2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

elle baya sağdım valla. 20 cc elle sağdım. bi 15 cc de nihayet makineyle sağdım. masaj yapan ek parçasını takmadım o zaman oldu. onu takınca meme geride kalıyor canım acıyor hemde sağım olmuyordu. şimdi oldu şükür.

elle meme başına dokunmadan süt kanallarına masaj yaparak sağdım. baya çıkıyor.

kızlar bu arada hep süt yapan yiyecekleri konuştuk
birazda gaz yapan yiyecekleri konuşsak
annem bana patates, patlıcan, bulgur,
fasulye nohutu saymıyorum bile, tahin, kavun, sucuk vs. vs.
hiç bi şey yedirmiyor
kızım yine de gazlı ayrıca annem yasakladıkça
benim canım çekiyor

canım bende önce makineyle sağamamıştım
sonra gittim marketlerde bile satılan
şu korna gibi olan pompalar var ya
onunla sağmıştım
şimdi şükür ihtiyacım kalmadı sağmaya

canım kısacası böyleyse uzununu düşünemedim hikayenin
içim acıdı keşke sezaryen olsaymışın
ama neyse sağ salim kavuştun ya kızına acılar unutulur

bebeğin doğum anında bile aşağı inmeyeceğini bilseydim sezaryen isterdim zaten canım
doktorum da uyarmadı beni bu konuda
bir de o kadar saat sancı çektikten sonra doğum anında diyor ki bana seni sezaryene alayım
dedim koca gün boşuna mı perişan oldum ben istemiyorum
o da vakumla çekti diğerleri üzerime abanırken
çok şükür ki kızım da ben de sağlıklıyız öyle böyle atlattık çok şükür

galiba öyle canım ilk gün bir daha asla çocuk mocuk yapmam diye ağlarken şimdi yaparım canım belki ikincisi kolay olur diyorum

valla ben bulgur tahin filan süt yapar diye biliyorum ve bol bol da yiyorum canım
ay benim kız ondan mı kıvranıp duruyor yazık
zaten beceremiyorum gazını çıkarmayı ne yaptıysam olmuyor
kızım da kıvranıp duruyor
zinco varmış bitkisel gaz ilacı mı ne ondan alayım diyorum

galiba öyle canım ilk gün bir daha asla çocuk mocuk yapmam diye ağlarken şimdi yaparım canım belki ikincisi kolay olur diyorum
canım ben ameliyathanede bağırıyodum bir daha yapmıcam
bir daha yapmıcam diye
hatta odaya getiridiler beni eşime anneme hala bi daha yapmıcam diyordum
çok komikti zaten 2. yapmışım
şimdi diyorum 3. yapcam

gaz mı yapıyo süt mü yapıyo
bende bilemedim bizim kız da çok zorluyor yazık
zinco tadı çok acı
ben sab simlex veriyorum hafif bi ilaç ama
çok etkili değil kısa süreli
bugün kendi içtiğim süt çayından verdim aktardan aldığım
içinde gaz gidericilerden de var
bayağı iyi geldi gibi

ben bulgur ve tahin süt yapar diye biliyorum canım
ilk günler hele bol bol yedim
annem ve kv beni sinir hastası etmişlerdi sütün yok mu acaba ne zaman gelir çocuk aç bilmemne diye
ilk üç gün zaten az geliyor ve ağız sütü oluyor koyu kıvamlı
ama sorsan bizimkilere ilk günden göğsüm çağlayan gibi akmalıydı şarıl şarıl
sonra sonra geldi de çok şükür kurtuldum dillerinden

canım merhaba uzun süredir foruma giremedim hayırlı olsunda diyemedim öncelikle bebeğin hayırlı olsun,güle güle büyüt
benim büyük kızımada aynı şekilde ben doğum yapmadan bi kaç gün önce gelen misafirin çocuğundan geçmişti..bazı insanlar ne kadar düşüncesiz kalın kafalı dimi..bu evde bi çocuk azcık düşünse neyse canım derken ben doğum yaptım 10 günlük loğusayım yerimden zor kalkıyorum kızım birden ateşlenmeye başladı bi kaç gün sonrada döküntüler çıktı..öyle üzüldümki bebeğim daha çok küçük onada geçerse diye..doktora sorduk geçmişse geçmiştir zaten yapacak bişey yok dedi..çevremdeki çoğu kişide ilk bir ay korkma annenin bağışıklık sistemini kullanırmış hala bebek dediler..gerçektende bebeğim çıkarmadı şükürler olsun bugün bebeğim 36 günlük..sende korkma inşallah çıkarmaz..kuzularını ve seni öpüyorum canım

Son düzenleme:
canim bu saydiklarinin hepsi süt yapiyor ve bende cok ise yariyorr :) sende ye canim kimyon ic gazini alirr :))sucuk haric demeyi unuttum sucugu yemedim hic cunku asiri baharatli oldugu icin dokunurr o iste bebege :))
ooo masallahhh 3. düsünyormusum insallah rabbim gönlune göre verir :))

evet canim 2. kolay oluyorr benim oglum kolay dogmustuu 3. daha kolay olur dusunmustum ama öyle olmadi maleseff

herkesin berat kandili mübarek olsun . dogum yapacaklara kolayliklar versin rabbim bebegi olup sütü az olanlara gaz sorunu yasayanlara yardimci olsunn bol bol sütler aksinn insallahhh

Bu arada herkesin berat kandilini kutluyorum..Rabbim bu gecenin hürmetine hamilelere kolay doğum,doğum yapmış olanlarada bebeklerini kolaylıkla büyütmeyi nasip etsin...Bebeği olmayanların evlat hasretiyle yananlarında bi an önce bu hasretni dindirsin inşallah..

Rabbim bu gece hürmetine dualarımızı kabul buyursun daha doğum yapmamis arkadaşlarimızi tez zamanda bir avazda kurtarsın bebislerimize uzun saglikli omur versin

kandiliz mübarek olsun cennet kokan anneler...
rabbim evlatlarımızla bugünlere tekrar kavuştursun...

“Ne güzeldir secde ;
Sen yerin dibine fısıldarsın,
gökyüzünden duyulur. . .” ömrümüzün beraatine!

Son düzenleme:

çoook çoook eçmiş olsun canım benim doğum sonrası zor olmuş ama çok şükür mutlu soooon tebrikler
ayyy ya ne kadar saçı var maşallah ben kendi oğluşum saçlı sanıyodum
yaaa bide sen diyodun galiba ultrason fotosunda aynı babasına benziyo diye
hakkatten aynısı maşalllahh çok şeker

tebrik ederim kızlar rabbim analı babalı büyütsün inşallaaahhh

bende doguramicakmisim gibi gelio
bizde kavussak keske mis kokulu kuzularimiza yaaaa

Ben de 40+2'yim , yani forumda henüz doğuramamış olanlardanım :) doktorum perşembeye kadar beklerim ondan sonrası riskli olur dedi. Yarın kontrolüm var, cuma günü 1 cm açılmam vardı bakalım yarın bir değişiklik olmuş mu? Bu gece birbirimize dua edelim, hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alalım..

Canim bende seni mrk ediyordum gozun aydin allah anali babali buyutsun.bebege hic uzulme allah dermansis dert vermesin.en kisa zamanfa iyilesir insalkah

ben de 40+4 olacagim yarin, bebegim hala kanala inmedi dolayisiyla sancim da yok, doguramayacakmisim gibi geliyor artik stres oldum

benim akşam üstü suyum gelmeye başladı gene.3 kere çamaşır değiştim ard arda hatta biraz bacağımdan süzülüp yere aktı ama öyle bir bardak kadar değil.1 saattirde ara sancım oluyor saat tuttum bakıyorum.daha öncede benzer ama daha az oldu heveslenmek istemiyorum gene ama hayırlısı.yarın benim de kontrolüm var .bu mubarek gün hepimiz için hayırlısı olur inşallah .artık arayanlardan bıktım hala doğurmadn mı sen deyip duranlardan bıktım doğmadı napim doğdu da ben mi çıkarmıyom sanki stres yaptırıyolar iyice bunaldım zaten ben herkesten çok istemiyorum bebeğimi kucağıma almayı gibi.bi de ben süt pompası almadım ama burda herkes kullanıyor alıp da memnun olan varsa onu alıyım fiyatları çok yksek çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…