2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

canim lohusa kadinin yalniz kalmasi iyi degil derler hicmi yanina gelcek kimse yoktu kv den görumcen eltin flnn gerci olsa bile gelmeyince gelmezler ( ALLAH YARDIMCIN OLSUN canim esin neden yok yaninda bu dönemlerde keske yaninda olsaydi :)
benim kizimda arabayla gezmeyi bayiliyor hic sesi cikmiyor gezerkenn :))
cok tsk ederimm saol evet allah korudu cok sükürr :)))

çok çok geçmiş olsun.allah korumuş oğlunu.okuyunca çok üzüldüm ama iyi olduğunada çok sevindim.allah çocuklarımıza bebeklerimize sağlık sıhhat versin.

tsk ederizz saolunn rabbim herzaman hepimizin evlatlarini koruusn insallah :))

Onlarca alinti yaptim hepsi gitmis. Gecmisi okumaya calisiyorum 2 gun gerideyim.
Depresyondayim bugun sutum yerine goz yaslarim akti. Daha ice akani saymiyorum bile bunaldim.Allah'ima siginiyiorum.

canim senin neyin varrr neden agliyorsunnn ya depresoyna fln girmee (( sütün kesilirr va ozamn hic gelmez üzme kendini :))

tsk ederiz teyzesio cok saol aminn canim kimseye yasatmasinn en cok korotugum seydi basimiza geldi ama neyseki iyi atlattik cok sükürr :)))

ilk sagdigimda bendede 60cc gelmisti zamanlar cogaldii cok sükür :)) bugun emmesine ragmen 200 cc sagip dolaba attim

Taliacim oncelikle gecmis olsun. Ben daha yeni okudum hastaneye gitmisiniz gece. Hic biseyi yoktur ins pasanin.
Benim esim yurtdisinda gorevli dogumdan 10 gun sonra gitti. Annemlerde memlekete gittiler. Kv de yarimagiz bize gel dedi. Yanima gelmeyi teklif bile etmedi. Hos dogumda hastaneye bile gelmemis bebegi 15 gun sonra yarim saat gormus biri. Cokda bise beklemiyorum. Baskada kimse yok saten. 10 gun kadar var, atlattik mi bitti demektir..

maşallah canım gayet yeterli sütün var allah dahada artırısın seninkinide bizimkileride inşallah

özellikle yediğin bişeyler varmı bu aralar çörek otu yiyorum onun baya faydasını gördüm olmayanlara tavsiye ederim zeytin yağının içine atsınlar her gün bir çay kaşığı yesinler

cok tsk ederim canim cok sükür iyi simdi kafami sisirmekle mesgul:)) canim ya insallah esin erken gelir hem onun icinde zor olmusutr bebegi birakip gitmek :)) kvdelerin cogunlugu öyle naparsin canim :)) allah yardimcin olsun

cok saol canim üzülme bende daha bir kac gune kadar sütümün azligindan sikayet ediyordum simdi cok sükür hem emiyor hemde dolaba atiyorumm sagmak cok ise yaradi galiba sagdikca cogaldii ilk zanlar bende öyle 40 -60 cc ciktikca deli oluyordum kocaman gögüslerimden bukadarcikmi süt cikiyor diyee ilk defa bugn bukadar cok sütüm oldu daha önceleride en fazla 180 cc bulmustuk :)) herseyi denedim canim bulgur cogaltiyor karpuz cogaltiyor tatli seyler yemek cogaltiyorr kagvaltida recel nuttella
Öyle özel birsey denemedim süt cayindan iciyordum bir kac gundur onuda icmemeye baslammistim ne tesaduf sutum cogaldi icmeyinde ama icmekte ise yariyordu birakma dene :)) bol bol su icmek tabiki ne önemli olani bu INSALLAHH SENIN VE HERKESIN SÜTÜ COGALIRR UMUDUNU KAYBETMEDEN SAGMAYA VE EMZIRMEYE DEVAM ET ZAMANLA COGALACAK :))
tahin pekmez yiyorum bugunlerde yemegin yaninda salat yiyorum sanirim oda cogaltti :))

Onlarca alinti yaptim hepsi gitmis. Gecmisi okumaya calisiyorum 2 gun gerideyim.
Depresyondayim bugun sutum yerine goz yaslarim akti. Daha ice akani saymiyorum bile bunaldim.Allah'ima siginiyiorum.

hayırdır canım umarım kötü birşey yoktur.lütfen bebeğini düşün ve ağlama.çünkü sütüne ihtiyacı var.kendine söz ver ilk bebeğim önemli diye.ne olursa olsun sana muhtaç senden ilgi sevgi ve meme bekleyen bir bebişin var.ağlarsan,stres yaparsan sütünden olursun(bende olmuştu çok ağlamıştım ve sütüm kesildi.tekrar gelesiye günler geçti)

inşallah canım bu arada araştırdım biraz önce bebeğine büyük bir ihtimal ulaşmamış hastalık,içini ferah tut annesii

saol canım ya bende doktorumuzla konuştum oda bulaşmamıştır korkma dedii rahatladım biraz...
hadi hayırlısı canım yaa allahım hayırlı doğumlar versin..

Yarı kırkımız çıktı 20 günlük olduk teyzeleri.
:

canım çok tatlı maşallah..allahım esirgesin..

canım ya üzme kendinii düzelir inşallah ağlarsa ağlasın sen önce memeni tuttur yavaş yavaş alışır..meme başınmı yokta tutmuyoo...
ayy canım ya sevindim allahım evlatlarımızı korusun bu ara iyice pimpirikli oldum yaa

canım bende öleyim arasıra gelip gidiyoo dün boğdular resmen benide bebeğii anneme verdimm erkenden yattım uyudumm oğlum ateşli bebek gazlı kafayı yiyodum ağlama seslerine...

ya bende çoğaltamadım şu sütü su içiyorumm herşeyi yiyorum kilomda duruyo yerinde tatlılar yüzündenn :26::26fff gıcık oldum iyice bugün sağmaya başladımm artıkk çoğalsın diyee talıaa bide ortalama kaç ccle doyarr ben normalde 20 dakka emziriyorumm

kızlar bugün doktorumuz gaz problemimiz için biogaia yı önerdii daha kullanmadım kullanıp deneyimlerimi yazarım size bilginiz olsun..internette araştırdım fayda gören çokk...

kızlar sağıp doyması için kaç cc süt vermeli sizce ayy ilk bebeğimmiş gibi herşeyi sorar oldum ama emin olamıyorum doyduğundan ama sağmam lazım sütümü arttırmalıyım...

kızlar sağıp doyması için kaç cc süt vermeli sizce ayy ilk bebeğimmiş gibi herşeyi sorar oldum ama emin olamıyorum doyduğundan ama sağmam lazım sütümü arttırmalıyım...

ben 30 cc diye biliyorum ama sağıp vermediğim için emin değilim cnm:26:

bizde bugün zınco gaz giderici aldık inşallah faydası olur
canım bizimkininn bağırsaklarıo resmen savaş yeri gibiydii gurul gurul kuzum kıvarnıyoduu üstten alttan gaz çıkarmasına rağmen karın taş gibii bağırsaklarını düzelticekmiş inşallah bu

Canim bebek emmiyor mu da sagip veriyorsun.benimki emdigi icin sagmiyorum.bu sekilde artar diye biliyorum ama yanlis mi acaba

Canim bebek emmiyor mu da sagip veriyorsun.benimki emdigi icin sagmiyorum.bu sekilde artar diye biliyorum ama yanlis mi acaba

bebeğin kilosuna göre değişiyor canım, 4,5kg civarında 2-3 saatte bir 60ml alması gerek dedi doktor

çocuk doktorunun yada sağlık ocağındaki ebenin nosu yok mu ara bi sor istersen..ben sıkışınca arayıp sorarım..

aman neyse hem emdi hem biberonuda içtiii hala aranıyoo bi 70 cc daha verdimm onuda içtii oburmuu neee

canım emiyorr ama arada sağdığın zamn göğüs tam boşaldığı zaman daha çok süt doluyoo valla benm bebeyi doyuramıyomm benn hertürlü bilmiyom ne yapıcamm...

rezenecim canım benim, üzülme diyeceğim ama eminim ki elden gelmiyordur..ben üzüntünün süte çok da yansımadığı kanısındayım en berbat zamanlarımda sütüm gelmişti benim. Tabi ki rahatlamak gerek ama bir de üzülüyorum ondan gelmiyor stresine girme diye söylüyorum.Geçecek bu günler canım benim, evlatlarımızla mutlu zamanlarımızda bunları anacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…