2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

bende mama vermekten yana deildim ama bu sefer sarılık olur dediler korktum, göğsümü veriyorum boş da olsa çeksin diye,
şimdi süt artırıcı çayda aldım içecem,işallah gelir bir an önce sütüm.

2gün oldu daha ama herkes günde 100 defa arayıp, daha sütün gelmedi mi dedikleri zaman, çok sinirlerim bozuluor, yok gelio da, ben içiyorum

sürünce tekrar südyenle kapatınca ilacın etkisi olmuyormu acaba diyorum ben*sürünce hemen kapatmıyormusun gögsunu?

Bol bol sürüyorum ve kapatıyorum hemen işe yaradı. Dün emzirirken ağlıyordum resmen ama şimdi geçti çok şükür. Emzireceğim zaman yumuşak bir el havlusunun köşesini ıslattım. Göğsümün ucunu bu havluyla silip oğlumu emziriyorum sonra hemen tekrar bolca krem sürüyorum. Zaten 1 hafta 10 gün içinde bu sorun ortadan kalkarmış.

benim oğlumununda vardı ben sıcak suya kimyon koyup biraz bekletip içiyorum birde emzirmeden önce zeytinyağı sürüyorum şimdilik iyiyiz şükür

benimki de kandırdı eve geri döndük sancıların sıklaşması gerekiyormuş, açılmam da yokmuş, nişanım gece 3 de geldi heralde 1-2 güne gelecekler ama naz yapıyolar.

Herkese merhaba. İnşallah hepiniz iyisinizdir. Benim yavru erken doğdu ve ben haziran annesi oldum :) RABBim bütün bebeciklere ve ailelerine sağlık versin.

canim 200 gr vermesi normal ödem oluyor bebektede onlar gidince kilo vermis oluyorr geri alir o merak etmee annesii:)) benim kizda vermisti hastaneden cikacagimiz gun 200 gr suan nekadar oldu bilmiyorum doktora gitmedik daha :))

ayyyy ayyyy annesi kiyamamis oglusunun totsunu isirmayaa tmm tmm öp annesi isirma teyzeside kiyamadi

canimya sancilarin baslamis ama hala siddetlenmemis anladigim kadariyla ( iinsallah bugun siddeti artarda doguma gidersin bebegini alirsin sag saglim kucagina :)))) ne guzel dualar etmisin canim masallahh :))ALLAH KABUL ETSIN DUALARINI

hadi gozun aydin insallah bebegini kucagin almisindir bu saatlerde yanindadir insallah :)))

canim cok uzuldum son anda doktor degismek zorunda kalmazsin insallah ( yaaa biz burda kontroller icin ayni doktora gidiyoruz dokuz ay boyunca degisme sansin pek yok ama hastanedeki doktorunu secemiyorsun kimin dogurtacagini bilemiyorsun o an kim varsa hastanede o dogurtuyor hatta ebeler dogurtuyorr doktor sadece zorlu bir dogumsa yada riskli bir dogumsa o zaman geliyor yoksa ebeyle dogur cik burda turkiyede dogum yapacagin doktoru bilmek bir yandan iyi ama böyle kendini o kisiye sartlayip son anda bunun degismesi cok kötu birsey bu yuzden sevmedim galiba ben bunu bilmemek daha iyi kafan raaht olyuor en azindann:26: neyse insallah senin degismezz istedigin doktor girer dogumunaa :))

aaaaaaa ranana ve senin kiz son anda ataga gecmislerr aaba annesini cok beklememek icinmi böyle birseyi yaptii normal dogmasi icin bekliyecektin ama simdi beklemene gerek kalmadii hadi bakalim hayirlisi olsun canim doguma gidecegin zaman haver verirsin :))

Bugün 27. Yaş günüm oğlumu keşke bugün kucağıma alabilsem ama gelmeye niyeti yok gibi:) Ama Allahıma şükürler olsun ki onu bana verdi en güzel hediyem:)
Tekmelemesi bile yeter:)
dogum gunun kutlu olsun canim insallah bir daki dogum gununde oglun kucaginda olurr :)))

canim dun gecede dedim ben hic vermedim mama sutumde gelmiyordu geliyorsada cok az geliyodu benim kizda sarilik oldu ama cok hafif bir sekidle atlatti sarilik oldu bile denmez ona zatenn :)) cok cabuk iyilestii hic sorun yasamadik sekerli su flnda vermedim ben hic ama burda tavsiye eden arkadaslar var sende sarilk olmadan vermeye basla bir kac damla :))
birde suzanin tavsiyesi vardi ben uygulayamadim yemegine senin haberin yokken birisi ya metin diye yazarsa sutunu artiriyormuss dene faydasini görursun insallah :)) bol bol tatali yemeye caliss sutlu tatlilari daha cok yee seni arayip soran kisilerede kulak asma hi önemseme süt olayi strese gelmezz canim hemen kendisini geri cekerr
benim gögsum dolmsutuu baya eve geldigimde agrisindan duramiyordum esime bir kizdim sinirlendim uzuldum flnn etresi gun sönmus balon gibi oldu gögsum bir daha hic öyle dolmadii sakin sakin uzme kendini hi birsey iCIN :)))

Evet sonunda daha elle tutulur bir sonucla geldim, tabi halen hersey baska turlu olabilir.
Sabah nst cektirdik Ugur doktorun yanina girdik nst nin gayet guzel oldugunu ve 2 tane 100 e vuran sancim oldugunu soyledi artik bu haftalarda bu sancilari bekliyoruz sevindirici dedi.Benim doktorumun ne dedigini sordu nst mizin oncekinden guzel ciktini ameliyat tarihini konustugunu bende sezeryan istemedigimi ve beklemek istedigimi soyledim itiraz etmedigini bu durumun beni igreti ettigini soyledim.Ugur beyde itiraz etmediyse sikinti gormuyor demekki dedi bende benzer birsey soyleyebilirim ama soyle bebege bakariz asagi inmemistir ve rahim yumusamamistir mih gibi semserttir o zaman daha gunude var bu bebek iri diyip sezeryanla alalim diyebilirim dedi.
Bende kendisine lutfen beni yanlis anlamayin kor cahil gibi illa normal olsun demiyorum sadece eger riskli bir durum yoksa normal istegim var ama olmaz derseniz asla itiraz etmem dedim.Asla dedi ben seni cok iyi anliyorum muayane edip anlicaz dedi.
İlk once ultrasona bakti bebegin kan akimi,plezanta,suyu hersey normal, hatta olculeride normal bu bebek 4 kilo degil ortalama 3.500 biraz uzeri dedi ve bu bebek asagi inmis bile dedi.
Simdi rahime bakalim dedi ve malum islemi yapti catiyi olcerken rahim yumusamis ve aciklik var hazirlik baslamis normal dogurmaman icin suan hicbir engel yok dedi.Simdi bir islem yapicam dedi ve parmaginimi diyim elinimi son gucuyle bastirarark rahmi duvardan ayirdi o nasil bir aci eyvah dedim gozum yerimden cikti.Birde hemsire diyorki cok guzel muayane oldun bircok kisi elletmiyor bile dedi.Cati olcumunde birsey yokta o bebegi itmesi rahmi ayirmasi felaket birseydi.
Sonuc suan yaklasik 2 cm acilmam var bebek asagi inmis kasiklarimda adet agrisi gibi agri var iyice zorlaniyorum hareket etmekte birazda kanamam var az az.Cuma sabahi gormek istedigini soyledi tabi dogurmazsam.Birde esime yurumekle dogum olmaz cinsel iliski,meme ucunu uyarmak ve ilik dus almam gerektigini soylemis cinsel iliski tetiklermis.Zaten yaptigi islemleminde sureci biraz daha hizlandiracagini soyledi suan bekliyorum.

Evet sonunda daha elle tutulur bir sonucla geldim, tabi halen hersey baska turlu olabilir.
Sabah nst cektirdik Ugur doktorun yanina girdik nst nin gayet guzel oldugunu ve 2 tane 100 e vuran sancim oldugunu soyledi artik bu haftalarda bu sancilari bekliyoruz sevindirici dedi.Benim doktorumun ne dedigini sordu nst mizin oncekinden guzel ciktini ameliyat tarihini konustugunu bende sezeryan istemedigimi ve beklemek istedigimi soyledim itiraz etmedigini bu durumun beni igreti ettigini soyledim.Ugur beyde itiraz etmediyse sikinti gormuyor demekki dedi bende benzer birsey soyleyebilirim ama soyle bebege bakariz asagi inmemistir ve rahim yumusamamistir mih gibi semserttir o zaman daha gunude var bu bebek iri diyip sezeryanla alalim diyebilirim dedi.
Bende kendisine lutfen beni yanlis anlamayin kor cahil gibi illa normal olsun demiyorum sadece eger riskli bir durum yoksa normal istegim var ama olmaz derseniz asla itiraz etmem dedim.Asla dedi ben seni cok iyi anliyorum muayane edip anlicaz dedi.
İlk once ultrasona bakti bebegin kan akimi,plezanta,suyu hersey normal, hatta olculeride normal bu bebek 4 kilo degil ortalama 3.500 biraz uzeri dedi ve bu bebek asagi inmis bile dedi.
Simdi rahime bakalim dedi ve malum islemi yapti catiyi olcerken rahim yumusamis ve aciklik var hazirlik baslamis normal dogurmaman icin suan hicbir engel yok dedi.Simdi bir islem yapicam dedi ve parmaginimi diyim elinimi son gucuyle bastirarark rahmi duvardan ayirdi o nasil bir aci eyvah dedim gozum yerimden cikti.Birde hemsire diyorki cok guzel muayane oldun bircok kisi elletmiyor bile dedi.Cati olcumunde birsey yokta o bebegi itmesi rahmi ayirmasi felaket birseydi.
Sonuc suan yaklasik 2 cm acilmam var bebek asagi inmis kasiklarimda adet agrisi gibi agri var iyice zorlaniyorum hareket etmekte birazda kanamam var az az.Cuma sabahi gormek istedigini soyledi tabi dogurmazsam.Birde esime yurumekle dogum olmaz cinsel iliski,meme ucunu uyarmak ve ilik dus almam gerektigini soylemis cinsel iliski tetiklermis.Zaten yaptigi islemleminde sureci biraz daha hizlandiracagini soyledi suan bekliyorum.

Merve'cim insallah bebegin tez zamanda kavusur sağlığına. diliyorum ve umuyorum.

Herkese merhaba. İnşallah hepiniz iyisinizdir. Benim yavru erken doğdu ve ben haziran annesi oldum :) RABBim bütün bebeciklere ve ailelerine sağlık versin.

allah anali babali buyutsun cnm tebrik ederim cok gecmis olsun :)))

hadi bakalim sende yaklamisin bebegini kucagin almaya az kalmiss belki bugun yarin kavusrsun insallah :)) hakinda hayirli olan olsun canim. anlamdigim su rahmi duvardan nasil ayirdi doktor belki bildigim bir yöntemdir ama sen söyleynce tuhafima gittii cok korkutucu gibi duruyorr:26::26:

kızlar ben çok kötüyüm. sinir krizi geçirdim diyebilirim.

son kalan işleri halletmeye çalışıyordum. sonradan yıkadığım şeyler vardı. onları ütüledim falan. ütü beni çok yoruyor. sabah zaten ishaldim. sonra karnım çok fena ağrıdı. midem falanda çok kötü gaz falan var. kayınvalide öbür odada yatıyor onunda malum diş mevzusu var. bana faydası yok.

ben ona antibiyotik alacaktım ama karnım çok ağrıdığı için alamadım. eczaneyle konuştum ilacı ayarladım. kayınvalide gidip alması yetecekti. en azından o ayaklanırsa bana yardım eder diye.

çantam çanta olarak hazır değil çünkü. içi hazır sadece. ve ben yapamıyorum artık dermanım yok.

ilacı al dedim. ben gidemem dedi. al iyileşceksin bende gidemiyorum dedim. gene ben gidemem dedi. bende de o an şarter attı. hastadır gerçektir ona bişi demiyorum ama hep mi beni buluyor bu hal ya. doğum yapmak üzereyim kayınvalide nazıyla uğraşıyorum birde. bir destekçim yok. kimi çağırayım ne yapayım ben şimdi.

kriz geçirdim bağırdım çağırdım. eşimi de aradım ben annemlere gidiyorum orda doğum yapcam sakın gelme dedim. öyle dedim ama şu an ne yapcağımı bilmiyorum. kendimi hiç iyi hissetmiyorum. annemlere gitsem orda da konu komşu lafı çekcem şimdi. hemde orası dağ başı , ne araç var ne taksi

ne yapcam ben şimdi, kendimi çok kötü ve yalnız hissediyorum

İlk once parmagini sokyp cevirdi sanirim rahmin yumusakligina ve acilmaya bakti o zaman o kadar acimadi yumusamis dedi.Sonra daha siddetli iterek ya nasil anlatayim itti iti boyle kurcalar gibi son gucuyle cevirdi resmen hissettim rahmi butun vucdum isindi ter doktum sonra doktorun eli kan icinde kaldi.Bana orkid verdiler bu yaptigim dogumu biraz daha tetikliyecek dedi simdi koyu kirmizi sumukumsu bir kan geldi simdide hafif hafif kahverengi leke geliyor.Sen kibele gibi kadinsin suanda dogurmaman icin hicbir sebep yok hersey yolunda dedi.

Oğluşum geldiğinden beri güneşin bu ikinci doğuşu. Hayat sanki benim için iki gün önce başladı. Sanki daha önce hiç yaşamamışım. Dün öğlene kadar çok yemedi hep uyudu. Doktor doğum çok hızlı gerçekleştiği için hala amniyo sıvısı vardır sisteminde o yüzden aç hissetmiyordur endişelenecek bişey yok dedi. Bu arada bütün sağlık testlerimizden yıldızlı pekiyi aldık ikimizde. Benim karnım tamamen indi kanamam azaldı normal görünmeye ve hissetmeye başladım. Ne güzelmiş meğerse. Bu sabah tekrar duş aldım Cicili bicili pijamalarımı giydim hafif bir makyaj yaptım kendimi süper hissediyorum. Bu arada Ömerim dün akşamdan beri saatte bir emiyor çok mutluyum. Emzirmek çok güzelmiş. birbirimizin gözlerinin içine bakarak emişiyoruz. Aşk dolu harika bir duygu. Tek yaptığımız yemek içmek emişmek ve uyumak. Enerjimde yerine geldi. Burnumda tıkanmıyor. Ağrım sızımda kalmadı. Gece gündüz her dakika Allah'a şükrediyorum. Birazdan doktorumuz gelecek ve oğlum sünnet olacak. Sonrada evimize gitcez. İnşallah oğlumun canı çok yanmaz ve sonrasındada ağrısı olmaz. Biraz endişeliyim ve ona hiç kıyamıyorum ama başkada yolu yok. Sonradan yaptıramayacağımız için bugün olmak zorunda. Bunuda sağ salim kolayca atlatınız inşallah. Hepiniz için dua ediyorum. Özellikle doğumu bekleyen anneler inşallah sizinkiler benim doğumumdan daha kolay olur. Bebeklerini kucaklarına alanlarıda gönülden tebrik ediyorum.

Yok anacım banyoda kar etmedi bizimkine benim sıcağıma alıştı galiba emip öylece memem ağzında uyumak istiyor ama omuzlarım tutuluyor artık.yerine bırakınca ağlıyor sarılığımız hala geçmedi şekerli suda veriyorum sence ne zaman geçer Asesim ya:26:
TALIAA Canım benim çok özlüyorum seni,muhabbetimizi
Valla bu kızçelerden sıra gelmiyor ki annem var şimdi o gidince ne yapacağım bilmiyorum
Ev başını alır gider aç kalırız herhalde
Sen ne zaman geliyorsun Türkiyeye İstanbula gelecekemisin

Canım seni tekrar tebrik ediyorum hala hastanedesin sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…