2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
tartıdan bildiriorum şu an hamile kaldığımı öğrendiğim günki kilomdayım:)
oh bea:)

Bu gaz sorunu kacinci aya kadar surecek perisAnim denemedigim kalmadi.en son zeynonun dedigi uyaninca emzirmeden kalan gazini cikarayim diye omza aldim basti cigligi bu salak annem beni emzirdi sandi bid e gazimi cikariy diye : ) emzik emmiyor ne yaptiysam almadi oguruyor.yapisik ikiz gbi dolasiyorum hattA deliler gbi memelerimi disarda unutup geziyorum Evde.beni saniyorum taniyor artik kimsede durmaz oldu cok yoruluyorum.

selam kizlar herkes dogurmusa benziyorr dogurmayan cok az kaldi sanirim onlarda Allah kolaylik versin..benm oglan bugun 23 gunluk olduu.. kendini cok kasiyor karnini tas gibi yapiyorr ihh ihh diye sesler cikariyo aglamiyorda doktora goturduk kolik dedi ama nerdese her zaman boylee uyaninca geriliyo karnini tasa kesiyo elimle masaj yaptigimda agliyoo anlam veremiyorum bi insanin karni genelde bu kkdr sert olurmu uyuduugunda bile kendini kasiyoo uyuyamiyoo yavrum benm aksam inledi cocuk gaz belasindan papatya cayi verdim ayagin altinaa aci elma surdum sanci ilaci verdim biraz rahatladi ondn sonra hep gaz cikardii altann bu gaz ne illet bisey arkds cocugu helak ediyo su gunleride atlatsaydik sag salimm herkesin bebegimi boyle gazz icin siz neler yapiyonuzz ben napcami sasiriddim bu karnin sertligi gazdanmi sizcee cozemedim?

aynı durum bende de var, dün 19.30'dan 23.30'a kadar emdi, çok yordu beni, açlıktan mı o kadar emiyor bilmiyorum, sütüm de çok aslında. bugün yalancu meme almaya karar verdim. gaz için ben zinco aldım . bitkisel bir ilaç.

doğum yaptın mı ben kaçırdım.

Ahh ahh aynı dert bende de war. Bizimkininde karnı taş gibi masaj yapınca basıyor çığlığı. Sürekli ağlıyor. Doktor gaz ilacı verdi ama 15 günden sonra kullanırsın dedi Biz 13 günlük oldu. İşin kötü tarafı ben çocuğu geyirtemiyorum. Bütün teknikleri deniyorum. Çocuk omzumda uyuya kalıyor o gaz bi türlü çıkmıyor.

amin canım Allah hepimizi güldürsün inşallah :)))

yok canım herkes doğurmadı daha :) 40+6 oldum hala gelmedi benim kız bekliyoruz sabırla.temmuz annesi olcam bu gidişle normal doğurcam diye.

Canim o verdikleri ilaclardan kaynaklaniyormus.bende de vardi gecti

bende şişim çok. ayak bileklerim davul gibi. elim ayağımda baya şiş. hamileyken hiç olmamıştı. arada çok ayakta kalınca hafif ayaklarım şişiyordu o kadar.

kızlar bugün sezeryan olan bir yakınımla konuştum onunda bizim gibi şikayeti varmış ve doktoru ona kimyon tavsiye etmiş yarım çay kaşığı kimyon tüket günlük demiş hem sütede faydası varmış

Kizlar benim oglan emiyor uyuyor bu sutumun yettigini mi gosterir.bugun sezeryam olali 9 gun oldu.hala gurul gurul gelmedi sutum.hani fiskirir bilmem neydi

canım benimkide öle uyuyordu sarılığı sınırda çıktı ondanmış dikkatli ol

bugün altıncı günümüz ve hala sütüm yeterli gelmiyor mecbur mama takviyasi yapıyoruz humana çayları aktardan süt çayı karışımı kayısı hoşafı günlük 3 litre su tüketiyorum yinede olmuyor 2 saatte birde emziriyorum her iki göğüsümüde ne zamn dolu dolu süt olucak acaba sizler neler yapıyosunuz kızlar tavsiyeleriniz varmı çok ihtiyacım var tecrübeli anneler ....

Yok acliktan degil gaz sancisi girdikce memeye saldiriyo benimkide tabi sonuc daha cok gaz.sen dikislerimde sislikten doktora gttim demistin ne dedi dktr bendede vr hafif sAgdA

canım gelir merak etme.bende de öyleydi.şimdi 15.günüm sütümde bebeğime yetiyo.ben sürekli su içtim.

benim çatı kemiğimde problem çıktığı için doktorum sezeryan önerdi.sanırım bu hafta içi sezeryan olucam.bende istemiyordum hiç ama bebeğimin sağlığı herşeyden önemli.

Yok acliktan degil gaz sancisi girdikce memeye saldiriyo benimkide tabi sonuc daha cok gaz.sen dikislerimde sislikten doktora gttim demistin ne dedi dktr bendede vr hafif sAgdA

normal dedi, o sıralar havalar biraz soğuktu o yüzden olmuştur dedi, bir hap verdi 3 gün kullandım şimdi geçti.

minik kurbağanı yesinler ya çok güzel.maşallah

yok canım herkes doğurmadı daha :) 40+6 oldum hala gelmedi benim kız bekliyoruz sabırla.temmuz annesi olcam bu gidişle normal doğurcam diye.

sag salim gelsinde gec gelsin en fazla bi hafta daha bekleycen Allah kkolay dogumlr versin.. dogsunda kucuk yaramaz neler yapiyo sanaa son gunlerin tadini cikartmaya bak mesala uyuu deriinn derinn ...tv izlee rahat rahat gezin sonra zor yapamaycan emin oll .. bi dk bos birakmaya gelmio bunlari .. 23 gundur kendime gelemedimm uyudugu zmn bnde uyuyorum veya cabucak islerimi yapiyorm diger zamnlrda isse yaramazla ilgilniyom cis kaka altini ustunu degis emzir dagit toopla zaman gectigini anlamiyom az kalddii sende bunlari yasaycksn inslh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…