiyim duramıyorum ahh annem bi doğsaydın...

ALLAH yardımcın olsun canım .bende gidiyorum ögleden sonra.karnım çok aşagıya indi .bakalım ne olcak.

Az once doktordan ciktim.sancim varmis ama hissetmiyorum doktor her sey normal doguma uygun dedi.iki gun daha bekleyelim cuma suni sanci vercez dedi.acikligima falan da bakti ama sormayi unuttum cuma oglumuza kavuscaz ins Allah'in izniyle.dua edin bize

canım sen bilirsin ama sancın falan olmazsa git derim ben .geç kalınmasındansa bir kaç gün erken olması mantıklı geldi bana .yinede sen bilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…