2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

ben araç kullanıyorum canım 5. aya kadar kullanabilirmişim bi problem olmazmış. ama kurs olayını bilemiycem çünkü daha yeni kullanıcaksın ani frenlere dikkat et bence.. ama derslere girmen senin için faydalı.

canım içini rahat tut bebeğin gayet sağlıklıymış..bence bebekle ilgili bişey yok..canını sıkma İYİCE

canım öncelikle Allah güç versin ve asla kendini yorma mümkünse yataktan çıkma en önemliside moralini yüksek tut okuyunca düğümlendim ne diceğimi bilemedim dua edicem bebişin için ama eminimki Allahın izniyle sağlıkla annesi seninle birlikte olucak

bende beyazım cnm ama hiç böyle bişey yoktu ama sımdı cıdden masmavı damar oldu heryeri.ve 80 büyük gelioken sımdı fazlasıyla oluo.hafıf cıkıntılar oluo 85 taksam olur sanırım.

benim sütyenler aynı değişmeye ihtiyaç duymayım ama daha dolgun dahada iyi dolduruyor ama daha destekli rahat sütyenler almam gerek

kızlar hareket ettiğini ne zaman gördünüz kaçıncı haftada ben 8. haftamdayım hareket falan göremedik te bizimki mi değişik acaba ? :)

canım benim dua edicem umarım bi sorun olmaz kanama durur inşallah çok üzgünüm..

Canım az önce sana yazn arzu değil bendim..ekleme yapıyodum arzudan..unutmuşum bir anda onunkinin açık oldugunu

Rabbim en hayırlısını versin inşallah bebeğini sağ salim kucağına alırsın benimde bikaç kere lekelenmem oldu ama çok şükür iyi şuan bi sorun gözükmüyor inşallah senin bebişinde sağlıklıdır. kendini yorma kafanada takmamaya çalış kısa zamanda düzelir inşallah dualarımızdasın..

Cok geçmiş olsun canım, seni hamile ve sancılıyken bu kadar ugrastırmaları tam bir sacmalık :S
Okurken benim de gözlerim doldu hepimiz hamileyiz empati kurabiliyoruz hemde şiddetli bir şekilde.
Allahım inşallah bebeğine birşey olmasına izin vermez. Kendi bebeğime nasıl dua ediyorsam seninkine de ediyorum.
Sakin olmaya calıs ki bebegin sana tutunsun.

Iyi dilekleriniz dualarını için hepinize teşekkür ederim allah sizden razı olsun.dualarınızla aykta kalıcaz inşallah, allahım kimseye o minicik atan kalbin acısını göstermesin, evlatları annelerine anneleri de evlatlarına bağışlasın.ben bebeğimi 3,5 sene sonra çok zor buldum öğrendiğim an anne oldum zaten, aşığım meleğime tek dileğim orda kalması.allahım onu benden almasın yarabbim ((( nolur bizi unutmayın sadece bebeğim yaşasın istiyorum yoksa ben de yaşayamam

canım yaaa ne diyeceğimi bilemedim inş bebeğin seninle kalır, nolur kendini üzme ve herkesin yazdığı gibi sadece yat dinlen.
dualarım sizinle ://///

MEHSEL canım arkadaşım kıyamam sana 2 gündür merak ediyorum seni
neler yaşamışsın öyle :18:
kıyamam ben sana
ahmet beyin yanına gittinmi
Allahın izniyle bebeğin seninle kalıcak dularım seninle
kendine çok dikkat et yat hiç kalkma
yakınsa annen gelip baksın sana

teşekkürler canım verdiğin bilgi için çok sağol içim rahatladı

canım benim Rabbim sağlıkla almayı nasip etsin kucağına inşallah

canım çok geçmiş olsun inşallah bebiş seninle olur aklına kötü şeyler getirme moral çok önemli ve bol bol dinlenmelisin inşallah en kısa sürede bu durumu atlatırsın canım dualarımız seninle ...

benmde negatif toxo bağışıklığım yok çok korkuyorum birde kurban etiyle uğrştım inşallah bulaşmz

aynen canım benimde öyleymiş bugün öğrendim inşallah canım bulaşmamıştır bişey ..yeşillikleri sirkeye koyuyorum acaba bi faydası olurmu offf çok kötyü ya napcaz doktor sana bişey dedimi bu konuyla ilgili ben daha göstermedim sonucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…