2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

ilk günler ağrıyor kesi yeri
Simdi agrm yok ama elleyince icten icten agriyor..normal bu..gececek ins
Hareketten kaçınma

Kafası daha degisir cnm..
yastık kullanmadan; bir saga yatır, bir yattığında soluna yatır..
Sen yanındaykende sırt üstü yatabilir..hep aynı tarafa yatırma yani..normal görüntüye kavuşacaklar

Son düzenleyen: Moderatör:
Oglum geldi cok şükür
Suni sanci alirken birden kalp atislari dustu 5dk icinde sezeryana aldilar cok uzuldum once ama spinal anesteziydi oglumu görünce heeseye deger canim benim o dua edin bize
Rabbim sizlere de kismet eder inşallah

doğuramıyorum ben yaa klomenle kaldım oysaki geci erkeni yokki takiple oldu ama niyetli değil yavrum püfff birde kızlar erken geliyordu nerde benim kızım artık kucağımıza alamk istiyoruz babasıda bende ah kızım nerde kaldın yaa neyse sağ sağlim alalımda bekleyelim varsın

Hem komik hem benim gibi 5 günden sonra sıkıcı boyut alıyorr.inşallah sen benim gibi beklemezsin.bide doktorum psikolojik olarak hazır olmak çok önemli demişti.

Gözünüzaydin
Allah analı babali büyütsünn yavrunuzu
Siranizi savdiniz..darısı bekleyenlere olsunn

senin yazılarını okurken içim kıpır kıpır oluyor farklı bir enerjin var beni olumlu yönde etkiliyor hep iyi düşünüyorum sanki bende kolayca doğum yapacağm oğlum çok sağlıklı olacak hayatımda eşimden sonra 2.kez ona aşık olacağım diyor içimden bir ses inşallah Allah bu topiğin bütün annelerine yardım eder ve doğuranlar bebeklerine sağlıkla bakarlar doğuracak olanlarda bir an önce çok çabuk doğurur bebekleri de sağlıklı olur emecek mi sarılık olacak mı pişik olacak mı işitme testini geçecek mi diye hiç endişeleri olmaz herşeyleri dört dörtlük olur inşallah birbirmize dua edip olumlu düşünmeye sevk edelim iyi düşünelim iyi olsun inşalllahh :)

iyi akşamlar hanımlar. doğum yapan anneler bebişlerinizi Allah analı babalı büyütsün. ne güzel doğum yapanlar artıyor. darısı diğerlerinin başına inş

kızlar gözünüz aydın olsun allah analı babalı büyütsün inşallah

annenin yanındasın en azından. keşke bende annemin yanına doğum için gidebilseydim.

bir ben kaldım herhalde doğuramayan 40.haftamın içindeyim hiç bir belirti yok ilk kez bugün adet olacakmışım gibi hafif bir bel ağrısı oldu 3 kez hepsi bu kadar.belim ağrıdığında saate bakıyorum acaba ağrılar düzenli mi diye o da yok çoookkkkkk sıkıldım artık ne olacaksa olsun iyice sıkıldım bunaldımmmmmmmm

tatlım ben sezeryan oldum. istersem ikinci gün duş alabileceğimi söylediler ama ben eve gidince alırım dedim. eşim duş aldı. havlu falan herşeyi hastane karşıladı. ben yanımda götürdüğüm hasta bezi, battaniye havlu gibi şeyleri hiç kullanmadı hastanem verdi. ama her hastane farklı mıdır bilemiyorum.
bu arada pompanın ana bölümünü ve priz kısmını al yeterli olur. diğer ıvır zıvırlara gerek yok. bir gece önce steril ettim, buzdolabı poşetine koydum ben.
iyi olmaya çalış. ben anca toparlanıyorum. halen bazen ağlama krizlerim oluyor ama aralıkları uzadı en azından. şimdiden bırakma kendini, doğum bana çok ağır bir travma gibi oldu malesef. bebeğe alışamamak falan değil durum. herşeyi düşününce çıldıracak gibi oluyorum. çok ağlarsa napıcam, hasta olursa napıcam, ya sütüm yetmiyorsa, işe başlayınca kim nasıl bakacak, sütü biberonla mı vericem, biberonla verirsem memeyi bırakırsa, kaşıkla verirsem boğulursa... sorunlarım böyle böyle uzayıp gidiyor. aslında hepsi ne saçma di mi? :) ay nasıl içimi döktüm iki dakikada...

slm herkese bgn stresli bi gün geçirdim süt kardeşimin karısını doğuma aldılar kız sancı çekerken sesi geldikçe bana ben ağladım annem ağladı 8 saat sancı çekti her saatte 1 cm açılması oldu doğum zor değil önemli olan sancıyı çekmek dedi ilk doğum zor olrmuş zaten kızını doğurdu ultrason ölçümleride hep hatalı çıkmış 3800 denen bebek 3kilo180 gr doğdu neyseki sağlıklı biblo gibi bi zilli maşallah allah doğurmayan bizlerede bu duyguyu yaşatsın inş

tbrk ederim tatlım maşallah oğluşuna :) amin allah bizide kurtarsın
Kızım neredeyse 24 saattir uyumuyor
Gece 1 saatlik uykuyla duruyorum ondada annem baktı sağolsun biraz uyudum
Ama hiç uykum yok yorgunda değilim kurban olurum minnoşuma
çok bekletti seni bu cadı olsun annesi bak bak doymaya çalış biblo gibi zaten insan baktıkça bakası gelio fındığa :)
al benden de o kdr 2 gündr ne yesem kusuyorum ya bnm oğlandamı döndü naptı stres oldum valla artık açıkçası ne sezaryeni ne normali düşünemiorum bile olsun btsin istiyorum yoruldum kendimi taşıyamıorum

mervecimmm beni hatırladınmıben sana kızın olucak demedimmiallah bağışlasın canım,yeni doğum yaptın dimiiyisindir inş.D vitaminini kullan canım o çok önemli,için rahat olsun bizde 15 günlükken başladık

gözünaydın canım.allah analı babalı büyütsün.sende iyisindir umarım.tansiyon sorunu bitmiş olmalı.

o kadar ağrıdan sonra sezeryan yaşamak zor olsada kavuştun sonunda bebeğine.darısı bizim başımıza inşallah.sağlıkla büyüt yavrunu.

meme uçlarını nasıl uyarcaz onu anlamadım yaa

kızlar biraz önce doğuramadım doğuramadım diye yazdım 5 dk sonra tuvalete gittiğimde bi baktım nişanım gelmişşşşş :)

hastaneyi aradım nişanım geldi ne yapalım şimdi diye sordum hastaneyle evin arası bir buçuk saat olduğu için.
onlarda ağrın yoksa bekle şimdi gelirsen hastanede çok beklersin ağrın artarsa yada suyun gelirse bekleme gel dediler.

çok karmaşık duygular içindeyim ne sevinç ne korku ne endişe .... kısaca ne hissettiğimi tarif edemiyorum.
duşumu aldım hazır bi şekilde bekliyorum ağrı artarsa hemen yola düşecez. :)

sizin nişan geldikten kaç gün sonra bebişiniz geldi ?

benim hastane pek bişi vermiyor sanırım. ufak bi banyo havlusu koydum ben her ihtimale karşı.

diğer önerilerin için teşekkür ederim. kendimi salmamaya çalışıyorum. salsam baya kötüyüm. bi ara bebeğin kalp atışları hızlandı gibi oldu. o zaman ona bişi olcak diye korktum. onun için toparlanmaya çalışıyorum..

Yaa kizlar bende bi haftadir kusuyorum cok kotuyum ne yesem gidiyor..kizlar neden bpyle oluyo hicbise yiyemiyorum acaba dogum belirtisi mi ki

hmm kızlar benım paşam onden gıdıyorya ona gore 17 hazıran da gelısım tamamlanmıs oluyor dr bellı olmaz dedıydıı hayırlısı tabıde bır cogunuz 40.haftasnda daha yenı yenıı regl sancısı gıbı sancılar cekıyor ama ben 2-3 haftdadan berı gunluk bır kac dk yada st..ara lıklarla bel agrısı-karın kasıllması-relgl olucakmısm gıbım arılarımolyor acaa benım paşa gelısımıne goemı gelıcekk tahmınlerınız varmıkı acabaa cum adr randevumuz kanala henuz gıremeıs dedıydı dr ablamıs bakalım bır haftada gırmısmı:)

ayy 1 st uyarın dıyor nette bende yapım o zmn ılerkı haftalardaa ksımetseee:))

hayırlısı canım benım vaktını beklııyor annesııı dua ıle ınsl

aynennn o ka heyecanla beklıyorumkı nasıl olucak dıyeeeeeee
wuu supersınız bebegıne cnım bak senı uzmuyor annesı nette bır st bır gun bır hafta dıyro ama butunsevdam sensın 20 dk sonra baslamıstı sanrımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…