aynen cnm benım 75 küçük 80de büyük geliyordu.şimdi ise 80 tamı tamına oluyr.fazlalık cıkıo ama cok azzz.damarlar olustu bide.
kızlar elevit kullanopta büyük abdesti kopkoyu olan var mı
Çok iyi biliyorum orayı canım. Bir arkadaşım orda doğum yapacak yanlış hatırlamıyorsam bu ayın 12 sinde.
bebiş ne kadarlık peki? benim de 80 di eski sütyenlerimden sadece birini giyebiliyorum şimdi napcam şaşırdım( en rahat marka hangisidir ki acaba sütyende??
keşke babası da yanınızda olsaydıkızlar az önce kalp atışlarını duydummmmm :):) 19 kasımda 2 li tarama testini yaptırıcam... ayy bir görseniz kıpır kıpır hareket ediyor kızlar allahım bu günleride gördüm ya çok şükür sağlık ve sıhhatle doğar inşallah hepimizin ki. ultrason fotosunu koyabilirsem koyucam inşallah...ağlamamak için zor tutuyorum ya çok güzel bi duygu
benim göğüslerim azıcık değişti tabi ama dev gibi olmadılar.. ümitlenmek istemiyorum kız olacak diye, çünkü eminim %90 erkek bizim kuzuKuzenimin eşinin göğüsleri okadar çok büyümüştüki dışarı çıkmak istemiyordu..sonuç olarak oğlu oldu ama emziremedi çocuğu sanırım süt yoktu
benim de en korktuğum şey, şuanki halini çok beğeniyorum göğüslerimin. keşke değişmeseler yaa, ama biliyorum sarkacak illa kiYa en korktuğum şeylerden biri( benim bunu araştırmam lazım sonrasında nasıl düzelir diye ya da nasıl bozulmaz diye
Allahtan aramızda senin gibi tecrübeliler var yoksa hiç haberimiz olmayacak bazı seylerden
yaaanickleri yiyecek içeçek olanlar değiştirsin ya. şimdi de nektar nicki dikkatimi çekti. canım onu çekti :)
ben de en çok meyve yiyorum, armut, muz, elma, kivi.. çeri domates ve peyniri de çok yiyorum, diğer herşey midemi bulandırıyo neredeysekızlarrr ben hiç meyve yiyemiyorum..arkadaslar ayva falan yazmıs ama nerdeeee.ama 2 gündür katı meyve sıkacagında ayva mandalın ve havuc sıktım..sizce bu sekıl yararı olurmu.çünkü yiyemiyorum zaten bi bardak suyu cıkıo.suyunu dahı zorlayarak ıcıom.
beni her gören, sen bebeğini mi besliycen bu saçları mı diyo. saçlarım belimdebir batıl da benden olsun bari:)) saç kestirme bebeğin ömrü kısalırmış!! bu nasıl iştir raapunzel mi olalım yani:)))))
merhaba kızlar...
ya ben dün gece söyle ayaklarımı uzatıp yatamadım.. acayıp gerılıyor kasıklarım... şimdiden normal mı bu??? yasayan varmı? birde bugun sol kasıgımda acayip batma vartelas yapmalı mıyım.. normal mı ? uff çözemedim
bir batıl da benden olsun bari:)) saç kestirme bebeğin ömrü kısalırmış!! bu nasıl iştir raapunzel mi olalım yani:)))))
sanırım çoğu eş erkek bebek istiyor sağlıkla inşallah Allah nasip etsin herkese, benim eşim inanılmaz kız istiyor pınar süt reklamına hastayız bayram boyunca bilbordlardaki o minnağı her gösterdiğinde gösterdi sağolsun baygınlık geçirttiama bendeki belirtilerde hep erkeğe benziyor hayırlısı bakalım çok meraktayız
şu göğüs işindede benimde göğüsler silikonlu gibi abartı büyümedi zaten 85 ti 90 olmuştur diyebilirim vede dediğiniz mavi damarlar çok çıktı ben bunu şu ana kadar beyaz tenliyim o yüzden belli oluyordura bağlıyordum:)
merhaba kızlar...
ya ben dün gece söyle ayaklarımı uzatıp yatamadım.. acayıp gerılıyor kasıklarım... şimdiden normal mı bu??? yasayan varmı? birde bugun sol kasıgımda acayip batma vartelas yapmalı mıyım.. normal mı ? uff çözemedim
bende bunu duydum ya(benimde saçlar röfleli.dibi uzadıda uzadı.napıcam bilemiyorum kestireyim kısacık diyorum bu aklıma geliyor (
Doktor bana sürekli olmadığı ve hareket kabiliyetini kısıtlayacak kadar çok olmadığı sürece normal demişti. benim de zaman zaman kasık ağrılarım oluyor çünkü
aynı batma bende de var sabahtan beri... hatta yürüyemeyecek kadar batıyor... ne zaman dinlenmesem bebiş beni uyarıyor hadi yat artık diye:)) için rahat olsun yalnız değilsin.
merhaba kızlar, uzun zamandır buraya uğrayamıyorum hastanelerde koşturmaktan.salı günü öğlen 12 de kıvranarak uyandım.rahmin sağ tarafına tarifsiz bir sancı giriyordu ve öyle acıydı ki nefes alamayıp bağırdığımı hatırlıyorum acıdan.hemen ege acile gittik.kıvrana kıvrana saatlerce beklettiler orda.muayenede apandisten şüphelendiler.ultrasonda apandist şüphesi çıkmadı.sonra kadın doğuma sevk ettiler orda da bi sorun çıkmadı.ama ben çığlık çığlığayım deli gibi kıvranıyorum, bi yandan da bebeğime bşy olmasın diye ağlıyorum ALLAHIM çok büyük bi acı( bu şekilde genel cerrahi bizlik bşy değil diye 3 kez kadın doğuma, kadın doğum da bizlik değil diye 4 kez genel cerrahiye gönderdi.en son genel cerrahi asistanları hocalarını çağırdı ve o da kadın doğum bidaha baksın diyince yeter artık dedim bebeğime bşy olsa hesabını verecek misiniz!!! kolumdaki serumu çıkardım zaten sıvı vermekten başka bi halt yapmadılar.bide ölüm tehlikesi dahil herşeyi kabul ediyorum diye kağıt imzalattılar çıktım.saat gece 12 idi.yani 12 saat boyunca teşhis koyamadılar.eve geldim bi ara ağrım geçti ve uyumuşum sabah 8 de tekrar kıvranarak uyandım.bu sefer basmane şifaya gittik.acilden girdik çok kötüydüm.çok güzel ilgilendiler hemen muayene edip ultrasonla baktılar bütün iç organlarımı incelediler bşy göremediler ama.bebeğim gayet sağlıklıydı.kadın doğuma çıkardılar sedyeyle.doktor bebeişin burda kalbi de atıyo annesi çok da hareketli hiç bşyi yok düşük tehlikesi de yok diyip kalbini dinletti ilk kez duydum.eşim de vardı ve biz ikimizde ağlamaya başladık.peki ağrı neden ve sebeni niye kimse bilmiyo dedim.bebek çok hızlı büyüdüğü için biz bu aylarda ağrı bekliyoruz ama bu kadar şiddetli değil düşük riski olabilir dedi.ağrı için tamol ve düşüğü önlemek için progestan verdi.eve gelince içtim onları ve yattım akşamına koyu kahve akıntım oldu.korktum ama kötüye yormadım.sabah tuvaletimi yaptıktan sonra kanlı akıntım geldi hemen doktorumu aradım.yat sakın kalkma, günlerdir hastanede olduğun için yorgunluktan olmuş olabilir progestana devam et, kanaman artarsa gel ama eğer gece olursa egeye git çünkü burda gece sadece doğum yaptırıyoruz kürtaj yok dedi.geberdim beynimden vurulmuşa döndüm.sürekli tuvalete gidiyorum peçete bazen tertemiz bazen koyu akıntılı bazen kanlı oluyo.HEPİNİZ ANNESİNİZ LÜTFEN DUANZI ESİRGEMEYİN BİZDEN, BEBEĞİM GİTMESİN BEN ONUN KÜÇÜCÜK OYNAYAN ELLERİNİ AYAKLARINI GÖRDÜM,MİNİCİK KALBİNİ DUYDUM KOKUSUNU İÇİME ÇEKEMEYECEĞİMİ DÜŞÜNMEK BİLE
İSTEMİYORUM.
merhaba kızlar, uzun zamandır buraya uğrayamıyorum hastanelerde koşturmaktan.salı günü öğlen 12 de kıvranarak uyandım.rahmin sağ tarafına tarifsiz bir sancı giriyordu ve öyle acıydı ki nefes alamayıp bağırdığımı hatırlıyorum acıdan.hemen ege acile gittik.kıvrana kıvrana saatlerce beklettiler orda.muayenede apandisten şüphelendiler.ultrasonda apandist şüphesi çıkmadı.sonra kadın doğuma sevk ettiler orda da bi sorun çıkmadı.ama ben çığlık çığlığayım deli gibi kıvranıyorum, bi yandan da bebeğime bşy olmasın diye ağlıyorum ALLAHIM çok büyük bi acı( bu şekilde genel cerrahi bizlik bşy değil diye 3 kez kadın doğuma, kadın doğum da bizlik değil diye 4 kez genel cerrahiye gönderdi.en son genel cerrahi asistanları hocalarını çağırdı ve o da kadın doğum bidaha baksın diyince yeter artık dedim bebeğime bşy olsa hesabını verecek misiniz!!! kolumdaki serumu çıkardım zaten sıvı vermekten başka bi halt yapmadılar.bide ölüm tehlikesi dahil herşeyi kabul ediyorum diye kağıt imzalattılar çıktım.saat gece 12 idi.yani 12 saat boyunca teşhis koyamadılar.eve geldim bi ara ağrım geçti ve uyumuşum sabah 8 de tekrar kıvranarak uyandım.bu sefer basmane şifaya gittik.acilden girdik çok kötüydüm.çok güzel ilgilendiler hemen muayene edip ultrasonla baktılar bütün iç organlarımı incelediler bşy göremediler ama.bebeğim gayet sağlıklıydı.kadın doğuma çıkardılar sedyeyle.doktor bebeişin burda kalbi de atıyo annesi çok da hareketli hiç bşyi yok düşük tehlikesi de yok diyip kalbini dinletti ilk kez duydum.eşim de vardı ve biz ikimizde ağlamaya başladık.peki ağrı neden ve sebeni niye kimse bilmiyo dedim.bebek çok hızlı büyüdüğü için biz bu aylarda ağrı bekliyoruz ama bu kadar şiddetli değil düşük riski olabilir dedi.ağrı için tamol ve düşüğü önlemek için progestan verdi.eve gelince içtim onları ve yattım akşamına koyu kahve akıntım oldu.korktum ama kötüye yormadım.sabah tuvaletimi yaptıktan sonra kanlı akıntım geldi hemen doktorumu aradım.yat sakın kalkma, günlerdir hastanede olduğun için yorgunluktan olmuş olabilir progestana devam et, kanaman artarsa gel ama eğer gece olursa egeye git çünkü burda gece sadece doğum yaptırıyoruz kürtaj yok dedi.geberdim beynimden vurulmuşa döndüm.sürekli tuvalete gidiyorum peçete bazen tertemiz bazen koyu akıntılı bazen kanlı oluyo.HEPİNİZ ANNESİNİZ LÜTFEN DUANZI ESİRGEMEYİN BİZDEN, BEBEĞİM GİTMESİN BEN ONUN KÜÇÜCÜK OYNAYAN ELLERİNİ AYAKLARINI GÖRDÜM,MİNİCİK KALBİNİ DUYDUM KOKUSUNU İÇİME ÇEKEMEYECEĞİMİ DÜŞÜNMEK BİLE
İSTEMİYORUM.
İSTEMİYORUM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?