- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
kızlar humana çayı için günlük bir sınır var mı?
Bu gaz sorunu kacinci aya kadar surecek perisAnim denemedigim kalmadi.en son zeynonun dedigi uyaninca emzirmeden kalan gazini cikarayim diye omza aldim basti cigligi bu salak annem beni emzirdi sandi bid e gazimi cikariy diye : ) emzik emmiyor ne yaptiysam almadi oguruyor.yapisik ikiz gbi dolasiyorum hattA deliler gbi memelerimi disarda unutup geziyorum Evde.beni saniyorum taniyor artik kimsede durmaz oldu cok yoruluyorum.
göbişim için dün sıkı bişey gydim kızlar azcık sıkıca yani korseden korkuyorum hala
ne olur ne olmaz şmdi gymek istemiyorum
zaten bunalttı 3-4 saat ancak gydm
akşamına çok ilginç bi çay bardağı kadar su geldi
yani gysek hep ordakileri temzlicez
gün boyu olmasa da ha gayret kızlar 2-3 saat giyin en azından gün içinde
selam kizlar herkes dogurmusa benziyorrdogurmayan cok az kaldi sanirim onlarda Allah kolaylik versin..benm oglan bugun 23 gunluk olduu.. kendini cok kasiyor karnini tas gibi yapiyorr ihh ihh diye sesler cikariyo aglamiyorda doktora goturduk kolik dedi ama nerdese her zaman boylee uyaninca geriliyo karnini tasa kesiyo elimle masaj yaptigimda agliyoo anlam veremiyorum bi insanin karni genelde bu kkdr sert olurmu uyuduugunda bile kendini kasiyoo uyuyamiyoo yavrum benm aksam inledi cocuk gaz belasindan papatya cayi verdim ayagin altinaa aci elma surdum sanci ilaci verdim biraz rahatladi ondn sonra hep gaz cikardii altann bu gaz ne illet bisey arkds cocugu helak ediyo su gunleride atlatsaydik sag salimm herkesin bebegimi boyle gazz icin siz neler yapiyonuzz ben napcami sasiriddim bu karnin sertligi gazdanmi sizcee cozemedim?
Allahım koptum ya çok iyiymiş özellikle börek çörek kısmı :) ee sende çocuğa su efendim ays ti :)) kola mola verseydin be güzelim yanlış yapmışın :)) hem memnun edememişsin hemde dırdır ediosun bak ağzına acı biber sürerler :)))
Sabahtan beri o kadar gergindim ki yazayım kızlarada içimi dökeyim diodum ama bunu okudum hoop birden kahkahalar kopardım.Şu mübarek günde sen beni güldürdün ya, Allahta seni her daim güldürsün...amin...
Kızlar işte benim kızçem fotolardan biri doğumhanede çekilmiş fotolardanmaşallaah deyin kızlar Eki Görüntüle 740642 Eki Görüntüle 740644
selam kizlar herkes dogurmusa benziyorrdogurmayan cok az kaldi sanirim onlarda Allah kolaylik versin..benm oglan bugun 23 gunluk olduu.. kendini cok kasiyor karnini tas gibi yapiyorr ihh ihh diye sesler cikariyo aglamiyorda doktora goturduk kolik dedi ama nerdese her zaman boylee uyaninca geriliyo karnini tasa kesiyo elimle masaj yaptigimda agliyoo anlam veremiyorum bi insanin karni genelde bu kkdr sert olurmu uyuduugunda bile kendini kasiyoo uyuyamiyoo yavrum benm aksam inledi cocuk gaz belasindan papatya cayi verdim ayagin altinaa aci elma surdum sanci ilaci verdim biraz rahatladi ondn sonra hep gaz cikardii altann bu gaz ne illet bisey arkds cocugu helak ediyo su gunleride atlatsaydik sag salimm herkesin bebegimi boyle gazz icin siz neler yapiyonuzz ben napcami sasiriddim bu karnin sertligi gazdanmi sizcee cozemedim?
Canim o verdikleri ilaclardan kaynaklaniyormus.bende de vardi gecti
bende şişim çok. ayak bileklerim davul gibi. elim ayağımda baya şiş. hamileyken hiç olmamıştı. arada çok ayakta kalınca hafif ayaklarım şişiyordu o kadar.
Kizlar benim oglan emiyor uyuyor bu sutumun yettigini mi gosterir.bugun sezeryam olali 9 gun oldu.hala gurul gurul gelmedi sutum.hani fiskirir bilmem neydi
aynı durum bende de var, dün 19.30'dan 23.30'a kadar emdi, çok yordu beni, açlıktan mı o kadar emiyor bilmiyorum, sütüm de çok aslında. bugün yalancu meme almaya karar verdim. gaz için ben zinco aldım . bitkisel bir ilaç.
bugün altıncı günümüz ve hala sütüm yeterli gelmiyor mecbur mama takviyasi yapıyoruz humana çayları aktardan süt çayı karışımı kayısı hoşafı günlük 3 litre su tüketiyorum yinede olmuyor 2 saatte birde emziriyorum her iki göğüsümüde ne zamn dolu dolu süt olucak acaba sizler neler yapıyosunuz kızlar tavsiyeleriniz varmı çok ihtiyacım var tecrübeli anneler ....
slm haziran anneleri doğumlarınız hayırlı olsun.bebeklerinizi sağlıkla büyütün ve geçmiş olsun.doğum gerçekten zor durum ve güzel bir duygu.ben doğumdan korkuyorum az bir zamanım kaldı.size bir sorum olucaak benim bebegimin gelişimi ultrasonda 37 haftalık kirrlosu 2940 gr yani 3kg kadın doğum hastanesi yani devlete muayeneye gidiyorum.drum çatı muayenesi yaptı ve bana senin çatın dar normal doğum olmayabilir dedi.bende çok üzüldüm çünkü aylardır kendimi normal doğuma odakladım, şimdi moralim sıfır ve korkuyorum. benim gibi muayenede çatın dar denipte norma doğum yapanlar varmı?yoksa sezeryan mı oldunuz
Yok acliktan degil gaz sancisi girdikce memeye saldiriyo benimkide tabi sonuc daha cok gaz.sen dikislerimde sislikten doktora gttim demistin ne dedi dktr bendede vr hafif sAgdA
Günaydın annişler 18 haziranda epidural sezeryanla oğluşuma kavuştum size sadece haber verebildim o günden beri ilk defa boş kaldım hemen buraya geldimdoğum hikayemi paylaşıcam tabiki kısaca özetleyeyim..oğlum beklediğimizden tombiş doğdu 3900gr herşey çok güzeldi sonrasındaki acımı saymazsak tabi..ancak dün dik durabildim sütüm gayet iyi hatta şu anda sağıyorum bir yandan..kiraladım pompayı eve kadar getirdiler medela marka çok memnunum..daha tam düzen tutturamadık ama yaklaşık 3 saatte bir besliyorum oğlumu,çok uslu bir bebiş fotosunu da ekliyorum kuzumun
umarım herkes iyidir kutlayan arkadaşlara çok teşekkür ederim doğum yapanları ben de tebrik ediyorumgörüşmek üzereeEki Görüntüle 741345
yok canım herkes doğurmadı daha :) 40+6 oldum hala gelmedi benim kız bekliyoruz sabırla.temmuz annesi olcam bu gidişle normal doğurcam diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?