ne yapcam ben şimdi, kendimi çok kötü ve yalnız hissediyorum
önce annenlere fln sakın gitme uzak diyosun ki günün geldi sakın gitme
herseye sen yetiişmek zorunda diilsin bunu önce kendine sonrada eşine anlat canm elini soksun tasın altına yazık valla
gelirken alsın annesinin ilacını bu halinle hangi birisine yetişcen
ne kadar yıprattı bu iş güç seni
bosver rahat ol saglıgından önemlimi aaa
az dinlen canm hep paraladın kendi kac işe birden gittin izne ayrıldın sonra iş temizlik telaşı stresi yazık canına
seni senden baskası düşünmezzzz
canım ya Sarılık için üzülme bizim 17. günümüz hala geçmedi çok takılacak bir şey değil geçer inşallahsağol canım.. ama ben seninkini göremedim .. geçmişe fazla bakamıyorum.. kaçıncı sayfada paylaştın resmini ??
sezeryan gaz çıkarmaktan daha kolaydı bence.. kimse yaşamasın inşallah çok zorduu çookk.. teşekkr ederiz teyzesi sadece saçımız değil sırtımız bacaklarımızda kıl dolu =))) tam bi erkek benimki =)) ama dökülürmüş doktor ööle dedi..
hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün.. göğsün için tahin yağını duymuştum.. tahinin üzerine biriken yağı sürüyolarmış çok iyi geliyormuş.. bide yalancı meme başı var göğsüne yapıştırıyosun .. hem daha kolay emiyor bebişler..
bu arada oğlum hala sarılıkla boğuşuyor.. bugün sabah yüzü yine sararmıştı .. aldık doktora götürdük yine kan aldılar garibimden.. kanı kalmadı yavrumun..değeri 14.5 çıktı yüksekmiş yarın yine bakıcaklar 17 olursa tekrar ışık tedavisi görecek. lütfen dua edin.. çok üzülüyorum .. sütüm kaçacak üzüntüden..zaten zar zor emziriyorum sürekli uyku halinde..bugün mama vermeye başladım..onuda sevmedi sanırım ..ilk defa kustu.. hepinizden dua bekliyoruz..
mervecim uykusuzluğunun sebebi ne benim bebişinki gaz sancısı sadece uyumasa dursa ben de dayanıyorum sabaha kadar da acı çekerek ağlaması beni mahvediyor
Merve bizimki yeni gecti cnm..gecen perşembe 8 e düşmüştu degeri..
1 ayı buldu yanisekerli su bebegi daha uyanık tutar, sende sık sık emzir
Ama fazla verme suyu ya
Annen gidincede ne yapacaksın, pratik ev hanımı olacaksın cnm
Bebis uyurken günün ilk ışıklarıyla işe giriseceksin
Kendinize iyi bakın annesi
Seni goremez olduk..sahalara dönmeni, umut ediyoruz
Evet sonunda daha elle tutulur bir sonucla geldim, tabi halen hersey baska turlu olabilir.
Sabah nst cektirdik Ugur doktorun yanina girdik nst nin gayet guzel oldugunu ve 2 tane 100 e vuran sancim oldugunu soyledi artik bu haftalarda bu sancilari bekliyoruz sevindirici dedi.Benim doktorumun ne dedigini sordu nst mizin oncekinden guzel ciktini ameliyat tarihini konustugunu bende sezeryan istemedigimi ve beklemek istedigimi soyledim itiraz etmedigini bu durumun beni igreti ettigini soyledim.Ugur beyde itiraz etmediyse sikinti gormuyor demekki dedi bende benzer birsey soyleyebilirim ama soyle bebege bakariz asagi inmemistir ve rahim yumusamamistir mih gibi semserttir o zaman daha gunude var bu bebek iri diyip sezeryanla alalim diyebilirim dedi.
Bende kendisine lutfen beni yanlis anlamayin kor cahil gibi illa normal olsun demiyorum sadece eger riskli bir durum yoksa normal istegim var ama olmaz derseniz asla itiraz etmem dedim.Asla dedi ben seni cok iyi anliyorum muayane edip anlicaz dedi.
İlk once ultrasona bakti bebegin kan akimi,plezanta,suyu hersey normal, hatta olculeride normal bu bebek 4 kilo degil ortalama 3.500 biraz uzeri dedi ve bu bebek asagi inmis bile dedi.
Simdi rahime bakalim dedi ve malum islemi yapti catiyi olcerken rahim yumusamis ve aciklik var hazirlik baslamis normal dogurmaman icin suan hicbir engel yok dedi.Simdi bir islem yapicam dedi ve parmaginimi diyim elinimi son gucuyle bastirarark rahmi duvardan ayirdi o nasil bir aci eyvah dedim gozum yerimden cikti.Birde hemsire diyorki cok guzel muayane oldun bircok kisi elletmiyor bile dedi.Cati olcumunde birsey yokta o bebegi itmesi rahmi ayirmasi felaket birseydi.
Sonuc suan yaklasik 2 cm acilmam var bebek asagi inmis kasiklarimda adet agrisi gibi agri var iyice zorlaniyorum hareket etmekte birazda kanamam var az az.Cuma sabahi gormek istedigini soyledi tabi dogurmazsam.Birde esime yurumekle dogum olmaz cinsel iliski,meme ucunu uyarmak ve ilik dus almam gerektigini soylemis cinsel iliski tetiklermis.Zaten yaptigi islemleminde sureci biraz daha hizlandiracagini soyledi suan bekliyorum.
kızlar ben çok kötüyüm. sinir krizi geçirdim diyebilirim.
son kalan işleri halletmeye çalışıyordum. sonradan yıkadığım şeyler vardı. onları ütüledim falan. ütü beni çok yoruyor. sabah zaten ishaldim. sonra karnım çok fena ağrıdı. midem falanda çok kötü gaz falan var. kayınvalide öbür odada yatıyor onunda malum diş mevzusu var. bana faydası yok.
ben ona antibiyotik alacaktım ama karnım çok ağrıdığı için alamadım. eczaneyle konuştum ilacı ayarladım. kayınvalide gidip alması yetecekti. en azından o ayaklanırsa bana yardım eder diye.
çantam çanta olarak hazır değil çünkü. içi hazır sadece. ve ben yapamıyorum artık dermanım yok.
ilacı al dedim. ben gidemem dedi. al iyileşceksin bende gidemiyorum dedim. gene ben gidemem dedi. bende de o an şarter attı. hastadır gerçektir ona bişi demiyorum ama hep mi beni buluyor bu hal ya. doğum yapmak üzereyim kayınvalide nazıyla uğraşıyorum birde. bir destekçim yok. kimi çağırayım ne yapayım ben şimdi.
kriz geçirdim bağırdım çağırdım. eşimi de aradım ben annemlere gidiyorum orda doğum yapcam sakın gelme dedim. öyle dedim ama şu an ne yapcağımı bilmiyorum. kendimi hiç iyi hissetmiyorum. annemlere gitsem orda da konu komşu lafı çekcem şimdi. hemde orası dağ başı , ne araç var ne taksi
İlk once parmagini sokyp cevirdi sanirim rahmin yumusakligina ve acilmaya bakti o zaman o kadar acimadi yumusamis dedi.Sonra daha siddetli iterek ya nasil anlatayim itti iti boyle kurcalar gibi son gucuyle cevirdi resmen hissettim rahmi butun vucdum isindi ter doktum sonra doktorun eli kan icinde kaldi.Bana orkid verdiler bu yaptigim dogumu biraz daha tetikliyecek dedi simdi koyu kirmizi sumukumsu bir kan geldi simdide hafif hafif kahverengi leke geliyor.Sen kibele gibi kadinsin suanda dogurmaman icin hicbir sebep yok hersey yolunda dedi.
dün söyledim eşime. geç saate kadar olsa da bitirelim diye. ama eve gelmesi 9 u buluyor. az iş yaptık ben yoruldum hemen. o ne yapacağını bilmiyor. işleri benim söylememi istiyor. ama ben şunu yap diyecek kadar bile kendimde değilim artık.
annemlerin orada bi hastane baktım ama hiç içacıcı değiller.
çantamın bi kaç eksiği var. onlar, birde çocuğun yatağı tam hazır değil. onları önemsiyorum. yoksa artık gerçekten önemsemiyorum temizliği. her an doğumum olablir diye sabah o kadar ağrı sızı içinde ütüyü bitirmeye çalıştım. ama olmadı.
kayınvalidenin bırak desteğini, şu anki hastalık bahanesiyle köstek oluşunu da görüyorum. akşam eşim gelip onla ilgileniyor. birde öyle vakit kaybı oluyor.
sinir krizi geçirdiğim nokta bu aslında, iyileşmeye çabalamıyor ki.naz derdinde o. ya şu doğum anında bari yapmasın ya. hadi önceden yapıyordu benim gücüm kuvvetim yerindeydi. atlatabiliyordum. ama şu an yapamıyorum. hem fiziken hem ruhen çöktüm resmen.
Yok anacım banyoda kar etmedi bizimkine benim sıcağıma alıştı galiba emip öylece memem ağzında uyumak istiyor ama omuzlarım tutuluyor artık.yerine bırakınca ağlıyorsarılığımız hala geçmedi şekerli suda veriyorum sence ne zaman geçer Asesim ya:26:
TALIAA Canım benim çok özlüyorum seni,muhabbetimizi
Valla bu kızçelerden sıra gelmiyor ki annem var şimdi o gidince ne yapacağım bilmiyorum
Ev başını alır gider aç kalırız herhalde
Sen ne zaman geliyorsun Türkiyeye İstanbula gelecekemisin
Canım seni tekrar tebrik ediyorum hala hastanedesin sanırım.
Kızlar geçen hafta sağlık ocağına gitmiştik kilo kontrolü için çünkü 350 gr vermişti kızım doğumdan sonra
Neyse hemde topuk kanı alındı.bide hemşire bana d vitamini damlası verdi
bıngıldağının sertleşmesi için 15 günlükken başlayacaksın kullanıma dedi 2 gündür kullanıyorum
Aranızda kullanan var mı?:26::26:
Canım ne kadar vereyim sence şekerli suyu:26:
İŞte ahh uyusa biraz rahat ederim aklım hep burda yoksa
Kızlar geçen hafta sağlık ocağına gitmiştik kilo kontrolü için çünkü 350 gr vermişti kızım doğumdan sonra
Neyse hemde topuk kanı alındı.bide hemşire bana d vitamini damlası verdi
bıngıldağının sertleşmesi için 15 günlükken başlayacaksın kullanıma dedi 2 gündür kullanıyorum
Aranızda kullanan var mı?:26::26:
bende yemegimi yapim sonra firsat bulursam gelirimm bizim alarimda susmams daha emzigini kendi eliyle cikariyor geri agliyorr sonraabazen kendi kendisi geri aliyordaa grs sonra kizlar kendinize iyi bakin
mervisko rananayi bende merak ediyorum hala haber yokk ondan canim kizin insallah uzun uzun uyur artik sariligida gcer hemen :))
ASESULFAM canim sizinde durumlar nasil gidiyor bir ayi doldurmusunuz masallahhh dairis bize insallahh:))) grs hoscakalinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?