2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ne yapcam ben şimdi, kendimi çok kötü ve yalnız hissediyorum

önce annenlere fln sakın gitme uzak diyosun ki günün geldi sakın gitme
herseye sen yetiişmek zorunda diilsin bunu önce kendine sonrada eşine anlat canm elini soksun tasın altına yazık valla
gelirken alsın annesinin ilacını bu halinle hangi birisine yetişcen
ne kadar yıprattı bu iş güç seni
bosver rahat ol saglıgından önemlimi aaa
az dinlen canm hep paraladın kendi kac işe birden gittin izne ayrıldın sonra iş temizlik telaşı stresi yazık canına
seni senden baskası düşünmezzzz

Son düzenleyen: Moderatör:

dün söyledim eşime. geç saate kadar olsa da bitirelim diye. ama eve gelmesi 9 u buluyor. az iş yaptık ben yoruldum hemen. o ne yapacağını bilmiyor. işleri benim söylememi istiyor. ama ben şunu yap diyecek kadar bile kendimde değilim artık.

annemlerin orada bi hastane baktım ama hiç içacıcı değiller.

çantamın bi kaç eksiği var. onlar, birde çocuğun yatağı tam hazır değil. onları önemsiyorum. yoksa artık gerçekten önemsemiyorum temizliği. her an doğumum olablir diye sabah o kadar ağrı sızı içinde ütüyü bitirmeye çalıştım. ama olmadı.

kayınvalidenin bırak desteğini, şu anki hastalık bahanesiyle köstek oluşunu da görüyorum. akşam eşim gelip onla ilgileniyor. birde öyle vakit kaybı oluyor.

sinir krizi geçirdiğim nokta bu aslında, iyileşmeye çabalamıyor ki.naz derdinde o. ya şu doğum anında bari yapmasın ya. hadi önceden yapıyordu benim gücüm kuvvetim yerindeydi. atlatabiliyordum. ama şu an yapamıyorum. hem fiziken hem ruhen çöktüm resmen.

Merve bizimki yeni gecti cnm..gecen perşembe 8 e düşmüştu degeri..
1 ayı buldu yani sekerli su bebegi daha uyanık tutar, sende sık sık emzir
Ama fazla verme suyu ya
Annen gidincede ne yapacaksın, pratik ev hanımı olacaksın cnm
Bebis uyurken günün ilk ışıklarıyla işe giriseceksin

Kendinize iyi bakın annesi
Seni goremez olduk..sahalara dönmeni, umut ediyoruz

canım ya Sarılık için üzülme bizim 17. günümüz hala geçmedi çok takılacak bir şey değil geçer inşallah
Bizimkininde kulaklarında kıl var dökülüyor yavaş yavaş
mervecim uykusuzluğunun sebebi ne benim bebişinki gaz sancısı sadece uyumasa dursa ben de dayanıyorum sabaha kadar da acı çekerek ağlaması beni mahvediyor

Canım gaz sancısıda var bide benim kucağıma çok alıştı yavruş galiba emiyor emiyor yatağına yatırınca uyanıyor tekrar sil baştan yapıyoruz mememi veriyorum emiyo uyuyor ne yapacaksam böyle
Bugün biz Ervaya kimyonlu su verdik bende içtim faydası oldu valla kakasını bi yaptı gaz çıkardı bol bol dene istersen

Ysmc.. cok şükür hersey olması gerektiği gibiymis..cok sevindim
Bu yola girmişsin artık..hadi hayırlısı. .guzel haber almamıza ramak kalmış
Güzel, rahat bir doğumun olsun inş canım

Canım ne kadar vereyim sence şekerli suyu:26:
İŞte ahh uyusa biraz rahat ederim aklım hep burda yoksa

Canım gözün aydın kafandaki sorulardan kurtuldun neyseki ama şuanki süreç çok tuhaf bende aynı muayneyi oldum resmen bebeği eliyle ittirdi gibi geldi yunuşaman var dedi 2 cm açıklığımda var sancılarımda 60-65 cuma gününden beti bekliyorum perşembe gel dedi ama o zamana doğurabilirsşn dedi.ha oldu ha olacak ben çok stres oldum umarım sen olmazsın.yarın gidicem bakalım belli olur sanırım artık ne olacağı.ama duş a girince benim sancılarım geçiyor.

Rananadan haber var mı acaba doğuma gideceğini yazmış en son:26:

kızlar bu gidişle topiğin en tosununu ben doğurcam!!38 haftada 3800 olmuş oğluşum.geçen hafta 3280di drda şaşırdı.bugün 3800 olduğundan emin.daha 2haftamız var sancı kasılma fln görülmüyo nstde,ben de hissetmiyorum zaten.kaç kilo doğcakki korkmaya başladım.dr 4300den sonrasını ölçemiyoruz ultrasonda dedi.doğumum normal olcak drdaha 2haftamız var 4300 kiloyu rahat doğuranlar oluyo dedi. ben doğurabilr miyim ki??çatı muayenesini sordum haftaya yaparım dedi.

Kızlar geçen hafta sağlık ocağına gitmiştik kilo kontrolü için çünkü 350 gr vermişti kızım doğumdan sonra
Neyse hemde topuk kanı alındı.bide hemşire bana d vitamini damlası verdi
bıngıldağının sertleşmesi için 15 günlükken başlayacaksın kullanıma dedi 2 gündür kullanıyorum
Aranızda kullanan var mı?:26::26:

seni cok iyi anliyorum canim kayinvalidenin nazi hic cekilmiyor ama belkide o da naz yapmiyor cidden agrilari vardir takati yoktur onunda hic birsey yapcak ( onuda senide anlamak lazimn sende bu haline herseyi yetisemiyorsun bu gayet normal canim sende kafana takma hersey oldugu kadar demek gerekirr bazen yetisemiyorsan olmuyorsa olmuyordur zorlama kendini (
annenin evindede gitme sakin esinle konus bu konulari kv den degil esin sana yardimci olmalii hem annesini hemde snei idare temesi gerekirr :)) allah yardimcisiniz olsun :))

tmm simdi anladim canim onu bana ebe yapmisti hastanedee :)) senin dogumu baslatmaya calismis doktorun yakindir dogurman hazirla kendini

valla ne diyim anacım önce bi sakinleş sonrada herseyden önce acil olan işlerini hallettir akşam eşine
zaten yatak fln hazırdır bitek yerleştirmesi var anladıgım kadarıyla oda herzaman olur acıkta kalcak değilya cocuk
sen bi enerjini topla kendine gel bu halde ilerleyemezsin bebeginede yazık onu dusun

canimya nedenki banyo fayda etmiyor benim kiz bayilyior valla suya koyunca sesini bile cikarmiyor serr serpe yatiyor kuvette su degdikce kendinden geciyor yavrrum bayilyior suyaa altini actigimdada ayni seyi yapiyorr cok seviyor bu kiz ciplak durmayi

canim bende seni cok özledim hele süküpr bugun denk geldik ama enim yemek yapmam lazim simdi de kizimi yeni uyutabildim durmuyordu kac saatir :)) ayni bizdede öyle oluyor canim kucagima alyiorum susuyor yanimda misil miisl uyuyorr atagina koyunca sesi cikmiyor u sabah yanimmda yatirdim uykkumu aldim cok sukurr
annen gidincede artik uyku yu unutacaksin ebebgin uyurken evin isleirni halletmeye calisacaksin eee tabi benim gibi bu sirada kndini pc atacaksan bir is yapamiyacaksin:26::26::26: temmuzun 26 da turkiyeye ucuyoruzt canimm yok canim istanbula gitmiyecez ama hicte belli olmaz belki esimi kandirsam bir istanbul turuda yaparizama tabiki hayal canim bebekle okadar yol cok zor gecerrr

canim gecmis olsunn topuk kanini bizde hastanede aliyorlarr dogdugu gun hemde turkiye cok farkli ilerliyor d vitanimizide 7 gunlukken almaya basladik diyebilriim ee ben untumsuum 2 gun gec aldik:26:

Canım ne kadar vereyim sence şekerli suyu:26:
İŞte ahh uyusa biraz rahat ederim aklım hep burda yoksa

Merve ben tirsigim biraz:)
2 kere verdim sudan..3 er cay kaşığı kadaraz ama napim:)
Kizin zaten uyanik..bol bol besle annesi

Uykular duzene girince rahat rahat görüşürüz cumleten

Yaşına kadar kullanacağız cnm d vit' i

bende yemegimi yapim sonra firsat bulursam gelirimm bizim alarimda susmams daha emzigini kendi eliyle cikariyor geri agliyorr sonraa bazen kendi kendisi geri aliyordaa grs sonra kizlar kendinize iyi bakin

mervisko rananayi bende merak ediyorum hala haber yokk ondan canim kizin insallah uzun uzun uyur artik sariligida gcer hemen :))

ASESULFAM canim sizinde durumlar nasil gidiyor bir ayi doldurmusunuz masallahhh dairis bize insallahh:))) grs hoscakalinn

Geridonusumkutusu.. canım evinde dur, bi yere gitme
Esinle konuş, uzlaş..yardımcı olsun sana biraz
Bu halinle ne kadar kosturdun, Yoruldun canim sen ya
Bebisi ihtiyaç lari tam olsunda, kalsın ütü ws
Kv denide anlayamadim bi türlü:26:
Paydos ver.. canını da sıkma lütfen

Son düzenleyen: Moderatör:

Iyi diyelim iyi olsun cnm..cok ağlıyor kuzu..aglamiyorsa kesin uyuyor oluyor:26:
Bizimkide banyoyu cok seviyor..masajdanda hoslaniyor, bayagi rahatliyor
Sut konusunda ayni durumdaymisizbende ne yaptın diye soracaktim sana
Benimde ilk 5 gun , cok inmisti sutum..agrisndan duramamistim, o kadar iyiydi yani
O ara moralim cok bozuktu, tatsizdim biraz.. simdide süt var ama bi daha o kadar dolmadi malesef
Cok emiyor, haliyle sut azaliyor.bu ara neler yapmiyorumki
Birseyler iyi geldi 2 gecedir ama hangisinin iyi geldiğini kesfetmeye çalışıyorum
Ne olursa olsun en önemlisi; su, moral, uyku.. bunlar yoksa yok yani

1 ayi geçtik şükür. .. darısı cumleten; yaşlarına olsun bebislerimizinn
Sizin duzen nasıl? Kardes ilişkileri ne durumda?
Sanada kolay gelsin 3 yavruylaa
Kendinize iyi bakin cnm

Kizlar merhaba bende hala dogurmayanlardanim...bekliyoruz bakalim kizim ne zaman ataga gecicek..gecen haftaki kontrolde dr.um cati muayenesi yapti ve catimin basik oldugunu soyledi.suan bebegim 3500gr civari eger iri bi bebek olursa bu normal dogumu zora sokar dedi.. icinizde cati yapisi boyle olupta normal doguran var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…