2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
arkadaşlar bebeğin kanala girmesi haftalar önce olabileceği gibi genellikle sancılarla birlikte oluyormuş.doktorum anlattı bugün.suzan sen regli tarihine bak doğum için.gelişim özellikle 30lu haftalarda yanıltıcı olabiliyor.

sancım yok ama aşağıya çok baskı yapıyor. heran aşagıdan çıkcakmış gibi. çok da haraketli. kanala mı girmeye calışıyor acaba?

kızlar iyi akşamlar.
c.tesi günü malum nişanım gelmişti. akşam biraz sancı çektim pazar günü biraz daha nişanım geldi ve sancılarım düzenli aralıklarla gelmeye başladı ve pazar günü akşam 23.30 da doğumum gerçekleşti.3100 gr bi bebişim oldu. ilk gün 10 saat uyudu ve emmedi. meğer doğum anında doğum suyu yutmuş midesi yıkandı minnakımın şimdi atlattık. birbirimize alışmaya çalışıyoruz. doğum hikayemi müsait olunca yazacağım benden şimdilik bu kadar. doğum yapan arkadaşlar varsa hepsine hayırlı olsun. bekleyenlerede kolay gelsin :))

iyi geceler. yakında Almanya'dan akrabamız gelecek. sormuşlar bebek için istediğiniz bişeyler varsa getirelim demişler. var mı Türkiye'de olmayıp oradan istemem gereken bişey. benim aklımda bişey yok ama belki sonradan keşke isteseydim diyeceğim şeyler çıkabilir.

hayırlı olsun ve geçmiş olsun hem sana hem bebişe

banada verdiler damlayı ama daha başlamadım bugün 10 günlük daha 15 ten sonra başlicaz.. neden vericez bunu diye sordum.. anne sütünde k vitamini bide sanırım d vitamini az olurmuş onu takviye etmek için dedi.. benm kadın doğumcu gebelik boyunca kullandığım demir hapına ( ferro sanol ) devam etmemi söyledi.. ama ben bıraktım kullanmıyorum.. zaten deli gibi kilo aldım ve 9 aydır ilaç içmekten içim bulandı artık.. zaten rahim toparlayıcı bi ilaç kullanıyorum buda bitsin daha da ilaç görmek istemiyorum.. sizlerede demir hapını kullanın dedilermi.. hata mı ediyorum kullanmamakla..

bizdede durumlar ayni canim aglamiyorsa uyuyor yada birisinin kucaginda dir banyoya bizde bayiliyoz hergun 24 saat cikarmasan gigi cikmayacakk bayilyior masallahhhcanimya cok emdikleri icinde dolmuyor biraz ara verseler 3saati gecse belki yine ilk gunki gibi olurr ama benim digerlerinden hatirladigim kadariylaa gögus pedleri bana yetmiyordu ben sutyenimin icine kucuk havlu gibi seyler koyuyordum yoksa ustum basim siril siklam olyuordu sutum okadar akiyordu bunda tik yok ancak ancak islatiyorr pedlerineyse insallah dolarlarr canim bol bol sutumuz olur fiskirir göguslerdenn sana ne iiy geldiyse kesfedince bizlede paylas canim bizde yararlanalim ben de herseyi denedim daha su cok iyi geldi diyecegim birsey yok en yii gelen iyi yemek dediign iyi uyumak ve bol bol sivi tuketmek :)))
canim tr de havalar suan nasil bilmiyorum ama evin icinde 25 derece sicaklik sanki biraz bebek icin az geldi bana kisakolli bodyle tutmak icin uzerine penye tarzi uzun altli ustlu birsey giydirebilirsin yada ayakli peny e tulumlar ben cok seviyorum onlari giydirmeyi cok rahat oluyor ne beli acilyior ne bacaklari

canim insallahh doktorunun odlguu zamanbda gelirr senin kizin doktorunda hakli tabiki hamilenin ne zaman doguracagi bellimi olur ustelik tek hastasida sen degilsindir seni beklese digerleri cikarr :)) insallah dogum yapacagin sirada doktorun olmasa biel cok guzel ve cok iyi bir doktorla dogum yaparsinn:))))

gözun aydin canim allah anali babali buytsun insallahhh tebrik ederim :)))

canim benimm onun vakti zaamni gelince dogacaktir allahin izniyle insallah kendini germeden sabirla bekle canim allah yardimcin olsun senin ve diger dogumu geciken herkesin :)))

Oglum geldi cok şükür
Suni sanci alirken birden kalp atislari dustu 5dk icinde sezeryana aldilar cok uzuldum once ama spinal anesteziydi oglumu görünce heeseye deger canim benim o dua edin bize
Rabbim sizlere de kismet eder inşallah

gözunuz aydijn kizlarrr allaha anali babali buytsun insallahh size ve bebislerere gecmis olsunnn rabbim size bagislamiss cok sükürki sorun kalmamis bebeklerde bir daha yasatmasin kimseye boyle SIKINTilar .:)))

canim simdi almanyada ne varsa turkiyede de varr olmayan yok hatta bazi magazlar alisveris yerleri flnda aynisi orda var :)))

ama turkiyede olmayan birsey kesfettim burda sadece penaten markasi olan bebek kremi sampuani yani bebek bakim urunlerii onlari isteyebilirsin uyku tulumu flnda olabilirr turkiyede nasil onlar bilmiyorum yapilan alisverislerdede görmedim birde senin aklinda gönlundne ne geciyorsa istebilirsin bence :)))

bu marka iyi mi
ben sebamed aldım herşeyini
şimdi kullanıp tecrübe etmediğim için sebamed in iyi olup olamdığını bilmiyorum. söylediğin markayı hiç bilmiyorum. sağol tavsiye ettiğin için. ben biraz düşüneyim bakalım. gelecek kişinin kızı burada ve onun da kendi kızı hamileymiş. belki ondan biliyordur bu konuları.

Kizlar benim kasiklarimda adet sancusu gibi seyler var ama nisan su yok nekiii dogum yapanlar sizde nasil oldu

sebamed de cok guzel pisik kremini almistim onuda cok memnun kaldim ondanda hemen iyilestiriyor bu markada cok guze canim burda bir numarali marka sampuani fln cok kalitelii hic konak fln olmadi benim cocuklar kremi hemen pisigi önluyorr yani sonuna kadar tavsiye edebilcegim bri markaa hatta burda hkn ydi sanirim bu markayi kullanmis daha önce ogluna benim ekledigim resimlerde görup sormustuu nerden aldin dyie o da almak istiyormus cok memnun kalmisti :))ama turkiyede yok mus bulamamiss :))

hee ozaman kizian en getiriyorsa sanada getirebilirr

kızlar nöbette olan yokmu bizde uyuyorduk ama benim oğlan maşallah horon tepiyor içerde uyandırdı beni nasıl canımı acıtıyor hareketleri artık kıvranıyorum yani sizinkilerde yapıyor mu böyle napcaz bakalım bu yaramazlarla geldikten sonra

Günaydın kızlar.

Pazartesi günü sezeryan ile bebeğimi kucağıma aldım. doktorlar normal doğumu denediler ama olmadı zorunlu sezeryan yaptılar. Genel aneztesi ile. Paşam çok aç hiç doymuyor çok gazlı. Sütümde yetmiyor. 15 dk memeden uzak duramıyor. Perişan oldum. Gögüslerim çok kötü. Böyle bir bebek hayal etmemiştim. Rabbim sağlık sıhhat versin bebişlerimize. İnşlh herşey daha da düzelir.

Gozun aydin.Allah anali babali buyutsun saglik sihhat icinde

Kızlar yatışım yapıldı serum bağlandı ama tansiyonum çok yüksek normal doğum olması için düşmesi gerekiyor dua edin kızlarr

annler şimdi kontrolden geliyorum
bebek 3900 olmuş son haftalarda hızlı alabiliyomuş çatı kontrolü yapmak istedi yaptıramadım çok kastım kendimi
sen dedi mümkün değil doğuramazsın dokundurmuyosun bile, gece ebeler ben ararsa hastanız muayene yaptırmıyo fln diye napcaz bebeğide strese sokarsın dedi
çok üzüldüm ama hayırlısı buymuş artık
yarın 8de sezeryana gircem Allah büyük hayırlısı buymuş demekki
nolur dua edin benm de

Kızlar yatışım yapıldı serum bağlandı ama tansiyonum çok yüksek normal doğum olması için düşmesi gerekiyor dua edin kızlarr

Allah yardimcin olsun canim insallah cok kolay bir dogum olur.Galiba bende doguruyorum, ama bugun mu yarin mi bilemiyorum.Sabah nisanim geldi sancilar basladi 7 dk da bir girmeye basladi o kadar kotu degildi simdi 10 dk da bir oluyor ama daha siddetli halen daha dengesiz :) sancilarim ilk once 7 dk araliklarlaydi simdi 10 dik :)eger 5 dk ya duser duzenli ve siddetli olursa hastaneye gecicez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…