2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
yaaa nickleri yiyecek içeçek olanlar değiştirsin ya. şimdi de nektar nicki dikkatimi çekti. canım onu çekti :)

Sağol canım Amin inşallah hepimizinkini.
Herşeyden tiksindiğim için bişey yiyemiyorum yemedikçe de midem bulanıyo o yüzden pek giremedim bu aralar. Akıntıdaki renk değişikliğinin bir sürü sebebi olabilir mantar da sarı akıntı yapıyo kontrole gittiğinde bi sor ben ilaçların bebeğe bir zararı olmuşmudur diye sormuştum yani hiç ilaç verebileceği aklıma gelmemişti ama fitil verdi. Hamilelikte zaten fabrika gibi akıntı ürüyo günlük petler de mantarımı azdırdığı için kullanamıyorum artık çamaşır değiştirmekten bi hal oldum.

Ehliyeti olan annelere sormak istiorum, ehliyet kursuna kaydlduğunuzda derslere katıldınız mı?
Ben şimdi yazıldım ehliyet kursuna bu akşam ilk ders var gidicem ama sadece gidip çıkıcam,
akşam 6-9 arası duramam yaaa uykum gelir,benim etrafımdakiler hiç derslere katılmamışlar fakat kurs bana inatla
derslere katılmak zorundasın dior.
Ben katılmıcam ama napiiiiiiimmmm yaaa bişi olur mu?

kızlarrr ben hiç meyve yiyemiyorum..arkadaslar ayva falan yazmıs ama nerdeeee.ama 2 gündür katı meyve sıkacagında ayva mandalın ve havuc sıktım..sizce bu sekıl yararı olurmu.çünkü yiyemiyorum zaten bi bardak suyu cıkıo.suyunu dahı zorlayarak ıcıom.

Ehliyeti olan annelere sormak istiorum, ehliyet kursuna kaydlduğunuzda derslere katıldınız mı?
Ben şimdi yazıldım ehliyet kursuna bu akşam ilk ders var gidicem ama sadece gidip çıkıcam,
akşam 6-9 arası duramam yaaa uykum gelir,benim etrafımdakiler hiç derslere katılmamışlar fakat kurs bana inatla
derslere katılmak zorundasın dior.
Ben katılmıcam ama napiiiiiiimmmm yaaa bişi olur mu?

buna bakacak olursak benim de öğlum olacak... bana ve eşime hayırlı bir evlat olsun da naapalım bunu bulana kadar alnımın damarı çatladı zaten :)))

canım yanlıs anlama ama bu sadece bı batıl inanç en iyisini allah bilir.ben sadece duydugum söylentiyi dile getiridm okadar

kızlar bu nickleri değiştirebilioz mu.bideee bazı anne adayları nıcklerın altınaa tahmını dogum tarıhını yazmıs hosuma gitti.yapanlar tarif edebilirler mi acabaaaaaaaa.yapamadımmmm bennn.

Kuzenimin eşinin göğüsleri okadar çok büyümüştüki dışarı çıkmak istemiyordu..sonuç olarak oğlu oldu ama emziremedi çocuğu sanırım süt yoktu

kızlar neler diyorsunuz o kadar büyür mü ki göğüslerrrrrr??

Hiç tüketmemektense bu şekilde tükenmen daha iyi tabi. En azından bi anda içersin biter. Yediğin kadar olmasa da c vitamini girer vucuduna..

hanımlar göğüs ucu için kullanacağınız ürün ne olursa olsun yanında mutlaka ......nin silikon göğüs ucunu da kullanın. göğüs ucuna tam oturan ve ucunda da delikleri olan bu silikon bebiş emerken acınızı çok hafiflewtiyor. bizim okulda yaklaşık 7 tane doğuran-emziren var onlardan duydum:)))

kızlar bu nickleri değiştirebilioz mu.bideee bazı anne adayları nıcklerın altınaa tahmını dogum tarıhını yazmıs hosuma gitti.yapanlar tarif edebilirler mi acabaaaaaaaa.yapamadımmmm bennn.
canım birimizin mesajınını altında hamile günlüğğü ekle yazıyor orayı tıkla..zaten gösteiyo sana..orda tarihi yazıyosun çıkyo

150 veriyoruz muayene ücreti. 2 haftada bir gidiyoruz. Bir muayeneye veriyoruz bir muayeneye vermiyoruz ama. Evlenmeden önce 15 sene bahçelievlerde oturdum. Neresi bu aile hastanesi?:44:

adı JFK imiş eskiden e 5 kenarında hacıbozanoğullarının arkasında. acıbadem alınca aile hastanesi olmuş. acıbademin a'sı aslında ama aile oluyor:))

adı JFK imiş eskiden e 5 kenarında hacıbozanoğullarının arkasında. acıbadem alınca aile hastanesi olmuş. acıbademin a'sı aslında ama aile oluyor:))

Çok iyi biliyorum orayı canım. Bir arkadaşım orda doğum yapacak yanlış hatırlamıyorsam bu ayın 12 sinde.

valla ben liseden beri bildiğim için gitmemiştim:) zaten üniversitedeydim bir de orada mı derse gidecem dedim:)

RUBELLA kızamıkçık ile alakalı onda bi sorun yok.geçmişte geçirmiş ve bağışıklık kazanmışsın.diğeri toxo ise aynı benim gibi hiç bağşıklığın yok.geçmişte geçirmemişsin çiğ et,salam sosis sucuk iyi yıkanmamış yeşillikler yasak.sen ve benim gibiler daha dikkatli olmalıyız hamilelik boyunca.

canım zaten toxo için hastalık kapmışmıyımdır o ara zamanda diye korkuyorum açıkcası:18:güzel haberlerle gel inşallah

ben yatıyorum vala,daha minicik zaten.bişey olcağını sanıyorum.daha sonra biz isesek bile yatamıcaz.hemn yolldım arzucum maili.umutla kargomu bekliyorum.paylaşımın için saol

canım bende yakın zamanda aldım,sadece motor derslerine gitmiştim.tam özel direksiyon dersleri almaya başamıştımki hamile olduğum öğrendim.doktorum acemi olduğum için kullanma dediöle kaldı benim araba sevdam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…