2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

canım çok şaşırdım bu saatten sonra dönmesine yeri geniş demekki bebeğinin dönebildiğine göre ...sezeryan olabilirsin büyük ihtimal epidurali normal doğumda öneriyorlar doktorlar sezeryande daha çok spinal kullanılıyor haftaya salı spinal sezeryan olucam doktorum spinali tavsiye etti tam bayılmak istemiyorum zaten iki saat sonra kendine gelebiliyorsun ama spinalde hem bebeğini görebiliyorsun hemde bilincin açık oluyor herkes çok rahat olduğunu söylüyor tabi anestesizyene çok iş düşüyor onun iyi olması gerekiyor ...ben deneyimlerimi yazarım canım

Bugün 27. Yaş günüm oğlumu keşke bugün kucağıma alabilsem ama gelmeye niyeti yok gibi:) Ama Allahıma şükürler olsun ki onu bana verdi en güzel hediyem:)
Tekmelemesi bile yeter:)

merhaba kızlar ya keyifler nasıl sizin ve bebişlerin
k.bakmayın sürekli bağlı kalamıyorum ben bi girip çıkma fırsatım oluyor pc benim değil :S
Neyse az kaldı ya benim açılmam başlamış 2 gün önce baktılar 2 santime yakın açılma var dedi ebe acaba doğum yakın mı yani kızlar
çok ağrılarım sancılarım ve kasılmalarım oluyor hele bacak ve rahmim çok ağrıyor beni gören herkez bugün yarın doğurursun
diyor hayırlısı özledim kızımı babasıyla merakla bekliyoruz doğsaydı bi cadı

Canlarım az önce yürüyüş yaptım koca sitede 3 tür attım geldim küveti doldurdum içine girdim 1 saate yakın durdum şimdi çıktım yine aynı şîddette belîm ağrıyor hiç artmadı kızım beni yine kanfırdı

dün gece cok fazla batmam oldu dedim bu sefer geliyo herhalde bayada uzun sabahda bi ara vardı şimdi hiç bişeyim yok
ev eski haline döndü oğluşumun keyfini beklerken bende bu saaate kadar mutfagımı temizledim dolaplarını sildim
şimdide banyoya girişcem hırsımdan temizliğe verdim kendimi
hadi bana kolay gelsin

bugün dr kontrolüm var benim de.sadeece akşamları çok az farklılık hissediyorum rahmimde sanırım sancı ama hafif.zonklama gibi.bi de arada kasılmalarım var gbi ama bebek hareketi mi kasılmamı hala ayırt edemiyorumbebek haeketleri de azaldı baya.tedirgin olmaya başladım

ya kızlar birşey sorcam benim dün yeşil bi akıntım geldi toplu şimdi yokta daha önce geliyordu durmuştu dün yine
geldi doktorada hiç sormadım aynı durumda olan varmı ?sakıncalı birşeymi
acaba açılma olmuş ondanmı ebe kontrolünde 1.5 santim dedi geride olduğu için zor baktım dedi
yerinee yerleşmiş ama daha var dedi kızlar ilk gebeliğim birşey bilmiyorum kafamda çok sorun var
ve tedirginim yaşım küçük normal doğum tehlikelimi benim için
bilmiyorum ama kaynanam gil eşim hep sezeryana karşı :S öneri verebilirmisiniz?

Canim benim yarin son gun sanci cikti ama pek kayda deger degil.doktor dogum kanalina girmis dedi.cuma gel suni sanci verelim dedi.cok heyecanlandim.

senin adına sevindim.inş. gönlüne göre kolayca doğuversin.banada dua etde benimde girsin doğum kanalına

slm 2013 haziran anneleri bebeği olanlar hayırlı olsun analı babalı doğsun

bekleyenleridi bir nefes doğurmayı nasip etsin inş

bende 2012 haziran annesiyim ve bugün oğlumun doğum günü 12.06.2012 geçen seneyi hatırlamaya çalışıyom ama

sanki oğlum mert hep benimleymiş gibi geliyor

inş. bi an önce kendi sancın gelirde kolaycacık doğurursun canım.benimde cumartesi doluyo.dr yarın karar ver suni sancı başlatayım dedi.bende pazartesi gününe kadar beklesemmi diyorum suni sancı işe yarar mıki.açılma yok bende daha yukardaymış bebek ama yumuşama varmış.sende bana dua edersen sevinirim

gün geçtikçe heyecan korku birbirine karışıyor. senin de içine doğmuş herşeyi halledip gitmişsin doğuma negüzel
ben dün bebek görmeye gittim. 10 günlük bebek minicik yaaa. ele avuca gelmiyor. dokunmaya kıyamıyorsun. korktum almadım kucağıma. nasıl olacak bilemiyorum.
hayırlısı umarım güzel bir doğum olur. biz de tık yok.

sağlıcakla kavuşursun umarım bebeğine

hayırlısı olsun canım. Allal bir avazda kurtarsın. ya herkes doğuruyor. heyecanım artıyor.
ben dedim bu haziran bebekleri bir alem hiç laf söz dinlemiyorlar

Akıntın şimdi yokmus ama dr'unu arayip haberdar et
Dogum sekli içinde hakkinda hayırlısı nasilsa öyle olsun..ama şartların uygunsa tabiki normal doğum

kızlar ben çıkıyorum biraz babamızın yanına uzanıp istirat edicez babamız gece işe gidecek zaten neyse kızlar hadi görş.önerilerinizi
hayla bekliyorum by

Bende senin gibi diyordum hep nasil kucagima alip bakicam nasil emziricem allah korusun biryerini incitirim diye, ama bak simdi oglumu sık sık emziriyorum sezeryan oldugum halde ikinci gün basladim altini temizleyip herseyiyle tek basima ilgilenmeye insanin kendi yavrusu olunca cok baska oluyor bir saat kadar uzagin da dursa hemen özlüyorsun, hele ki o zeytin gibi gözlerini acip masum masum gözünün icine bakmasi yokmu.. Sende bir an önce al insallah kucagina melegini bugün yarin gelir.. Dedigin gibi icime dogmus gibi üzerimde ki okadar tembellikle kalktim bütün hafta da üsengenclikten yapmadigim kadar isi o gün yaptim..

mrb arkadaslar dun doktor kontrolumuz vardı bebeğim 3750 gr olmus bi haftada tam 350 gr almıs doktor çok hızlı kilo alıyo dedi ve haftaya salı gel sezeryanla alalım dedi. dün iki tane küçük sancım çıktı gününü ve sancı gelmesini beklersek çok büyür ve yine sezeryana almk zorunda kalırız dedi. bende normal olsun istiyorum ne yapmalıyım bilmiyorum hemen boyun egmeli miyim sanki doktor beni sezeryana ikna etmeye calışıyo olabilir mi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…