2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Ah bi bilsek tetesi
normal doğuma çok odaklanmıştım ana korkuyordum da korkumu mu hissetti acabasıpam
Sezeryandan da çok korkuyorum ama

Hayır hiç korkma canım benim
GEnel anestezi istersen daha iyi olur senin için madem bu kadar korkun var
Sadece ikinci gün sıkıntılı oluyor o kdarlıkta olsun
Bak inan bana yavrunu gördüğün vakit tüm sıkıntılarını unutacaksın
Ben 1 hafta sonra tamamen kendime gelmiştim
Kendi işlerimi kendim yapabiliyordum üstümü giyinme banyo vs gibi
K.Validen yardımcı olur sana benimki bile olmaya çalıştıysa
Annen gelebilecek mi?

doğuramayanlardan biride benim hatunlar:)
olmuyo bi türlü:)
bugün doktor teyzemize gittik bekleyelim dedi okey dedik geri geldik efimize hala tık yok yürüyüşe çıktım
hurma yedim günümüzün dolmasına 3 gün var bakalım hayırlısı olsun:)
hareketlerini takip ediorum yapabilcem bu şimdilik pazartesiyi beklicez:)

slm kızlar bugun öğlen nişanım geldi kasıklarım da bütün gün ağrıdı gece suyum gelirse ama sancım olmazsa hastaneye gene de gitmem gerek mi sizce.yoksa sancım düzenli olana kadar evde mi bekliyim.kontrolüm pazartesi günüm o gün doluyor ama gece olursa paniklicem.açılmam 1 cm di napmam gerek sizce .gece sorcak kimse olmaz diye şimdiden sorıyım de :)

normal dogum yapanlar 40 haftayı dolduruyormu? aramızda normal dogumu bekleyıpte 40 haftaya dayananlar varmı merak ediyorum.. ben daha doguramadım sancı var ama tık yok

ancak dil çıkartılır
ysmc doğum yaptı kızlar. Asyasını aldı kucağına.
Aaa maşaallah. bugün buralardaydı ne ara doğum yaptı. ayrıntıları da merak ediyorum.
Allah sağlık mutlu bir ömür versin.

oh zeytin gözler mi oyyyy yerim ben onu

suyun gelince gitmen gerekiyor

fena sıkıldım annişler uyuyamadım bi türlü,eşim horluyor,hava sıcak,balon gibi şiştim patlıcam artık..içim sıkılıyor bir de bebeğim kanala inemediği için,sizler gibi nişan yada sancı bekleyemiyorum bu sebeple pazartesi ne diyecek doktor daha inmemiş temmuz başına kadar bekleyelim derse çıldırıcam heralde...acaba normalden sezeryana mı kaysam napsam bilemedim off off

normal dogum yapanlar 40 haftayı dolduruyormu? aramızda normal dogumu bekleyıpte 40 haftaya dayananlar varmı merak ediyorum.. ben daha doguramadım sancı var ama tık yok

ben normal doğumu bekliyorum hayırlısı ile pazartesi 40.hafta günüm doluyor hala beklemedeyim .sende de yoktur ama nezaman ne olcağı hiç belli olmuyor aniden oluverir merak etme canım.ben de bugun sancım var diyodum ama hiç sancı çıkmadı sonra dedim ki bunlar nst de gözükmyosa asıl sancı kimbilir nası bi acıdır şuan tek korkum bu .ve bu gece olcak gibi korkmaya başladım hep wcye gitme isteği geliyor

hemen panıkleme nısan geldıkten sonra hemende dogum olabılır 1 hafta sonrada.. sancının gelmesını bekle cnm cok sıddetlı olursa git bence.. ama ıcın rahat degılse yarın gıt doktoruna

Ah ah canım derdim çok hangi birine yanayım
kv ve komşularından kafayı yememe ramak kaldı
O kadar bunaldım ki herşeyden
annem tedavisi bitmediği için gelemiyor
zaten sanırım o halde görsem çok üzülürüm
herşeyimizi yapmasına alıştık
kolu bacağıtutmuyoken görürsem içim parçalanır ya
dayanamam
Biz doğduktan iki üç hafta snra en geç gelirim diyo
hayrlısıyla şu günleri de atlataydık
annemin bana en çok ihtiyacı olduğu an ben yanında olamıyorum
benm de ona en çok ihtiyacım olduğu an o yok
rabbim böyle uygun görmüş asla isyan edemem
bol dua şükür zamanın bi an önce geçmesini istiyorum sadece

hemen panıkleme nısan geldıkten sonra hemende dogum olabılır 1 hafta sonrada.. sancının gelmesını bekle cnm cok sıddetlı olursa git bence.. ama ıcın rahat degılse yarın gıt doktoruna

bugun nişan geldikten sonra doktora gitmiştim açılmam ve sancım olmadığı için ptesi tekrar çağırdı ama gece suyum gelirse ve sancım olmazsa napıyım diye paniğim var şuan canım .doktor bişi olursa hemen gel diyor ama gitsem bide suni sancı yemek istemiyorum oyuzden suyum gelirse kendi sancımı bekliyimmi yoksa gene de gidiyimmi .bide doktora okadr boşa çağırmıyım gece gece

senınde yakınmıs dogumun rabbım bir avazda kurtarsın hepimizi.. ılk cocukta nasıl bir agrı cekecegını bılemedıgın ıcın kendı ayagınla tıpıs tıpıs gıdıyorsun hastaneye ama ıkıncıde oyle olmuyor ben ılkımı normal yaptım basıma gelenı bıldıgım ıcın doguma gıdebılecekmıyım bılmıyorum aklımdan cıkmıyor azıcık dalsam ruyama gırıyor:18:

Canimm eddaaa yarin kucagina aliyor benim yarin konrolum var ama sezeryan tarihi isticem benimkide biraz buyuk..riske atamam ..benim kagitta DA 300 Yyaziyor..ve bendaha hic duymadim usg ile uyusani

ne zaman gıdecegını hıssettırır zaten bebek.. benım agrım falan yoktu oglumda gece 2ye kadar temızlık yaptık esımle tam kafayı koyup yattım 5 dakkada bır sancı geldı ama ne nısan vardı nede suyum.. sabah 10 gıbı gıtmıstım doktoruma sancımı evde cektım tam 12 saat surmustu gıttıgımde zaten 7 santım acılmıstı doguma aldılar.. yanı demek ıstedıgım oyle bır hıssedıyorsunkı geldıgını agrı olmasa bıle malum oluyor acılman varsa zaten yakındır dogumun gıdıpte bosubosuna sunı sancı yeme bence bıraz bekle

Kızlar bunalımın dibini gördüm bugün ve hala da yaşıyorum
Kv m burada annemler de kv uzak yoldan geldi onlarca çocuk büyütmüş torun falan
Ama eski usul biraz bebeğin yan yatması gerektiği bile sorun annem de birşey bilmiyor ben tek çocuğum zaten çocuk görmemiş ama kv nin eski usulleri anlıyor müdahale ediyor kaldım aralarında eşim de öyle garibim
Daha dün sezeryan oldum bugün eve çıktık kabus başladı hiçbirşey yemeden içmeden oturdum öğleden bu yana ve son 4 saat bebeği emzirdim sütüm yok meme ucu zar zor geliyor
Biraz evvel eltim geldi hastanede de yanımda o vardı o çok yardımcı oluyor işin ehli ve yeni usulden gidiyor..e haliyle kv tavırlı o varken niye eltim gelsin
Annemler kötüniyetli değil napcanı şaşırdı
Eşimin morali 0
Ve ben bu ortamda sezeryanın acısı sancısı bir taraftan sütüm yok diğer taraftan bunaldım ağlamaktan
Tek tesellim bebeğim o iyi olsa
Allahım yardım et kızlar dua edin lütfen

Denizkızı ne yapıyorsun şekerim nasıl gidiyor k.valide ile
İyice ağırlaşmışsındır şişliklerin ne alemde ne zor son haftalar
Ben don atlet soyunup otoruyordum geceleri Allah yardımcın olsun
Cnm ne yapim çok zorlanıyorum artık totomu kaldırıp tuvalete gitmek bile ölüm gibi heryerim ağrıyo , kv.de iyi cnm baya bakıyo bana ne istesem yapıyo sadece ben 12 gündür onunlaevde oturmaltan sıkıldım biraz stresde var kadın bişey yapmıyo ama bazen içimden çığlık atasım geliyo son günlerim ya çok sinirli ve stresliyim . Dediğin gibi don atletle yatıyorum sonra belim yanim açık olduğundan usutuyorum bide gaz sıkıntısı ile uğraşıyorum bu son günler berbat ve geçmek bilmiyo. Neyse ki yarın akşam annem ve babam memleketten gelmiş olacaklar çok az kaldı annem gelince kızımı dogurabilirim

bizde tatile gidecegiz ya bu yaz denize gidersek bende ayni seyi dusunuyorum acaba denize sokmak iyi olurmu yoksa yanlismi yapmis olurum bilmiyorum 3 aylik fln olcak ozaman kadar üsütmez ama denize girmesi saglikli olurmu acasb

Ohhh hadi gözun aydin canim sorunsuz atlatmisiniz korntolunuzu asi yapinca yazik ne aglamistir ;(((
baya kilo almis masallah canim :))

Kızlar normal doğuramadım tansiyondan ama acil spinale girdim iyikide girmişim kızlar şoktayım 5 kg 100 gr şuan azccık ağrım var.
anaaaaa sakami kizz 5 kilomu bebegin masallahhhhhhhhhhhh canim ugs de ne cikiyaordu ölcumleri cok merak ettimm
canimya okadar kilosuna takilmsimki tebrik etmei untumusum:26::26::26:cokkkk gecmis olsun gözun aydin canim allah anali babali büyütsünn insallahhhh. kac gündür sanci cekmenin nedni bebegin kilolu olsundanmiss bence

canim ben altina ksakollu body ve ustune penye alt üsüt takim yada ayakli penye tulum giydiriyorum baks ahic birsey giydirmiyorum havalar biraz serin olursa uyanikken yelek giydiriyourm corap daha hic giymedik ayakli tulum giydigimuz icin sapka da kullanmiyoruz bebegim sicak devamli :))

ask olsun canim bendeeeeee cok merak ettim seni valla kac kez sordum haberi olan vwrmi diyee
neyse canim benim cok gecmis olsun kizini kucagina almisin cok sükürr cok gecmis olsun allah kiizini sizlere bagislasin hayirli olsun insallahhhh fotosunuda bekliyoruzzzzzzzzzzzzz

canim insallah koay bir dogumun olur rabbim kolayliklar nasip etsin insallah sag saglim kavusrsun bebeginee :)) suyun gelirse sakin bekleme hemen gitt hastaneye suyun bittigi icin bebek sikintiya girebilir allah korusunn:))

canim ikincidede tipis tipis gidiyorsun merak etmee ben 3. dogurdugum halde sancim cogalmadan gittim hastaneyee cünkü korkmustum birden bire acilmam olur diye ama malesefffff 15 saat sonra ancak dogdu kizim

allah yardımcın olsun herkes en ıyısını ben bılırım der onu oyle yap bunu boyle yap ama bılen bıle zarar verır farkında olmaz.. arada kalmak daha kotu moral kotu oluncada bebegınle bıle ılgılenmek ıstemezsın allah sabır versın ne dıyelım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…