2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kızlar geçmişi pek okuyamadım kusura bakmayın, benim minik vuvuzelam şimdi uyanır size birşey sormak istiyorum. Bebeğin yattığı oda 25-26 derece şu an. Ağladığında fln kucağımızda ter içinde kalıyor resmen. Annem ve eşim üst üste giydirip örtmekte ısrar ediyor. Bana kısa kollu body yeter gibi geliyor :44: Siz ne kadar,nasıl giydiriyorsunuz bebişleri? Biraz ayrıntı verirseniz sevinirim

bizim burda sağlık sektörü daha rahat olduğu için alıştık biz rahata.ben doktorumun özel telefonundan heran ulaşabiliyorum.doğum hangi saatte olursa olsun geliyor hastaneye.şimdi durum böyle olunca moralim bozuldu işte.neyse adamda yıllık iznini kullanıcak nihayetinde evlendi.benim keyfimi bekliyecek değil ya:)artık gel gel derken şimdi gelme diyorum kızıma, çocuğumda ne yapacağını şaşırdı:)

ohh bee evım mısler gıbım olduuuuuuuuuuuu eltımle her yer tertımız olduu

oglum gelebılır artıkkkkkk camlar kapılar duvar larrr tum odalrr yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
oturarak yaptıgım ıcın bacak kaslarım acıyorrrr regl olucam gıbımm ama olsunn evım mıs gıbı oldu bu arda sbh doguma gıden ark yenı dogumdan cıktııı kızımız oldu cok sukurrr

haydı hayırlısı cnm benm kolaylık versın yaradannnn
nasıl donmus beee o ıhtımalde mı varrrrrrr

ınsl gelır cnm benım vaktını beklıyordur ınslll

yesılakıntı derkenn cnımm krem akıntının yesıl halımı sukuksu mu bende oldu sumuksu yesıle donuk bır renkkk dr norml dedı muayne ettıı ama tam yesılse bebek kakası nı yutmus olma ıhtımalı var bnm kı cok az yesılımsı dııı

bend enormal dogumu bekle yapamas san yanı aıclma yada aksı bır hal olursa sezercık secenegını kullan cnm oyksa 4 kg doguranlar varrr
canım çok sağol çok heyecanlıyım yaa
ayyy hayırlısı ıle gelsınlerr artık yaffffffffff

Herkese merhaba. İnşallah hepiniz iyisinizdir. Benim yavru erken doğdu ve ben haziran annesi oldum :) RABBim bütün bebeciklere ve ailelerine sağlık versin.
wuu temuz topıgıne hemen haber ucurayımmm hayırlı olsunc nm naısl oldu anlattt
cok sevındım senn adına cnm benım

cok gusel seyler duymususn pekı gogus ucu uyarısı ne oluyorr bırde bnm dr 3 hafta once yaskladı ılıskıyıı canım benım o ka ozenyrmkı sana maasllh dıyorummmm
erkek bebklerı sıcagı sevmes ısılık olur sonra ona goree

Suan cok sapsalim bebege odaklanamiyorum ay benim minnagim gelecek havasinda hic degilim.Simdi hamilelik sureci bitti doguma odaklanmis durumdayim arada hadi dogurdun hadi bakalim nasil bakicaksin dermiyim bu psikolojyle depresyona girermiyim diye korkuyorum cunku ilk gebeliklerde sik rastlaniyormus ve cok musaitim bu duruma.Tabi bu dusunceler arada geliyor kovuyorum simdi sirasi degil belkide cok cabuk alisicam diyorum.Yani boyle karman corman olmuyor degilim.
Dus almak benide rahatlatti ama ozellikte ayakta ve dik oturdugumda gecmeyen bir kasik agrisi var yanlar degil ama bebegin basinin oldugu kisimdan yanlara yayiliyor ve sanci diyemem.Arada kasilmalar oluyor ve bahsettigim agri biraz daha siddetleniyor.Umarim fazlada bekletmezler dedigin gibi geldimi gelecek mi demekte kotu cunku gercekten aci hissediyorum yan yatsamda agrilar oluyor.Cuma sabahi doktor gormek istedi eger dogurmazsam sanirim ilac koyacak ve ertesi gun suni sanci verecek diye tahmin ediyorum bana oyle geldi ama hic gerek kalmadan insallah yarin dogururuz.

Yüksel Kaan ım bugün bir haftayı doldurdu.. 3050 gr 51 cm doğduk şimdi 3200 olduk.. bebek değil melek sanki..yumuk ellim..çok uslu emmekten ve uyumaktan başka derdi yok çok şükür.. ama ben hala sezaryan ağrılarından kurtulamadım..uzun süre oturur yada yatarsam kalktığımda müthiş acılarım oluyor..aniden kitlenip kalıyorum acılar içinde..gece bebeim uyanınca kalkıp alamıyorum.. dikiş yerlerim ayrıca ağrıyor özellikle baştaki düğümler..sizde yaşadınız mı benzer durumlar..ne zaman geçiyor bu ağrılar?

Kolsuz cit citli body altta..ustune ve altina tek kat uzun tk giydiriyorum
Gun icinde tek kat penye battaniye var üstünde.. patikli altin icinden corapta giydiriyorum..birde eldiven tabi
Elleri, ayaklari soğuk olabiliyor, hapsuruyor ..o kadar sicak yerden geldiler, dış ortama hemen uyum saglayamazlar..o yuzden yazlıklari erteledik
Ama terliyorsa katı azaltın cnm..isilik döker ve erkeklere cok sicak iyi gelmez derler

Meme ucu ile oynayip masaj yapacaksin, bende ustumu giyerken esime soylemis cinsel iliski tetikler diye ama ne bende nede esimde o goz var hafif lekelenmem ve bebekten dolayi o yanasmaz, bende bu agri ile hic isteyemem valla suan hurma ve ahududu cayi iciyorum hatta yuruyebilecek halim bile yok.İnsallah hepimiz kolaylikla dogum yapariz ben halen normal diye odaklamiyorum son anda bile acilma olmayabiliyor hayirlisi insallah.

canım ahududu çayını poşet çay mı içiyorsun yoksa aktardan mı aldın açık? poşet çay içsem yararı olur mu? bi de kaçıncı haftada başlamak lazım?

8 haziran günü akşam 21.30 sıralarında
yeniden anne olmanın mutluluğunu yaşadım
sezaryen günümüz pazartesi idi ama kızım
cumartesi akşamı hastaneyi ayağa kaldırıp
ekibi tatil günü evinden toplayıp
apar topar doğumumuz gerçekleşti

şimdilik henüz toparlanmış sayılmam
halsizlik diz boyu..
kızım 37. haftada 2800 gr doğdu

kızlar bu arada doğum süresi geçmiş olan varsa bolca ananas tüketebilirmiş,ananas yiyip ertesi gün doğum agiden çokmuş.ama ben internetin yalancısıyım

canım ahududu çayını poşet çay mı içiyorsun yoksa aktardan mı aldın açık? poşet çay içsem yararı olur mu? bi de kaçıncı haftada başlamak lazım?

Liptonun galiba ahududu,cilek karisimi poset cayi marketde gordum aldim faydasi olur belki diye olmazsada midemi rahatlatti ama butunduamvessenam yapraklarini kaynatip iciyordu galiba,ama onu arayip bulacak durumum yoktu bende poset cay ile takiliyorum

Gözünüzaydin.. Allah analı babalı büyutsun evladınızı
Masaallah kızına annesi
Cok şükür kavustun yavruna..darısı bekleyenlere olsun

Aynı aynı ne yaşıyorsan aynısı bide annem yanımda heran gözü üstümde sancım varmı yokmu diye bakıyor arayan arayana keşke söylemeseydim diyorum.telefonları açmıyorum.bu gece gitsem ne iyi olurdu diyorum acaba suni sancıyla gerçek sancı aynımıdır diyorum eğer fark yoksa 5 gündür bu çekilen çok gereksiz😔yarın 8:30 da gidicem yazarım hemen buraya bakalım ne diyecek.

hayırlısı olsun,Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıcakla...
normal mi yaptın canım sezeryan beklerken? bebiş dayanamamış anlaşılan kıyamam
anladım çok sağol canım

canım senle aynı durumdayız bizimde kilo maşallah aldı basını gidiyo ama benim doktor sezeryana motive etmeye çalışıyo bizi ne yapcam bilmiyom son dakika doktor değiştirmek de mantıksız geliyo artık tosunu beklicez baska çare yok gibi onunda gelmeye hiç niyeti yok gibi

Ben sirf o yuzden annemi getirmedim :) zaten sikiliyor kendi evi disindada pek rahat edemez gelme dedim simdilik , ama hic farketmedi 6 kardesiz bir annem ariyor sonra ablalarim ariyor suan daha birsey yok haber vericem diyorum 1 saat sonra tekrar ariyorlar nasil oldun diye :) birde cok komikler sonra hepsi birbirini ariyor birde tekrar elci secip yine ariyorlar yerim ben onlari ama daha duzenli bir sancida yok nereye kadar boyle gidicez bilemiyorum

Herkese slmlar kızlar... Bebeğimin bugün 17. günü iyiyiz çok şükür...Ama ben sezaryen oldum ve dikiş yerlerim hala acıyor batıyor sancılanıyor sizce normal mi??? Bir de bebeğimin kafası düzgün degil tam doktor normale döner diyor ama tedirgin oluyorum bu durumu yasayan var mı?

ne tesadüf ki annem ahududu ekmiş bahçeye. taze yaprakları mı kaynatacağız yoksa kurutup mu kaynatacağız?sizce?
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.

geridönüşümkutusu'nun yazdıklarını okuduktan sonra bana bir haller oldu. soldan soldan geldiler.
canımı sıkan bazı şeyleri düşünüp kafamda büyütüp ağladım.
sonra karnım kasıldı, nefes alışım değişti, bebeğim ha bire tekmeledi beni ama düşünceler kafamdan bir türlü gitmedi. sonra annemler geldi. ben odaya geçip yattım annem yanıma geldi. ağladığımı anladı. ben de geçiştirdim. sonra kendimi iyi hissedince yemek yedim ve banyoya girdim. ilaç gibi geldi duş. burada anlatmak istiyorum ama anlatırken tekrar aynı ruh haline bürünmek istemiyorum.

Ysmc.. cok şükür hersey olması gerektiği gibiymis..cok sevindim
Bu yola girmişsin artık..hadi hayırlısı. .guzel haber almamıza ramak kalmış
Güzel, rahat bir doğumun olsun inş canım

Cok soruluncada stress oluyor insan..ama bu sancılari hic tetiklemiyor niyeyse:)
Masaallah ne guzel kac kardesmissinizimendim vallahi..ne büyük zenginlik..

Guzel haberlerini bekliyoruz cnm:79:

Lahinis diye bi arkadas vardi, hic haber yok sanırım ondan:44:kayıplarda olanlar var

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…