2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Kizlar nasil bukadar hizli gitti 18 kilo hala saskinim 7-8 verip öylece kalirim diye diye kendimi yedim bitirdim resmen son aylarim da vücudum da gercekten cok fazla ödem varmis sislikler tamamen gitti neredeyse ama bende göbekten cok muzdaribim tam ortada löp löp sallaniyor cok sinirlerim bozuluyor bilmiyorum rahim hala kendini toplama süresi icindemi daha gidermi.. Hkn2013 canim senin zaten cok fazlaligin yoktu ilkinde cok hizli verdigini söylemistin bunda da verirsin simdilik anne sütünü korumaya daha fazla özen gösterelim biz..

Ben sekerli hicbir icecek icmiyorum kendimi tamamen suya verdim birde havalar da sicak olunca günde 4-5 litre su iciyorum onun disinda 2-3 fincan da emzirme cayi sütüm basta yetmeyecek diye cok korkuyordum ama cok sükür düzene girdi yeterince geliyor suan extradan birsey yedigim de yok normal bir sabah kahvaltisi hafif ögle yemegi aksam da emzirme cayiyla birlikte bisküvi yiyorum 4-5 tane hepsi bu

canimm milupanin bauchwohl tee kücük bir sisede 1 haftalikken baslanan caylardan icine fenchel anis kamlen kümmel var karin agrisi icin olan bir cay ve gercekten cok ise yariyorr ben diger ikisindede kullanmistim ama ayni marka olup olmadigindan emin degilim biz hic gaz sorunu yasamiyoru cok sükür emer emmez gegiriyorr hatta bazen emerken gegiriyorr
cayi verince hem rahat uyumasini sagliyor hemde sanciisni aliyorr :)))
insallahh altini degistme olayi dpzene gircek mtulaka .esimin yöntemide ise yariyor olabir haklisinn zaten dedigin gibi hava alinca rahatlyiorlar birkaiyorlarr allah ne verdiyse ya hic sevinmiyorum hala turkiyeye gidecegim icin hala hazirliklara baslamadim ben aylar önceden baslardimm hci icimden gelmiyor bu defaa insallah kötu birsey olmazz kv de me baka isine gelince henuz tmm bir netlige kavusmadi ama esimde karsii o yuzdne birza rahatim :))

gözun aydin canim tebrik ederim göbegi dsumusunuzz ilk banyonuzuda yapmisin hayirli olsunn ya kizlar hakkaten bu sicaklarda beklemeyin göbegi dussun diye bebekler rahatlasinn birazzturkiyedekiler göbegine pudra dökmuyorlar canim alkol yada yada ona benzer bisey kullaniyorlarr burda bize pudra tavsiye ediyolar hata eczaneden özel bir pudra almami söylemislerdi neyseki gerek kalmadii hemen dustuu göbegi hastanden ciktigimizin ertesi gunuu

canim yaa birazcimk sabir inan gececek bunlar suan lohusalik sendromuda geciriyor olabilirisn senn dikkkat et kendine kafana birsey takma sorun etme sütünü flnn gerekiyorsa mama ver emzirmeyide ihmal etme canim mama rahatligina hem bebek hemde sne alisrsan vazgecemezsin :)) daha önce bende söylemistim sütüm az geliyor yetmyior kizim ac kaliyor diyee bugune kadar sabrettim surekli emzirdimm mama vermedimm bir kere öyle caresiz kalmistimki bende snein gibi hastanenin hediye verdigi kasik mamasini verdim kizima ve nasil gabiz oldu bir görsen aci cekiyorduu yavrum(( kac defa mama almak icin girdigim marketten bos ciktimm dakilarlaca markette mama reonun önunde bekledimm mamalara baktim durdum deli gibi tmm alacakken vazgecip almadim
sütümü sagdim hem emzirdim hem sagdim sagdigimi zaten hic buzluga fln atamadim hemen kizim iciyordu onudaa
simdi nasilmiss bir kac gudnru masallahhi var canim hem yememe dikkat ediyorum hemde sagdigim icin cogaliyorr suna dolapta 2 sise var bir tanede buzlukta varr meme ucumda senin giib yara oluyorduu ama zamanla aslyior ve geciyorr pompaya gelince ucunu tmm oturmaya caliss ozamanhic acmiyor iyi oturmazsaa cok aciyorr :))

benim suan sol gögsumden az süt cikyior sagdan bay ageliyorr onun nedenini bilmiyorum halbuki esit emzriemye calisiyorum devamli hatta soldna emzirmek daha rahat gelyiordu bana bunun nedenini bulamadim istee :))

canim allah yardimcisi olsun insallahh durmu suan iyidrrr :))
Benim kiz emzigi tuttu ama ben nasil kullanilicagini bilmiyorum uyurken agzinda birakabiliyor muyuz?Korktugum icin emzigi geri aldim, kullanan arkadaslar siz nasil yapiyorsunuz?

emzik cok rahat canim hem gögsunde rahatliyor birazz vermeye caliss cekmee o zaten uyunca yada AGZI YORULUNCA KENDISI ATIYOR AGZIDAN CIKARINCA YANINDA ALABILIRSINN KAFASININ ALTINA FLN GELMESIN DIYEE YOKSA HIC BIR SORUN OLAZ UYURKEN EMMESINDEN

ZEYNOOOO gözun aydin canim hayilri ugurlu olsun insallah kirk mevlidinide yapmisinn masallahhhh :)))
ohh ohhh istedigin gib i sonundaa ciciler gelmisss güle güle giyidir canimmm
bizede bugun ciciler geldiii ilk cicimizz

slm haziran anneleri doğumlarınız hayırlı olsun.bebeklerinizi sağlıkla büyütün ve geçmiş olsun.doğum gerçekten zor durum ve güzel bir duygu.ben doğumdan korkuyorum az bir zamanım kaldı.size bir sorum olucaak benim bebegimin gelişimi ultrasonda 37 haftalık kirrlosu 2940 gr yani 3kg kadın doğum hastanesi yani devlete muayeneye gidiyorum.drum çatı muayenesi yaptı ve bana senin çatın dar normal doğum olmayabilir dedi.bende çok üzüldüm çünkü aylardır kendimi normal doğuma odakladım, şimdi moralim sıfır ve korkuyorum. benim gibi muayenede çatın dar denipte norma doğum yapanlar varmı?yoksa sezeryan mı oldunuz

y kizlar ben hala dogum yapamadim.resmen en sona kaldim.cok.agorlastim artik sizler gibi kavusmak istiorm.ogluma

kızlar evimizdeyiz iyiyiz
giremedm hiç yazamadım Miray hanımla uğraşıyorum
meme uçlarım fena
kremlensem de hiç fazydası yok
halbuki doğum öncesi başlamıştım nemledirmeye hiç faydası olmadı
kv yanımda
beni çıldırtıyo bazen ama bbebeğim için birbirimize katlanıyoruz napalım
sezeeryan olmama rağmen 4. gün itibariyle Mirayın tüm ihtiyaclarını kendim karşılar haldeydim
o kadar da korkulcak bişey deilmiş çok şükür
sütüm çok yetesiz doymuyor
doysa uyucak, mecburen dün mama alldık şirıngayla takviye yapıyoruz
sütüm artana kadar tabi
ben de artması için elimden geleni yapıyorum
kv kurufasülye nohut pilav diye ısrrar etse de olabildiğince sıvı şeyler tüketmeye bol bol meyve yemeye çalışıyorum
hamile gibi beslenmeye devam yani
ayrıca yatarken kocaman bi bardak ballı süt içiyorum
sabaha süt oluyo gerçekten bu arada hamileyken hiç içememiştim
lahusalık gerçekten çok çok farklı bi süreçmiş
doğum hikayemi de yazayım birazdan hazır Miray uyuyoken
kilolardan bahsedilmiş
hamilelik boyunca biliyosunuz ki fazla almadım aaslında sadece Miray vardı
şuan bakıldığında Miray ın Mir i çıkmış Ay ı sanki hala içerde
ayrıca hamileyken olmadığı kadar ödemlym
ayaklarım kocaman
tartıya çıkmadım o yüzden hiç çok korkuyorum
bi haftalık olalım bakalım o zaman çıkcam...

tüm doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum
hepsi hayrlı evlat olsunlar inş
Rabbim sağlıkla bizlere bağışlasın
Sağlıkla büyütebilmeyi nasip etsin inş...

göbişim için dün sıkı bişey gydim kızlar azcık sıkıca yani korseden korkuyorum hala
ne olur ne olmaz şmdi gymek istemiyorum
zaten bunalttı 3-4 saat ancak gydm
akşamına çok ilginç bi çay bardağı kadar su geldi
yani gysek hep ordakileri temzlicez
gün boyu olmasa da ha gayret kızlar 2-3 saat giyin en azından gün içinde

selam kızlar,dün yine kontrolüm vardı.nst sonuçlarım iyi çıkıyor,fakat bebek kilo almıyormuş 2.500 falan gözüküyor.2 hafta geride,celeston iğne yaptırmamı söyledi ne olur ne olmaz diye.cuma günü deayın 28 inde sezeryana alacak,dualarınızı eksik etmeyin.inşallah sıkıntısız geçer ameliyat.4 yaşındaki kızımında ateşi var,sorunlar hep üst üste geldi

Allahım koptum ya çok iyiymiş özellikle börek çörek kısmı :) ee sende çocuğa su efendim ays ti :)) kola mola verseydin be güzelim yanlış yapmışın :)) hem memnun edememişsin hemde dırdır ediosun bak ağzına acı biber sürerler :)))

Sabahtan beri o kadar gergindim ki yazayım kızlarada içimi dökeyim diodum ama bunu okudum hoop birden kahkahalar kopardım.Şu mübarek günde sen beni güldürdün ya, Allahta seni her daim güldürsün...amin...

y kizlar ben hala dogum yapamadim.resmen en sona kaldim.cok.agorlastim artik sizler gibi kavusmak istiorm.ogluma

canım bende sendenim hatta kalan günlerimiz aynı ama bendede tık yok doktor zaten daha bekleriz diyor bana haftaya kadar zaten olmaz dedi benimkisi heralde 41 haftayı bile dolduracak bu gidişle napmak lazım bu süreyi hızlandırmak için yaaa buradaki arkadaşların bebişlerini görünce nasıl özeniyorum hepsi maşallah ne kadar tatlılar ya inşallah bizde sağ salim hayırlısıyla alırız bebişlerimizi kucağımıza.seninkinin gelişimi nasıldı kilosu falan nasıl durdukça çok artar mı acaba kiloları benimkisi şuan zayıf kendimi şu şekilde teselli etmeye calışıyorum ama ne kadar kalacağı belli değil daha

canım inşallah bu mübarek günün hürmetine sağ salim kavuşursun bebeğine sakın moralini bozma pozitif düşünmeye calış bu çok zor belki ama bak bir kızın var şuan sana ihtiyacı olan birde yakında diğer bebişin gelicek hayırlısıyla inş.

Kizlar benim oglan emiyor uyuyor bu sutumun yettigini mi gosterir.bugun sezeryam olali 9 gun oldu.hala gurul gurul gelmedi sutum.hani fiskirir bilmem neydi

canım tebrik ederim sende kavuşmuşsun kızına korse için erken canım benim doktorum 20. günden itibaren giyebilirsin dedi senin doktorun ne dedi bu konuda birde bende inanılmaz ayaklar bacaklar şişti sizdede varmı böyle bir durum

merhaba kızlar sezeryan sonrası ayakları şişen varmı acaba benim gebelikte hiç böyle bir sorunum olmamıştı şimdi ise ayaklarım balon gibi bir anlam veremedim böyle bir durum yaşayanlar ne yaptı da geçti çok fena ayaklarım

Günaydın annişler 18 haziranda epidural sezeryanla oğluşuma kavuştum size sadece haber verebildim o günden beri ilk defa boş kaldım hemen buraya geldimdoğum hikayemi paylaşıcam tabiki kısaca özetleyeyim..oğlum beklediğimizden tombiş doğdu 3900grherşey çok güzeldi sonrasındaki acımı saymazsak tabi..ancak dün dik durabildim sütüm gayet iyi hatta şu anda sağıyorum bir yandan..kiraladım pompayı eve kadar getirdiler medela marka çok memnunum..daha tam düzen tutturamadık ama yaklaşık 3 saatte bir besliyorum oğlumu,çok uslu bir bebişfotosunu da ekliyorum kuzumun
umarım herkes iyidir kutlayan arkadaşlara çok teşekkür ederim doğum yapanları ben de tebrik ediyorum görüşmek üzeree

bende şişim çok. ayak bileklerim davul gibi. elim ayağımda baya şiş. hamileyken hiç olmamıştı. arada çok ayakta kalınca hafif ayaklarım şişiyordu o kadar.

Canim o verdikleri ilaclardan kaynaklaniyormus.bende de vardi gecti

Ben de 2013 Haziran annesi olacağım. Son günüm 29 Haziran görünüyor. Aslında aranızda olmama rağmen ilk defa yorum yapıyorum. Bebeklerimize Allah sağlıklı uzun ömürler versin herkesin. Ben daha doğurmadım. Sancı da yok( Erkek bebek bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…