2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ALLAH yardımcın olsun canım .bende gidiyorum ögleden sonra.karnım çok aşagıya indi .bakalım ne olcak.

Canim benim yarin son gun sanci cikti ama pek kayda deger degil.doktor dogum kanalina girmis dedi.cuma gel suni sanci verelim dedi.cok heyecanlandim.

Merhaba arkadaslar ilk once hayırlısiyla bebislerimizi kucagımiza alalim insallah.... benim cuma 40 hft OLUYOR ama sancim yok insallah gelirde 2.dogumumuda normal yaparim

kızlar yaa bişey sorucam size bu nefes egzersizlerini ve hareketlerini yapan varmı ben yapmak istiyorum ama netten güzel bişey bulamadım yapanlar varsa birlikte yapalım mı hem birbirimize destek oluruz bir süre sonra sıkılıp bırakmayız en azından şurda ne kaldı zaten en azından son günlerimizde işimize yarayacak bişeyler yapalım

Kizlar kirk haftam yarin doluyor nstye bagladilar simdi ne sanci var ne bisey.doktorum birazdan alttan muayene edecek ultrasonda da bakacak.dua edin bize doktorumuz guzel seyler soylesin.buna cok ihtiyacimiz var...

haydı hayılrısı hemserımm:))
evet bılenler varsa paylassın lutfen ben bırını ızlemıstım youtube den ama unuttummm merhabe bebek prog.cıkmıstı bayan hatttaaa

selam annişler,çok şükür bugün işimde son günüm.cumarteside kontrolümüz var,inşallah bizim oğlan iyidir.29 haziran cumarteside sezercik olucaz,hayırlısıyla kurtuluruz inşallah.heyecan yavaş yavaş gelmeye başladı bana,zaten zor yürümeye başladım,hemen yoruluyorum artık,hayırlısıyla doğururuz inşallah

kızlar az once tel geldıı esımın halasının gelını kız bebek beklıyorduamabende 10 gun fılan soraydıı sbha karsı karnısı agrımıs dayanamızlar ılceye dr gıtmıslerrr ebeb demıs dogum baslamısss dogru nersehıreee sımdı sbh dan berı sunı sancı ıle artıs yapıyrlamıs du a edelımde kolayından kurtulsun ama sulalede 4 kısıydıkk en son bıs kaldık doguracaka olann hayılrısı tabıkıdeeeeeeeeeeee dua ıle ınsl

selam annecikler ..
ptesi günü yazmıştım suni sancıyla doğuma alıyorlar beni diye .. o gün 2 cm lik açılmam vardı suni sancı denediler açılmada artma olmayınca ve çok kansız ve vitaminsiz kaldığım için serum verip yatırdılar.o gün gece boyu istifra ettim.sabaha olur doğum dediler ve sabaha karşı nişanım geldi sancılarım arttı ama sürekli hale gelmedi.açılmanın artmasını bekleyelim dediler ve dün sabah ki muayene de bebek doğum kanalına yerleşmişti.eve gelmek sancılarım sıklaşınca hastaneye gitmek istedim ilk doğumum olduğu için ve nişanım geldiği için mikrop kaparsın serumla takviye yapmamız lazım gönderemeyiz dediler ve dün gece de hastanede kaldık.ve son olarak bu sabah ki muayene de suyumun azaldığını ve açılmanın arttığını söyledi ve en geç yarın sabah müdahale edelim dedi ve şuan duş falan almak için eve geldim akşam 9 gibi gidicez gece rahat uyumam ve ve yine doğumda halsiz kalmamam için takviye serum vericekler.sabah 8 den sonra da müdahale edicekler.

hastanede yazamadım eve girdiğim gibi pc yi açtım size haber verebilmek için.inş aksi bi durum yoktur sizlerde de.ara ara çok şiddetli sancılar çektim ve her sancıda doğum sancısıdır diye düşünerek sizlere de dua ettim..henüz bi sonuç alamadık hastanede kaldığım sürede de çok bunaldım çok ağladım ama herşeyde bi hayır vardır diye düşünüyorum..yarın inş gelcek artık oğlum ve sizlerden de dua istiyorum kolay bi doğum olsun ve kendi sancımla girym inş doğuma...

bizde durum bu canlar Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin inş

aaa ben seni çoktan doğurmuştur diye düşünmüştüm.hastanede yatmak insanın sinirlerine dokunur gerçekten ama en azından orada daha güvendesin öyle düşün.birde yavruna kavuşmana çok az kalmış inşallah.allah yardımcın olsun.kolay bir doğum nasip etsin inşallah...

kızlar iki gündür sabahları bi mide bulantım vardı
normal kontrolüm yarın
ben bugün yakın bi özel hastane var oraya gideym dedim içim rahat etmedi
gittikki ne görelim
Miray hanım kafayı yukarı dönmüş
dr dedi hemen yatışın yapılsın alalım
suyu iyi aniden suyun gelrse panik olursun dedi
yok dedim kendi dr um var, yatmam burda
neyseki öyle çıktık işte
napcaz bilmiyorum
duygularım çok kaşırık
bakalım benm dr um ne dicek
bu saatten sonra sakın bekleme dönsün diye dedi
dönmez dedi
anlamadım bu dönüşü nasıl yaptı küçüçük karnımda kocaman kafasıyla yaaa

topiğimizin yeni modası bebeklerin son dakika golü desene:)ranananında öyle oldu ya.bu arada ondanda haber çıkmadı.dün sezeryanı vardı onunda.yarın kendi doktoruna git bakalım ne diyecek.eğer doğruysa sanada sezeryan yolları göründü.

peki sezeryan derse yarın ben nasıl sezeryan olayım
deneymlerinizi özetle tavsiyerde bulunarak paylaşrmısınız kızlar
epidural mi
spinal mi ( nedirse farkı)
genel anestezi mi napayım ben
hiç de bakmadım normale odaklandığım için

Kızlar ya benim bebişin gaz sancıları çok erken başladı iberogast ısımli damla var doğum yapan annelerden bu sorunu yaşayan ve damla kullanan var mı kızım doğru düzgün uykuya dalamıyor annem olmasına rağmen tuvalete bile gidecek zaman yok uykuyu unuttum zaten

Kızım neredeyse 24 saattir uyumuyor
Gece 1 saatlik uykuyla duruyorum ondada annem baktı sağolsun biraz uyudum
Ama hiç uykum yok yorgunda değilim kurban olurum minnoşuma

mervecim uykusuzluğunun sebebi ne benim bebişinki gaz sancısı sadece uyumasa dursa ben de dayanıyorum sabaha kadar da acı çekerek ağlaması beni mahvediyor

Allah yardımcın olsun canım. İnşallah kendi sancınla kolayca doğurursun. bize de dua et

Son düzenleme:

evet canım ya yorum yaptım mı hatrlamıyorum ama
onu okurken yok artık demiştimmm
nasıl döndüyse kocaman totosuyla demiştim
bizimki de dönmüş
ama küçük görünüyodu ya ultrasonda
kilosunu ısrarla sölemedi gıcık şey
kendi dr un söler dedi

bitkisel gaz damlası aldım ben çok işe yaradı. eczaneden alabilirsin.

Canim benim yarin son gun sanci cikti ama pek kayda deger degil.doktor dogum kanalina girmis dedi.cuma gel suni sanci verelim dedi.cok heyecanlandim.

ayyy çok sevindim. bende heycan yaptım bak şimdi :) keşke senin yerinde olsam .ALLAH yardımcın olsun nasıl dogurdugunu bilee anlama inşşşşş:))

yok ya kiloyla alakalı değildir.onun döneceği vardırda dönmüştür:)bu son haftalardaki ölçümler hiç doğru sonuç vermiyormuş bu arada.benim geçen hafta 2700 çıkan kız bu hafta 3100 çıktı.ya geçen hafta yanlış ölçüm oldu ya bu hafta.belki tekrar dönmesini bekleyebilir doktorun sonuçta daha 10 güne yakın zamanın var herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…