ysmc doğum yaptı kızlar.Asyasını aldı kucağına.
Hakikaten çok az vermişsin AsesimMerve ben tirsigim biraz:)
2 kere verdim sudan..3 er cay kaşığı kadaraz ama napim:)
Kizin zaten uyanik..bol bol besle annesi
Uykular duzene girince rahat rahat görüşürüz cumleten
Canım ben alttan bir çıt çıtlı body giydiriyorum üstünede ya ikili takım yada tulum birde çorap başka bir şey giydirmiyorum bu kadar uyuduğu vakit üstüne penye battaniye örtüyorumkızlar geçmişi pek okuyamadım kusura bakmayın, benim minik vuvuzelam şimdi uyanırsize birşey sormak istiyorum. Bebeğin yattığı oda 25-26 derece şu an. Ağladığında fln kucağımızda ter içinde kalıyor resmen. Annem ve eşim üst üste giydirip örtmekte ısrar ediyor. Bana kısa kollu body yeter gibi geliyor :44: Siz ne kadar,nasıl giydiriyorsunuz bebişleri? Biraz ayrıntı verirseniz sevinirim
Hayırlı uğurlu olsun canım Tebrik ederim seni8 haziran günü akşam 21.30 sıralarında
yeniden anne olmanın mutluluğunu yaşadım
sezaryen günümüz pazartesi idi ama kızım
cumartesi akşamı hastaneyi ayağa kaldırıp
ekibi tatil günü evinden toplayıp
apar topar doğumumuz gerçekleşti
şimdilik henüz toparlanmış sayılmam
halsizlik diz boyu..
kızım 37. haftada 2800 gr doğdu
Canım o demir hapını mutlaka kullan kan kaybımız oldu sonuçta banada verdi doktorum ve kullanıyorum günde bir tanebanada verdiler damlayı ama daha başlamadım bugün 10 günlük daha 15 ten sonra başlicaz.. neden vericez bunu diye sordum.. anne sütünde k vitamini bide sanırım d vitamini az olurmuş onu takviye etmek için dedi.. benm kadın doğumcu gebelik boyunca kullandığım demir hapına ( ferro sanol ) devam etmemi söyledi.. ama ben bıraktım kullanmıyorum.. zaten deli gibi kilo aldım ve 9 aydır ilaç içmekten içim bulandı artık.. zaten rahim toparlayıcı bi ilaç kullanıyorum buda bitsin daha da ilaç görmek istemiyorum.. sizlerede demir hapını kullanın dedilermi.. hata mı ediyorum kullanmamakla..
Ccanım gözün aydın olsun Öyle deme yinede Allah sağlık versin bol bol su içGünaydın kızlar.
Pazartesi günü sezeryan ile bebeğimi kucağıma aldım. doktorlar normal doğumu denediler ama olmadı zorunlu sezeryan yaptılar. Genel aneztesi ile. Paşam çok aç hiç doymuyor çok gazlı. Sütümde yetmiyor. 15 dk memeden uzak duramıyor. Perişan oldum. Gögüslerim çok kötü. Böyle bir bebek hayal etmemiştim. Rabbim sağlık sıhhat versin bebişlerimize. İnşlh herşey daha da düzelir.
Hadi bakalım sende kavuşuyorsun yavruna desene inşallah Rrabbim kolay getisin şimdidenannler şimdi kontrolden geliyorum
bebek 3900 olmuş son haftalarda hızlı alabiliyomuş çatı kontrolü yapmak istedi yaptıramadım çok kastım kendimi
sen dedi mümkün değil doğuramazsın dokundurmuyosun bile, gece ebeler ben ararsa hastanız muayene yaptırmıyo fln diye napcaz bebeğide strese sokarsın dedi
çok üzüldüm ama hayırlısı buymuş artık
yarın 8de sezeryana gircem Allah büyük hayırlısı buymuş demekki
nolur dua edin benm de
Eki Görüntüle 734286
arkadaşlar buda benim derinimm.....
Canım sütün az mı ya bol bol su içsen komposto felan tüketsen ben yapıyorum bunları çok faydasını gördümsaol tetesi allah sizede nasip etsin canım o hep fos şişlikk 3.100 doğdu şimdi 3 kiloo indi yanii bide doymuyoda zatenn off napcam bilmiyorumm bu arada 65 ile girdim doğuma şimdi 58 kiloyum yani hala 10 kilom var...
Suzanim beni merak etmissin kuzum Allah razı olsun evet salı gunü 07:07 'de dogum yaptım dün öğlende taburcu olduk kızım ters olduğu icin sezeryan oldum ilk bir saatim cok kötüydü belden uyusturmali oldugundan herseyi gördüm cok şükür simdi bende kuzumda iyi benim meme uçlarım yara oldu onun sıkıntısını çekiyorum bizden durumlar bu Rabbim sana da kolay sağlıklı bir dogum nasip etsin insallah
Allah yardımcı olsun canımkızlar yarın 9 da sezeryana giriyorum inşallah hepinizden dua bekliyorum ben hepinize dua edicem allah yardımcımız olsun
geridonusumkutusu ................15 haziran, daha tık yok gibi, dr. kontrolü ayın 15inde
38kayseri38 ........................ 29 haziran
zkynl....................................25 haziran cumartesi kontrolde belli olcak durumumuz[/INDENT]Hatuny..........14 haziran da suni sanci ile dogum yapacak ins
rezene................25 haziran... yarın kontrolüm var
denizkizi57..............21 haziran. Normal doğum için bekliyorum. Bendede tık yok.
ssedoshh..........37+0 olduk. ayın 20sinde nasipse kontrolümüz var,bakalım dr teyzemiz sezeryan mı normal mi diyecek?
sahra_89201........29 haziran daha tık yok :), kontrolü ayın 20sinde
uconn.................30 haziran.son doğumuda ben yaparım:)
benim ultrason çıktısında hata payı yazıyor.+300 -300 gibi.ama sanırım belirli bir kilodan sonra ölçüm yapılamıyabiliyormuş.belki öyle birşey olmuştur.sende yarın kavuşursun inşallah.bakalım ben daha ne kadar bekliycem.Gecen persembe 3400 du benim kizimla ayniudi gunleri..ultrason yaniltmis bayagii yani bende sezeruan olacam galiba buyuk olabilir kizin dedi
.lala da normal istiyotdu..ayy kavustu kuzusuna darisi bizim basimiza...
ysmc doğum yaptı kızlar.Asyasını aldı kucağına.
yıkamadım.bence yıkanması gerekmiyor.o kadarda abartırsak çocuğun bağışıklık sistemi gelişemeyecek.bence kirlendiği zamanda kurutemizlemeye falan verilmeli sanırım.sen doğuramadıkça evde yıkanacak ütülenecek şey arıyorsun herhalde kendine:)
yarın sezaryan olucağım arkadaşlar dua edin. hamileliğimin son günü heyecan, mutluluk, korku karmakarışığım. sağlıcakla doğsa ve ben hemen iyileşsem. ayy çok tuhaf duygulardayım. bugün geçmez de.
kızlar yarın 9 da sezeryana giriyorum inşallah hepinizden dua bekliyorum ben hepinize dua edicem allah yardımcımız olsun
bende yarın 12.30 da sezeryana giriyorum spinal olacak,inşallah sag salim kucağıma alır ertesi günde evimize geliriz çûnkü 3 yasında kızım var annemin yanında olacak ama aklım onda kalacak dua edin banada sağlıkla evimize dönelim.
Hikayemide yazıcam inşallah.
annler şimdi kontrolden geliyorum
bebek 3900 olmuş son haftalarda hızlı alabiliyomuş çatı kontrolü yapmak istedi yaptıramadım çok kastım kendimi
sen dedi mümkün değil doğuramazsın dokundurmuyosun bile, gece ebeler ben ararsa hastanız muayene yaptırmıyo fln diye napcaz bebeğide strese sokarsın dedi
çok üzüldüm ama hayırlısı buymuş artık
yarın 8de sezeryana gircem Allah büyük hayırlısı buymuş demekki
nolur dua edin benm de
Suzanim beni merak etmissin kuzum Allah razı olsun evet salı gunü 07:07 'de dogum yaptım dün öğlende taburcu olduk kızım ters olduğu icin sezeryan oldum ilk bir saatim cok kötüydü belden uyusturmali oldugundan herseyi gördüm cok şükür simdi bende kuzumda iyi benim meme uçlarım yara oldu onun sıkıntısını çekiyorum bizden durumlar bu Rabbim sana da kolay sağlıklı bir dogum nasip etsin insallah
Kızlar normal doğuramadım tansiyondan ama acil spinale girdim iyikide girmişim kızlar şoktayım 5 kg 100 gr şuan azccık ağrım var.
Eki Görüntüle 734286
arkadaşlar buda benim derinimm.....
Günaydın kızlar.
Pazartesi günü sezeryan ile bebeğimi kucağıma aldım. doktorlar normal doğumu denediler ama olmadı zorunlu sezeryan yaptılar. Genel aneztesi ile. Paşam çok aç hiç doymuyor çok gazlı. Sütümde yetmiyor. 15 dk memeden uzak duramıyor. Perişan oldum. Gögüslerim çok kötü. Böyle bir bebek hayal etmemiştim. Rabbim sağlık sıhhat versin bebişlerimize. İnşlh herşey daha da düzelir.
ya kızlar ben bu sancı olayını hala tam çözemedim sanırım.34.haftada aynı böyle belden sancılarım vardı hatta daha da hafifti sancılarım 70 lere çıkıyodu açılmada yapmıştı o sancı bende dr kızmıştı hatta niye daha erken gelmedin diye.şimdi aynı sancı hissediyorum ama nst de 20 leri bile geçmedi bugün çok komik yaa.ben mi tam tanımlayamıyorum bu sancıları.sancı çekenler nolur bi anlatıverin tam nasıl oluyo bu sancılar vurup geçen cinsten mi.yoksa çok mu uzun sürüyo kasılma bide nasıl oluyo karnınınızdan anlıyo musunuz ?
herşeyi yıkadım ya, yıkanmayan bişi olunca içim rahat etmior :) dediğin doğru ama. battaniyle koyarız içine nasılsa.
Allah yardımcı olsun canım
Nasıl yapacaksın
genel anestezi mi spinal mi
beşiğin yan koruyucularını nasıl yıkadın peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?