2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kızlar benim göğüs ucu baya fena.

iyileşene kadar sağıp bebeğe öyle süt vermeyi düşünüyorum. beslerken tek seferde kaç cc vermeliyim bilen var mı?

bu mubarek gecede hastane hastane gezdik cünkü bugun oglumu kene isirmis cok nadir disari cikan oglum bgun arkasiyla parka cikti eve geldiler sonra ygmur vardi evde oynadilar aksam banyo yaptirmak icin soymustukki tmm pipisin altinda yumurtaliklarina kene yapismis esim eliyle cekip almis allahtan ki yerlesmemis deriye daha girmeye calisyormuss tabi önce ne olduugnu anlamadik bitmi fln diye dusunmeye basladik ben ne olur ne olmaz diye hastaneye göturelim dedim eve yakin olan hastaneye göturduk orda cocuk klinigi yokmus baska yere göturun dedi ordaki görevliye gösterdim bak bir keneyse bu gidelim dedim yoksa gitmeye gerek yok cünkü baya uzak arabada yok bizde bakti adam evet kene dedi götrun belki asi fln yaparlar dedi.
tabi hemen atlatik taksiye gittik , doktor deriye girmedikce korkulacka birsey yok dedi kene elimizde plastik bardaga koyup agzini kapatmistik keneyede bakti hala yasiyor saglam bir sekilde duruyor o zaman problem yok dedi icimiz rahat etti biraz cok sükürr
korkulacak birsey yokmus hafif bir kzariklik var derisinde okadar :)) RABBIME BINLERCE SÜKÜR OLSUN BU MUBAREK GÜN YÜZÜ SUYU HÜRMETINE EVLADIMIZI KORUDU BIZE BAGISLADI :))) ama bizi görmeniz nasildi nasil korktuk ömrümden ömür gitti bugun ((

ah cnmm geçmiş olsun.. Allaha şükür bişi yok :96:
hangi şehirde yaşıyorsunuz siz? bu arada bebek bezinin arasından mı girmiş nasıl olmş?

ah cnmm geçmiş olsun.. Allaha şükür bişi yok :96:
hangi şehirde yaşıyorsunuz siz? bu arada bebek bezinin arasından mı girmiş nasıl olmş?

cokkk tsk ederim canimm cok saol evet neyseki birsey yok cok sükürr birsey olmadii:))
benim oglum 9 yasinda canim benim kizim dogdu , ben almanyada yasiyorum burda cok duyulmadik birseydi kene olayi o yuzden cok kortum ve endiselendim :))

Canim cok gecmis olsun senelik zecken asisini yaptirmiyormusunuz cocuklarin ? Ben kendim bile her 2 yilda asisini yaptiriyorum.. Avrupa da bu kene durumu cok yogun malum bana suana kadar 3 defa geldi birtanesi 7 yil önce gögsümün altindan yarisi icerdeydi kenenin suan kac yil oldu hala girdigi yerin izi gitmedi.. Havalar uzun süre yagisli birden isininca hep cikiyorlar genelde meydana dikkatli ol allah korusun.. Neyse ki birseyi yokmus oglunun sevindim

Kizlar kararsizim almak konusunda göğüs kalkani alan kullanan memnun olan varmi tavsiye edermisiniz

Ben emzirdigim 3. günden buyana kullaniyorum hem gögüs uclari kücük oldugun da biraz forma girmesini sagliyor hemde gögüs ucu yaralarini yari yariya azaltiyor her emzirme de takiyorum ben cokta memnunum o olmasa yazik oglum 1 saat meme ucu bulmakta cirpuniyor.. Eger alirsan dikkat et gögüs ucunun büyüklügüne göre dar ve genis olanlari var meme ucu genis ve sen dar alirsan iyice yara yapabilir

Gunaydinnn galiba 10 dk bir gelen sancilarim var :)
Fazla can yakmiyor su an ama 1,5 dk falan suruyor
Suyum yada nisanim gelmedi,
Biraz daha bekliyiim sanci araliklari 5 dk ya duserse oyle gideyim hastaneye diyorum
Bana dua edin kizlar,su an pek siddetli olmadigi icin rahatim
Anneme iyice sancilsnmadan soylemiim ortaligi ayaga kaldirir :)
Benden daha panik,hastaneye gidincede yazmaya calisirim
Insalah hepimizin dogumu en kolayindan olur dua edecegim

bende doguramicakmisim gibi gelio
bizde kavussak keske mis kokulu kuzularimiza yaaaa

Aynen ben de biktim arayanlardan zaten insani tedirgin eden cevreden gelen tepkiler sanirim.. ben dun cok dua ettim insallah tez zamanda bebeklerimize kavusuruz kizlar!!
Bu arada dun koyu kahverengi lekelenmem olmustu sabahtan berl de agri var dogum sancisi mi bilmiyorum...

etipuf suyun geldiyse hemen hastaneye git bence suyun azalmasi iyiye isaret degil cnm

Dualarimiz seninle. Allah hayirli dogumlar nasip etsin

inşallah canım ya içim rahatladı valla yaa 10 gün geçti bakalım...kaç doktorla konuştum hepside bulaşmış olabilir diyoo beklemekte çok zorr oğluma yüksek ihtimalle bulaşmadı ama...ya valla söylesende kızarlar bide samimi bi arkadaşım üstelikk kreşten uyarmışlar arkadaşı suçiçeği oldu 14 gün içinde çıkarabilir diye araştırsaydıı iyi olurdu tabii neyse bakalım saol canım...

canım iyi dileklerin için saol öncelikle sıkılıyorum baya...sanada geçmiş olsunn canım inşallah hiç bişey olmaz zaten almanyada bu vakalar yoksa hiç bişi olmaz allahın izniyle bebeişlerini öptüm kocaman sende k.i.b

burcu canım saol iyi dileklerin için inşallah yoktur bişii...

canım allah yardımcın olsun inşallah doğumdur artık...

canım Allah korumuş yaa, valla sende iyi görmüşsün oğlunun pipisinin arkasını anne olmak böyle bişey demekki, çoook dikkatli olmak lazım her daimm,geçmiş olsun tekrar

günaydınlar kızlarr agrımlarım varr bılgı paylasın bennımleeeeeeedr gıtmek ıstemıyorum hemen cunkumm cuma 2 cm acıklık her an olabılır dusuncesı kasımlarımdakı agrı dunden beır belımde belim kopucak gıbı agrıyor dun oglen geldı 2-3 st sonra gıttı bugn se sabah 6 da uyandım dan berı var sankı regl oluyorumm da belim sökülüyooo gibi yaaasancımı bu ki???

çok gecmiş olsun canım.ayy ne kadar panik olmuşundur şimdi.ben olsam apartmanı yıgardım heralde başıma
Allahtan korkudan sütün flan kesilmedi degilmi

canım artık günün gelmiş bence o dogum sancısıdır.
Benimki 20 dakikadan 10 dakikaya 10 dakikadanda 5 dakikakaya düşmüştü git gite süre daralıyo bilki bebegin kafası geldi .rabbim yardımcın olsun canım inşallah hayırlı haberlerini bekliorıoz

ben bel agrısı yaşamadıgım için bir şey söyleyemeyecegim benimde agrım makatta başlamıştı mesela.herkeste farklı oluyor ama bence doktora git benimde 1 gün önce 2 cm di o gecesi makatta agrı başlamıştı ben ishal oldum zannediyordum mesela.
Artık son günlerinde her agrında doktora gitmeye cekinmme şimdi atla git derim şakaya gelmez canım ben 2 cm nasıl olsa diye önemsemezken 9 cm olmuş haberim olmamaışta az kalsın wc de doguracakmışım

canım bende aynı durumdayım regl ağrısı gibi ağrılarım var ama artmıyo,ayy artık gelseler yaaa demii

inşallah canım, hastaneden gelince yazarım yada inşallah doğumhaneden canlı bildirim yaparım sizeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…