2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Evet canım ben 21 ini 22 sine bağlayan gece 00:30 da girdim. 22 sinin akşamı hastanede geziyordum. Bebeğimin üstünü falan kendim değiştirdim. Hiç ağrım olmadı nerdeyse benim. Ağrın olunca bas diye koydukları butona sadece 1 kez bastım . Müthiş rahat bir ameliyat sonrası geçirdim ben.

Oğlumun doktoru da, doğum yaptığım hastanedeki tüm hemşirelerde göbeği düşmeden yıkama dediler. Bende yıkamadım. Sildim minnoşumu. Göbeği düştükten 2 gün sonra yıka dedi doktorumuz bende öyle yaptım. Birde göbeğine hiç bir şey sürdürmediler bana.

Merhaba bacılar nasılsınız,bebişler nasılbebişler :)
Ya bende ne nişan geldi daha ne bişe açılma var sancı şuanlık yok benim kızın yeri rahat heralde
Allah kolaylık versin inş. canım allah kucağınızda koyar inş.
ysmc doğum yaptı kızlar. Asyasını aldı kucağına.
Allah analı babalı büyütsün , darısı doğuramayan hamişlere
kızlarrrr
bende dogurmadım canlar yaaa
hıc doguracakmış gıbıde degılım
dunya yer gezdım ne sancı ne baska bısı yok
yarın kontrolum var sanırım sezeryan ıstıcem ...
bende dolanıyorum tık yok valla bizim bebişlerin yeri rahat heral

Ammmmiinnn.Hayırlısı hadi geçmiş olsun :)

bence acele etme bacım

şimdi her kafadan bir ses çıkar allah kolaylık versin :S

Çok şükür almışsın bebeğini sağ sağlim kucağına darısı bize inş. ya Çok duygulandım ha :)
Kizlar doguma giricem bugun 9bckta spinal anesteziyle bana dua edin nolur protein kacmasi cktgndan acilen almak zorunda kaldi dr.m hoscakalin
Allah kolaylık versin 2nizinde sağ sağlim çıkmayı nasip etsin RABBİM.

Son düzenleme:
Dün doktorumuz d vitamini verdi ne kadar kullanmamız gerektiğini de söyledi ama unuttum. Eczacı da üstüne 4-5 damla yazmış. D vitamini kullanan anneler siz ne kadar veriyorsunuz?

Kızlar ben çıkıyorum kızımın kundağı eksik onu almaya gidiyorum hadi görş. Dikkat edin
ben gelene kadar doğurun :d

valla canım biz hastaneden geldikten 1 gün sonra yıkadık göbeğini iyi kurulaman gerekiyorr...temizlikten daha iyi bence..valla canım benm sütümde az yetmiyo ve üstüne göğüslerim yara ben günde 2 kez mama veriyorum ama onun dışında çok sık emziriyorum...sırf sütüm arttsın diyee..işitme testine gelince ilk testen bizde kaldık üstelik iki kulkakta ama allahtan dün yaptırdık geçtikk korkulacak bişi yok dilerim sonuç iyi çıkar..

kızlar günaydınn iyi dilekleriniz içinçok teşekkür ediyorumm hepiniz saolun allah sizlerinkinide bağışlasın doğum yapıcaklarıda allah sağlıkla kavuşsun...
merve canım sen naptın bebeğin nasıl dilerim herşey yolundadır..valla canım benm bu ara morelimde kötü sanırım o çok etkiliyooo neyse şu lohusalığı bi atlatırsamm kendime gelicem inşallh...

günaydın kızlar... hayırlı cumalar herkese.. dün ara ara kuyruk sokumumda batma gibi bişey oldu sancı mı geliyo diye heveslendim ama geçti... :) sezeryan tarihimiz belli aslında tabi allahım sağlıklısını hayırlısını nasip etsin ama ben kendi kendine doğumun başlamasını istiyorum sanki..

allah doğurmayan arkadaşlarıma beraberinde bana da bu mübarek günde sağlıklı, kazasız,belasız, sorunsuz doğumlar versin.. rabbim sabrını ve cesaretini ihsan etsin inşallah...

Mama verenler hangi mamayı veriyorsunuz
bide doğumdan önce humana içsek faydası olurum süt açısından sizce ?

Sezeryan tarihimiz ne zaman canım
çok beklememek gerek artık değil mi

Son soru kızlar sezeryan olanlar nasıl korse aldılar ne Zaman kullanmaya başladılar ?

canım sezeryanden sonra korse kullanmanın çok zor olduğunu söylüyorlar sezeryan olanlar dikişler için bende korse alıcaktım ama vazgeçtim

Mama verenler hangi mamayı veriyorsunuz
bide doğumdan önce humana içsek faydası olurum süt açısından sizce ?

canım süt çayları belki kanamayı durdurmayabilir içindeki birkilerden kaynaklı sezeryan olucaksan eğer doğumdan sonra içmeni tavsiye ederim bende senin gibi bir hafta önceden içsem dedim sonra bazı bitkilerin kanamayı hızlandırdığını okumuştum o nedenle vazgeçtim süt için şimdiden her gün bir iki kase kompostu ve yeşil soğan tüketebilirsin bende bugün başlayacam arkadaşımın bu şekilde sütü hemen geldi birde banyodan sonra kremle göğüs uçlarına masaj yapabilirsin ben bir aydır yapıyorum sağlık ocağındaki ebe demişti banyodan sonra yap yumuşar diye dedim doğumu tetikliyo dediler banyodan sonra bişey olmaz dedi ki ölede oldu bir aydır her gün akşam yatarken yapıyorum şimdi uçta oluştu mutluyum inşallah bol sütümde olur emziririm

Allahim inşallah benim kuzum da geçer testten nolur dua edin lutfen
Bugün dune gore daha bi rahatim hem fiziken hem de psikolojik olarak sabah kalktim herkes uyuyor elimden geldigi kadar cayi koydum kahvatiliklari cikardim hem bana hareket olsun diye hem de sürpriz yapiyim millete dededim
herkesin gonlu oldu gibi simdilik mutlular onlar iyi olsun esimin yuzu gülsün ve tabi en basta bebegim sağlıklı olsun da bana ne de olsa agir gelmez inşallah. .

ilk banyosunu hastanede yaptılar 24 saatlikti. sonra biz 9. günde göbeği düşünce yaptırdık. doktor göbek düşmeden de yapabilirsiniz ama göbeğin ıslak kalmaması çok dikkat edin dedi. ama ben cesaret edemedim. bu arada kaynamış suyu ılıtıp içine mermerşahi bezi batırıp sıkıp onunla vücudunu sildim rahatlasın diye.

ben de bu sütle kafayı bozanlardanım. çok sıvı tüket. humana çay var anne sütü arttırıcı ondan iç günde 4 bardak. aç kalma. güzel beslen. ama karnım doyacak diye boş şeyler yeme. protein ağırlıklı ye ki sütünün kalitesi artsın. hiç stres yapma. hiçbişey gelmese de pompa ile sağ sütünü. yukardan aşağıya elinle masaj yap. sıcak duş al gögüslerine tut sıcak suyu. ben bazen elimle bile sıkıyorum bakmak istiyorum bişey geliyor mu diye.
avent kalkan aldım. emzirdikten sonra saf zeytinyağı sürüp kalkanı takıyorum. bir dahaki emzirmeye kadar hiçbişey değmemiş oluyor gögüs ucuma tedavisi kolay oluyor.

benim yapıp bildiklerim bunlar. seni o kadar iyi anlıyorum ki. kv eski kafalı annem pek bişeyden anlamıyor. kv ay gögüs ucun ne küçük bu çocuk nasıl emecek diyip durdu 2 gün her gördüğünde gögsümü. boğacaktım. sonra eşime dedim ki bak bi daha sütümle ilgili bir yorum yaparsa yemin ederim öyle ağır konuşucam ki bir daha birbirimizin yüzüne bakamıcaz. o günden sonra bi daha sütümle ilgili yorum yapmadı. tesadüf mü eşim mi söyledi bilmiyorum.
ben de herşeyi deneme yanılma yoluyla öğreniyorum

Son soru kızlar sezeryan olanlar nasıl korse aldılar ne Zaman kullanmaya başladılar ?

ebebekten aldım elija ve bebefox marka. 13. gün kullanmaya başladım. göbeğime o kadar takık durumdayım ki bunalıma giriyorum o yara izinin üstüne düşen katı görünce ((

dilca sezeryan olursan sakın korse flan takma dikişlerin hava alması lazım dar olan lastigi sıkı olan şeylerde giymeyin diyo doktorlar oldukça serbest bırak dikişlerini..ben normal dogum yaptıgım halde karnıma ne bişey sardım nede korse taktım hala karnımın içi sızlıyo sanki. hem kendi kendine iniyorki şişligi boşver yani tavsiye etmem .takmazsan dikişlerin daha çabuk kaynar

Sezeryan tarihimiz ne zaman canım
çok beklememek gerek artık değil mi

20 haziran canım sezeryan tarihimiz.. 39+1 oluyor.. tarih beklemek zor ama insan heyecan yapıyormuş.. ben korse almadım kendimi iyi hissedersem aldıracağım hem izmir çok sıcak hem de dikişten ötürü giyemem galiba herşeyi zamana bırakmak lazım en kötü sporla toparlarız...

Sağol canim sut icin hunana steel tea aldım ama sekerli ben de alisik olmayinca garip geldi diğerlerini bi deniyim
Keşke benim kv m de ignelese falan da böyle olmasa cok iyi niyetli birisi sadece yöntemleri cok eski ama ben yok ole değil şöyle olaxak diyince tamam kizim diyip bi daha karışmıyor o konuda ama iste bu durum cok sik oluyor ve annem de uyarinca ister istemez guceniyor bugun biraz ipleri verir gibi yaptim mutlu oldu gönlünü aldim gibi bi daha evin huzuru ne sebeple olursa olsun kaçmaz inşallah
Oyy oy su süreç bitse eşim ben ve bebeğim kalsak evimizde
bebeğim saglikli mutlu bir bebek olsa Ah Allahim..:)

canım benimkindede 4damlaa yazıyoo bizde bugün başlıyoruz...

bugün 10.günümüz ve topuk kanı aldırmak için saglık ocagına gittik d vitamini ebe verdi ücretsiz olarak.15 günlük olunca başla dedi günde 3 damla dedi..hkn size cok erken degilmi başlamak için ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…