Ah bi bilsek tetesiDilca sen ne alemdesin canım?Senin kız niye ters dönmüş ya
Ah bi bilsek tetesi
normal doğuma çok odaklanmıştım ana korkuyordum da korkumu mu hissetti acabasıpam
Sezeryandan da çok korkuyorum ama
ancak dil çıkartılırErken emeklilik ve doğum izni torba yasadan çıktı haberi
Ben bu yeni haberden pek tatmin olmadımdoğum iznini 16 haftadan 17 haftaya uzatmışlar (lütfetmişler ) ama izin bitimini takip eden 3 ay yarı zamanlı çalışma imkanı tanıyo ve bir sürü daha ek madde var , meclis tatil olmadan belki kabul edilecekmiş Torba yasa içinde olacakmış ....
Aaa maşaallah. bugün buralardaydı ne ara doğum yaptı. ayrıntıları da merak ediyorum.ysmc doğum yaptı kızlar.Asyasını aldı kucağına.
oh zeytin gözler mi oyyyy yerim ben onuKizlar tebrikleriniz icin cok tesekkür ediyorum 3 gündür cevap yazmaya basliyorum daha yariya gelmeden oglusumla ilgilenmek zorunda kaliyorum.. Bugün hastane de 4. günümüz yarin evimize gidiyoruz insallah,sütüm fazlasiyla geliyor cok sükür her saat basi veya 2 saatte bir emzirip altini temizliyorum.. Gündüzleri emdigi gibi uyuyor gece oldugundaysa simsiyah zeytin gibi gözleri sonuna kadar acik öpmeye koklamaya doyamiyorum.. Dogum yapan bütün arkadaslari cok tebrik ediyorum bekleyenleride rabbim bir avaz da kurtarsin ins.
suyun gelince gitmen gerekiyorslm kızlar bugun öğlen nişanım geldi kasıklarım da bütün gün ağrıdı gece suyum gelirse ama sancım olmazsa hastaneye gene de gitmem gerek mi sizce.yoksa sancım düzenli olana kadar evde mi bekliyim.kontrolüm pazartesi günüm o gün doluyor ama gece olursa paniklicem.açılmam 1 cm di napmam gerek sizce .gece sorcak kimse olmaz diye şimdiden sorıyım de :)
normal dogum yapanlar 40 haftayı dolduruyormu? aramızda normal dogumu bekleyıpte 40 haftaya dayananlar varmı merak ediyorum.. ben daha doguramadım sancı var ama tık yok
hemen panıkleme nısan geldıkten sonra hemende dogum olabılır 1 hafta sonrada.. sancının gelmesını bekle cnm cok sıddetlı olursa git bence.. ama ıcın rahat degılse yarın gıt doktorunaslm kızlar bugun öğlen nişanım geldi kasıklarım da bütün gün ağrıdı gece suyum gelirse ama sancım olmazsa hastaneye gene de gitmem gerek mi sizce.yoksa sancım düzenli olana kadar evde mi bekliyim.kontrolüm pazartesi günüm o gün doluyor ama gece olursa paniklicem.açılmam 1 cm di napmam gerek sizce .gece sorcak kimse olmaz diye şimdiden sorıyım de :)
Ah ah canım derdim çok hangi birine yanayımHayır hiç korkma canım benim
GEnel anestezi istersen daha iyi olur senin için madem bu kadar korkun var
Sadece ikinci gün sıkıntılı oluyor o kdarlıkta olsun
Bak inan bana yavrunu gördüğün vakit tüm sıkıntılarını unutacaksın
Ben 1 hafta sonra tamamen kendime gelmiştim
Kendi işlerimi kendim yapabiliyordum üstümü giyinme banyo vs gibi
K.Validen yardımcı olur sana benimki bile olmaya çalıştıysa
Annen gelebilecek mi?
hemen panıkleme nısan geldıkten sonra hemende dogum olabılır 1 hafta sonrada.. sancının gelmesını bekle cnm cok sıddetlı olursa git bence.. ama ıcın rahat degılse yarın gıt doktoruna
senınde yakınmıs dogumun rabbım bir avazda kurtarsın hepimizi.. ılk cocukta nasıl bir agrı cekecegını bılemedıgın ıcın kendı ayagınla tıpıs tıpıs gıdıyorsun hastaneye ama ıkıncıde oyle olmuyorben normal doğumu bekliyorum hayırlısı ile pazartesi 40.hafta günüm doluyor hala beklemedeyim .sende de yoktur ama nezaman ne olcağı hiç belli olmuyor aniden oluverir merak etme canım.ben de bugun sancım var diyodum ama hiç sancı çıkmadı sonra dedim ki bunlar nst de gözükmyosa asıl sancı kimbilir nası bi acıdır şuan tek korkum bu .ve bu gece olcak gibi korkmaya başladım hep wcye gitme isteği geliyor
benim ultrason çıktısında hata payı yazıyor.+300 -300 gibi.ama sanırım belirli bir kilodan sonra ölçüm yapılamıyabiliyormuş.belki öyle birşey olmuştur.sende yarın kavuşursun inşallah.bakalım ben daha ne kadar bekliycem.
gözüaydın.umarım normal doğumdur.çok istiyordu çünkü....
bugun nişan geldikten sonra doktora gitmiştim açılmam ve sancım olmadığı için ptesi tekrar çağırdı ama gece suyum gelirse ve sancım olmazsa napıyım diye paniğim var şuan canım .doktor bişi olursa hemen gel diyor ama gitsem bide suni sancı yemek istemiyorum oyuzden suyum gelirse kendi sancımı bekliyimmi yoksa gene de gidiyimmi .bide doktora okadr boşa çağırmıyım gece gece
Cnm ne yapim çok zorlanıyorum artık totomu kaldırıp tuvalete gitmek bile ölüm gibi heryerim ağrıyo , kv.de iyi cnm baya bakıyo bana ne istesem yapıyo sadece ben 12 gündür onunlaevde oturmaltan sıkıldım biraz stresde var kadın bişey yapmıyo ama bazen içimden çığlık atasım geliyoDenizkızı ne yapıyorsun şekerim nasıl gidiyor k.valide ile
İyice ağırlaşmışsındır şişliklerin ne alemde ne zor son haftalar
Ben don atlet soyunup otoruyordum geceleri Allah yardımcın olsun
bizde tatile gidecegiz ya bu yaz denize gidersek bende ayni seyi dusunuyorum acaba denize sokmak iyi olurmu yoksa yanlismi yapmis olurum bilmiyorum 3 aylik fln olcak ozaman kadar üsütmez ama denize girmesi saglikli olurmu acasbcnm doğru diyosunda elimde değil sinirlerim tepemde bu eve tıkıllma olayıda beni çok bunalttı kendimi yatalak hasta gibi hissediyorum kendi kendimi korkutup doğumda korkularımı gerçekleştirmeyi asla istemiyorum ama bir yakın arkadaşım bile yok yakınımda dertleşip kafamı dağıtacağım böyle olunca da kuruyorumda kuruyorum, kayınvalide de kötülüğüne demiyoda çok ısrarcızaten benim iç sıkıntım bana yetiyo daralıyorum bide o sürekli ne yapmam gerektiğini söyleyip durunca çatlayacak gibi oluyorum ama yinede kötü bi laf demedim daha sadece yüzüm düşüyo bazen galiba
Ayyy ne güzel olurduuuuben zaten sıcaklarda mecburen yıkıycam galiba bide yazın ağustos gibi baya toplamış olur kızım, denize sokmak istiyorum sinopta, bizim oraların denizi pırıl pırıldır temizdir, şöyle bir sokup çıkartsam tuzlu suya acaba hasta edrmiyimki
slm kızlar,
doktordan geliyoruz, sarılıgıımız tamamen geçmiş
aşımızı yaptırdık, kalça USG miz yapıldı, sonuç güzel bir sorun yok
bebişim 4.680 gr, 53 santim olmuşilk dogdugunda 3.300/50 cm di
doktorumuz gayet iyi dedi,
geçmişe bakamadım, birazdan gelip bakıcam, şimdilik görüşürüz mucukladım
anaaaaa sakami kizz 5 kilomu bebegin masallahhhhhhhhhhhhKızlar normal doğuramadım tansiyondan ama acil spinale girdim iyikide girmişim kızlar şoktayım 5 kg 100 gr şuan azccık ağrım var.
haziran anneleri sırayla doğuruyor maşaallahhhtemmuz annesi olarak takipteyim :)
bebişlerden fırsat bulanlar olursa bu sıcak havalarda miniklere ne giydiriyorsunuz merak ettim_? ne almalı ne almamalı
şimdiden teşekkürler yeni anneler
ask olsun canim bendeeeeee cok merak ettim seni valla kac kez sordum haberi olan vwrmi diyeeSuzanim beni merak etmissin kuzum Allah razı olsun evet salı gunü 07:07 'de dogum yaptım dün öğlende taburcu olduk kızım ters olduğu icin sezeryan oldum ilk bir saatim cok kötüydü belden uyusturmali oldugundan herseyi gördüm cok şükür simdi bende kuzumda iyi benim meme uçlarım yara oldu onun sıkıntısını çekiyorum bizden durumlar bu Rabbim sana da kolay sağlıklı bir dogum nasip etsin insallah
canim insallah koay bir dogumun olur rabbim kolayliklar nasip etsin insallah sag saglim kavusrsun bebeginee :)) suyun gelirse sakin bekleme hemen gitt hastaneye suyun bittigi icin bebek sikintiya girebilir allah korusunn:))bugun nişan geldikten sonra doktora gitmiştim açılmam ve sancım olmadığı için ptesi tekrar çağırdı ama gece suyum gelirse ve sancım olmazsa napıyım diye paniğim var şuan canım .doktor bişi olursa hemen gel diyor ama gitsem bide suni sancı yemek istemiyorum oyuzden suyum gelirse kendi sancımı bekliyimmi yoksa gene de gidiyimmi .bide doktora okadr boşa çağırmıyım gece gece
senınde yakınmıs dogumun rabbım bir avazda kurtarsın hepimizi.. ılk cocukta nasıl bir agrı cekecegını bılemedıgın ıcın kendı ayagınla tıpıs tıpıs gıdıyorsun hastaneye ama ıkıncıde oyle olmuyorben ılkımı normal yaptım basıma gelenı bıldıgım ıcın doguma gıdebılecekmıyım bılmıyorum aklımdan cıkmıyor azıcık dalsam ruyama gırıyor:18:
allah yardımcın olsun herkes en ıyısını ben bılırım der onu oyle yap bunu boyle yap ama bılen bıle zarar verır farkında olmaz.. arada kalmak daha kotu moral kotu oluncada bebegınle bıle ılgılenmek ıstemezsın allah sabır versın ne dıyelımKızlar bunalımın dibini gördüm bugün ve hala da yaşıyorum
Kv m burada annemler de kv uzak yoldan geldi onlarca çocuk büyütmüş torun falan
Ama eski usul biraz bebeğin yan yatması gerektiği bile sorun annem de birşey bilmiyor ben tek çocuğum zaten çocuk görmemiş ama kv nin eski usulleri anlıyor müdahale ediyor kaldım aralarında eşim de öyle garibim
Daha dün sezeryan oldum bugün eve çıktık kabus başladı hiçbirşey yemeden içmeden oturdum öğleden bu yana ve son 4 saat bebeği emzirdim sütüm yok meme ucu zar zor geliyor
Biraz evvel eltim geldi hastanede de yanımda o vardı o çok yardımcı oluyor işin ehli ve yeni usulden gidiyor..e haliyle kv tavırlı o varken niye eltim gelsin
Annemler kötüniyetli değil napcanı şaşırdı
Eşimin morali 0
Ve ben bu ortamda sezeryanın acısı sancısı bir taraftan sütüm yok diğer taraftan bunaldım ağlamaktan
Tek tesellim bebeğim o iyi olsa
Allahım yardım et kızlar dua edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?