buna bakacak olursak benim de öğlum olacak... bana ve eşime hayırlı bir evlat olsun da naapalım bunu bulana kadar alnımın damarı çatladı zaten :)))
Hangi markayı önerdi hayatım ben de kullansam mı?
Gözün aydın canım, bu aralar pek sık görünmüyordun aklımdan geçmedin değil :) Çok sevindim allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
Akıntıları ben de sormak istiyorum doktora benim biraz sarımsı bu senenin basında seamar testinde biraz iltihap cıkmıstı ilaç felan kullandım düzeldi gibi oldu ama şimdi çok fazla akıntım var hamilelikte artıyor biliyorum ama benimkinin rengi tedirgin ediyor.
kızlar elevit kullanopta büyük abdesti kopkoyu olan var mı
buna bakacak olursak benim de öğlum olacak... bana ve eşime hayırlı bir evlat olsun da naapalım bunu bulana kadar alnımın damarı çatladı zaten :)))
canım hastaneye gittiğimde bi kızla tanıstım.ben zayıfım ama o asırı zayıf 4.5 aylık hamileydi.45 kılo falan.erkek oldugunu söyledi cinsiyetın ögrenmıs.75 bile büyük gelirken şimdi 85 anca oluyo dedi.damar olayını oda söylemisti banaaa.ama tabıkı hayırlısı.kızlarıda cok seviyorum ama saglıklı olması en önemli şey.zaten ilk bebeğim oyüzden ikiside yok.su var bu olsa dıyebılcegım
Kuzenimin eşinin göğüsleri okadar çok büyümüştüki dışarı çıkmak istemiyordu..sonuç olarak oğlu oldu ama emziremedi çocuğu sanırım süt yoktu
kızlarrr ben hiç meyve yiyemiyorum..arkadaslar ayva falan yazmıs ama nerdeeee.ama 2 gündür katı meyve sıkacagında ayva mandalın ve havuc sıktım..sizce bu sekıl yararı olurmu.çünkü yiyemiyorum zaten bi bardak suyu cıkıo.suyunu dahı zorlayarak ıcıom.
Kuzula,
Az önce kurye geldi; ben şaşırdım, birşey beklemiyordum çünkü.
Baktım geçen gün lansinoh a attıgım mail üzerine bana numuneler göndermişler.
Bez bir torba içinde numunelik 1,5 gram göğüs ucu kremi, 2 adet göğüs pedi, 1 süt saklama poşeti,
kendi ürünlerinin tanıtımı vs..
Bence siz de mail atın, numune isteyin; ufak tefek şeyler ama olsun;
insna mutlu oluyor.
Bu arada uyarıyim, göğüs uclarının yara olmaması ıcın bu kremi dogumdan birkaç hafta önce sürmeye başlamak lazımmış.
Diğer türlü acıdan bebgı emzırmekte zorlanabılırsınız.
Bu oncesınden yumusatıyor; hem emzırme esnasında sılmeye gerek yokmus.
infotr@lansinoh.com.tr a mail atabilirsiniz..
Aynı zamanda milupa ya da yazın;
sitesindeki formu doldururdanız o da numune bişiler gönderiyor.
Ama milupa baya gec gonderıyor.
lansinoh hemen gönderdi, sağolsun. :))))
Gece yatarken de su an ıcın ıstedıgınız gıbı yatmakta sorun yok ama 3 ay dolduktan sonra
sol tarafınıza yatmalısınuz; yuzustu ya da sırtustu yatmak bebegı besleyen ana damarların sıkışmasına neden oluyor ve rısklı.
O kadar çok araştırdım ki uzman oldum biçok konuda.
:)))
kızlar neler diyorsunuz o kadar büyür mü ki göğüslerrrrrr??
canım birimizin mesajınını altında hamile günlüğğü ekle yazıyor orayı tıkla..zaten gösteiyo sana..orda tarihi yazıyosun çıkyokızlar bu nickleri değiştirebilioz mu.bideee bazı anne adayları nıcklerın altınaa tahmını dogum tarıhını yazmıs hosuma gitti.yapanlar tarif edebilirler mi acabaaaaaaaa.yapamadımmmm bennn.
150 veriyoruz muayene ücreti. 2 haftada bir gidiyoruz. Bir muayeneye veriyoruz bir muayeneye vermiyoruz ama. Evlenmeden önce 15 sene bahçelievlerde oturdum. Neresi bu aile hastanesi?:44:
adı JFK imiş eskiden e 5 kenarında hacıbozanoğullarının arkasında. acıbadem alınca aile hastanesi olmuş. acıbademin a'sı aslında ama aile oluyor:))
Ehliyeti olan annelere sormak istiorum, ehliyet kursuna kaydlduğunuzda derslere katıldınız mı?
Ben şimdi yazıldım ehliyet kursuna bu akşam ilk ders var gidicem ama sadece gidip çıkıcam,
akşam 6-9 arası duramam yaaa uykum gelir,benim etrafımdakiler hiç derslere katılmamışlar fakat kurs bana inatla
derslere katılmak zorundasın dior.
Ben katılmıcam ama napiiiiiiimmmm yaaa bişi olur mu?
canım yanlıs anlama ama bu sadece bı batıl inanç en iyisini allah bilir.ben sadece duydugum söylentiyi dile getiridm okadar
kızlar test sonuçlarım çıkmış kiminde negatif kiminde pozitif yazıyo henüz doktora göstermedim netten bakıyorum şu an ne anlama geldiğini bilen varmı lütfen yardımcı olun
Anti Rubella IgM NEGATİF (0.254) Anti rubella IgG POZİTİF (104.9)
Anti Toxoplazma IgG NEGATİF (<0.130) Anti Toxoplazma IgM NEGATİF (0.291)
Tabi ki sorarım canım. Kan tahlilini sormama gerek yok aslında, çünkü benimkini tekrarlatmıştı. 2 ay önce yaptırmış olmama rağmen. Tekrarlatsın diyecek kesinlikle. Hatta sana şöyle söyleyeyim. Benim Tsh 3,71 çıktı. Üst sınır 4,2 sanırım. Onu bile bu 2 hafta içinde yine tekrarlattı. Yükseliyor mu diye. 3,5 olmuş bakalım ne diyecek.Toxo yu tekrarlatmana gerek yok. 2 ay içinde bağışıklık kazanmamışsındır herhalde.
Yüz üstü yatma olayını muhakkak sorucam. Bende çok merak ediyorum çünkü. İnşallah güzel haberlerle gelirim dua et emi bana.
Kuzula,
Az önce kurye geldi; ben şaşırdım, birşey beklemiyordum çünkü.
Baktım geçen gün lansinoh a attıgım mail üzerine bana numuneler göndermişler.
Bez bir torba içinde numunelik 1,5 gram göğüs ucu kremi, 2 adet göğüs pedi, 1 süt saklama poşeti,
kendi ürünlerinin tanıtımı vs..
Bence siz de mail atın, numune isteyin; ufak tefek şeyler ama olsun;
insna mutlu oluyor.
Bu arada uyarıyim, göğüs uclarının yara olmaması ıcın bu kremi dogumdan birkaç hafta önce sürmeye başlamak lazımmış.
Diğer türlü acıdan bebgı emzırmekte zorlanabılırsınız.
Bu oncesınden yumusatıyor; hem emzırme esnasında sılmeye gerek yokmus.
infotr@lansinoh.com.tr a mail atabilirsiniz..
Aynı zamanda milupa ya da yazın;
sitesindeki formu doldururdanız o da numune bişiler gönderiyor.
Ama milupa baya gec gonderıyor.
lansinoh hemen gönderdi, sağolsun. :))))
Gece yatarken de su an ıcın ıstedıgınız gıbı yatmakta sorun yok ama 3 ay dolduktan sonra
sol tarafınıza yatmalısınuz; yuzustu ya da sırtustu yatmak bebegı besleyen ana damarların sıkışmasına neden oluyor ve rısklı.
O kadar çok araştırdım ki uzman oldum biçok konuda.
:)))
Ehliyeti olan annelere sormak istiorum, ehliyet kursuna kaydlduğunuzda derslere katıldınız mı?
Ben şimdi yazıldım ehliyet kursuna bu akşam ilk ders var gidicem ama sadece gidip çıkıcam,
akşam 6-9 arası duramam yaaa uykum gelir,benim etrafımdakiler hiç derslere katılmamışlar fakat kurs bana inatla
derslere katılmak zorundasın dior.
Ben katılmıcam ama napiiiiiiimmmm yaaa bişi olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?