hayırlı olsun ve geçmiş olsun hem sana hem bebişekızlar iyi akşamlar.
c.tesi günü malum nişanım gelmişti. akşam biraz sancı çektim pazar günü biraz daha nişanım geldi ve sancılarım düzenli aralıklarla gelmeye başladı ve pazar günü akşam 23.30 da doğumum gerçekleşti.3100 gr bi bebişim oldu. ilk gün 10 saat uyudu ve emmedi. meğer doğum anında doğum suyu yutmuş midesi yıkandı minnakımın şimdi atlattık. birbirimize alışmaya çalışıyoruz. doğum hikayemi müsait olunca yazacağım benden şimdilik bu kadar. doğum yapan arkadaşlar varsa hepsine hayırlı olsun. bekleyenlerede kolay gelsin :))
Kızlar geçen hafta sağlık ocağına gitmiştik kilo kontrolü için çünkü 350 gr vermişti kızım doğumdan sonra
Neyse hemde topuk kanı alındı.bide hemşire bana d vitamini damlası verdi
bıngıldağının sertleşmesi için 15 günlükken başlayacaksın kullanıma dedi 2 gündür kullanıyorum
Aranızda kullanan var mı?:26::26:
bizdede durumlar ayni canim aglamiyorsa uyuyor yada birisinin kucaginda dirIyi diyelim iyi olsun cnm..cok ağlıyor kuzu..aglamiyorsa kesin uyuyor oluyor:26:
Bizimkide banyoyu cok seviyor..masajdanda hoslaniyor, bayagi rahatliyor
Sut konusunda ayni durumdaymisizbende ne yaptın diye soracaktim sana
Benimde ilk 5 gun , cok inmisti sutum..agrisndan duramamistim, o kadar iyiydi yani
O ara moralim cok bozuktu, tatsizdim biraz.. simdide süt var ama bi daha o kadar dolmadi malesef
Cok emiyor, haliyle sut azaliyor.bu ara neler yapmiyorumki
Birseyler iyi geldi 2 gecedir ama hangisinin iyi geldiğini kesfetmeye çalışıyorum
Ne olursa olsun en önemlisi; su, moral, uyku.. bunlar yoksa yok yani
1 ayi geçtik şükür. .. darısı cumleten; yaşlarına olsun bebislerimizinn
Sizin duzen nasıl? Kardes ilişkileri ne durumda?
Sanada kolay gelsin 3 yavruylaa
Kendinize iyi bakin cnm
canim tr de havalar suan nasil bilmiyorum ama evin icinde 25 derece sicaklik sanki biraz bebek icin az geldi bana kisakolli bodyle tutmak icin uzerine penye tarzi uzun altli ustlu birsey giydirebilirsin yada ayakli peny e tulumlar ben cok seviyorum onlari giydirmeyi cok rahat oluyor ne beli acilyior ne bacaklarikızlar geçmişi pek okuyamadım kusura bakmayın, benim minik vuvuzelam şimdi uyanırsize birşey sormak istiyorum. Bebeğin yattığı oda 25-26 derece şu an. Ağladığında fln kucağımızda ter içinde kalıyor resmen. Annem ve eşim üst üste giydirip örtmekte ısrar ediyor. Bana kısa kollu body yeter gibi geliyor :44: Siz ne kadar,nasıl giydiriyorsunuz bebişleri? Biraz ayrıntı verirseniz sevinirim
bizim burda sağlık sektörü daha rahat olduğu için alıştık biz rahata.ben doktorumun özel telefonundan heran ulaşabiliyorum.doğum hangi saatte olursa olsun geliyor hastaneye.şimdi durum böyle olunca moralim bozuldu işte.neyse adamda yıllık iznini kullanıcak nihayetinde evlendi.benim keyfimi bekliyecek değil ya:)artık gel gel derken şimdi gelme diyorum kızıma, çocuğumda ne yapacağını şaşırdı:)
8 haziran günü akşam 21.30 sıralarında
yeniden anne olmanın mutluluğunu yaşadım
sezaryen günümüz pazartesi idi ama kızım
cumartesi akşamı hastaneyi ayağa kaldırıp
ekibi tatil günü evinden toplayıp
apar topar doğumumuz gerçekleşti
şimdilik henüz toparlanmış sayılmam
halsizlik diz boyu..
kızım 37. haftada 2800 gr doğdu
doğuramıyorum ben yaa klomenle kaldım oysaki geci erkeni yokki takiple oldu ama niyetli değil yavrum püfff birde kızlar erken geliyordu nerde benim kızım artık kucağımıza alamk istiyoruz babasıda bende ah kızım nerde kaldın yaa neyse sağ sağlim alalımda bekleyelim varsın
Oglum geldi cok şükür
Suni sanci alirken birden kalp atislari dustu 5dk icinde sezeryana aldilar cok uzuldum once ama spinal anesteziydi oglumu görünce heeseye deger canim benim o dua edin bize
Rabbim sizlere de kismet eder inşallah
kızlar iyi akşamlar.
c.tesi günü malum nişanım gelmişti. akşam biraz sancı çektim pazar günü biraz daha nişanım geldi ve sancılarım düzenli aralıklarla gelmeye başladı ve pazar günü akşam 23.30 da doğumum gerçekleşti.3100 gr bi bebişim oldu. ilk gün 10 saat uyudu ve emmedi. meğer doğum anında doğum suyu yutmuş midesi yıkandı minnakımın şimdi atlattık. birbirimize alışmaya çalışıyoruz. doğum hikayemi müsait olunca yazacağım benden şimdilik bu kadar. doğum yapan arkadaşlar varsa hepsine hayırlı olsun. bekleyenlerede kolay gelsin :))
iyi geceler. yakında Almanya'dan akrabamız gelecek. sormuşlar bebek için istediğiniz bişeyler varsa getirelim demişler. var mı Türkiye'de olmayıp oradan istemem gereken bişey. benim aklımda bişey yok ama belki sonradan keşke isteseydim diyeceğim şeyler çıkabilir.
bu marka iyi micanim simdi almanyada ne varsa turkiyede de varr olmayan yok hatta bazi magazlar alisveris yerleri flnda aynisi orda var :)))
ama turkiyede olmayan birsey kesfettim burda sadece penaten markasi olan bebek kremi sampuani yani bebek bakim urunlerii onlari isteyebilirsin uyku tulumu flnda olabilirr turkiyede nasil onlar bilmiyorum yapilan alisverislerdede görmedim birde senin aklinda gönlundne ne geciyorsa istebilirsin bence :)))
bu marka iyi mi
ben sebamed aldım herşeyini
şimdi kullanıp tecrübe etmediğim için sebamed in iyi olup olamdığını bilmiyorum. söylediğin markayı hiç bilmiyorum. sağol tavsiye ettiğin için. ben biraz düşüneyim bakalım. gelecek kişinin kızı burada ve onun da kendi kızı hamileymiş. belki ondan biliyordur bu konuları.
Günaydın kızlar.
Pazartesi günü sezeryan ile bebeğimi kucağıma aldım. doktorlar normal doğumu denediler ama olmadı zorunlu sezeryan yaptılar. Genel aneztesi ile. Paşam çok aç hiç doymuyor çok gazlı. Sütümde yetmiyor. 15 dk memeden uzak duramıyor. Perişan oldum. Gögüslerim çok kötü. Böyle bir bebek hayal etmemiştim. Rabbim sağlık sıhhat versin bebişlerimize. İnşlh herşey daha da düzelir.
Kızlar yatışım yapıldı serum bağlandı ama tansiyonum çok yüksek normal doğum olması için düşmesi gerekiyor dua edin kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?