2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ysmc doğum yaptı kızlar. Asyasını aldı kucağına.

Aaa ne guzel haber
Cok sukur saglikla kavusmus yavrusunaa
Normal dogumdur sanırım. .detayları alırız ins yakın zamanda
Darısı bekleyenlere olsunn inş

Son düzenleyen: Moderatör:
Merve ben tirsigim biraz:)
2 kere verdim sudan..3 er cay kaşığı kadaraz ama napim:)
Kizin zaten uyanik..bol bol besle annesi

Uykular duzene girince rahat rahat görüşürüz cumleten
Hakikaten çok az vermişsin Asesim biz günde o kadar veriyoruz nerdeyse
Canım ben alttan bir çıt çıtlı body giydiriyorum üstünede ya ikili takım yada tulum birde çorap başka bir şey giydirmiyorum bu kadar uyuduğu vakit üstüne penye battaniye örtüyorum
Hayırlı uğurlu olsun canım Tebrik ederim seni
Canım o demir hapını mutlaka kullan kan kaybımız oldu sonuçta banada verdi doktorum ve kullanıyorum günde bir tane
Ccanım gözün aydın olsun Öyle deme yinede Allah sağlık versin bol bol su iç
Hadi bakalım sende kavuşuyorsun yavruna desene inşallah Rrabbim kolay getisin şimdiden
Eki Görüntüle 734286
arkadaşlar buda benim derinimm.....

Oy oyy oyy yerim ben bunu Allah bağışlasın çok tatlı canım Rabbim nazrlardan esirgesin

saol tetesi allah sizede nasip etsin canım o hep fos şişlikk 3.100 doğdu şimdi 3 kiloo indi yanii bide doymuyoda zatenn off napcam bilmiyorumm bu arada 65 ile girdim doğuma şimdi 58 kiloyum yani hala 10 kilom var...
Canım sütün az mı ya bol bol su içsen komposto felan tüketsen ben yapıyorum bunları çok faydasını gördüm

Hayırlı uğurlu olsun Rananacığım bizde merak ettik seni kuzum
Foto istiyoruz ona göre

kızlarrrr
bende dogurmadım canlar yaaa
hıc doguracakmış gıbıde degılım
dunya yer gezdım ne sancı ne baska bısı yok
yarın kontrolum var sanırım sezeryan ıstıcem ...

Kizlar tebrikleriniz icin cok tesekkür ediyorum 3 gündür cevap yazmaya basliyorum daha yariya gelmeden oglusumla ilgilenmek zorunda kaliyorum.. Bugün hastane de 4. günümüz yarin evimize gidiyoruz insallah,sütüm fazlasiyla geliyor cok sükür her saat basi veya 2 saatte bir emzirip altini temizliyorum.. Gündüzleri emdigi gibi uyuyor gece oldugundaysa simsiyah zeytin gibi gözleri sonuna kadar acik öpmeye koklamaya doyamiyorum.. Dogum yapan bütün arkadaslari cok tebrik ediyorum bekleyenleride rabbim bir avaz da kurtarsin ins.

Gecen persembe 3400 du benim kizimla ayniudi gunleri..ultrason yaniltmis bayagii yani bende sezeruan olacam galiba buyuk olabilir kizin dedi
.lala da normal istiyotdu..ayy kavustu kuzusuna darisi bizim basimiza...
benim ultrason çıktısında hata payı yazıyor.+300 -300 gibi.ama sanırım belirli bir kilodan sonra ölçüm yapılamıyabiliyormuş.belki öyle birşey olmuştur.sende yarın kavuşursun inşallah.bakalım ben daha ne kadar bekliycem.
ysmc doğum yaptı kızlar. Asyasını aldı kucağına.

gözüaydın.umarım normal doğumdur.çok istiyordu çünkü....

eridonusumkutusu ................15 haziran, daha tık yok gibi, dr. kontrolü ayın 15inde
38kayseri38 ........................ 29 haziran
zkynl....................................25 haziran cumartesi kontrolde belli olcak durumumuz[/INDENT]Hatuny..........14 haziran da suni sanci ile dogum yapacak ins
rezene................25 haziran... yarın kontrolüm var
denizkizi57..............21 haziran. Normal doğum için bekliyorum. Bendede tık yok.
ssedoshh..........37+0 olduk. ayın 20sinde nasipse kontrolümüz var,bakalım dr teyzemiz sezeryan mı normal mi diyecek?
sahra_89201........29 haziran daha tık yok :), kontrolü ayın 20sinde
uconn.................30 haziran.son doğumuda ben yaparım:)
tugok......................26/06 da 40.haftamız doluyor kendi gelmezse 20 haziranda alacak doktor amcamız..

kıss maaşalah çok güzelmiş... yanaklarını ısırırım ben onun...allahım ya nasıl özeniyorum sağlıkla bize de nasip etsin inşallah...

ay kimse kalmamış hazirandaaa :) yarıdan fazlamız doğurdunuz kızlar bende istiyorum.doğum yapan arkadaşlar sizleri çooook tebrik ediyorum bizede çok dua edin kolay geçsin doğumlarımız.benim sancım var sanırken nst de hiç sancım çıkmadı bugün oğlum benle dalga geçiyo bence :)34.haftada bizi korkuttu geliyorum dedi sancı kesiciler falan derken 38 e geldik şimdi de madem istemediniz şimdi de ben gelmiyorum diyo doğunca ısırıcam poposundan

herşeyi yıkadım ya, yıkanmayan bişi olunca içim rahat etmior :) dediğin doğru ama. battaniyle koyarız içine nasılsa.

ya kızlar ben bu sancı olayını hala tam çözemedim sanırım.34.haftada aynı böyle belden sancılarım vardı hatta daha da hafifti sancılarım 70 lere çıkıyodu açılmada yapmıştı o sancı bende dr kızmıştı hatta niye daha erken gelmedin diye.şimdi aynı sancı hissediyorum ama nst de 20 leri bile geçmedi bugün çok komik yaa.ben mi tam tanımlayamıyorum bu sancıları.sancı çekenler nolur bi anlatıverin tam nasıl oluyo bu sancılar vurup geçen cinsten mi.yoksa çok mu uzun sürüyo kasılma bide nasıl oluyo karnınınızdan anlıyo musunuz ?

kızlar yarın 9 da sezeryana giriyorum inşallah hepinizden dua bekliyorum ben hepinize dua edicem allah yardımcımız olsun

kızlar allah yardımcınız olsun dualarımız sizinle inşallah az ağrılı acılı bir doğum olur sağlıklı bir şekilde kavuşursunuz bebeklerinize benimde son 5 günüm 5 gün sonrada ben kavuşucam kızıma çok heycanlı hayırlı haberlerinizi bekliyoruz

gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün inşallah

Kızlar normal doğuramadım tansiyondan ama acil spinale girdim iyikide girmişim kızlar şoktayım 5 kg 100 gr şuan azccık ağrım var.

oy maşallah bebeğine canım iyikide sezeryan olmuşsun yoksa senin alt taraf mahfolurmuş herşeyde bir hayır vardır demişler buda senin için hayırlı olmuş canım allah analı babalı büyütsün inşallah

Eki Görüntüle 734286
arkadaşlar buda benim derinimm.....

maşallah çok tatlı tombiş yanaklarını yerim ben onun allah bağışlasın canım

hadi gözün aydın bekledin bekledin sonunda kavuştun bebeğine allah analı babalı büyütsün canım darısı bekleyenlere

herkes zamanı gelince anlarsın diyor ya bir bildikleri var herhalde:)benimde geçen hafta 60-70 çıktığında ağrım falan yoktu.kasılma konusuna gelince ben artık ayırt etmeye başladım.karnın sertleşip bebek özellikle bir yere toplanıyor böyle poposu falan eline geliyorsa muhtemelen o kasılmadır.böyle bebek hareketinden daha rahatsızlık verici.karnında itme gerilme hissi oluşabilir ama kasılmalar bebek hareketinide artırır.

geridonusumkutusu ................15 haziran, daha tık yok gibi, dr. kontrolü ayın 15inde
38kayseri38 ........................ 29 haziran
zkynl....................................25 haziran cumartesi kontrolde belli olcak durumumuz[/INDENT]Hatuny..........14 haziran da suni sanci ile dogum yapacak ins
rezene..................................25 haziran... yarın kontrolüm var
denizkizi57............................21 haziran. Normal doğum için bekliyorum. Bendede tık yok.
ssedoshh..............................37+0 olduk. ayın 20sinde nasipse kontrolümüz var,bakalım dr teyzemiz sezeryan mı normal mi diyecek?
sahra_89201..........................29 haziran daha tık yok :), kontrolü ayın 20sinde
uconn...................................30 haziran.son doğumuda ben yaparım:)
tugok....................................26/06 da 40.haftamız doluyor kendi gelmezse 20 haziranda alacak doktor amcamız..
dirimci...................................18 haziran doğuma gidiyorum hayırlısıyla

Denizkızı ne yapıyorsun şekerim nasıl gidiyor k.valide ile
İyice ağırlaşmışsındır şişliklerin ne alemde ne zor son haftalar
Ben don atlet soyunup otoruyordum geceleri Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…