2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Canım benim doktora git tabi için rahatlasın ama kendini korkutma. Benden de geliyordu o akıntı gün içerisinde 1 kez açık kahve çok korkmuştum. Dün doktora gittim alttan muayene etti. Kanama filan yok dedi. Rahim büyüdükçe bazı bayanlarda oluyormuş, endişelenme rabbim şifanı versin bebeklerimizi hayırlısı ile bizlere bağışlasın. Adet döngüsünde de olabiliyormuş korkma. Uzan kendini çok yorma sık sık dinlen ve onunla konuş:))) Hayırlı haberlerini bekliyoruz bitanem:))

150 veriyoruz muayene ücreti. 2 haftada bir gidiyoruz. Bir muayeneye veriyoruz bir muayeneye vermiyoruz ama. Evlenmeden önce 15 sene bahçelievlerde oturdum. Neresi bu aile hastanesi?:44:

Ahhhh ben de çok isterdim( türkçe öğretmeniyim büyük çocuklar da çok yoruyor(

Böyle birden çok kişinin yorumlarına arka arkaya nasıl yorum yazabiliyorsunuz( brn yapamıyorum

kızlar ilk bebeğiniz mi sizin? benim ilk çocuğumda 70ken 110 olmuştu,sırf meme gibi görünüyordum ama kız doğurdum ve şimdi göğüslerimde hiç bir değişklilk yok bence,ilk gebelikde genişliyor göğüsler şimdi 80 takıyorum hala aynıyım, ama kız olunca sol göğüs daha büyük oluyor onu biliyorum herkes öyle söylüyordu bana gerçekten de öyleydi bariz diğerinden büyüktü

infotr@lansinoh.com.tr'ye ne yazmak gerekiyo canım bir örnek mail göndersen hepimiz onu göndersek... Şimdiden teşekkürler

Böyle birden çok kişinin yorumlarına arka arkaya nasıl yorum yazabiliyorsunuz( brn yapamıyorum

Cnm mesajların altında alıntı ile cevapla nın yanında bir konusma balonu var
onu tıklıyorsun, istersen bırkac tane okudukca cevap yazmak ıstedıklerın ıcın hep bu kısmı tıkla
en son konuya cevap ver dedıgınde
butun o tıkladıgın mesajları alt alta goreceksın
altlarına gereklı yorumları yapabıleceksın

Benim ilk bebeğim olacak kısmetse.. ya cok fena olur hamilelikten sonra büyük kalması. Ben küçük halinden cok memnundum bir de ufak tefek olunca büyük gögüs hos durmuyor. poff (

Benim ilk bebeğim olacak kısmetse.. ya cok fena olur hamilelikten sonra büyük kalması. Ben küçük halinden cok memnundum bir de ufak tefek olunca büyük gögüs hos durmuyor. poff (

emzirmeyi kesene kadar aynı kaldılar canım ama kestikten sonra 3 ay içinde toplanıyolar ama tabi ilk günkü memen gibi olmuyor benim 80e düştü sonra ama bildiğin anne memesi yani sarkık yanları filan buruşuk biraz :26:

Kızlar bugün de doktora gittik meğer Cezayir'de devrim bayramıymış resmi tatil yani 2 gündür olmadığı için listedekilere bakmış sabahtan gitmiş. Dün sekretere sabahtan gelelim mi demiştik çok kalabalık öğleden sonra gelin demişti gidip de doktoru bulmayınca şok olduk. Meğer sekreter izindeymiş bu onun arkadaşıymış o yüzden pek bilmiyomuş

Neyseki arayınca geldi sağolsun doktorumuz. Bebişimizi gördük kocaman olmuş pıtpıtlarını da gösterdi dinletmedi rahatsız olmasın diye. Herşey çok normal çok iyi dedi. boyu da 19.8 mm olmuş kuzucuğumun . Babası gibi iri bişi olacak herhalde
Hamilelikten önce mantarım olduğunu söyledim hamilelikde hormonlar değiştiği için vajinal akıntılar da değişiyor ve çoğalıyor mantarın olmasa bile zaten hamilelik ona uygun zemini hazırlıyor dedi ayda bir kullanacağım fitili verdi folic asite devam dedi progestan için de elindekini bitir ilk hamilelikte rahim kasılmaları çok olur iyi bi ilaç dedi. Bi de mantar için bir merhem verdi. Tahlil istedi.

Ay kızlar Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguları tatmayı çok güzel içinde bişey büyüyo kalbı pıt pıt nasıl hızlı atıyo. Hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı da nasip etsin rabbim inşallah :)

Arzu mu ya da sosyolog_h hanginiz ekliyosunuz bilmiyorum bizim pıtpıtlarımızı da ekleyebilirsiniz 01.11.2012 :)

Son düzenleme:

Ya en korktuğum şeylerden biri ( benim bunu araştırmam lazım sonrasında nasıl düzelir diye ya da nasıl bozulmaz diye
Allahtan aramızda senin gibi tecrübeliler var yoksa hiç haberimiz olmayacak bazı seylerden

Gözün aydın canım, bu aralar pek sık görünmüyordun aklımdan geçmedin değil :) Çok sevindim allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
Akıntıları ben de sormak istiyorum doktora benim biraz sarımsı bu senenin basında seamar testinde biraz iltihap cıkmıstı ilaç felan kullandım düzeldi gibi oldu ama şimdi çok fazla akıntım var hamilelikte artıyor biliyorum ama benimkinin rengi tedirgin ediyor.

kesin birşey yok ama bence yüzüstü yatmasan daha iyi olur ikiniz açısından... ben de çok severdim şimdi ya yan ya da sırt üstü yatıyorum

buna bakacak olursak benim de öğlum olacak... bana ve eşime hayırlı bir evlat olsun da naapalım bunu bulana kadar alnımın damarı çatladı zaten :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…