2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
bende varımmm off beklemek çok sıkıcı yaa doğsalar artıkkk

Son düzenleme:
Bende variiimm :)

Benim minik kandirik yapti bosuna sanci da cektim hala ortalarda yok.gunumuz dolana kadar beklicez doktor amca oyle dedi..yine de dogmazsa suni sanci artik.

Benim gibi olan var mi anneler ya nisanim heldi ve o gunden beri de hala kahve arada pembe akintim var
Oglum dogum kanalina girmis
Acilma 2 cm den fazla
Normal doguma çok musaitmisim
Ve oglum hala gelmiyor :26:

Merhaba kızlar nasılsınız ya ben çok sık giremiyorum ve uzun kalamıyorum takip edemiyorum olanları
k.bakmayın yani o yüzden :S
Doğuranlara - Allah analı babalı büyütsün darısı başta ben ve diğer hamişlere inş.
Sıkıntsı olan bacılarımada çok g.geçmiş olsun .

Çok cnm sıkılıyo kocişkom dün gececiydi bugün de işler i vardı geç geldi şimdi de çok yorgunum diyo ve yarın akşam yine gececiymis çok bunaldim
beni gezdir diyemiyorum desem bin tane laf bide kaynana geliyo başıma yazık çok yorgun sen çok üzüyosun diyo bende kızdım kendi arkadaşları çağarsa uçarak gider yorgun morgun olmaz oğlunu bilmiyomusun dedim, bana yazık değil mi 3haftadir marketten başka yere gitmedim dedim

geridonusumkutusu ................15 haziran, daha tık yok gibi, dr. kontrolü ayın 15inde
38kayseri38 ........................ 29 haziran
zkynl....................................25 haziran cumartesi kontrolde belli olcak durumumuz[/INDENT]Hatuny..........14 haziran da suni sanci ile dogum yapacak ins
rezene................25 haziran... yarın kontrolüm var
denizkizi57..............21 haziran. Normal doğum için bekliyorum. Bendede tık yok.
ssedoshh..........37+0 olduk. ayın 20sinde nasipse kontrolümüz var,bakalım dr teyzemiz sezeryan mı normal mi diyecek?
sahra_89201........29 haziran daha tık yok :), kontrolü ayın 20sinde
uconn.................30 haziran.son doğumuda ben yaparım:)

gözünaydın canım.yaramaz kızına kavuştun sonunda.her anne yaşıyor sanırım bu göğüs problemini.inşallah yakın zamanda geçer.kızının resminide bekliyoruz.

yarın sezaryan olucağım arkadaşlar dua edin. hamileliğimin son günü heyecan, mutluluk, korku karmakarışığım. sağlıcakla doğsa ve ben hemen iyileşsem. ayy çok tuhaf duygulardayım. bugün geçmez de.

kızlar pusetin kılıfını yıkadınız mı?

yıkamadım.bence yıkanması gerekmiyor.o kadarda abartırsak çocuğun bağışıklık sistemi gelişemeyecek.bence kirlendiği zamanda kurutemizlemeye falan verilmeli sanırım.sen doğuramadıkça evde yıkanacak ütülenecek şey arıyorsun herhalde kendine:)

Erken emeklilik ve doğum izni torba yasadan çıktı haberi
Ben bu yeni haberden pek tatmin olmadım doğum iznini 16 haftadan 17 haftaya uzatmışlar (lütfetmişler ) ama izin bitimini takip eden 3 ay yarı zamanlı çalışma imkanı tanıyo ve bir sürü daha ek madde var , meclis tatil olmadan belki kabul edilecekmiş Torba yasa içinde olacakmış ....

heyyy maşallah.zamanını bekleseymiş 6 kiloda doğarmış vallaha. doktor kaç kg diyordu son ölçümlerde çok merak ettim.allahtan normal olmamış.şanslıymışsın.bu arada gözün aydın:)

Gecen persembe 3400 du benim kizimla ayniudi gunleri..ultrason yaniltmis bayagii yani bende sezeruan olacam galiba buyuk olabilir kizin dedi
.lala da normal istiyotdu..ayy kavustu kuzusuna darisi bizim basimiza...

ysmc doğum yaptı kızlar. Asyasını aldı kucağına.

aaaa hayırlı uğurlu olsun çok sevindim, dün çatı muayenesinde doktor kurcaladıktan sonra bekliyodu sancısı vardı bugünde bekliyorum diyodu ne güzel yaa kavuştu kızına inşşallah kolay bi doğum olmuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…